FIFA14 | PC

30xj8qdh81w25h1hug0k.jpg

درود
خوب EA Sports در توییتر خود اعلام کرد که ازشماره جدید بازی فردا رونمای می کند
طی گزارشاتی از Spain claims شرکت EA Sports باز محبوب خود یعنی fifa 14 را در طی رویداد مهمی در شهر مادرید , جزییاتی از این بازی مهم را فاش میکند تاریخ 17 آوریل روزی هست که جزییاتی از این بازی بزرگ فاش میگردد به نظر می رسد تاریخ انتشار این بازی بزرگ همان اواخر ماه سپتامبر باشد این زمان قابل قبول به نظر می رسد بنابرین اعلام جزییات جدید در این هفته بسیار قابل قبول به نظر می رسد(منبع)
اما براتون یه سری اطلاعات بسیار مهم جمع آوری کردم:
طی مقاله ی مهمی در nowgamer به این بازی اشارات ویژه ای کرده همونطور که میدونیم fifa همیشه در حال تغییراتبسیار شگفت انگیز هست طرفداران می خواهند همیشه fifa بزرگتر پر جزییات تر و شگفت انگیز تر باشد EA به نکاتی در FIFA 14 اشاره میکنیم:

Gameplay Changesتغییرات در گیم پلی)

1.Defensive AI:هوش دفاعی پیچیده در فیفا 14 خواسته ی طرفداران بازی FIFA 14 هست این سیستم به شکلی است کار تیم ورک به قدری قوی هست که بازیکنان را یک به یک به پرس کردن یکدیگر دعوت میکنند و اگر بازیکنی یار مقابل خود را پرس نکند بازیکن مقابل به فضای آزادانه ای دست میابد جابه جایی سریع بازیکنان بسیار زیبا میباشد و بازیکن میتواند مسیر خود را به راحتی تغییر دهد .وزن بازیکن در بازی بسیار مهم است و اگر دو نفر برای تصاحب توپ باهم VS کنند جابجایی بازیکن کم وزن تر و سریعتر برای تصاحب توپ بیشتر است ..تغییر مسیر توپ در منطقه ی دفاعی برای پاک سازی باید به دقت انجام گیرد وگرنه برای تیم مشکل ساز می شود..

2. More realistic stamina(استقامت ) : قدرت استامانیا همیشه در فیفا برتری را ثابت میکند اینبار فقط سرعت و تنه در بازی مهم نیست بلکه خستگی بازیکنان و نحوه ی قرار گرفتن آنها در منطقه ی خود باعث میشود برای تصاحب توپ به مشکلات بیشتری برخورد کنند یعنی اگر دو بازیکن برای تصاحب توپ مقابله یکدیگر باشند بازیکنی برنده هست که (از قدرت بنی و سرعت و خستگی ناپذیری و موقیعت شناسی ) بیشتری بهره ببرد.

3. More aerial freedom (آزادی بیشتر بازیکنان در بخش بدون توپ):این عمل باعث میشود که همانند فوتبال واقعی بازیکنان در بازی در حرکات بدون توپ نقش بیشتری دارند

4. Ball weigh (وزن توپ ):فیزیک توپ هنوز مهمترین بخش در بازی است سرعت توپ و وزن توپ در بازی جوری طراحی شده که وقتی ضربه ای به توپ برخورد میکند شدت ضربه تاثیر بسزایی در رسیدن توپ ب هدف دارد هم در نوع پاس دادن هم در نوع شوت زدن.

