Final Fantasy Agito را صفر صدا کنید !

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
ff-type-0-logo.jpg

درود .

شایعه ساخت Final Fantasy Type-0 را به یاد دارید ؟ خب امروز راز این پروژه فاش شد !

بعد از رونمایی Final Fantasy XIII-2 ، اسکوئرانیکس در اقدام غیرمنتظره ای ، نام یکی از عناوین پروژه Fabula Novola Crystalis یعنی Agito را به Type-0 تغییر داد . پس از این به بعد بجای " Agito " بگویید " نمونه صفر " ! این حرکت یکی از بی سابقه ترین اعمال SE در حین دوران بازیسازیش انجام داد و همگان از تغییر نام این بازی به Type-0 متعجب هستند .

Agito قدیم ، Type-0 جدید در تابستان پیش رو عرضه خواهد شد . این در حالی است که Final Fantasy Type-0 در قالب دو UMD تولید خواهد شد .

اما سوال اکثر گیمران کنونی این است که همچنان باید این اثر را جزئی از پروژه FNC به حساب بیاوریم و یا کاملا یک اثر جدید با دنیای شماره سیزدهم ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: гадюка
این SE کلا زده به سرش، ولی خوب Agito، اه ببخشید Type-0 بازی خیلی خوبی هست! معلومه خیلی پر و پیمون هم هست که دو تا UMD شده!

پ.ن: دیدی گفتم ریبوتی در کار نیست!:دی

پ.پ.ن: آخه Type-0 هم شد اسم؟ نکنه اسم رمز هست؟ آخه خیلی چرته!

بابا Agito که خیلی قشنگ بود......
حیف نبود اسمش رو گذاشتن نمونه صفر {اصلا یعنی چی...؟}
این در حالی است که Final Fantasy Type-0 در قالب دو UMD تولید خواهد شد
ایول بابا....دمشون گرم....حرکت های مثبت انجام میدن
پ.ن:
کاش این احمق ها Crisis Core رو هم روی دوتا UMD میزدن....مگه چند بار میخوان داستان زک رو بازگو کنن....یکی نیست بگه میمردید گدا بازی در نمیوردید و اون رو هم روی دو تا UMD میزدید

• Like
Reactions: Farh@d
دوستان این دوتا عکس جدید از Type-0 هست:

UuAH5pu3jlGE1pv6qmHZDhQnBX74P2eB.jpg

EnigalDR9lqJ9r3Xhxw1SoM9uahq9317.jpg

البته اولیه همونی هست که قبلا هم روی وب منتشر شده بود اما اینبار فکر میکنم هم RT هست و هم اینکه دیگه ان شنل هاشون روی سرشون نیست! قبلیه خوشگل تر بود!

حالا یعنی چی بعد از 4 سال بیان اسمشو عوض کنن. شنلهاشون رو هم بردارن؟ دیگه چی؟ دلیل تعویض اسم ها رو نگفتن؟

خیلی وقته
خیلی وقته
خیلی وقته آدم می مونه چی بگه از دست SE. یعنی من کلا jrpg رو میزارم کنار... :d به اعتقادش رسیدم.
بسی ماندم در کار این SE.

آخه Type-0 هم شد اسم؟

تصور کن نوع صفر اشاره به سبک کلاسیک قبل از 10 داره یعنی همون قضیه نقشه و کلی ماموریت جانبی و summon های مختلف . نوع 1 هم همین اشغالی که این روزا دارن تحویلمون میدن. نوع 2 هم نوع انلاینش.
البته اینا که گفتم جدی نیست و قضیه همونی شخصی که ماست رو با اب دریا مخلوط میکرد و میگفت میدونم دوغ نمیشه ولی اگه بشه چی میشه.

تصور کن نوع صفر اشاره به سبک کلاسیک قبل از 10 داره یعنی همون قضیه نقشه و کلی ماموریت جانبی و summon های مختلف . نوع 1 هم همین اشغالی که این روزا دارن تحویلمون میدن. نوع 2 هم نوع انلاینش.
البته اینا که گفتم جدی نیست و قضیه همونی شخصی که ماست رو با اب دریا مخلوط میکرد و میگفت میدونم دوغ نمیشه ولی اگه بشه چی میشه.
نه متاسفانه اینجور نیست.
دلیل تغییر نام از قول ff-runion :
امدن گفتن که چون این بازی هیچ ارتباطی با شماره 13 نداره اون رو برداشتن و بجاش اینو گذاشتن.
باز اینجور که معلومه 30 تا کارکتر قابل بازی هستش!!!
Type-0 will have over 30 speaking characters. They're currently in the middle of recording.
و خودش قرار یه بازی مستقل بشه و اون ff نوع 2و3 دنبالش بیان.

