FIFA15 | PC

با سلام

دیدم تاپیکش رو کسی نزده یک ماه دیگه هم که بازی عرضه میشه استارتشو بزنم

12945746287922728735.jpg

سیستم مورد نیاز :

Minimum System Requirements
CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
RAM:4GB
VGA: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DX: 11
HDD: 15.0 GB

Recommended System Requirements
CPU:Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
RAM:8GB
VGA:ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
DX:11

HDD: 15.0 GB

امسال نسخه PC فیفا هیچ تفاوتی با نسخه نسل بعدی PS4 و X1 نداره و با موتور Ignite ساخته میشه

نسخه دمو بازی در تاریخ 9 سپتامبر با تیم های زیر عرضه میشه :

Dortmund

Chelsea

Barcelona

Boca Juniors

Liverpool

Manchester City

Paris Saint-Germain

Napoli

نسخه اصلی بازی هم در تاریخ 23 سپتامبر عرضه خواهد شد

آخرین ویرایش:
داداش به 14 نفر میفروشه پس چطور میشه استفاده کرد؟؟

اصلا به درد نمیخوره بدین صورت که شما یک یوزر و پسورد میگیری مال یک اکانت هستش بازی رو اجرا میکنی ولی بعدش باید حالت offline بزنی و بعدش اون طرف که فروخته پسورد رو عوض میکنه یک جورای کلاه برداری هستش و شما میتونی از این به بعد آفلاین بری توی بازی ولی یک نکته مهم وجود داره هر چند روز یک بار جدیدا باید حتما لاگین کنی تا بری توی بازی در نتیجه شما باید دوباره به فروشنده رجوع کنی و ایشون هم مثلا میگه 5 روز دیگه سر این ساعت 15 دقیقه بهت مهلت میده و شما آنلاین میشی و بعدش آفلاین ..... و بعد از اون دوباره بعد از چند روز روز از نو روزی از نو :d

بگردی میتونی اکانت دسته دوم بخری من خریدم 30 تومن همراه با سوال امنیتی دیگه خیالت راحته هم انلاین بازی میکنی و ....

آخرین ویرایش:
اصلا به درد نمیخوره بدین صورت که شما یک یوزر و پسورد میگیری مال یک اکانت هستش بازی رو اجرا میکنی ولی بعدش باید حالت offline بزنی و بعدش اون طرف که فروخته پسورد رو عوض میکنه یک جورای کلاه برداری هستش و شما میتونی از این به بعد آفلاین بری توی بازی ولی یک نکته مهم وجود داره هر چند روز یک بار جدیدا باید حتما لاگین کنی تا بری توی بازی در نتیجه شما باید دوباره به فروشنده رجوع کنی و ایشون هم مثلا میگه 5 روز دیگه سر این ساعت 15 دقیقه بهت مهلت میده و شما آنلاین میشی و بعدش آفلاین ..... و بعد از اون دوباره بعد از چند روز روز از نو روزی از نو :d

بگردی میتونی اکانت دسته دوم بخری من خریدم 30 تومن همراه با سوال امنیتی دیگه خیالت راحته هم انلاین بازی میکنی و ....
نه بابا من خودم همراه ده پونزده نفر از بچه هاى انجمن تو همين فروم هماهنگياشو انجام داديم يک اکانت مشترک خريديم هممون هم active کرديم و تا الان بدون مشکل داريم آفلاين بازى ميکنيم. اون حالتى که شما گفتى موقعى پيش مياد که origin ناخواسته به اينترنت وصل بشه که براى منم يک بار همين اتفاق افتاد و دوباره اکتيو کردم. اگر بعد از فعال کردن بازى فايل origin و خود بازى رو به فايروال آنتى ويروس معرفى کنيد تا به نت وصل نشه هيچ مشکلى براى بازى آفلاين نخواهيد داشت

CD-key اشتراکی FIFA15|14 نفره
من خواستم به برو بچ که دوست بازی دارن کمک کرده باشم خودمم نخریدم پس نمتونم چیزی بگم.

یک اکانت رو به 100 نفر میفروشن خیالتون راحت در ضمن تبلیغ سریعا مدیرا میان ویرایش میکن تازه من 6 هزار تومنی هم سراغ دارم :d

یک اکانت رو به 100 نفر میفروشن خیالتون راحت در ضمن تبلیغ سریعا مدیرا میان ویرایش میکن تازه من 6 هزار تومنی هم سراغ دارم :d
منم همین فکر تو سرمه احتمالا به 100 نفر میفروشن.
ولی خداییش به امتحانش میارزه یکنفر پیش قراول بشه بخره بعد بیاد در موردش به بقیه توضیح بده.

آخرین ویرایش:
آقا خواهشا یکی جواب منو بده تو رو خدا
من همین سی دی کی اشتراکی رو گرفتم پشتیبانیشون خیلی خوب بود من راضی بودم ولی بازی لگ داره شدییید ینی نیمیشه اصلا بازی کرد
من سیستمم اونقد پایین نیست که نتونه بازی رو اجرا کنه میشه بگید دلیلش ممکنه چی باشه:((:((:((
خسته شدم دیگهههههه

آقا خواهشا یکی جواب منو بده تو رو خدا
من همین سی دی کی اشتراکی رو گرفتم پشتیبانیشون خیلی خوب بود من راضی بودم ولی بازی لگ داره شدییید ینی نیمیشه اصلا بازی کرد
من سیستمم اونقد پایین نیست که نتونه بازی رو اجرا کنه میشه بگید دلیلش ممکنه چی باشه:((:((:((
خسته شدم دیگهههههه

