FrankinG ... Cortana کاربر فعال May 21, 2010 #212 نوشته شده توسط idahadi21: اوه اوه.. بی شوخی عجب گلی زدی :biggrin1: بیشتر... فقط حیف یه دوربین خوب دم دستم نبود وگرنه با جزئیات میدیدی اوج گرفتن توپ واقعا دیدنی بود:biggrin1:! پ.ن : هان ؟ این پستم چرا رفت صفحه آخر ؟ اینجا نقل قولش میکنم که از دست ندینش:biggrin1: سـلام. خب اینم همون ویدئویی که قولشو داده بودم ، شوت سوباسایی توسط فابرگاس .:biggrin1: واقعا خیلی قشنگ شد ، توپ اوج گرفت و بعد اومد پایین رفت کنج دوازه و بوفون هم رفت تو گُل ! این گُل رو در نسخه Demo به ثمر رسوندم نه در نسخه Final . پیشاپیش از کیفیت فوق پایین ویدئو معضرت میخوام ، تصویر رو خیلی بزرگ نکنید . و در آخر میگم World Cup عمرا به پای Fifa 10 نمیرسه !:biggrin1: " دانلود از سرور راپیدشیر " بیشتر...
نوشته شده توسط idahadi21: اوه اوه.. بی شوخی عجب گلی زدی :biggrin1: بیشتر... فقط حیف یه دوربین خوب دم دستم نبود وگرنه با جزئیات میدیدی اوج گرفتن توپ واقعا دیدنی بود:biggrin1:! پ.ن : هان ؟ این پستم چرا رفت صفحه آخر ؟ اینجا نقل قولش میکنم که از دست ندینش:biggrin1: سـلام. خب اینم همون ویدئویی که قولشو داده بودم ، شوت سوباسایی توسط فابرگاس .:biggrin1: واقعا خیلی قشنگ شد ، توپ اوج گرفت و بعد اومد پایین رفت کنج دوازه و بوفون هم رفت تو گُل ! این گُل رو در نسخه Demo به ثمر رسوندم نه در نسخه Final . پیشاپیش از کیفیت فوق پایین ویدئو معضرت میخوام ، تصویر رو خیلی بزرگ نکنید . و در آخر میگم World Cup عمرا به پای Fifa 10 نمیرسه !:biggrin1: " دانلود از سرور راپیدشیر " بیشتر...
Politiciλn کاربر سایت May 21, 2010 #213 نوشته شده توسط علی رضا: فقط حیف یه دوربین خوب دم دستم نبود وگرنه با جزئیات میدیدی اوج گرفتن توپ واقعا دیدنی بود:biggrin1:! پ.ن : هان ؟ این پستم چرا رفت صفحه آخر ؟ اینجا نقل قولش میکنم که از دست ندینش:biggrin1: بیشتر... بابا صد رحمت به سوباسا!:biggrin1: سوباسا پاش رو یه متر می برد عقب بعد میزد!:biggrin1: این فکر کنم توپش پلاستیکی بود که اینجوری گل شد!:laughing:
نوشته شده توسط علی رضا: فقط حیف یه دوربین خوب دم دستم نبود وگرنه با جزئیات میدیدی اوج گرفتن توپ واقعا دیدنی بود:biggrin1:! پ.ن : هان ؟ این پستم چرا رفت صفحه آخر ؟ اینجا نقل قولش میکنم که از دست ندینش:biggrin1: بیشتر... بابا صد رحمت به سوباسا!:biggrin1: سوباسا پاش رو یه متر می برد عقب بعد میزد!:biggrin1: این فکر کنم توپش پلاستیکی بود که اینجوری گل شد!:laughing:
M Mohammad_a کاربر سایت May 25, 2010 #214 نوشته شده توسط علی رضا: فقط حیف یه دوربین خوب دم دستم نبود وگرنه با جزئیات میدیدی اوج گرفتن توپ واقعا دیدنی بود:biggrin1:! پ.ن : هان ؟ این پستم چرا رفت صفحه آخر ؟ اینجا نقل قولش میکنم که از دست ندینش:biggrin1: بیشتر... اهم اهم ... دوباره آپلود کن:cheesygri
نوشته شده توسط علی رضا: فقط حیف یه دوربین خوب دم دستم نبود وگرنه با جزئیات میدیدی اوج گرفتن توپ واقعا دیدنی بود:biggrin1:! پ.ن : هان ؟ این پستم چرا رفت صفحه آخر ؟ اینجا نقل قولش میکنم که از دست ندینش:biggrin1: بیشتر... اهم اهم ... دوباره آپلود کن:cheesygri
Apóllōn کاربر سایت May 25, 2010 #215 نوشته شده توسط علی رضا: فقط حیف یه دوربین خوب دم دستم نبود وگرنه با جزئیات میدیدی اوج گرفتن توپ واقعا دیدنی بود:biggrin1:! پ.ن : هان ؟ این پستم چرا رفت صفحه آخر ؟ اینجا نقل قولش میکنم که از دست ندینش:biggrin1: بیشتر... داداش چجوری اینجوری میشوتی؟؟:biggrin1: به ما نیز یاد بده........
