Fifa11 League

یعنی تف به این شانس :|:|:|:|:| سالی یک بار هم نت من قطع نمیشه و اونوقت دقیقه 20 از یکی 2-0 جلو بودم نتم قطع شد،3-0 به نفع اون شد :|:|:|:| اگه این 2 امتیاز مال من میشد،الان رتبه ی .... :|:|:|:|:|

یعنی تف به این شانس :|:|:|:|:| سالی یک بار هم نت من قطع نمیشه و اونوقت دقیقه 20 از یکی 2-0 جلو بودم نتم قطع شد،3-0 به نفع اون شد :|:|:|:| اگه این 2 امتیاز مال من میشد،الان رتبه ی .... :|:|:|:|:|

پس فک کردی من باختام واقعی ان؟:d. دو بازی مفت 3 هیچ شد. در حالی که جلو بودم:d

این چیزا عادیه باید عادت کنی :دی نت پر سرعت ایران این دردسرهارو هم داره دیگه :دی

دوستان من به یه مشکل عجیبی بر خوردم امروز fifa 11 که خواستم بازی کنم دیدم تمام تیمها اسم بازیکناشون عوض شده ! همون بازیکنان ولی اسماشون یه چیزه دیگس ! کسی میدونه یعنی چی ؟
چجوری درست میشه ؟!
البته زبون eng انتحاب میکنم مشکل از جیزه دیگس !
ممنون میشم کسی راهنمایی بکنه

دوستان من به یه مشکل عجیبی بر خوردم امروز fifa 11 که خواستم بازی کنم دیدم تمام تیمها اسم بازیکناشون عوض شده ! همون بازیکنان ولی اسماشون یه چیزه دیگس ! کسی میدونه یعنی چی ؟
چجوری درست میشه ؟!
البته زبون eng انتحاب میکنم مشکل از جیزه دیگس !
ممنون میشم کسی راهنمایی بکنه

من امتحان کردم، همه چی درسته. احتمالاً دیسکِ بازی رو برعکس گذاشتی! :d

آخرین ویرایش:
من امتحان کردم، همه چی درسته. احتمالاً دیسکِ بازی رو برعکس گذاشتی=))

واسه هیچکس اینجوری نشده ! آخه خیلی عجیبه !
این ربطی به ultimate Team نداده ؟ آخه وقتی این و نصب کردم بازی کردم بعد فردا خواستم online بزنم اینجوری شده بود !
دوستان یه راه حلی واسه من پیدا کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or