5.Ball boys (بخش جدید):سرعت بازی و ریتم بازی را افزایش می دهد این کار بسیار شسته رفته و واقع بینانه انجام می شود

6. Real-time weather(زمان واقعی آب و هوا):یک نکته اساسی در بازی باد ها میتوانند جابجایی ابر را تا بالای ورزشگاه همراهی کنند در دقیقه 75 از بازی شما شاهد باران یا برف هستید . باران و برف تاثیرات بسیاری در گیم پلی بازی دارند اینبار خیلی جدی تر از گذشته.
Visual Changes:(تغییرات ظاهری)
4747fifa-13.jpg

1. Better facial expressions(تغییرات صورت به بهترین شکل):
قدرت PS4 و ایکس باکس 720 باید برای کمک به بهتر شدن چهره بیاید زیرا فقط این کار با کمک این دو کنسول امکان پذیر است.
2. Dirty Kits (کیت های کثیف):
لباسهایی که وجود دارند در یک بازی کثیف می شوند اگر هوا بارانی یا برفی باشند گل و کثیفی لباسها بیشتر نشان داده می شود و حتی عرق تن بازیکنان روی لباس می شیند.

3. Bandages/visible injuries(کشمکش بازیکنان و صدمات):
بازیکنان در برخورردها میتوانند زخمی شوند و در درگیریها زخمی شوند و آسیب جدی ببیند و در این مورد حتما به بانداژ و گچ نیازدارند

4. Stretchers (برانکارد):
بازیکنان ممکن است در زمین نیاز به معالجه و مداوا داشته باشند و یا زمین را توسط برانکارد ترک کنند، و در صورت نیاز امدادگران / physios می توانند بر روی زمین بازی یا خارج اززمین هنگامی که یک مرد زخمی شده است موارد لازم را اجرا کند

5.Crowd bias (تعصب و جمیعت تماشاچیان):
در طول جام، سر و صدای جمعیت زیاد خواهد بود و این جمعیت و هواداران متعصب به طور مساوی بین تیم ها توزیع نشده و هر تیمی طرفداران و متعصبان خاص خود را دارد ، اما در طول بازی های لیگ، جمعیت تاثیر مستقیمی در بازی خواهد داشت و تماشاچیان در تشویق کردن یا تنبیه کردن تیم خود تاثییرات بسیاری را میگزارند پیشرفت گرافیکی تماشاچیان بسیار قوی شده

6. Pitch damage (تاثیرات چمن): چمن می تواند دائما و شدیدا روی بازی تاثییرات بسیاری بگزارد زمین به طور کلی در طول بازی بهم میخورد و بر اساس تکل های بازیکنان ممکن است خراب شود و در بازی های لیگ و در طول فصل چمن ورزشگاه شما مسلم آسیب خواهد دید.

7. Celebrations (جشن ) :در طول بازی شادی های زیادی وجود دارد به علاوه ی شادی پس از گل مثلا بالوتلی گل میزند و پیرهن خود را در میارد و روی پیرهن خود نوشته (like Ballotelli’s ‘Why Always Me) البته این علاقه این بازیکن است و سبک علاقه در بازیکنان مختلف است.طرفداران پرچم های شعار خود را بالا میگیرند شما میتوانید طرفداران را تحریک به انجام کارهایی کنید که تحریک شوند آن وقت نتیجه کار شما یک کارت زرد است.

8.Real, licensed referees (مجوز دریافت داوران واقعی) :
داوران واقعی که در لیگ انگلستان صوت میزنند کاملا REAL در بازی حضور دارند

New Game Modes/Additions:(حالت های جدید بازی )

1. wo-player skill/training games (بازیکنان در تمرین):
بازیکنان طی تمریناتی که انجام می دهند خود را می سازنند این بخش ها برای دروازه بان و هافبک و سایر پست ها متفاوت است

2.stadium creator (ساختن استادیوم) :
همانند pes در این نسخه به خاسته ی هواداران ساختن استادیوم به صورت حرفه ای وجود خواهد داشت

3.more international team (حضور اکثر تیم ها ) :
حضور اکثر تیم هایی که فدراسیون فوتبال کاملی دارند در این بازی وجود دارد

4.the champions ship license (لیسانس جام قهرمانان ):
درصورتی که pes از لیسانس لیگ قهرمانان استفاده نکند قطعا فیفا در بازی فیفا 14 استفاده خواهد کرد

پست اول ابدیت می شود
با تشکر از bigbox

قابلیت ها و محتویات جدید اضافه شده به بازی:

اولین تغییر بنا به گفته سازندگان بازی، محیط اطراف بازی، استادیم ها و تماشاگران می باشد.

