FIFA15 | PC

با سلام

دیدم تاپیکش رو کسی نزده یک ماه دیگه هم که بازی عرضه میشه استارتشو بزنم

12945746287922728735.jpg

سیستم مورد نیاز :

Minimum System Requirements
CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
RAM:4GB
VGA: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DX: 11
HDD: 15.0 GB

Recommended System Requirements
CPU:Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
RAM:8GB
VGA:ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
DX:11

HDD: 15.0 GB

امسال نسخه PC فیفا هیچ تفاوتی با نسخه نسل بعدی PS4 و X1 نداره و با موتور Ignite ساخته میشه

نسخه دمو بازی در تاریخ 9 سپتامبر با تیم های زیر عرضه میشه :

Dortmund

Chelsea

Barcelona

Boca Juniors

Liverpool

Manchester City

Paris Saint-Germain

Napoli

نسخه اصلی بازی هم در تاریخ 23 سپتامبر عرضه خواهد شد

آخرین ویرایش:
دوستان میشه بازیو از سایت های ایرانی دانلود کرد مثه تاپ2 یا حتما باید از خود ارجین دانلود بشه؟

نه شما میتونید دانلودش کنید از هر جا که دوست دارید بعد بازی رو توی صفحه اورجین بزارید حدود چند مگابایت دانلود بشه و بعدش بازی رو که دانلود کردی بریزیدش توی پوشه بازی مخصوص اورجین و بعد گذینه ادامه دانلود رو میزنی حدود یک 500 مگ دوباره دانلود میکنه و بعدش گزینه repiar رو میزنی و بعدش بازی رو اجرا میکنی

خیر کلا به این زودی ها نمیشه یا شاید هم اصلا نشه چون مثل اینکه EA قفلی که در15 FIFA استفاده کرده متفاوت از قفلی هستش که در بازی DRAGON AGE جدید قرار داده

طبق چیزی که توی برنامه نویسی یاد گرفتم هیچ قفلی وجود نداره که کرکی براش وجود نداشته باشه مگه انلاین باشه که داستانش فرق داره قفل این بازی denuvo drm هست که قطعا کرک خواهد شد البته اگر روش کار کنن چون هیچ خبری از هیچ گروهی گذاشته نمی شه
main-qimg-72a9f13d4331a41c8a4b7538bc4f45cf

خب ما هم بازی رو تجربه کردیم بازی واقعا پیشرفت کرده از همه لحاظ من عاشق تاکتیک تهاجم کل تیم و پارک اتوبوس جلوی دروازه شدم این دوستانی هم که از بازی ایراد گرفتن من تو آفلاین هیچ گونه مشکی ندیدم

جو تماشگرا فوق العادست مثلا با ساهوتمپتون لیورپولو:d تو خونش 3 بر 2 بردم لیورپول عقب بود همش چهر ه ناراحت جراردو نشون میداد یا حتی اگه بازیکنا تو کار تیمی اشتباه می کردن داد زدنای جراردو نشون میداد

بازی از لحاظ حواشی هر چی تو نسخه های قبلی کم داشت اینجا جبران کرده فقط تنها مشکلش تو حواشی جالب نبودن تعویض بازیکناست به نظرم ولی بقیه فوق العادست و همه حوادث بازی ریل تایم هستش

و چیزی کات شده یا از قبل پیش بینی شده نداره البته دریبل زدن آسونتر شده (رو لجرندی) بازی میکنم ولی پوشش دفاع عالیه البته توقع من بالاتر بود ولی خب خیلی با نسل قبل تفاوت داشت و پیشرفت خوبی داشته

تو بخش آفلاین آنلاینو تجربه نکردم پس نظری نمیدم

سلام سیستم من اینه
vga:gtx 580
ram :8gig
cpu:i7

تو ستینگ بازی frame rate رو کدوم حالت باید بزارم بهتره؟
lock to 60fps

no limit on fps

گزینه اخر rendeng options تیکشو باید بزارم یا نه؟

0683e7d3c9e14f1079b75e2d76c8dc59545b8cac.jpg

بیخیال کرک بشید. Fifa 15 به طور رسمی توی چین منتشر میشه و 3DM هم که نمیخواد حکومت چین بگیره دهنش رو سرویس کنه بیخیال این بازی شده، و گرنه نحوه کرک کردنش رو بلدن و شاید کار 1 روز باشه:دی

