FIFA15 | PC

با سلام

دیدم تاپیکش رو کسی نزده یک ماه دیگه هم که بازی عرضه میشه استارتشو بزنم

12945746287922728735.jpg

سیستم مورد نیاز :

Minimum System Requirements
CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
RAM:4GB
VGA: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DX: 11
HDD: 15.0 GB

Recommended System Requirements
CPU:Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
RAM:8GB
VGA:ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
DX:11

HDD: 15.0 GB

امسال نسخه PC فیفا هیچ تفاوتی با نسخه نسل بعدی PS4 و X1 نداره و با موتور Ignite ساخته میشه

نسخه دمو بازی در تاریخ 9 سپتامبر با تیم های زیر عرضه میشه :

Dortmund

Chelsea

Barcelona

Boca Juniors

Liverpool

Manchester City

Paris Saint-Germain

Napoli

نسخه اصلی بازی هم در تاریخ 23 سپتامبر عرضه خواهد شد

آخرین ویرایش:
دوستان گیم پد چی بگیرم که مناسب باشه ؟ فقط با xbox نمیتونم کار کنم
X360 ماکروسافت اصلی مخصوص ویندوز بیسم بهترین دسته هست گرونه ولی اصلا خراب نمیشه تو همه بازیها کارمیکنه اگه بخری پشیمون نمیشه دنبال هیچ دسته دیگه ایهم نباش البطه دسته xbox one هم هست گرونتره و بیسمشم نیومده برا pc

دوست عزیز تنها گیم پدی که با تمامی بازیهای کامپیوتر خود ماکرسافت مچش میکنه همین دسته xbox 360 for windows هستش توی بازی هم به راحتی شناسایی میشه در غیر این صورت هیچ دسته دیگری پیشنهاد نمیشه متعجبم بهترین دسته همین دسته xbox هستش

X360 ماکروسافت اصلی مخصوص ویندوز بیسم بهترین دسته هست گرونه ولی اصلا خراب نمیشه تو همه بازیها کارمیکنه اگه بخری پشیمون نمیشه دنبال هیچ دسته دیگه ایهم نباش البطه دسته xbox one هم هست گرونتره و بیسمشم نیومده برا pc

عزیز من اصلا کنسول نداشتم و برام مهم نیست یه وقت جنگ کنسولی نشه..اما به دسته xbox که گرفتم دستم عین این فلج خا بودم اصلا مچ نبود با دستم...باز PS راحت تر بود ولی خب حالا اگه همه پیشنهاد میکنن یوهو دیدی گرفتم :)

Origin
اگر دسته PS3 داری یا امکان خریدش رو داری هم میتونی وصلش کنی به کامپیوتر :
http://forum.bazicenter.com/thread92883/#post3475542

ممنون :)

دوستان راجبه بخش Pro club آنلاین کسی اطلاعاتی داره؟
در ضمن شماره سریال اصل فیفا15 (EN) دارم کسی میخاد پ.خ بده
هرکی تونست از بازی خودش چندتا عکس بذاره با fraps گرافیک بازی رو جز عکسایی که همه جا هست ببینیم
شنیدم هوای بارونی مثل فیفا 14 روی مخ نیست

دوستان به نظر من تا بازی داغ هست اورجینال تهیه کنید چون همه لطف بازی به Ultimate Team هست به نظر من . من که دیگه روزی 2-3 دست بازی می کنم همش دارم معامله می کنم ضرر می دم :)) . ولی واقعا ایده ی هر کی بوده باید بهش طلا داد کاری کرده که فروش EA-POINTS از خود بازی بیشتره .
راستی عکس تیم خودم رو هم بعدا می ذارم :D

دوستان به نظر من تا بازی داغ هست اورجینال تهیه کنید چون همه لطف بازی به Ultimate Team هست به نظر من . من که دیگه روزی 2-3 دست بازی می کنم همش دارم معامله می کنم ضرر می دم :)) . ولی واقعا ایده ی هر کی بوده باید بهش طلا داد کاری کرده که فروش EA-POINTS از خود بازی بیشتره . :D
یعنی میشه سر پول بازی کرد؟ میگم ea یا اریجین آفر نداره مثلا تعطیلات میلادی بشه با تخفیف بازی رو تهیه کرد؟

یعنی میشه سر پول بازی کرد؟ میگم ea یا اریجین آفر نداره مثلا تعطیلات میلادی بشه با تخفیف بازی رو تهیه کرد؟

تو یوتـــوب دیدم که Wager می بندن سر بازیکن و بازی می کنن ولی فکر کنم سیستم trade برداشته شده کلا چون ندیدم تو بازی . بازم میشه توافقی با دوستان سر Coin بازی کرد .
امروز طمع کردم فابرگاس رو فروختم 4 تا پک طلایی باز کنم استاد اسدی هم از توش در نیومد :))
طبیعتا بازی در طول زمان ارزشش کمتر میشه ولی باید زیاد صبر کنید

والا فرقی نکرده با 200 مگ
حالا اگه کسی فهمیده این 200 مگ چی هست بیاد یه خبری بده
به نظر من بازی از اون گیم پلی مسخره و تندش دراومده،سرعت پاس ها کم شده. من این تغییر رو حس کردم.
=====================================
دوستانی که مشکل Full Screen رو دارن رو پنجره بازی کلیک کنین بعد Alt+Enter رو بزنین،اینطوری دیگه وقتی تو اریجین میاید واسه چت و میخواید برگردید تو بازی میتونید بازی رو تمام صفحه کنید، چون خیلی از دوستان این مشکل رو داشتن گفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or