FIFA15 | PC

با سلام

دیدم تاپیکش رو کسی نزده یک ماه دیگه هم که بازی عرضه میشه استارتشو بزنم

12945746287922728735.jpg

سیستم مورد نیاز :

Minimum System Requirements
CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
RAM:4GB
VGA: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DX: 11
HDD: 15.0 GB

Recommended System Requirements
CPU:Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
RAM:8GB
VGA:ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
DX:11

HDD: 15.0 GB

امسال نسخه PC فیفا هیچ تفاوتی با نسخه نسل بعدی PS4 و X1 نداره و با موتور Ignite ساخته میشه

نسخه دمو بازی در تاریخ 9 سپتامبر با تیم های زیر عرضه میشه :

Dortmund

Chelsea

Barcelona

Boca Juniors

Liverpool

Manchester City

Paris Saint-Germain

Napoli

نسخه اصلی بازی هم در تاریخ 23 سپتامبر عرضه خواهد شد

آخرین ویرایش:
عزیز من طبق تصویر اوریجین شما در حالت OFFLINE هستش !
اول آنلاینش کن بعد بازی رو اجرا کن !

اینا گفتن آفلاین گنید بعد Play کنید8-|
آنلاین هم کردم ولی نشد.
چیزی که مشخصه FIFAconfig.exe اجرا نمیشه حتی به مسیرش هم رفتم و خودم اجراش کردم ولی اجرا نشد...

آخرین ویرایش:
چرا اینقدر بازی افت فریم داره یعنی جاهای شلوغ و هوای بارونی به شدت این افت محسوسه
مال منم اینطوریه یا مال شماها هم همینجوریه.یعنی تصویر تکه تکه میشه نمیشه درست توپ رو به گردش اورد

چرا اینقدر بازی افت فریم داره یعنی جاهای شلوغ و هوای بارونی به شدت این افت محسوسه
مال منم اینطوریه یا مال شماها هم همینجوریه.یعنی تصویر تکه تکه میشه نمیشه درست توپ رو به گردش اورد

واسه ما هم همینه مشکل از دمو هست قطعا خیلیای دیگه هم با سیستم های بالا این مشکل لگ و افت فریم دارن

واسه ما هم همینه مشکل از دمو هست قطعا خیلیای دیگه هم با سیستم های بالا این مشکل لگ و افت فریم دارن
خب خدا رو شکر من فک کردم مال من فقط اینطوریه
سیستمم نسبتا معمولیه ولی رو به بالاست.پس جای نگرانی نیست دیگه برای نسخه اصلی
احتمال نداره مشکل از نکشیدن سیستم باشه؟

درسته منم همین مشکل دارم یکم اذیت میکنه و لذت بازی کاهش میده اما خوب قطعا در نسخه اصلی برطرف میشه.
به نظرم خیلی خوب شده اما وجود همچین اشکالاتی باعث میشه نتونم نظر کاملی بدم اما به موفقیتش ایمان دارم

ولی در کل برای ماهایی که رو نسل قبل مونده بودیم
و الان رو pc میتونیم نسل بعد رو تجربه کنیم خیلی لذت بخشه واقعا از هر نظر پیشرفت کرده بازی
مخصوصا چمن وانیمیشن
و امیدوارم این باگا و افت فریم ها برطرف شه
فقط حس میکنم سرعت بازی یکم زیاده حتی روی slow که من همیشه بازی میکنم بازم زیاده برام
ولی در کل با این که دموی بازی بود ولی من نقظه ضعفی در گیم پلی بازی ندیدم جز افت فریم

به هر حال این نسخه بتا برای فیدبک گرفتن از کاربرها برای فیکس کردن نسخه نهایی بازیه !
و در اغلب موارد نسخه بتا رو برای همین عرضه می کنن
اما من لگ و افت فریمی ندیدم
چرا تو صحنه های بعد از گُل یا REPLAY فریم از 180 میاد رو 95 که بازم قابل قبول نیست

بعد از کلی باز کردن چه با هوش مصنوعی چه با رفقا میتونم بگم که بهترین فیفایی هست که تا حالا بازی کردم !! از لحاظ انیمیشن، گرافیک، گیم پلی محشره !!
تماشاچی ها عالیــن !! وقتی میزبان باشی و گل بزنی، هوادارا چنان سر و صدایی میکنن که دوربین تو بازی میلرزه، عین واقعیت!!! خیلی حس خوبی داره :دی
دیگه اصلا مثل فیفا 14 نمیشه راحت سر گل زد!! تا الان یه چند تا تو جریان بازی زدم، ولی کرنر فعلا گل نکردم !
یه سری تاکتیکای خیلی جالب موقع کرنر زدن داره!! مثلا یکیش اینه که بازیکنا برن جلو دروازه بان حریف و تمرکزش رو بهم بزنن !!
دو تا حالت بعد از Ultra attacking و Ultra Defensive اضافه شده به اسم All Out Attack و Park The Bus !!
صحنه آهسته ها فوق العادن !!! اصلا ردشون نمیکنم، خیلی حال میده دیدنشون !
فیزیک توپ هم خیلی خوبه و مناسبه!!

خلاصه اینکه Best FIFA Ever :دی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or