بیخیال کرک بشید. Fifa 15 به طور رسمی توی چین منتشر میشه و 3DM هم که نمیخواد حکومت چین بگیره دهنش رو سرویس کنه بیخیال این بازی شده، و گرنه نحوه کرک کردنش رو بلدن و شاید کار 1 روز باشه:دی

امیر حسین داداشت چه خبر ؟ امروز تو خیابون دیدمش داشت میرفت کلوپ FIFA 15 بزنه :d

درود
اول از همه بگم من cdkey اشتراکی نخریدم 3 ماه پیش خریدم فقط مخصوص خودم خریدم 125 هزار تومان
حالا فکر می کنم ویندوزمو ریکاوری کردم اینجوری شد پسوردمو هیچ کسی نداره
سوال امنیتی رو عوض کردم
پسوردمو عوض کردم
کلا پاک کردم اورجینو باز نصب کردم
حتی ویندوزمو عوض کردم
بازم نشد که نشد دیگه هیچ راهی به ذهنم نمیرسه
لطفا بگید چیکار باید بکنم یعنی سوخت باز باید بگیرم؟
xoo6_untitled.jpg

برادرم می‌خواد فیفا15 رو ارجینال بخره. اما رو کامپیوتر کلی بازی کرک شده Origin دارم و واسه همین جلوی اتصالش به اینترنت رو با فایروال بستم.
اگه برای نصب فیفا به نت وصل بشه، بقیه بازیا خراب نمیشن؟

درود
اول از همه بگم من cdkey اشتراکی نخریدم 3 ماه پیش خریدم فقط مخصوص خودم خریدم 125 هزار تومان
حالا فکر می کنم ویندوزمو ریکاوری کردم اینجوری شد پسوردمو هیچ کسی نداره
سوال امنیتی رو عوض کردم
پسوردمو عوض کردم
کلا پاک کردم اورجینو باز نصب کردم
حتی ویندوزمو عوض کردم
بازم نشد که نشد دیگه هیچ راهی به ذهنم نمیرسه
لطفا بگید چیکار باید بکنم یعنی سوخت باز باید بگیرم؟
xoo6_untitled.jpg

شما سی دی کی که خریداری کردی رو دوباره بزن در ضمن سی دی کی رو روز اول مگه توی اکانتت نزدی ؟؟ منظورم اکانت اورجین بودش ؟؟ الان وقتی میری توی اکانتت بازی هستش ؟؟ توی لیست

برادرم می‌خواد فیفا15 رو ارجینال بخره. اما رو کامپیوتر کلی بازی کرک شده Origin دارم و واسه همین جلوی اتصالش به اینترنت رو با فایروال بستم.
اگه برای نصب فیفا به نت وصل بشه، بقیه بازیا خراب نمیشن؟

هیچ ربطی نداره و بازی اورجینال شما توی اکانت اورجینتون میاد مشکلی نداره

سلام ultimate team همراه خود fifa 15 هست یا بصورت dlc اضافه میشه؟(یعنی باید جدا خرید؟)

به صورت dlc جداگانه ولی من خریدم وارد این گذینه هم شد خودمم هم تعجب کردم شما یک تست کن

- - -ویرایش - - -

سلام سیستم من اینه
vga:gtx 580
ram :8gig
cpu:i7

تو ستینگ بازی frame rate رو کدوم حالت باید بزارم بهتره؟
lock to 60fps

no limit on fps

گزینه اخر rendeng options تیکشو باید بزارم یا نه؟

0683e7d3c9e14f1079b75e2d76c8dc59545b8cac.jpg

اول بزارlock to 60fps اگر باز هم افت فریم داری بزارش روی lock to 30fps

گذینه اخر هم ولش کن چیزی نمیخواهد بزاری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or