FIFA World Cup 2014 رسما و به صورت انحصاری برای کنسولهای نسل هفتم معرفی شد

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HDV 7

Time is the Fire, in which we burn
گرافیست سایت
93113926258655074880.png

شرکت کانادایی EA Sports امروز به طور رسمی از فیفا نسخه مخصوص جام جهانی رونمایی کرد. این رونمایی یک قسمت غافلگیرکننده داشت و آن، در انحصار بودن این نسخه برای کنسول های نسل حاضر است و به عبارتی بازی برای PC، Xbox One و PS4 عرضه نخواهد شد.
Matthew Prior در این باره اینگونه توضیح می‌دهد:
FIFA World Cup یک بازی سطح جهانی است. بسیاری از مخاطبان ما همچنان در نسل حاضر به بازی کردن مشغول هستند و هنوز به نسل بعد منتقل نشده اند. برای مثال در کشور میزبان جام جهانی یعنی برزیل هنوز بازیباز ها تمایلی برای کنسول های نسل جدید نشان نداده اند و درصد بسیار کمی از آنها از کنسولهای نسل بعدی استفاده میکنند.

گیم پلی بازی براساس فیفا 14 بنا شده و قسمت های مختلف آن ارتقا یافته اند. برخی از این پیشرفت ها و امکانات به شرح زیر است:

World Class Control
بازی از سیستم کنترل جدیدی برای حمل توپ استفاده خواهد کرد. همچنین به لطف اضافه شدن بیش از ده ها انیمیشن جدید، بازیباز در زمان حمله آزادی عمل بیشتری خواهد داشت.
Set Piece Tactics
قابلیت کنترل بازیکنان هم تیمی در زمان ضربات ایستگاهی بوسیله D-PAD.
New Penalty Kicks
سیستم ضربات پنالتی جدید به همراه انیمیشن های جدید.
Over-the-Back Headers
انعطاف بدنی بیشتر مدافعین در توپ های هوایی. اکنون مدافعین میتوانند در زمان نبرد های هوایی بدن خود را خم کرده و ضربات سر بزنند.
adidas Ball Physics
همکاری EA با Adidas برای هر چه بهتر شبیه سازی کردن فیزیک Brazuca (توپ مخصوص جام جهانی)
Improved Presentation
پرچم ها، تشویق ها، طرفداران (چه در استادیوم و چه در خانه هایشان) همگی برای خلق بهترین اتمسفر بازی جام جهانی گردآوری شده اند.

مد های بازی:
Road to the FIFA World Cup™
بزرگترین مد بازی. بازیباز میتواند از بین 203 کشور حاضر در بازی، کشورهای دلخواه خود را انتخاب کرده و در بزرگترین تورنمنت فوتبال جهان شرکت کند.
Road to Rio de Janeiro™
حالت آنلاین مد جام جهانی
Captain your Country
مد محبوب Pro Clubs سری فیفا در سطح ملی!
Story of Qualifying
امکان بازی کردن بیش از 60 سناریوی واقعی مرحله مقدماتی جام جهانی 2014
دیگر مد های بازی عبارتند از: 2014 FIFA World Cup, Kick Off, Skill Games, Online Friendlies, EA SPORTS Football Club

FIFA World Cup 2014 دارای بیش از 200 تیم ملی، 7000 بازیکن و 20 استادیوم جدید خواهد بود.
بازی در تاریخ 15 آوریل در آمریکا و 17 آوریل در دیگر مناطق و به صورت انحصاری برای کنسولهای Xbox 360 و PS3 عرضه خواهد شد.

تاپیک تصاویر
http://forum.bazicenter.com/thread86109/
منبع

دوستان يكي روشنمون كنه رو PC مياد ؟

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk
واضح نیست؟ :-/
شرکت کانادایی EA Sports امروز به طور رسمی از فیفا نسخه مخصوص جام جهانی رونمایی کرد. این رونمایی یک قسمت غافلگیرکننده داشت و آن، در انحصار بودن این نسخه برای کنسول های نسل حاضر است و به عبارتی بازی برای PC، Xbox One و PS4 عرضه نخواهد شد.

دوست عزیز شما اصلا رو ps4 فیفا رو بازی کردی ......من هم رو کنسول نسل قبل و هم رو ps4 بازی کردم زمین تا زیر زمین فرق داره از گیم پلی گرفته تا سرعت بازی و خیلی چیزهای دیگه......و اصلا باگ هایی که رو فیفای ps3 بود رو نداره......من که راضیم از ea:d

شما مطمئنی بازی رو روی PS4 بازی کردی؟ به جز چمن بهتر و تکون خوردن لباس‌ها و یه مقدار زنده‌تر شدن اطراف زمین و تماشاگرا، تغییر خاصی نکرده و هسته بازی تقریباً همونه. به نظر من که به هیچ عنوان در حد یه نسل پیشرفت نداشته و واضحه باید منتظر فیفاهای بعد باشیم تا تغییر اصلی رو شاهد باشیم.

