FIFA VS PES

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

طرفدار و علاقه مند به کدام شبیه ساز هستید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    330
  • نظرسنجی بسته شده است .
UK
1. FIFA 16 (EA)

2. Destiny: The Taken King (Activision)
3. Forza 6 (Microsoft)
4. Skylanders Superchargers (Activision)
5. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (Konami)
6. PES 2016 (Konami)
7. Mad Max (Warner Bros)

با تمام نمرات و نقد های منفی که نسبت به فیفا شد بازم نشون داد حالا حالاها ول کن نیست و مونده تا پِس بهش برسه
البته معلوم بود وقتی فیفا 16 ریلیز بشه نامبر وان میشه:d(به دور از فن بازی و تعصب)

• Like
Reactions: ehsanservat
UK
1. FIFA 16 (EA)

2. Destiny: The Taken King (Activision)
3. Forza 6 (Microsoft)
4. Skylanders Superchargers (Activision)
5. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (Konami)
6. PES 2016 (Konami)
7. Mad Max (Warner Bros)

با تمام نمرات و نقد های منفی که نسبت به فیفا شد بازم نشون داد حالا حالاها ول کن نیست و مونده تا پِس بهش برسه
البته معلوم بود وقتی فیفا 16 ریلیز بشه نامبر وان میشه:d(به دور از فن بازی و تعصب)
بازی PES تو سال های اوجش یعنی دوران PES5 و PES 6 و حتی شماره های قبل تر بازی هم فروشش همیشه از سری فیفا عقب تر بوده و هست و خواهد بود و این چیز عجیبی نیست و همچنین با افول سری PES در نسل قبل این تفاوت فروش این دو بازی هم بیش از پیش هم بیشتر شد

همین که بازی PES 2016 اومده تو لیست های بالایی خودش نشون دهنده فروش خوب بازی در این شماره اخیر نسبت به سال های قبل هست

PES همین که بتونه بازار خودش رو پیدا کنه و از دوباره پس بگیره براش کافیه و اصلا نمیشه سری PES رو به خاطر تبلیغات عالی فیفا و همین طور لایسنس های عالی که داره بتونه از فیفا بیشتر بفروشه همین که بتونه بازار خودش رو داشته باشه برای کونامی بسنده میکنه دقیقا مثل دوران گذشته !

فیفا هم بازی هستش که در نسل قبل ترکوند و کلی مخاطب جذب کرد و سری PES با گند کاری هایی که در نسل قبل کرد و جندین سال در جا زد اصلا نباید انتظار داشت به یک باره اونم در طی یه سال مخاطب های قدیمی خودش رو که جذب فیفا شده بودن رو بتونه همشون بکشه طرف خودش و این موضوع زمان بر هستش تازه اگه بتونه سری PES به این پیشرفت خودش ادامه بده و باید منتظر موند به هر حال ولی گفتم فیفا در دوران اوج سری PES که متا ی بازی 93 بود هم بیشتر میفروخت ........

و فیفا هم هنوان داغونی نیست که ، کلی مخاطب داره و بازی کلی محتوا و گیم پلی خوب و خیلی چیزای دیگه داره و طرفدار هاش ول نمیکنن این بازی رو و کلا داستان زیاده ..............

منتقد ها؟؟؟
منتقد ها چی میفهمن بابا ؟؟؟!!! /:)
یوزر ها؟؟؟
یوزر اصلا چیزی حالیشه آخه ؟؟؟!!! 8-|

نخیر داداش ! فقط فن های تعصبی ! فقط حرف فن های تعصبی معتبر حساب میشه !!!
=))

pes-fifa.jpg

منتقد ها؟؟؟
یوزر ها؟؟؟

=))

pes-fifa.jpg
اروند عزیز به نظر من نقد منتقدها برای یوزرها نباید زیاد مهم باشه... مهم اینکه من از کدوم بازی لذت میبرم
الان من از فیفا خوشم میاد حالا منتقد چه ازش تعریف یا ایراد بگیره برای شخص من مهم نیست چون این فیفا با چیزهای که برای من مهمه و من میبینم از نگاه خودم سازگاره
هرکسی باید نگاه خودش به بازی تعین کنه و انتخاب کنه چون قرار من بازیکن از بازی خوشم بیاد نه منتقد

