FIFA15 | PC

با سلام

دیدم تاپیکش رو کسی نزده یک ماه دیگه هم که بازی عرضه میشه استارتشو بزنم

12945746287922728735.jpg

سیستم مورد نیاز :

Minimum System Requirements
CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
RAM:4GB
VGA: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DX: 11
HDD: 15.0 GB

Recommended System Requirements
CPU:Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
RAM:8GB
VGA:ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
DX:11

HDD: 15.0 GB

امسال نسخه PC فیفا هیچ تفاوتی با نسخه نسل بعدی PS4 و X1 نداره و با موتور Ignite ساخته میشه

نسخه دمو بازی در تاریخ 9 سپتامبر با تیم های زیر عرضه میشه :

Dortmund

Chelsea

Barcelona

Boca Juniors

Liverpool

Manchester City

Paris Saint-Germain

Napoli

نسخه اصلی بازی هم در تاریخ 23 سپتامبر عرضه خواهد شد

آخرین ویرایش:
سلام دوستان؛
دبروز یکی تو پیچ SKIDROW FAN که 140,000تا لایک داره، پرسیده بود که کی کرک ریلیز میشه که این پیج هم در جوابش گفته بود که:
"No crack this year; we are sorry,our team received a threat from ea if the crack is launched"
یعنی امسال هیچ کرکی ریلیز نمیشه چون از طرف EA تهیدید شدند، البته تو فروم های خارجی ازچند نفر دیگه شنیدم...
به نظرتون این میتونه واقعیت داشته باشه؟

سلام دوستان؛
دبروز یکی تو پیچ SKIDROW FAN که 140,000تا لایک داره، پرسیده بود که کی کرک ریلیز میشه که این پیج هم در جوابش گفته بود که:
"No crack this year; we are sorry,our team received a threat from ea if the crack is launched"
یعنی امسال هیچ کرکی ریلیز نمیشه چون از طرف EA تهیدید شدند، البته تو فروم های خارجی ازچند نفر دیگه شنیدم...
به نظرتون این میتونه واقعیت داشته باشه؟

فکر نمیکنم احتمالا تا یک ماه دیگه کرک بیاد تو پیج ها اکثرا صحبتها فیک هستش شاید هم اصلا نیاد ولی خیلی احتمالش کمه نیاد باید خوشبینانه نگاه کرد :d

من که هرسال فیفا میخرم نسبش میکنم ده دقیقه بازی میکنم بعدش پاکش میکنم برا ما که قدیما میرفتیم با بچها کلوپ دسته جمعی کاپ میزاشتیم بازی میکردیم دیگه فوتبال تموم شد حالش به این بود بشینیم براهم کرکری بخونی و بعد یک هفته به حرفامون بخندیم حالا انلاین بازی میکنن چه فایده نه حریفتو میبینی نه میشناسی نه وقتی ازش بردی میتونی حالشو بگیری تو چشاش ببینی داره حرس میخوره

من که هرسال فیفا میخرم نسبش میکنم ده دقیقه بازی میکنم بعدش پاکش میکنم برا ما که قدیما میرفتیم با بچها کلوپ دسته جمعی کاپ میزاشتیم بازی میکردیم دیگه فوتبال تموم شد حالش به این بود بشینیم براهم کرکری بخونی و بعد یک هفته به حرفامون بخندیم حالا انلاین بازی میکنن چه فایده نه حریفتو میبینی نه میشناسی نه وقتی ازش بردی میتونی حالشو بگیری تو چشاش ببینی داره حرس میخوره
-----------------------------
etefaghan bahale online mitunin to bazi baham harf bezanin ba mic -- online halesh bishtare agar xbox one dashte bashi mituni pooli ham bazi koni ba kesaye dige WorldGaming.com | Play Video Games for Cash & Prizes man 13 bazi kardam ;)

آره یادته اون موقع ها میرفتی کلوب بازی کنی شرطی مثلا هر کی میباخت باید پول اونو حساب میکرد :d

آخی یادش بخر پلی استیشن 1 بودش بازی فوتبال 98 بودش هیچ کسی نبود بتونه شکستم بده تو محلمون از صبح که میرفتم همه می اومدن بازی میکردم همه رو میبردم اخرش هم میرفتم منزل کاملا مجانی :dیادش بخیر

عجب فوتبالی ساختن من که شوکه شدم دمشون گرم آدم مگه فقط صحنه آهسته بازی رو نگاه کنه فقط یک امکان داشت فیفا 14 و 13 و 12 ........که بازکنا را میشد ویرایش کرد کفششونو و ...... تو این فیفا 15 اون امکان را حذف کردن دوستان؟

امروز بازی رسید دستم کمی بازی کردم.خیلی خوب باشه انصافا! فقط این دورازبانا داغونن! گیم پلی بازی خیلی سرعت بهتر و هوش مصنوعی بهتری داره.... واقعا فیفای لذت بخشی هست یه جورایی گیم پلی بازی شبیه فیفا 11 شده

بخاطر اینکه که 3DM عضو Scene نیست!
حداقل 50-60 بار این مکالمه رو انجام دادم باز یکی میاد این 3dm رو میگه:|
The Amazing Spiderman چی؟ اولش میزنه Cracked by skidrow بعدش روز کلیک میکنی سایت اسکایدرو رو باز میکنه!!! بعد این Scene چیه دقیقا؟؟؟ تا اونجایی که من انگلیسی بلدم میشه صحنه ای که چیزی(به خصوص در مرود جرم) در آن اتفاق میفتد. اینجا چه معنی میده؟مگه میشه 3DM که گروه کرکه عضو Scene نباشه. بعد هم من این تاپیک رو دنبال نمیکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or