نوشته شده توسط علی رضا: فقط حیف یه دوربین خوب دم دستم نبود وگرنه با جزئیات میدیدی اوج گرفتن توپ واقعا دیدنی بود:biggrin1:! پ.ن : هان ؟ این پستم چرا رفت صفحه آخر ؟ اینجا نقل قولش میکنم که از دست ندینش:biggrin1: بیشتر... داداش چجوری اینجوری میشوتی؟؟:biggrin1: به ما نیز یاد بده........
MN Prince کاربر سایت May 26, 2010 #216 نوشته شده توسط ArAsH_hidden: داداش چجوری اینجوری میشوتی؟؟:biggrin1: به ما نیز یاد بده........ بیشتر... فكر كنم بغل پا بود با R1!
نوشته شده توسط ArAsH_hidden: داداش چجوری اینجوری میشوتی؟؟:biggrin1: به ما نیز یاد بده........ بیشتر... فكر كنم بغل پا بود با R1!
dani_game کاربر سایت May 26, 2010 #217 اقا من دو تا سوال دارم. یکی این که چرا با این که رجیستر کردم ولی تیم منتخب جهان هنوز واسم قفله؟ دوم این که موقع پنالتی چطوری باید دروازبان یه تکونی به خودش بده؟
اقا من دو تا سوال دارم. یکی این که چرا با این که رجیستر کردم ولی تیم منتخب جهان هنوز واسم قفله؟ دوم این که موقع پنالتی چطوری باید دروازبان یه تکونی به خودش بده؟
I AM XBOX کاربر سایت May 26, 2010 #218 نوشته شده توسط dani_game: اقا من دو تا سوال دارم. یکی این که چرا با این که رجیستر کردم ولی تیم منتخب جهان هنوز واسم قفله؟ دوم این که موقع پنالتی چطوری باید دروازبان یه تکونی به خودش بده؟ بیشتر... دروازبان با r3 میپره(آنالوگ سمت راست) سیستم پنالتی خیلی حرفه ای شده
نوشته شده توسط dani_game: اقا من دو تا سوال دارم. یکی این که چرا با این که رجیستر کردم ولی تیم منتخب جهان هنوز واسم قفله؟ دوم این که موقع پنالتی چطوری باید دروازبان یه تکونی به خودش بده؟ بیشتر... دروازبان با r3 میپره(آنالوگ سمت راست) سیستم پنالتی خیلی حرفه ای شده
dani_game کاربر سایت May 27, 2010 #219 نوشته شده توسط dani_game: اقا من دو تا سوال دارم. یکی این که چرا با این که رجیستر کردم ولی تیم منتخب جهان هنوز واسم قفله؟ بیشتر... کسی جواب این سوالو نمیدونست؟
نوشته شده توسط dani_game: اقا من دو تا سوال دارم. یکی این که چرا با این که رجیستر کردم ولی تیم منتخب جهان هنوز واسم قفله؟ بیشتر... کسی جواب این سوالو نمیدونست؟
saman_nikou کاربر سایت May 29, 2010 #220 نوشته شده توسط dani_game: کسی جواب این سوالو نمیدونست؟ بیشتر... سلام دو تا تیم منتخب داریم یکی کلاسیک و کی ادیداس پرو برای ادیداسپرو باید از سایت ea کدشو بگیری ولی برای کلاسیک باید جام جهانی رو یه بار تموم کنی
نوشته شده توسط dani_game: کسی جواب این سوالو نمیدونست؟ بیشتر... سلام دو تا تیم منتخب داریم یکی کلاسیک و کی ادیداس پرو برای ادیداسپرو باید از سایت ea کدشو بگیری ولی برای کلاسیک باید جام جهانی رو یه بار تموم کنی