ظاهرا سطر اخر رو نخوندید. من نگفتم که اینطوره( چون هنوز هیچ چیز معلوم نیست). اینها رو برای حسرت خوردن ماکان نوشتم.
میدونم. آمال بود. :dخودم هم دوست داشتم اینطور باشه و SE سبک قدیم رو هم حفظ کنه.....
ماکان حالا حالا درگیره دانلود تریلر ffversus اینورها نمیاد.:d

آخرین ویرایش:
نه متاسفانه اینجور نیست.
دلیل تغییر نام از قول ff-runion :
امدن گفتن که چون این بازی هیچ ارتباطی با شماره 13 نداره اون رو برداشتن و بجاش اینو گذاشتن.
باز اینجور که معلومه 30 تا کارکتر قابل بازی هستش!!!و خودش قرار یه بازی مستقل بشه و اون ff نوع 2و3 دنبالش بیان.
ظاهرا سطر اخر رو نخوندید. من نگفتم که اینطوره( چون هنوز هیچ چیز معلوم نیست). اینها رو برای حسرت خوردن ماکان نوشتم.

• Like
Reactions: SHePArd
کوروش خوشبختانه SE یه نمه (کوچولو) داره برمیگرده به مسیر درست! Versus که مثل بازی های دیگه تیم نومورا عالی هست، Type-0 هم از هر نظر بازی خوبی هست و اتفاقا اینکه از FNC جدا شد هم تصمیم خیلی خوبیه و میتونه خیلی راحت به یک سری فرعی خیلی خوب از FF تبدیل بشه.

FFXIII-2 هم برعکس تصورات خودم از هر لحاظ ار بازی اصلی بهتر هست!

کوروش خوشبختانه SE یه نمه (کوچولو) داره برمیگرده به مسیر درست! Versus که مثل بازی های دیگه تیم نومورا عالی هست، Type-0 هم از هر نظر بازی خوبی هست و اتفاقا اینکه از FNC جدا شد هم تصمیم خیلی خوبیه و میتونه خیلی راحت به یک سری فرعی خیلی خوب از FF تبدیل بشه.

FFXIII-2 هم برعکس تصورات خودم از هر لحاظ ار بازی اصلی بهتر هست!
بنظرم زیادی به این شرکت خوشبین هستی. اینا اگه تاحالا حتی یک قدم کوچک در مسیر درست برداشته بودن باز میشد اینطور با اطمینان گفت ولی خداییش من بهیچ وجه امیدی ندارم که حتی سایه ای از یک گیم خوب رو ببینم.

من فکر میکنم کلا عملکرد SE روی کنسول های دستی خوب بوده. البته کنسول نه .:d
از kh bbs گرفته تا 3rd brithday و ffd وffd012 و همین. دیگه حداکثر توان psp استفاده میکنن.
استارتش رو هم مدیون ff7cc هستیم.
اتفاقا اینکه از FNC جدا شد هم تصمیم خیلی خوبیه و میتونه خیلی راحت به یک سری فرعی خیلی خوب از FF تبدیل بشه.
حالا چون دامنه های ff type-2 و ff type-3 رو هم گرفتن. پس احتمالا اونها هم باید به زودی تایید بشن.
چقدر این SE شلوغ بازی در میاره:d

آقا من الان تریلر بازی رو دیدم! ضمن اینکه بازی از فوقالعاده هم انورتر بود و واقعا من رو هیجان زده کرد یه نکته دیگه هم داشت که بینهایت خوشحالم کرد! توی بازی صدای پرلود مخصوص این سری شنیده میشد! فکر میکنم SE دست از حماقت برداشته و این قطعه هیجان انگیز بازهم به بازی های این سری برمیگرده!

پ.ن: توی Versus که چون کار شیمومورا هست فکر نکنم اما توی FFXIII-2 ...

نمیدونم ولی من فکر میکردم اسمشو گذاشتن type-0 چون اسم گروهی که تو بازی یه جورایی شخصیت اصلین هست کلاس 0/Class Zero
با این حال بازیش به نظر واقعا" باحال میاد...اسم شخصیتاشو هم از روی بازی ورق گرفتن...مثلا" کویین و کینگ و ایس...سون(دیوونه شم) و ایت و ناین...
من تازه دیروز یکی از تریلر اشرو دیدم....کاش مال پی اس پی نبود..اینجوری گرافیکش خیلی کم میشه ولی باید قسمتای fmv(من میگم fmv شماها چی میگفتین بهش؟) واقعا" توپه...

نمیدونم ولی من فکر میکردم اسمشو گذاشتن type-0 چون اسم گروهی که تو بازی یه جورایی شخصیت اصلین هست کلاس 0/Class Zero
با این حال بازیش به نظر واقعا" باحال میاد...اسم شخصیتاشو هم از روی بازی ورق گرفتن...مثلا" کویین و کینگ و ایس...سون(دیوونه شم) و ایت و ناین...
من تازه دیروز یکی از تریلر اشرو دیدم....کاش مال پی اس پی نبود..اینجوری گرافیکش خیلی کم میشه ولی باید قسمتای fmv(من میگم fmv شماها چی میگفتین بهش؟) واقعا" توپه...

اسم بازی که خیلی وقته شده type-0 و تو بتای بازی هم این رو نشوندادن الان شما تایپیک 9 ماه پیش رو برای چی میارید بالا؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or