Pure Shot: قابلیت جدیدی به نام Pure Shot اضافه شده، این قابلیت به بازیکن این اجازه را می دهد تا در هنگام زدن ضربه شوت به توپ، خود را بنابه موقیعت بازی، جایگیری نماید.

Real Ball Physics: فیزیک بدنی و ظرافت هر بازیکن در حمل توپ موثر می باشد و با توجه به فرم و فیتنس بدنی هر بازیکن، بازیکنان می توانند از خط دفاعی حریف عبور کرده و به طرف دروازه ضربه بزنند؛ دقیقا مانند یک فوتبال واقعی.

Protect The Ball: قابلیت دفع و حمل توپ به شیوه بسیار عالی به بازی اضافه شده. به طور مثال حرکت بازیکن حریف با هر سرعتی و دریبلی، مدافع تیم می تواند با توجه به میزان آمادگی و قابلیت خود توپ را دفع کند.

Teammate Intelligence: اینبار هم تیمی های شما در بازی با هوش مصنوعی قوی تر ظاهر شده و هرجا که واقعا لازم باشد برای جایگیری اقدام می کنند. مدافعان تمامیه فرصت ها برای پشتیبانی از تیم را انجام می دهند. به طور مثال وقتی تیم شما در بازی عقب است با توجه به آن عمل می کند و میزان تاثیر گذاشتن نتیجه بر روی بازی بعدی را نیز درک می کند. بازیکنان در خط حمله هرگونه روزنه و راه های جدیدی را برای وارد شدن به عمق حریف به خوبی می دانند. بازیکنان خط دفاعی باهوش تر شدند و با ایجاد فاصله بین هم، همواره فضایی را برای دریافت پاس ایجاد می کنند.

Sprint Dribble Turns: کاهش سریع! در حالی که بازیکن با سرعت زیاد ( هر سرعتی ) اقدام به دریبل بازیکن حریف می کند، به خوبی و سرعت کافی می تواند سرعت خود را کم کرده و حریف مقابل را اپیش رو بردارد.

Variable Dribble Touches: حمل توپ با سرعت. بازیکنان با مهارت، نوعی کنترل و تسلط روی توپ خواهند داشت در حالی که بازیکنان با مهارت پایین تر، شاهد کنترل های با کیفیت بالای زیادی نخواهند بود و حمل توپ نامطئنی خواهند داشت و در موقع حرکت احتمال از دست دادن توپشان بالاتر خواهد رفت.

2[SUP]nd[/SUP] Chance Tackles: این قابلیت به بازیکن این اجازه را می دهد در صورتی که تکلی را به اشتباه بر روی بازیکن حریف رفته و یا جا مانده، این شانس را دارد تا دوباره برای تکلی دیگر به صورتی خیلی سریع اقدام نماید.

Curling Lofted Through Balls: بازیکنان توانایی حلقه زدن به توپ را به خوبی عمل می کنند و در مقابله با بازیکنان حریف، با استفاده از این قابلیت، به هم تیمی های خود پاس می داده و یا ایجاد فضای مناسبی می کند.

Skill Games: یک Practice Mode رقابتی که به بازیکنان کمک میکند تا اصول و مهارت های لازم برای بازی کردن فیفا 14 را فرا بگیرند. در هر سطحی که باشند، در مینی گیم های جدید، با دوستانشان به رقابت بپردازند.