سلام سیستم شما مشخصاتش چیه

در ضمن برای رفع لگ توی تنظیمات بزارید روی 30 فریم قفل باشه اگر سیستم بالای دارید بزارید رو 60 فریم قفل باشه و در ضمن بقیه موارد رو msaa رو هم کاهش دهید یا صفر بزارید

در ضمن کسی از دوستان میدونه چطوری میشه سوال امنیتی که برای fifa ultimate team ست کردیم رو چطوری میشه ریسیت کرد اینجا هم رفتم توضیحاتش رو خوندم ولی چیزی پیدا نکردم توی منو ها

http://help.ea.com/en/article/how-to-reset-your-secret-question-in-fifa-ultimate-team/

سلام سیستم شما مشخصاتش چیه

در ضمن برای رفع لگ توی تنظیمات بزارید روی 30 فریم قفل باشه اگر سیستم بالای دارید بزارید رو 60 فریم قفل باشه و در ضمن بقیه موارد رو msaa رو هم کاهش دهید یا صفر بزارید

در ضمن کسی از دوستان میدونه چطوری میشه سوال امنیتی که برای fifa ultimate team ست کردیم رو چطوری میشه ریسیت کرد اینجا هم رفتم توضیحاتش رو خوندم ولی چیزی پیدا نکردم توی منو ها

http://help.ea.com/en/article/how-to-reset-your-secret-question-in-fifa-ultimate-team/
من سیستمم قویه رو 60 فزیم بزارم یا رو گزینه اخری no؟

این تیک اخریش تو همین قسمت ستینگ بنام رندوم اخرین گزینه باید تیک زده باشه؟

من مشکل عجیبی دارم
سیستمم قویه همه چی خوبه کارتم 580 gtx رم 8گیگ cpu i7
بازیرو که نصب می کنم و بازی می کنم اولش خیلی عالیه ولی بعداز چند بار بازی کردن میام بیرون باز که می خوام بازی کنم گیم پلی افت شدیدی می کنه و سرعت بازی هم میاد پایینه مشکلم از کجاس؟
در ضمن هر دفعه اینجوری میشه سیو پاک می کنم بازی درست میشه موندم مشکل افت گیم پلی و سرعت بازی برا چیه؟

راستی گیم ستینگ بازی با این سیستمم رو چی باید بزارم منظورم فریم ریت من رو no گذاشتم و گزینه اخری رندرینگ اپشن تیکشو باید بزارم؟ چون من زدم
73e12a1d102d080de30a882c455d810e1efa26a8.jpg

من مشکل عجیبی دارم
بازیرو که نصب می کنم و بازی می کنم اولش خیلی عالیه ولی بعداز چند بار بازی کردن میام بیرون باز که می خوام بازی کنم گیم پلی افت شدیدی می کنه و سرعت بازی هم میاد پایینه مشکلم از کجاس؟
در ضمن هر دفعه اینجوری میشه سیو پاک می کنم بازی درست میشه موندم مشکل افت گیم پلی و سرعت بازی برا چیه؟

راستی گیم ستینگ بازی با این سیستمم رو چی باید بزارم منظورم فریم ریت من رو no گذاشتم و گزینه اخری رندرینگ اپشن تیکشو باید بزارم؟ چون من زدم

شما آخرین درایو گرافیکتون رو از سایت نویدیا بگیرد و نصب کنید ببینید درست نمیشه و همچنین آخرین نسخه دایرکس

و سوال چرا از بازی میاد بیرون یعنی بار اول که توی بازی هستید مشکلی نداره ؟

در ضمن شما ایا 3 آپدیت جدید بازی ر. انجام دادید ؟

شما آخرین درایو گرافیکتون رو از سایت نویدیا بگیرد و نصب کنید ببینید درست نمیشه و همچنین آخرین نسخه دایرکس

و سوال چرا از بازی میاد بیرون یعنی بار اول که توی بازی هستید مشکلی نداره ؟

در ضمن شما ایا 3 آپدیت جدید بازی ر. انجام دادید ؟

همه چی اپدیته هم درایور هم اپدیت بازی
خودم از بازی میام بیرون خودش نمیاد .منظورم اینه گیم پلی یکسان نیست بار اول درسته ولی بعدش دیگه نه خرابه

همه چی اپدیته هم درایور هم اپدیت بازی
خودم از بازی میام بیرون خودش نمیاد .منظورم اینه گیم پلی یکسان نیست بار اول درسته ولی بعدش دیگه نه خرابه

پیشنهاد میکنم یک بار ویندوزتون رو عوض کنید و حدال امکان ویندوز 7 نسخه 64 بیت و همچنین آخرین نسخه ویندوز رو دانلود و نصب کنید

گاهی وقتها از ویندوز هم میشه

من خودم با گرافیک 760 بدون لگ بازی کردم
با 970 هم بدون لگ

پیشنهاد میکنم یک بار ویندوزتون رو عوض کنید و حدال امکان ویندوز 7 نسخه 64 بیت و همچنین آخرین نسخه ویندوز رو دانلود و نصب کنید

گاهی وقتها از ویندوز هم میشه

من خودم با گرافیک 760 بدون لگ بازی کردم
با 970 هم بدون لگ
من لگ ندارم مشکل من اینه که بعداز چندبار بازی کردن گیم پلی افت می کنه بازیکنان قاطی می کنند یوهو سرعت پایین میاد می خورن بهم پاسا اشتباه میشه کلا گیم پلی قاطی می کنند

من مشکل عجیبی دارم

داداش این مشکل شما رو بنده اون وقتی که فیفا 14 تازه اومده بود داشتم ولی بعد با اپدیت های گرافیکی که اومد رفع شد(البته باید یه پنج شش ماه صبر کنی سه یا چهار تا اپدیت بیاد!!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or