• Like
منتقد ها؟؟؟
یوزر ها؟؟؟

=))

pes-fifa.jpg
برادر وقتی جفتشون یه قیمت هستن جفتشون همزمان باهم میان ولی فیفا بیشتر میفروشه (همیشه) و طرفداراش بیشتره کی به متا اهمیت میده؟!
اونم فقط چند نمره!والا ظاهرا شما تعصبیـتر هستی نسبت به فیفا فن ها#:-s
کاری به فیفا ندارم ولی من یکی دو سالی هست دیگه بیخیال نقدها و منتقدا شدم برای اینکه به خیلی از بازی ها نمره های چرت میدن (بی انصافی)

برادر وقتی جفتشون یه قیمت هستن جفتشون همزمان باهم میان ولی فیفا بیشتر میفروشه (همیشه) و طرفداراش بیشتره کی به متا اهمیت میده؟!
اونم فقط چند نمره!والا ظاهرا شما تعصبیـتر هستی نسبت به فیفا فن ها#:-s
کاری به فیفا ندارم ولی من یکی دو سالی هست دیگه بیخیال نقدها و منتقدا شدم برای اینکه به خیلی از بازی ها نمره های چرت میدن (بی انصافی)
عزیز من مهم ترین نکته تو فروش فیفا لیسنسهاشه
من اگه تو اروپا بودم حتما دوست داشتم فیفا بگیرم به لیسنسهاش

دوستان من باز هم میگم تنها دلیل اینگه pes نمره بالا تری گرفته اینکه منتقدا به نسخه های مزخرف قبلی نگاه کردن دیدن این از اونا بهتره بهش نمره بالا دادن وگرنه اصلا قابل مقایسه با فیفا نیست

• Like
دوستان من باز هم میگم تنها دلیل اینگه pes نمره بالا تری گرفته اینکه منتقدا به نسخه های مزخرف قبلی نگاه کردن دیدن این از اونا بهتره بهش نمره بالا دادن وگرنه اصلا قابل مقایسه با فیفا نیست
رو چه اصلی میگید نسخه 2015 مضخرف بوده
اتفاقا شاهکاری بوده
فقط نسخه 2014 افتضاح بود منی که خیلی ساکر بازم اون سال نه ساکر بازی کردم نه فیفا
فقط 2013 ساکر و بازی میکردم
اگه بخواهیم به پیشرفت بازی نمره بدیم که فیفا نمره هاش باید زیر 3 میبود
چون تغییرات انچنانی نمیکنه هر سال بعد نسخه 2012
چه منتقد کاری به نسخه های قبلیش نداره
این ساکر واقعا قشنگ و جذاب شده
حس واقعی یه فوتبال

بنظر من بحث نداره
ساکر 2016 بهتر از فیفا 16 هه فکت ( متا)
حالا یکی ممکنه خوشش نیاد با فیفا حال کنه
ساکر با سلیقش جور نیست
فیفا بازی میکنه دیگه :دی

PES 2016 نمرات فوق العاده ای کسب کرده و تونسته هواداراشو راضی کنه ولی به نظر من هنوز هم این FIFA است که بهترین شبیه ساز فوتبال رو ارائه میده
بزرگ ترین مشکل PES در حال حاضر لایسنس لیگ ها و تیم هاست که FIFA در این زمینه تقریباً به حد کمال رسیده.گیم پلی و گرافیک بازی هر چقدر هم که خوب باشه؛شخصاً با دیدن لوگو،لباس و نام تیم های لیگ برتر انگلیس از PES زده میشم.من PES 2016 رو بازی نکردم ولی با تجربه ای که از pes 2015 دارم،نظرم اینه که مسترلیگ PES فرسخ ها از کریر مود FIFA عقب تره و به هیچ عنوان یک شبیه ساز مدیریت تیم نیست.
در مجموع،از نمرات داده شده به دو تا بازی میشه برداشت کرد که هر دو امسال عالی کار کردن و طرفداران هر دو عنوان میتونن از فوتبال مورد علاقشون لذت ببرن.من خودم از 2006 تا 2013 ، PES بازی کردم ولی بعدش به FIFA رو آوردم و اوج لذت رو از یک بازی فوتبال تجربه کردم اما برعکس من،خیلی ها هم از PES لذت میبرن

دلیل فروش فیفا هیچ ربطی به لایسنسا نداره! الان اکثریت گیمر ها آنلاین بازن تو ایران هم خیلی زیادن! pes تقریبا هیچ اهمیتی به آنلاین نمیده!