Career Mode

آخرین ویرایش:
بازی رو روی چند تا سیستم تست کردم، Silky Smooth هست. هم با CPUـه دو هسته‌ای خوب بود هم 4 هسته‌ای.
فقط موقع خوشحالی بازیکنا و زمان تعویض و ... فریم روی 30 میاد که اگه از تنظیمات بازی فریم رو روی 60 لاک نکنید و خودتون با MSI Afterburner فریم رو روی 60 قرار بدید دیگه اون مشکل هم وجود نخواهد داشت و همه جا 60 فریم خواهد بود.
با کارت 7870 هم که کلاً 20 درصد از توان کارت استفاده میشه، همه تنظیمات هم بالاترین حد در رزولوشن 1080. کلاً 4 سال گذشت و بالاخره تونست این موتورش رو واسه PC بهینه کنه. 5-6 سال دیگه هم به امید خدا Ignite رو واسه PC بهینه می‌کنه :d

کلا چیزی به اسم فوتبال بازی نکردم نه pes نه فیفا :|
کلا انگیزه ای برای گیمینگ وجود نداره :|
اینا هم دندونای ملت رو شمردن هر سال ی نسخه از روی قبلی کپی می گیرن 4 تا منوشو عوض می کنن تحویل میدن
خوب عزیز فوتبال چیزی نیست که بخوان مراحل توپ واسش درست کنن یا شخصیت پردازی واسش درست کنن که :|
هر سال فقط مثلا پاس و شوتشو بهبود میدن که واقعا هم ارزش گرفتن نسخه جدید رو داره!

چون فوتبال تنها بازییه که وقتی یکی میاد خونتون بدرد بخور ترین بازی و لذت بخشترین بازی که میشه باهاش کرد فوتباله :دی

دو مشکل خیلی بزرگ داره، یک اینه که بازیکنا خیلی لشن!! انگار که اون توانایی حرکت 360 درجه رو ندارن، خیلی دیر و شل مسیر عوض میکنن.
دومیشم اینه که موقع دویدن خیلی توپ رو جلو میندازن!! نمیدونم چرا اینطوریه! به خاطر همینم زیاد نمیتونی مانور بدی باشون...

دو نکته مثبتم داره، یک این که استپ توپ خیلی خیلی بهتر از 13 شده، 13 اعصاب خورد میکرد استپاش! دو اینکه توپ خیلی طبیعی تر شده حرکاتش و به واقعیت نزدیک تره !

راستی بغل پا های فیفا 12 هم کم و بیش برگشته ! :shrewd::d

حرف های منو زدی شایان جان ، الان دوستان فکر میکنن ترول میکنی :|:دی من که مشکلات رو میگفتم دوستان فکر میکردن دارم ترول میکنم ، اتفاقا به شدت منتظر 14 بودم که یه چیز خوب از آب در بیاد ، چیزی که Ultimate Team اش آرزوی هر کسی باشه ، حالا با این وضعیت من تو بازی کردن خود بازی شک دارم ، دیگه اریجینال خریدن و آلتیمیت تیم جدا !

بغل پاهاش ترکیبی از بغل پاهای فیفا 11 و 10 هستش ، کات فیفا 10 رو داره و دقت فیفا 11 ، خیلی خوبه اما به احتمال زیاد تو نسخه اصلی و یا آپدیت هاش به خاطر اعتراض برش میدارن ، مثل سری های قبلی .

دوست عزیز شما مطمعنی فیفا 13 رو بازی کردی؟... دقت به چمن ورزشگاه کردید دوستان شده مثل اون دوره که شبیه سرامیک بود اصلا صاف صاف من کف کردم چرا اینطوری شده از نظر نورپردازی ضعیفتر از FIFA 13 بود دوستان خودتون بازی کنید بعد بیاید با fifa 13 مقایسه کنید ...

دوست عزیز مطمئن باش بیشتر از شما هر فیفا ای رو بازی کردم ، هیچ وقت چمن تو فیفا درست و حسابی نبوده ، باید ببینیم تو ignite چطوره .

منظورم از گرافیک بهتر و نور پردازی ، همون انیمیشن های درست و حسابی و تکون خوردن لباس و ... بود و نور آفتاب درست و حسابی توی ورزشگاه سر بازی مثل نیوکمپ بود که خیلی خوب بود .