آخرین ویرایش:
اتفاقا برای کسایی که کنسولای نسل بعدو دارن خبر خوبیه این یعنی اینکه FIFA 15 واسه کنسولای نسل بعد خیلی بهینه تر و پایه ای داره ساخته میشه و احتمالا تغییرات خیلی بزرگی داره بازی این فیفا های جام جهانی و یورو اصلا بازیای مهمی نیستن و واسه یه مدت کوتاه سرگرم کننده ان اصل کار همون نسخه های اصلیه

اتفاقا برای کسایی که کنسولای نسل بعدو دارن خبر خوبیه این یعنی اینکه FIFA 15 واسه کنسولای نسل بعد خیلی بهینه تر و پایه ای داره ساخته میشه و احتمالا تغییرات خیلی بزرگی داره بازی این فیفا های جام جهانی و یورو اصلا بازیای مهمی نیستن و واسه یه مدت کوتاه سرگرم کننده ان اصل کار همون نسخه های اصلیه

به نظر من که WC 2010 خیلی خیلی خیــــــلی خوب بود و من کلی باهاش حال کردم. چه ایرادی داشت یه بازی خوب هم واسه نسل بعد می‌زدن؟!
حالا اگه واقعاً این مسئله باعث شه نسخه نسل بعد 15 پیشرفت زیادی داشته باشه خوبه، ولی به این هم نمی‌شه اطمینان کرد!

به نظر من که WC 2010 خیلی خیلی خیــــــلی خوب بود و من کلی باهاش حال کردم. چه ایرادی داشت یه بازی خوب هم واسه نسل بعد می‌زدن؟!
حالا اگه واقعاً این مسئله باعث شه نسخه نسل بعد 15 پیشرفت زیادی داشته باشه خوبه، ولی به این هم نمی‌شه اطمینان کرد!
منظورم این نیست که اون فیفاهای یورو و جام جهانی بازیای خوبی نیستن اتفاقا خودمم خیلی از WC10 خوشم میومد مخصوصا از رنگ بندی استادیوما و گرافیکش که خیلی خوب بود اون زمان و مارو قشنگ میبرد تو جو جام(یادش به خیر با چهره ی مربیا چه حالی میکردیم:d) اما اهمیت اینا خیلی زیاد نیست و اگر نیومدنش واسه کنسولای نسل بعد باعث بهتر شدن 15 بشه به نظرم تصمیم درستیه تجربه ی نسل قبلم نشون داده که تو نسخه ی اول فیفا برای کنسولای جدید خیلی نمیشه منتظر تغییرات بزرگ بود 100 درصد تغییرای بازی و اثر موتور IGNITE از نسخه ی بعدی مشخص میشه

امیدوارم نسل جدید حداقل باگهای بی شمارش رو بر طرف کنن.

بر خلاف اونچه که به نظر میرسه،فیفا هم این نسل آش دهن سوزی نبود.فی الواقع داغون بودن بیش از PES بود که باعث میشد فیفا خوب جلوه کنه.ولی وقتی چندین ماه به صورت جدی بازی میکردی و انواع و اقسام باگهای مضحک رو میدیدی تازه میفهمیدی فیفا هم یه مزخرف به تمام معناست.که خب به لطف انیمیشن های عالی و فوق العاده و همینطور گرافیک خوب و یه سری چیزهای دیگه که آدم در نگاه اول فکر میکرد این بازی واقعا شبیه ساز فوتبال هست.اما همونطور که گفتم بعد از اینکه دل و روده بازی رو میکشیدی بیرون تازه به عمق فاجعه پی میبردی.

وقتی میرفتی بخش آنلاین و ساعتها اونجا وقت میگذاشتی.میدیدی که ملت فورمیشنهای سوپر تخیلی میچینن و بسیار عالی هم نتیجه میگیرن.اینکه دنی آلوز رو بزاری دفاع وسط و فوق العاده عالی جواب بده.اینکه مدافعانی مثل پویول یا تری به هیچ دردی نخورن.شوتهای فنی در شماره های پیشین که مثل آب خوردن گل میشد.شوتهای زاویه بسته که انگار یه باگ دائمی هست که هیچوقت قرار نیست درست بشه.اینکه بازیکنای سرعتی بهترین بازیکنا باشن و اونا رو وقتی بزاری نوک حمله بهترین نتیجه رو بگیری.

حقیقتا این نسل هر دو عنوان ضعیف کار کردن.فقط فرقش این بود که فیفا بر خلاف PES حداقل از نظر ظاهری و بصری کیفیت بالایی داشت و آدم حداقل میتونست تحملش کنه.ولی از لحاظ عمق گیم پلی فاجعه ایی بیش نبود و به هیچ عنوان نباید اسم شبیه ساز روی همچین عنوانی گذاشت.(حداقل فعلاً)
شمادیگه خیلی داغونش کردی....
اینقدرم که شماگفتی دیگه این فیفا14 خراب نیستش دیگه عزیز من
هنوزم درسته که تافوتبال واقعی فاصله داره ولی بازم به نظرم به نوبه خودش میتونست بهترباشه
حداقل واسه نسل بعدی بایدبهترازاین میبود
خیلی بهترازچمن وتکون خوردن لباس بازیکن ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or