اروند عزیز به نظر من نقد منتقدها برای یوزرها نباید زیاد مهم باشه... مهم اینکه من از کدوم بازی لذت میبرم
الان من از فیفا خوشم میاد حالا منتقد چه ازش تعریف یا ایراد بگیره برای شخص من مهم نیست چون این فیفا با چیزهای که برای من مهمه و من میبینم از نگاه خودم سازگاره
هرکسی باید نگاه خودش به بازی تعین کنه و انتخاب کنه چون قرار من بازیکن از بازی خوشم بیاد نه منتقد

بله ... این حرف شما رو دربست قبول دارم، شما هرکدوم رو دوست داری لذتش رو ببر نوش جونت :) تو پرانتز بگم اتفاقا به نظر من فیفا 16 گیم پلی اش عالیه (البته من فقط دمو شو بازی کردم) ولی مشکلات اساسی در مورد مدلینگ بازیکنا و انیمیشن ها داره که دیگه تو سال 2016 برای من شخصا قابل قبول نیست (تو 2015 هم قابل قبول نبود البته و pes بازی کردم) ولی از 2012 تا وسطای 2015 فیفا بازی میکردم
در جواب امثال شما که منطقی صحبت کنن، کل کلی وجود نداره و سلیقه تون کاملا قابل احترامه

ولی اون دوست عزیز مون (black_flag) که میگه منتقد ها فلان ... بهتره یه نگاهی به نمره یوزر ها هم بندازه ! دیگه یوزر ها که جنس خودمونن

در ضمن فروش یک بازی نه فقط به کیفیت، بلکه به خیلی چیزهای دیگه بستگی داره که یکی از مهم ترین هاش قدرت تبلیغاتیه ... فیفا هم به دلیل قدرت تبلیغاتیه عظیم کمپانی EA همیشه فروش خودش رو داره، اونم مخصوصا تو انگلیس که تمرکز اصلی فیفا رو اونجاس ... پس فروش بیشتر یه بازی لزوما به معنی بهتر بودنش نیست
کما اینکه در زمان پلی استیشن 2 که pes به طور فضایی از نظر کیفیت از فیفا جلو بود و دو بازی اختلاف وحشتناکی از نظر کیفیت داشتن فیفا هنوز فروش بالایی داشت !
چرا؟ به خاطر قدرت تبلیغاتی ش ...
ولی قدرت تبلیغاتی برای من مصرف کننده چه سودی داره؟ هیچی ... در نهایت کیفیت بازیه که مهمه

- - -ویرایش - - -

اگه بخواهیم به پیشرفت بازی نمره بدیم که فیفا نمره هاش باید زیر 3 میبود
چون تغییرات انچنانی نمیکنه هر سال بعد نسخه 2012
چه منتقد کاری به نسخه های قبلیش نداره

:arrowu::arrowu::arrowu::arrowu:

PES 2016 نمرات فوق العاده ای کسب کرده و تونسته هواداراشو راضی کنه ولی به نظر من هنوز هم این FIFA است که بهترین شبیه ساز فوتبال رو ارائه میده
بزرگ ترین مشکل PES در حال حاضر لایسنس لیگ ها و تیم هاست که FIFA در این زمینه تقریباً به حد کمال رسیده.گیم پلی و گرافیک بازی هر چقدر هم که خوب باشه؛شخصاً با دیدن لوگو،لباس و نام تیم های لیگ برتر انگلیس از PES زده میشم.من PES 2016 رو بازی نکردم ولی با تجربه ای که از pes 2015 دارم،نظرم اینه که مسترلیگ PES فرسخ ها از کریر مود FIFA عقب تره و به هیچ عنوان یک شبیه ساز مدیریت تیم نیست.
در مجموع،از نمرات داده شده به دو تا بازی میشه برداشت کرد که هر دو امسال عالی کار کردن و طرفداران هر دو عنوان میتونن از فوتبال مورد علاقشون لذت ببرن.من خودم از 2006 تا 2013 ، PES بازی کردم ولی بعدش به FIFA رو آوردم و اوج لذت رو از یک بازی فوتبال تجربه کردم اما برعکس من،خیلی ها هم از PES لذت میبرن
خب همین دیگه بازی نکردین PES 2016 رو !!!