آخرین ویرایش:
بچه های فیفا باز اصلا نگران هیچی نباشن . از صبح دارم بازی می کنم . همه چی عالی شده . از گرافیک بگیر تا گیم پلی . حرکات و انیمیشن بازیکن ها واقعا عالی شده. خودتون باید تست کنید تا ببینید چی دارم می گم. فقط این skip رو موقع تعویض بازم نذاشتن . بچه ها اگه کسی انگلیسی بلده یه ایمیلی چیزی بفرسته واسه این ایراد به EA . دوستان PES فن هم خواهشا برن همون PES Rising رو تست کنند می گن کوجیما چند تا سلاح جدید گذاشته تو PES . به شدت منتظر نسخه اصلی هستیم .

آخرین ویرایش:
حرف های منو زدی شایان جان ، من که مشکلات رو میگفتم دوستان فکر میکردن دارم ترول میکنم ، اتفاقا به شدت منتظر 14 بودم که یه چیز خوب از آب در بیاد ، چیزی که Ultimate Team اش آرزوی هر کسی باشه ، حالا با این وضعیت من تو بازی کردن خود بازی شک دارم ، دیگه اریجینال خریدن و آلتیمیت تیم جدا !

بغل پاهاش ترکیبی از بغل پاهای فیفا 11 و 10 هستش ، کات فیفا 10 رو داره و دقت فیفا 11 ، خیلی خوبه اما به احتمال زیاد تو نسخه اصلی و یا آپدیت هاش به خاطر اعتراض برش میدارن ، مثل سری های قبلی .

دوست عزیز مطمئن باش بیشتر از شما هر فیفا ای رو بازی کردم ، هیچ وقت چمن تو فیفا درست و حسابی نبوده ، باید ببینیم تو ignite چطوره .

منظورم از گرافیک بهتر و نور پردازی ، همون انیمیشن های درست و حسابی و تکون خوردن لباس و ... بود و نور آفتاب درست و حسابی توی ورزشگاه سر بازی مثل نیوکمپ بود که خیلی خوب بود .
بازی مگه گیم اسپید نداشت؟
میبری بالا درست باید بشه دیگه!

برای سینگلم که اصلا مهم نیست:دی میری توی Game Setting :
Speed و Acceleration رو یک 10-20 تا میبری بالا (از هر دو تیم) بعد درست میشه :دی

خوب عزیز فوتبال چیزی نیست که بخوان مراحل توپ واسش درست کنن یا شخصیت پردازی واسش درست کنن که :|
هر سال فقط مثلا پاس و شوتشو بهبود میدن که واقعا هم ارزش گرفتن نسخه جدید رو داره!

چون فوتبال تنها بازییه که وقتی یکی میاد خونتون بدرد بخور ترین بازی و لذت بخشترین بازی که میشه باهاش کرد فوتباله :دی

منم نخواستم اکشن بازی کنم ولی همه چیزش تکراریه
با کی بازی کنم با دیوار ؟
کسی نیست دو فنره بازی کنم :d
البته خانمم هست ولی ترجیح میدم در این مورد با همون دیوار بازی کنم :d

از صبح دارم بازی میکنم دمو رو واقعیتش زیاد برام جالب نبود ... بعضی از مواردی که به ذهنم رسید :
نقاط قوت
1- گرافیک و بعضی جلوه های بصری بهتر شده
2-چهره بازیکنا خیلی بهتر شده
3- منوی بازی و سرعتش خیلی بهتر و دلنشینتر شده
4- صدا گذاری
5-بهتر شده سیستم شوت زنی ( زیاد شبیه 12 نیس چون تو 14 اونقدر پرسینگ مدافعان حریف زیاد شده که فرصت شوت زنی از پشت محوطه به دست نمیاد شاید هر 7 8 بازی یه بار بشه اینطوری گل زد که زیاد مشکل بزرگی نیس)

نقاط ضعف
1- اولین چیزی که به شدت رو اعصابه کنترل بازیکناس ... بازیکنا خیلی کند شدن و نمیشه باهاشون زیاد مانور داد حس حرکت 360 درجه بازیکنا و حرکت روان بازیکنا به کلی از دست رفته ... کلا نمیشه توپ و 2 3 ثانیه بیشتر نگه داشت( حتی با مسی) چه برسه به اینکه آدم بخواد بازیکن جلویی رو دریبل کنه ( مگر شانسی)
2- موقع استپ کردن یا تو تغییر جهت دادن های جزیی توپ به شکل خیلی خیلی غیر طبیعی از پای بازیکن فاصله میگیره ( فاجعس)

