FIFA15 | PC

با سلام

دیدم تاپیکش رو کسی نزده یک ماه دیگه هم که بازی عرضه میشه استارتشو بزنم

12945746287922728735.jpg

سیستم مورد نیاز :

Minimum System Requirements
CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
RAM:4GB
VGA: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DX: 11
HDD: 15.0 GB

Recommended System Requirements
CPU:Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
RAM:8GB
VGA:ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
DX:11

HDD: 15.0 GB

امسال نسخه PC فیفا هیچ تفاوتی با نسخه نسل بعدی PS4 و X1 نداره و با موتور Ignite ساخته میشه

نسخه دمو بازی در تاریخ 9 سپتامبر با تیم های زیر عرضه میشه :

Dortmund

Chelsea

Barcelona

Boca Juniors

Liverpool

Manchester City

Paris Saint-Germain

Napoli

نسخه اصلی بازی هم در تاریخ 23 سپتامبر عرضه خواهد شد

آخرین ویرایش:
آقا واسه من این eror رو میده . باید چیکار کنم؟ اکانت هم ساختم چه تو حالت افلاین چه انلاین امتحان کردم. بازی رو با IDM دانلود کردم

آقا واسه من این eror رو میده . باید چیکار کنم؟ اکانت هم ساختم چه تو حالت افلاین چه انلاین امتحان کردم. بازی رو با IDM دانلود کردم

داداش ما یه کاره دیگه کن پاک کن بازی رو که نصب کردی بعد با اورجین بزن دی ال شه یه 1 درصدی که رفت و پوشه هاش ساخته شد بعد پاز کن و فایل هایی که دی ال کردی رو بریز تو اون پوشه که داشته توش دی ال می کرده که همون مسیر origin games/fifa 15 demo هست و بعد از کپی شدن ادامه رو بزن تو اوریجین که یه چک می کنه و نصب می کنه بعد افلاین کن و بازی کن

سلام دوستان
مشخصات لپتاپ من ایناست بنظرتون میتونه اجرا کنه بازیرو ؟ اگه میتونه رو چه درجه ای ؟
درضمن بازیهایی مثل کرایسیس 3 و کالاف 10 و بتل 4 رو روش اجرا کردم

cpu : core i5-2410M 2.30 GHZ

RAM : 6GB

Graphic : GT 520M

DirectX: 11.0

فضای هارد هم تا دلتون بخواد ( شوخی )

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوستان
مشخصات لپتاپ من ایناست بنظرتون میتونه اجرا کنه بازیرو ؟ اگه میتونه رو چه درجه ای ؟
درضمن بازیهایی مثل کرایسیس 3 و کالاف 10 و بتل 4 رو روش اجرا کردم

cpu : core i5-2410M 2.30 GHZ

RAM : 6GB

Graphic : GT 520M

DirectX: 11.0

فضای هارد هم تا دلتون بخواد ( شوخی )

ممنون میشم راهنمایی کنید

بله هیچ مشکلی نیست اجرا میشه .
لپتابتون acer هست یا dell ؟
به هرحال حتما اخرین درایور کارت گرافیک رو نصب کنید ،

بله هیچ مشکلی نیست اجرا میشه .
لپتابتون acer هست یا dell ؟
به هرحال حتما اخرین درایور کارت گرافیک رو نصب کنید ،

خیلی ممنون که پاسخ دادین و واقعا هم خوشحالم کردین
لپتاپم سونی وایو سری F فول اچ دیه
درایو کارت گرافیک هم آپدیته ورژن 337 رو نصب کردم

