FIFA World Cup 2014: Brazil | Xbox 360

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکم بنظر من آسونتر شده که این خوب نیست.رفته سمت فیفا 13 که نتیجه بازیاش گاهی وقتها شبیه بسکتبال میشد.
ولی فیفا 14 این اتفاقا توش نمیفته که خیلی زیاد توش گل زده بشه چون درگیریهای وسط زمین بیشتر شده
امیدوارم تو نسخه کاملش اینجوری نباشه
منم خیلی از این نوع فوتبال ها خوشم میاد. دوست دارم بازی گرم باشه و در عین حال نهایتا 4 تا گل رد و بدل بشه.
تو Career رسیدم به بازی ال کلاسیکو ... خیلی بهم چسبید ... رو World Class بازی میکردم ... بکوب داشتم حمله میکردم و حمله میخوردم :d
اما در نهایت 2-1 باختم و خیلی بهم حال داد چون بازی طبیعی بود ...

تقریبا هفته بعد
بازی در تاریخ 15 آوریل در آمریکا و 17 آوریل در دیگر مناطق و به صورت انحصاری برای کنسولهای Xbox 360 و PS3 عرضه خواهد شد.

واقعا نسبت به فیفا 14 تغییری خوبی داشته و گیم پلی و سرعت بازی ، فیزیک بازیکنان ، چمن طبیعی تر ، تاکتیک مختلف برا کرنر ، خیلی بازی رو جذاب کردن
تماشاگر و چهره واقعی مربیان که دیگه آخرشه....
بی صبرانه باید منتظر فیفا 15 جذاب تری باشیم

بازی خیلی شاد و فانه که نقطه قوتش هم همینجاس...من از دوربینش هم بدم نیومد نزدیک تر شده به زمین که خیلی هم بد نیست ضمن اینکه من حس میکنم گل زدن از روی ضربات ازاد اسون شده! متاسفانه EA نتونست تو نسل گذشته تعادل ایجاد کنه تو زدن ضربات ایستگاهی و ضربات چیپ یا اسون شدن این دو حرکت یا ایقدر سخت شدن که غیرممکن شده بود گل زدن از روی این موقعیتها!

چند تا عکس از تیم ملی بذارین ببینیم:d شرط میبندم قیافه هاشونو مثل افریقاها درست کردن! تو این زمینه هم تحریم هستیم

من دیگه حرفی ندارم :d

q5b0h4d86bexgsrgwbh.jpg

فیس های بازیکنای ایران : https://www.youtube.com/watch?v=M3FO4zq8vxI

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or