به نظرم بزرگترین مشکل همون کنترل و گیم پلی به شدت کند بازیه( این حسو به آدم میده که به پای بازیکنا وزنه بستن :دی) امیدوارم تو نسخه اصلی برطرف بشه والا امتیاز 6 6.5 هم از سایت های معتبر دور از انتظار نیس

بازی مگه گیم اسپید نداشت؟
میبری بالا درست باید بشه دیگه!

برای سینگلم که اصلا مهم نیست:دی میری توی Game Setting :
Speed و Acceleration رو یک 10-20 تا میبری بالا (از هر دو تیم) بعد درست میشه :دی

بازی درستش نرماله ، باید نرمال باشه .

من که هیچوقت به تنظیمات گیم پلی دست نمیزنم ، در ضمن فرقی هم نمیکنه ، کنترل بازیکنا با بالا بردن سرعت عوض نمیشه ، سریعتر میشه !

منتظر نسخه اصلی میمونم ببینم چکار میکنن .

بازی درستش نرماله ، باید نرمال باشه .

من که هیچوقت به تنظیمات گیم پلی دست نمیزنم ، در ضمن فرقی هم نمیکنه ، کنترل بازیکنا با بالا بردن سرعت عوض نمیشه ، سریعتر میشه !

منتظر نسخه اصلی میمونم ببینم چکار میکنن .
والا من که بازی کردم ولی اصلا اندازه شما رنج نبردم :دی
گیم پلیش آروم شده ولی حرکات و انیشمیناش خداییش خیلی طبیعی تر و نرم شده!

کلا من اونقدر مشکل نداشتم باهاش!
کلا نمیدونم چرا همه زدن تو کار آروم کردن گیم پلی بازی!
این از فیفا اونم از PES که اونقدر گیم پلی آرومی داشت!

کسایی که بازی کردن وقتی شوت میزنی ممکنه بازیکنای خودی مثله 13 شوتتو بلاک کنن؟خیلی رو اعصابه این مورد...
خوب این که خود واقعیته!!!!

توی تاریخ فوتبال شونصد هزار مورد پیش اومده که طرف داشته گل میزده یار خودی اومده جلو!

اینو اگه بردارن کاملا تخیلی میشه!

اگه این pes و fifa گذاشتن این ترم اخرمونو راحت پاس کنیمو مثل ادم فارغ التحصیل بشیم... :d راستی واچ داگزو اساسین بلک فلگو بتلو کال افو و . . . هم هست :d

منم بالاخره بازیش کردم باید بگم فیزیک توپ خیلی عالیه برخلاف نظر بعضی از دوستان ، ولی صدا گذاری توپ تو بعضی صحنه ها خیلی بده به توپ که ضربه میخوره بعضی اوقات یه صدایی در میاد انگار توپ کم باده - دوم اینکه فیزیک بازیکنا خیلی سنگین تر شده و مثل قبل مانور نمیشه داد - این هم میتونه بد باشه هم خوب - اگه خیلی حوصله به خرج بدی و فنی و یا با تاکتیک خاص بازیکنی لذت بخشه ولی گه بخوای گاز بدیو چند نفر و جا بذاری و خیلی روون بازی کنی مناسب نیست
هر چند این دمو هست و 30-40 درصد با بازی اصلی تفاوت داره - اصلا اینا دمو رو میدن بیرون چند روز قبل انتشار اصلی که باز خورد مردم رو ببینن و اون چیزایی که خوششون نیموده رو حذف کنن یا بهبود بدن
گرافیک بازی هم به جز نور پردازی انیمیشن و لباس بازیکنا تغییر خاصی نکرده - به نظرم فیفا به یه انقلاب گرافیکی هم نیاز داره - ولی بازیکنا خیلی خوب روشون کار شده خدایی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or