یعنی بخش زیادی از گیمر ها اونم الان به خاطر این که کنسول های نسل بعدی کپی خور نشدن خصوصا تو ایران به خاطر قیمت بازی ها یه راست میرن فیفا رو میخرن !!! و خب خیلی ها دیگه نمیرن پولشون رو خرج PES کنن اونم بازی که سال ها خیلی ها رو ناامید کرده بود و دید خیلی بدی نسبت به این بازی پیدا کردن .

شما البته خودتم گفتی که PES 2016 رو بازی نکردی ولی مسترلیگ فاجعه نسخه 2015 کجا و مسترلیگ کاملا بازسازی شده نسخه 2016 کجا ! دیگه الانم فاصله کریر مد و مسترلیگ فرسخی نیست و هر دوتاشون تو یه سطحی هستن حالا یکی تو یه بخشی از کریر بهتره و اون یکی تو یه بخش دیگه از مسترلیگ !

تو نسخه کنسول پلی استیشن 4 هم به راحتی میشسه کیت ها و لوگو ها و ........رو ایمپورت کرد و ریخت تو بازی ، هر چند که در مجموع لایسنس های PES در کل ناقصه .

بحث سلیقه و این جور چیزا هم که محترمه و حرفی توش نیست !

- - -ویرایش - - -

دلیل فروش فیفا هیچ ربطی به لایسنسا نداره! الان اکثریت گیمر ها آنلاین بازن تو ایران هم خیلی زیادن! pes تقریبا هیچ اهمیتی به آنلاین نمیده!
درباره دلیل فروش فیفا و رابطه این فروش با لایسنس ها که بار ها صحبت کردیم و نیازی به توضیحات بیشتر نیست و شما این طوری فکر کن که دلیلش لایسنس ها نیست !!!! (کاری نداره که پس ، Ea Sport بیاد لایسنس هاش رو از انحصار در بیاره و با هم میبینیم که یکی از دلایل اصلی فروشش لایسنس ها هستن و یا نه ؟؟؟!!! )

و درباره بخش آنلاین !!! معلومه دیگه !!! بازی نکردین بخش آنلاین PES رو و شما هیچ اطلاعاتی ندارین درباره بخش آنلاین PES 2016 !!!

از نسخه 2015 سرورهای بازی زیر و رو شده و امسال تازه سرور ها بهتر هم شدن و هیچ مشکلی تو بازی کردنش هم نیست و همین طور بخش My Club داره PES که خیلی شبیه به التیمیت فیفا هستش و در ضمن الان سرور های PES که حتی تو نسخه امسال داره بهتر کار میکنه و مشکلات بسیار کم تری داره با توجه به مشکلاتی که برای سرور های بازی فیفا به وجود اومده ...........

آخرین ویرایش:
بنظر من بحث نداره
ساکر 2016 بهتر از فیفا 16 هه فکت ( متا)
حالا یکی ممکنه خوشش نیاد با فیفا حال کنه
ساکر با سلیقش جور نیست
فیفا بازی میکنه دیگه :دی

مگه به متا هستش؟
همیشه بازی هایی هستند که متاشون بالا هستش ولی فروش خوبی نداشتند یعنی مردم خوششون نیومده
به نظرم میزان فروش ملاک بهتری هست برای مقایسه نسبت به متا
الان طرفدارای pesمیریزند اینجاومیگن فیفا تبلیغات داره واونو با codمقایسه میکنند
اخه برادرمن!عزیز من
اگه pesبهتره پس اونایی که میرن فیفا میخرن ...هستند دیگه ها؟
کی گفته فیفا به خاطر تبلیغات فروش میکنه؟
مگه ملت اروپا وامریکا و...کلا جهان نمیدونند فوتبال دیگه یی هم هست به نام pes

خوبه پس قبلا متا بود الان تنها بهانه شده فروش
پس منتقدا هم بیکارن میشینن بازی رو نقد میکنن و امتیاز میدن
کلا متا رو تعطیل کنن بره
هرسال ببینن کی بیشتر میفروشه اون میشه بازیه بهتر
الان مثلا لگو بتمن از خود بتمن بیشتر بفروشه میشه بازیه بهتر
راضیم ازتون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or