بازم ممنونم

پ . ن : الان چک کردم ورژن 340 هم اومده
الان دانلودش میکنم و نصبش میکنم

دمو رو هم دارم دان میکنم

آخرین ویرایش:
** آقا اعتراف میکنم منی که از بازی کردن تو بارون توی FIFA 14 متنفر بودم الان رسما عاشقش شدم..خیلی فاز میده..قشنگ لباسای بازیکنها خیس و کثیف میشه و وقتی می دوند یا تکل میزنن آب از زمین بلند میشه حتی با حرکت توپ روی زمین هم آب از لای چمنها میاد بیرون..
** برعکس فیفای قبلی که وقتی فصل زمستان رو انتخاب میکردی خیلی از بازیکنها هنوز نیم آستین میپوشیدن اینجا قشنگ آستین بلند با دستکش میپوشن..
** تیم حریف منظور همون CPU هم خطای پشت محوطه میده و هم کارت قرمز میگیره برخلاف فیفای فبلی که همه توپهارو بدون خطا میگرفت..
** موی بازیکنها تکون میخوره بخصوص اگه موهاشون بلند باشه اینو قشنگ توی اسلوموشنها میتونید ببینید
**

داداش ما یه کاره دیگه کن پاک کن بازی رو که نصب کردی بعد با اورجین بزن دی ال شه یه 1 درصدی که رفت و پوشه هاش ساخته شد بعد پاز کن و فایل هایی که دی ال کردی رو بریز تو اون پوشه که داشته توش دی ال می کرده که همون مسیر origin games/fifa 15 demo هست و بعد از کپی شدن ادامه رو بزن تو اوریجین که یه چک می کنه و نصب می کنه بعد افلاین کن و بازی کن

مرسی داداشه گلم از همین روشی که گفتی درست شد

آقا کسایی که بازی کردن ببینن ولبک تو آرسناله یا نه؟
اگه نباشه باز ترنسفرهای روز آخر انجام نشده!

آرسنال توی دمو نیست . ولی فکر نکنم ترنسفر ها انجام شده . مثلا مانگالا دفاعه سیتی که قبله ددلاین هم منتقل شده بود تو لاین آپه سیتی نیست

========

به نظرم سرعته بازی و استپ و چرخش های بازی بیشتر شده که خیلی خوبه . تنها چیزی که به نظرم بد اومد دروازبان ها بود که بعضی موقعی واکنش های فوق العاده ای نشون میدن بعضی وقتا هم در حده میرزاپور میگیرن ! امیدوارم تو نسخه اصلی حل شه این مسئله

دوستان فاز این بازیا چیه یدفه اینقدر سیستما سنگین میخوان ؟‌حالا این فیفا ۱۵ خود بازیش سنگینه یا این سیستم حداقل اغراقه؟ ۲۰۱۴ گرافیک ۶۸۰۰ GT حالا GTX 650 ؟؟؟!!!!!!

دو تا سوال
درسته گفتن هیچ تفاوتی بین ps4 و pc نیست ولی من هنوز ته دلم فک میکنم باید یه تفاوت هایی باشه بینشون کهامیدوارم نباشه ،از کسایی که بازی کردن میخوام بدونم ویدئو هایی که از نسل بعد دیدن با pc فرق نمیکنه یعنی خود خودشه؟؟ هیچ تفاوقتی حس نکردن بین این دو
و اینکه کسی تا حالا اتوبوس پارک کرده ببینیم چه جوریاست؟

دو تا سوال
درسته گفتن هیچ تفاوتی بین ps4 و pc نیست ولی من هنوز ته دلم فک میکنم باید یه تفاوت هایی باشه بینشون کهامیدوارم نباشه ،از کسایی که بازی کردن میخوام بدونم ویدئو هایی که از نسل بعد دیدن با pc فرق نمیکنه یعنی خود خودشه؟؟ هیچ تفاوقتی حس نکردن بین این دو
و اینکه کسی تا حالا اتوبوس پارک کرده ببینیم چه جوریاست؟
1-شما مطمئن باش هیچ فرقی بین PC با نسخه های نسل هشت نیست من خودم هم برای PC رو بازی کردم و هم برای Xone
2-درمورد این سوالتم که هیچی نفهمیدم:-/

اقا چرا موقع زدن دانلود ارور not fund میده؟ با شیلتر هم همین ارورو میده :|

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or