FIFA15 | PC

با سلام

دیدم تاپیکش رو کسی نزده یک ماه دیگه هم که بازی عرضه میشه استارتشو بزنم

12945746287922728735.jpg

سیستم مورد نیاز :

Minimum System Requirements
CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
RAM:4GB
VGA: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DX: 11
HDD: 15.0 GB

Recommended System Requirements
CPU:Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
RAM:8GB
VGA:ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
DX:11

HDD: 15.0 GB

امسال نسخه PC فیفا هیچ تفاوتی با نسخه نسل بعدی PS4 و X1 نداره و با موتور Ignite ساخته میشه

نسخه دمو بازی در تاریخ 9 سپتامبر با تیم های زیر عرضه میشه :

Dortmund

Chelsea

Barcelona

Boca Juniors

Liverpool

Manchester City

Paris Saint-Germain

Napoli

نسخه اصلی بازی هم در تاریخ 23 سپتامبر عرضه خواهد شد

آخرین ویرایش:
من میخام سی دی کی کارکرده فیفا 15 رو بخرم به چه نکاتی باید توجه کنم؟ اصلا امکان فروش سی دی کی هست؟ با اکونت خودم میتونم بازیرو بیارم بالا؟ بک اپ بازیو باید چجوری تهیه کنم از خود طرف میتونم بگیرم فوری راهنمایی کنید امشب میخام بخرم ازش

من میخام سی دی کی کارکرده فیفا 15 رو بخرم به چه نکاتی باید توجه کنم؟ اصلا امکان فروش سی دی کی هست؟ با اکونت خودم میتونم بازیرو بیارم بالا؟ بک اپ بازیو باید چجوری تهیه کنم از خود طرف میتونم بگیرم فوری راهنمایی کنید امشب میخام بخرم ازش
تو اکانت خودت نمیشه
اکانتش رو باید بده...با سوال امنیتی با ایمیل....خودشم دیگه داخل بازی نره !(البته اگه سوال امنیتی و ایمیل رو عوض کنی یکم کار براش سخت میشه که اصلا بخواد وارد بشه)
بک آپ رو هم یا باید بخری یا دانلود یا از همون یارو بگیری
در کل سی دی کی رو اگه استفاده نشده باشه و داخل اکانت نرفته باشه میتونی به اکانتت اضافه کنی....در غیر اینصورت باید اکانتش رو بده

تو اکانت خودت نمیشه
اکانتش رو باید بده...با سوال امنیتی با ایمیل....خودشم دیگه داخل بازی نره !(البته اگه سوال امنیتی و ایمیل رو عوض کنی یکم کار براش سخت میشه که اصلا بخواد وارد بشه)
بک آپ رو هم یا باید بخری یا دانلود یا از همون یارو بگیری
در کل سی دی کی رو اگه استفاده نشده باشه و داخل اکانت نرفته باشه میتونی به اکانتت اضافه کنی....در غیر اینصورت باید اکانتش رو بده

ممنون بابت جوابت من خریدم سی دی کیو فقط بخام پوینت و... بگیرم چجوری باید بخرم؟ از کی و کجا؟ بازم باید ادرس میل اون طرفو بدم یا نه؟

ممنون بابت جوابت من خریدم سی دی کیو فقط بخام پوینت و... بگیرم چجوری باید بخرم؟ از کی و کجا؟ بازم باید ادرس میل اون طرفو بدم یا نه؟

میری توی یکی از این سایت های فروش سی دی کی
یه مقدار بهشون میگی من پوینت میخوام برای Fifa 15
اونا میگن فلان روز یه بازیکن داغون رو توی نقل و انتقالات با اونقدر پوینتی که میخوای رو بزار برای فروش به مدت 3 روز...اسم اکانتت و اسم تیمت رو هم میگیرن....توی 3 روز اون بازیکن رو ازت میخرن و بهت پوینت یا پول میرسه

بچه ها تو قسمت ترکیب فیفا 14 چند گزینه بود که فلش بود و مثل فلش هجومی یک بازی کن رو قرمز میکردی با برعکس . ولی تو فیفا 15 من اینا رو پیدا نکردم اینا این گزینه ها حذف شده یا من پیدا نکردم؟؟؟

کسی مشکل صدا داره تو نسخه اورجینال؟؟ واسه من بعد چند ثانیه صدای گزارشگر یا موزیک دو بار تکرار میشه یکلحضه انگار اکو میشه واسه 1.2 ثانیه میشه حل کرد این مشکلو؟؟؟

سلام خدمت تمامی عزیزان خبر خوشی دارم برا کسایی که منتظر کرک هستن مثل خودم تو صفحه های فیس ب ک خوندم که سیستم محافظت denuvo که امسال چند بازی از جمله فیفا15 رو تا الان جلوگیری کرده از کرک شدن سیستم امنیتیش توسط گروه 3dm کرک شده وشکسته شده اما نوشتن هنوز باید یه سری کارا کنن که در چند روز آینده احتمالا کرک فیفا 15 رو تو اینترنت قرار میدن. تو گوگل هم سرچ کنید به انگلیسی خبرش هست.

سلام خدمت تمامی عزیزان خبر خوشی دارم برا کسایی که منتظر کرک هستن مثل خودم تو صفحه های فیس ب ک خوندم که سیستم محافظت denuvo که امسال چند بازی از جمله فیفا15 رو تا الان جلوگیری کرده از کرک شدن سیستم امنیتیش توسط گروه 3dm کرک شده وشکسته شده اما نوشتن هنوز باید یه سری کارا کنن که در چند روز آینده احتمالا کرک فیفا 15 رو تو اینترنت قرار میدن. تو گوگل هم سرچ کنید به انگلیسی خبرش هست.
خوش خبر باشی :d

سلام به دوستان عزیز .

من اکانت اورجینال فیفا 2015 رو خریدم ولی وقتی اجراش می کنم رو همون صفحه لودینگ گیر می کنه و بعدشم یه صفحه سیاه میاد و همین جوری میمونه !!

اگه کسی میدونه لطف کنید کمک کنید.

اینم عکسش :
attachment.php

سلام به دوستان عزیز .

من اکانت اورجینال فیفا 2015 رو خریدم ولی وقتی اجراش می کنم رو همون صفحه لودینگ گیر می کنه و بعدشم یه صفحه سیاه میاد و همین جوری میمونه !!

اگه کسی میدونه لطف کنید کمک کنید.

اینم عکسش :
attachment.php
دیتات خرابه! بازیو پاک نکن دیتایی که داری رو دوباره بریز درست میشه

بچه ها من تو فیفا 15 اون اول بازی که یک سیو برای خودت درست میکنی سیو درست میکنم و کلی هم کریر مد بازی کردم ولی بعد از یک مدت این پیغام میاد و سیو های من از بین میره البته حجم درایو c من کمه!
7pgov5pcfpbostigi4q9.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or