FIFA12 | online

دوستانی که آنلاین میزنن لطف کنن بگن با این سیستم دفاع تونستن کنار بیان؟من میترسم کلی بابت بازی پول بدم و آخر نتونم بازی کنم.یکی راهنمایی کنه.ممنون

دوستانی که آنلاین میزنن لطف کنن بگن با این سیستم دفاع تونستن کنار بیان؟من میترسم کلی بابت بازی پول بدم و آخر نتونم بازی کنم.یکی راهنمایی کنه.ممنون
من یه جای دیگه ام گفتم با اینکه از این impact engine و دفاع جدید دل خوشی ندارم اما زدم تو کار آنلاینش دیگه ! :d

دفاع کردن خیلی عوض شده . نکته ی اول اینه که پیشنهاد میکنم جای RT و X رو عوض کنی (البته باید بگم من دکمه ها رو به صورت PES میچینم نه فیفا یعنی با B تکل خوابیده میزنم) یعنی با X مثل FIFA 11 پرس نفر دوم انجام بشه و RT به عنوان Stand tackle استفاده شه ! اینجوری شبیه به fifa 11 میشه .
مهمترین نکته بعد از اعمال این تغییر اینه که بعد از عوض کردن دکمه ها , فکر کنی دکمه ای به اسم RT وجود نداره ! یعنی اصلا از Stand Tackle استفاده نکنی !

من امتحان کردم تو 20 بازیه آنلاین با استفاده از Stand tackle متاسفانه 31 گل خوردم و 47 گل زدم اما بعد دیگه این کارو فراموش کردم و از راه زیر استفاده کردم !

مثل شماره ی قبل دستمو روی A نگه میدارم تا بازیکن پرس رو انجام بده با فاصله و سریع بین بازیکنا سوییچ میکنم و نزدیک ترین بازیکن رو برای پرس انتخاب میکنم تا نفسشون خالی نشه ! با این روش شما باعث میشید بازیکن حریف عجله کنه و 80 % اوقات با پاس اشتباه یا دریبل بی جا توپو تحویل بده !
اما اگر حریفتون خونسرد بود و پاسای سالم رد و بدل کرد و به نزدیکیه محوطه رسید , باید نزدیک یا داخل محوطه از Second Press استفاده کنید .
من با این روش دوم توی 13 بازی فقط 4 گل خوردم و 17 گل زدم !
در کل ارزششو داره به نظرم , حالا خود دانی استاد ;)
راستی چون من تو خونه xbox دارم و فقط تو گیم نت PS3 دارم برای همین دکمه ها رو xbox ی گفتم , حال اصلاح ندارم ...
:d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.s.a
salam be hameghii va khailii khailii sharmande ke farsi nanveshtam chon ba mac kar mikonam va zabone farsish nasb nist,man ye fifa 12 polomp gereftam vali vaghti mikham online bazi konam azam code mikhad khub code online ham ro daftarchash hast vali hachi mizanam mige eshtebast zemnan regine bazi asiast id psn man ham asiast mitonid dostan rahnamaiim konid daram divone misham 90 pole bazi dadam nemitonam online bazi konam

salam be hameghii va khailii khailii sharmande ke farsi nanveshtam chon ba mac kar mikonam va zabone farsish nasb nist,man ye fifa 12 polomp gereftam vali vaghti mikham online bazi konam azam code mikhad khub code online ham ro daftarchash hast vali hachi mizanam mige eshtebast zemnan regine bazi asiast id psn man ham asiast mitonid dostan rahnamaiim konid daram divone misham 90 pole bazi dadam nemitonam online bazi konam
دوسته عزيز كشورت بايد شرق اسيا باشه منظورم كشوره اكانتته
امارات و كشورهاي عربي حوزه خليجه فارس همه آسيايي هستن اما همه ريجن2 حساب ميشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or