FIFA15 | PC

با سلام

دیدم تاپیکش رو کسی نزده یک ماه دیگه هم که بازی عرضه میشه استارتشو بزنم

12945746287922728735.jpg

سیستم مورد نیاز :

Minimum System Requirements
CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
RAM:4GB
VGA: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DX: 11
HDD: 15.0 GB

Recommended System Requirements
CPU:Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
RAM:8GB
VGA:ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
DX:11

HDD: 15.0 GB

امسال نسخه PC فیفا هیچ تفاوتی با نسخه نسل بعدی PS4 و X1 نداره و با موتور Ignite ساخته میشه

نسخه دمو بازی در تاریخ 9 سپتامبر با تیم های زیر عرضه میشه :

Dortmund

Chelsea

Barcelona

Boca Juniors

Liverpool

Manchester City

Paris Saint-Germain

Napoli

نسخه اصلی بازی هم در تاریخ 23 سپتامبر عرضه خواهد شد

آخرین ویرایش:
سلام
میگم این کرک کی قراره بیاد؟؟من اولین ساله میخوام با کامپیوتر بازی کنم!!!
چرا اینقدر طول کشیده!سالای قبل هم اینقدر طول میکشید؟؟
(من یه دوسالی بود تو بازی سنتر بودم ولی متاسفانه ایمیلمو هک کردن پسوردمم که یادم رفته بود دیگه دوباره تازه اومدم:|:d)

سلام
میگم این کرک کی قراره بیاد؟؟من اولین ساله میخوام با کامپیوتر بازی کنم!!!
چرا اینقدر طول کشیده!سالای قبل هم اینقدر طول میکشید؟؟
(من یه دوسالی بود تو بازی سنتر بودم ولی متاسفانه ایمیلمو هک کردن پسوردمم که یادم رفته بود دیگه دوباره تازه اومدم:|:d)
گاهی یک بازی گیر میده کرکش نمیاد یا خیلی دیر میاد خیلی کم پیش اومده اصلا نیاد ولی معمولا این بازهارو کرک میکنن ولی شما نگران نباش اگه دیر هم بشه خوبیش اینه که با اخرین اپدیت میاد که ایراداتش کمتر شده

امیدوارم هرچه سریع تر کرکش بیاد..
امیدوارم نسخش هم با اخرین اپدیت باشه چون اینجور که پیداست خیلی ازش ایراد میگیرن بقیه!!
من که نسخه 360 و که بازی کردم بازیش خیلی اسون شده بود!و اون هیجان گل زدن از بین رفته!

دوستان امروز توی یک سایت همکار دیدم نوشته بود key98.irچند نفری ازش ناراضی هستند و بعضی هاشون سی دی کیشون میسوزه البته من تا حالا نگرفتم فقط گفتم قبل از خرید تو گوگل سرچ کنید چون دوست ندارم سر هموطنیم به ناحق کلاه بره

امیدوارم هرچه سریع تر کرکش بیاد..
امیدوارم نسخش هم با اخرین اپدیت باشه چون اینجور که پیداست خیلی ازش ایراد میگیرن بقیه!!
من که نسخه 360 و که بازی کردم بازیش خیلی اسون شده بود!و اون هیجان گل زدن از بین رفته!
آپدیتی که واسه PS4و Xbox اومده فوقالعاده کرده بازیو و خیلی اشکالاتو رفعیده

دوستان من بازیم دانلود داره میشه ولی یه مشکلی دارم : وقتی مثلاً به 80 % میرسه دوباره میاد رو 75 % یه جورایی انگار رو 75% گیر کرده :|
راه حلی پیشنهاد میکنید ؟

دوستان من بازیم دانلود داره میشه ولی یه مشکلی دارم : وقتی مثلاً به 80 % میرسه دوباره میاد رو 75 % یه جورایی انگار رو 75% گیر کرده :|
راه حلی پیشنهاد میکنید ؟

Origin بعضی وقت ها هنگ میکنه و درصد دانلود رو درست نشون نمیده. سیستم رو رستارت کن و بزار همه برنامه ها بالا بیایند بعد وصل شو به اینترنت و فقط Origin رو Run کن. بزار راحت Resuming رو انجام بده و دانلود همزمان باهاش انجام نده و حتی المقدور وب گردی هم نکن.

دوستان گیم پد چی بگیرم که مناسب باشه ؟ فقط با xbox نمیتونم کار کنم
اگر دسته PS3 داری یا امکان خریدش رو داری هم میتونی وصلش کنی به کامپیوتر :
http://forum.bazicenter.com/thread92883/#post3475542

آخرین ویرایش:
دوستان گیم پد چی بگیرم که مناسب باشه ؟ فقط با xbox نمیتونم کار کنم

دوست عزیز تنها گیم پدی که با تمامی بازیهای کامپیوتر خود ماکرسافت مچش میکنه همین دسته xbox 360 for windows هستش توی بازی هم به راحتی شناسایی میشه در غیر این صورت هیچ دسته دیگری پیشنهاد نمیشه متعجبم بهترین دسته همین دسته xbox هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or