FIFA12 Multiplayer PC

سلام

تاپیک مولتی پلیر فیفا12:
بحث در مورد قسمت انلاین بازی
اخبار
پچ ها و مشکلات

pc-fifa12.jpg

نسخه پی سی فیفا12 هیچ فرقی با نسخه کنسولی نداره حتی گرافیک بهتری هم داره!
گیم پلی نسخه پی سی تغییراتی زیادی کرده که در ادامه توضیح میدم!
از خصوصیات مهم بازی برای ما ایرانی ها مسابقات دوستانه هستش که دو نفر با هم مسابقه میدن و یک نفر سرور میشه و دیگری بهش وصل میشه و باعث میشه پینگ خیلی خوب داشته باشیم و بدون لگ بازی کنیم!

دوستانی که اورجینال خریدن اعلام کنند!
----------------------------
ایدی دوستانی که انلاین بازی می کنن:
1-isatis1
2-HRN7
3-eshariat
M4T1N-4
5-alidishdang
6-qozmyox
7-BK-73
8- Moh3N_aXis
9-fabregas1369
alidishdang-10
aliesfenag-11
arya_666-12
gregar010-13
persian_cavalry-15
sirnima68-16
a_110_t-17
12545698-19
ali_pouya-20
alireza67-21
babahamadi-22
bk-73-23
capitanjack99-24
eshariat-25
hossein710-26
hrn7-27
isatis1-28
karimi888-29
mehran_winner-30
mohammadsalar-31
novid7013-32
onlygod29-33
qozmyox-34
saber-d-35
siromid-36
kianoosh76-37
tondar20-38
HAFEZ_H-39
ffaarrhhaadd-40
muhammadzangene-41
42-MALEKY
43-Mehdiiii
44-kparsakia
45-insomniac_nillo
46-oldsam
-------------------------
پست اول اپدیت خواهد شد!

آخرین ویرایش:
چقدر بد=((.اگه تا فردا درست بشه بازم بازی ها جمعه ست؟؟l-)

بزار خیالمون راحت باشه و با نگرانی منتظر فردا نشیم ، بهتره که بزاریم هفته ی بعد که با خیال راحت بازی کنیم ...

---------- نوشته در 06:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:17 PM ارسال شده بود ----------

آقایان کمک من ویندوز جدید نصب کردم ( الان دوتا دارم ) توی جدیده وقتی میخوام لاگین بشم مینویسه : The origin network could not reached .please check your connection and try again
با چیز پی ان هم نشد یعنی امکان داره اکانتم حذف شده باشه ؟ولی توی ویندوز قدیمیه لاگین میشه و همون ارور این چند روزه رو میده .به نظرتون چیکار کنم ؟؟؟؟:((

بزار خیالمون راحت باشه و با نگرانی منتظر فردا نشیم ، بهتره که بزاریم هفته ی بعد که با خیال راحت بازی کنیم ...

---------- نوشته در 06:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:17 PM ارسال شده بود ----------

آقایان کمک من ویندوز جدید نصب کردم ( الان دوتا دارم ) توی جدیده وقتی میخوام لاگین بشم مینویسه : The origin network could not reached .please check your connection and try again
با چیز پی ان هم نشد یعنی امکان داره اکانتم حذف شده باشه ؟ولی توی ویندوز قدیمیه لاگین میشه و همون ارور این چند روزه رو میده .به نظرتون چیکار کنم ؟؟؟؟:((

واسه منم اینجوری شده بود !
بجای ID ، ایمیلت رو وارد کن. من اینکار رو کردم آفلاین کانکت شو !

اگه بازم نتونستی به آیدی یاهوم PM بده یه کاری بگم انجام بدی اینجا نمیشه گفت :دی

راستی با س.ا,ک.س میشه به اوریجین متصل شد.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

بچه ها کسی بلده تو اوریجین از سیوهاش به صورت کلود ، بک آپ بگیره ؟
چجوری کار میکنه ؟

واسه منم اینجوری شده بود !
بجای ID ، ایمیلت رو وارد کن. من اینکار رو کردم آفلاین کانکت شو !

اگه بازم نتونستی به آیدی یاهوم PM بده یه کاری بگم انجام بدی اینجا نمیشه گفت :دی

راستی با س.ا,ک.س میشه به اوریجین متصل شد.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

بچه ها کسی بلده تو اوریجین از سیوهاش به صورت کلود ، بک آپ بگیره ؟
چجوری کار میکنه ؟
آقا نشد ! چیکار کنم ؟ ایمیلمم کار نمیکنه !

---------- نوشته در 07:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:01 PM ارسال شده بود ----------

آقای horror اگه نمیشه اینجا بگی پیام خصوصی بده .... دمت گرم کارمو راه بندازی نوکرتم تا لحظه ی مرگ :((

آقا نشد ! چیکار کنم ؟ ایمیلمم کار نمیکنه !

---------- نوشته در 07:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:01 PM ارسال شده بود ----------

آقای horror اگه نمیشه اینجا بگی پیام خصوصی بده .... دمت گرم کارمو راه بندازی نوکرتم تا لحظه ی مرگ :((

اوکی رفیق
پیغام خصوصی دادم
امیدوارم مشکلت حل بشه.

این سیو ها تو سرور اپلود میشن تا اگه جایی خواستی با سیستم دیگه ای از سیو ها استفاده کنی بتونی فکر نکنم نیازی به بک آپ باشه
درسته ولی اول تو این مسیر سیو میشه بعد روی سرور های بی خود ea آپلود میشه بعد اگر سیو ها از تو کامپیوتر پاک بشه از رو سرور دانلود میکنه و مشکلی پیش نمیاد.

امروز 22 بهمنه...من هنوز نتونستم آنلاین بازی کنم....مشکل از داخله یا سرورا؟؟؟با چی پی انم فقط تونستم تو اوریجین لاگین کنم....دیگه به سرورا تو بازی وصل نشد.کسی راهنمایی چیزی داره ممنون میشم.

مارا هم ادد کنید باشد که رستگار شویم.....دی:

AHmadGinza

آقا اگه دائما این روند ادامه داشته باشه باید چه خاکی بر سرمان کنیم؟
منظورم دقیقا جنس و مقدارش بود!

خدا کنه حضرت مهدی زودتر ظهور کنه.....

آخرین ویرایش:
سیو های کلود تو این مسیر ذخیره میشه C:\Users\Pc Name\AppData\Local\Origin\Cloud Saves

این سیو ها تو سرور اپلود میشن تا اگه جایی خواستی با سیستم دیگه ای از سیو ها استفاده کنی بتونی فکر نکنم نیازی به بک آپ باشه

درسته ولی اول تو این مسیر سیو میشه بعد روی سرور های بی خود ea آپلود میشه بعد اگر سیو ها از تو کامپیوتر پاک بشه از رو سرور دانلود میکنه و مشکلی پیش نمیاد.

ممنون دوستان این اطلاعات رو کم و بیش داشتم اما میخواستم بدونم چجوری باید به صورت کلود سیو کنم !
یعنی اصلا نمیشه :دی هر چی رو عکس اون تیکه ابر تو اوریجین (زیر عکس بازی) کیلیک میکنم یه پنجره باز میشه ! که نوشته شده 0MB Of 100MB !

یه دکمه Done هم داره . هر کار میکنم اتفاق خاصی نمی افته ! شما چجوری سیو کلود کردید ؟

ویرایش : آقا یافتم. پس از آنلاین شدن خودش اتوماتیک داره این کار رو انجام میده
فقط بعدا چجوری میشه دانلودشون کرد ؟ :دی

ممنون دوستان این اطلاعات رو کم و بیش داشتم اما میخواستم بدونم چجوری باید به صورت کلود سیو کنم !
یعنی اصلا نمیشه :دی هر چی رو عکس اون تیکه ابر تو اوریجین (زیر عکس بازی) کیلیک میکنم یه پنجره باز میشه ! که نوشته شده 0MB Of 100MB !

یه دکمه Done هم داره . هر کار میکنم اتفاق خاصی نمی افته ! شما چجوری سیو کلود کردید ؟

نیازی به دانلود کردنش نیست وقتی یک بازی رو پلی کنی خودش از رو سرور سیو های کلود رو میگیره بعد میره تو بازی.
آقا به امضات لعنت به origin اضافه کن :d

یه دکمه هم داره . هر کار میکنم اتفاق خاصی نمی افته ! شما چجوری سیو کلود کردید ؟

دکمه Done را میزنی بعد از اولین پلی شروع میکنه به اپلود کردن سیو ها بعد اگه خوستی تو جای دیگه بازی کنی به طور خودکار سیوهای بازی را دانلود میکنه

از همه رفقا ممنون.

خوب شکر خدا مشکل حل شد

Origin را خدا آزاد کرد :دی

بچه ها اوریجین راحت باز میشه اما هنوز تو خوده فیفا به سرورها نمیشه متصل شد !!! شما هم این مشکل رو دارید ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or