FIFA VS PES

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

طرفدار و علاقه مند به کدام شبیه ساز هستید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    330
  • نظرسنجی بسته شده است .
فیفا 15 ، مخصوصا فیفا 14 روی کنسول های نسل جدید فوق العاده بودند

pes 15 رو که روی PS4 دیدم واقعا ناامید شدم

کونامی و PES Productions چی بودن چی شدن :|

من توی نظرسنجیش قبلا شرکت کرده بودم و به فیفا رای دادم، اما چرا نظرسنجی مهلت داشت و خیلی وقته بسته شده؟! الان فقط یه عده شرکت کردن و بقیه نمیتونن رای بدن پس نظر سنجیه زیاد دقیقی نتونست باشه :|

من از نسل 1 همراه صنعت گیم بودم و تجربیات تکرار نشدنی با گیم داشتم چه روی pc چه روی کنسول ها چه روی پاکت پی سی ها چه اسمارت فون ها امروزی

تو این روند گذرا بازی فوتبال هم روی کنسولا مختلف بازی کردم از nes ( میکرو ) تا این نسل ها جدیدتر

من تو نسل 6 و 7 با سری Winning Eleven که بعد ها pes ادامه پیدا کرد بیشتر لذت بردم و بنظرم من pes خیلی قویتر و بهتر بود اما این برتری کمرنگ و کمرنگ تر شد و امروزه fifa بهتر عمل کرده تا کونامی

اما من هیچوقت خاطرات شیرینم با Winning Eleven نمیتونم فراموش کنم بخصوص با winning eleven 3 final version ( تو ایران به فوتبال 99 شناخته میشه )

[PS1]%20World%20Soccer%20-%20Jikkyou%20Winning%20Eleven%203%20-%20Final%20Version%20-%20Central%20de%20Tradu%E7%F5es%20-%201.jpg

با این که به خاطر پلی استیشن قدیما فقظ PES میزدم .. اما وقتی FIFA11 رو دیدم کلا PES رو کنار گداشتم ...
FIFA 12 رو دیدم کرک و پرم ریخت .. انگار واقعا تو ورشگاه امارات مربی آرسنال بودی و داشنی با منچستر مسابقه می دادی ...
13 باز هم بهتر شد و 14 هم فوق العاده بود ... تو تموم این سالا PES اون لذت رو نمی داد .. چون واقعی نبود ..
اما فیفا .. گردش توپ .. برخوردا .. گل های متنوع و خیلی وقتا غیر منتظره ... جو ورزشگاه .. حالت های مختلف چمن و ورزشگاه .. بخش های CAREER MODE و MANAGER MODE فوق العاده ( اصلی ترین انگیزه من واسه بازی فوتبال - نقل و انتفالات - نظرات رسانه ها - تیم چدید - اخراج یا تمدید قرارداد) و کلا جریان بازی.. آنلاین رو هم من بازی نکردم ولی میگن فیفا فوق العادس
15 رو من بازی نکردم و برداشتم این بود که PES نسبت به قبل خودش بهتر شده اما هنوز به فیفا نمیرسه .. چون فیفا 3 .4 سال جلوتره و PES باید چند سالی به روند خوب ادامه بده تا به اون برسه

آخرین ویرایش:
منم تا pes 2013 طرفدار سر سختش بودم حتی یه بار هم فیفا بازینکردم تا اینکه نسخه 2014 اومد حالم از هر چی فوتبال بود به هم میخورد بعد از اون فیفا 14 رو شروع کردم واقعا باید بگم فیفا 14 خیلی قوی تر بوداز pes 2014 بعد از اون موقع فیفا بازی کردم البته بگم خدایش pes هم خوبه اما خودشو ضعیفتر از فیفا نشون داد باید ببینیم در اینده چه کار میکنن اشالله هر دو فوتبال هم فیفا هم pes قویتر از قبل خودشون نشون بدن

وقتی فیفا15 میخواست بیاد من یا شاید خیلی از فیفا بازها امیدوار بودم که بازی محشر از فیفا14 باشه ولی وقتی درست همون روزهای اول بازیو دانلود و اجرا کردیم بدجور خورد توی پرمون بازی واقعا شده بود نیدفور اسپید منم خیلی زده شدم ازش بطوریکه میخواستم برم سمت رقیب ولی چون میدونستم سروراش خوب نیستن بیخیال شدم ولی همش توی ذهنم فک میکردم pes2015 از این نیدفوراسپید فیفا15 بهتره تا اینکه همین چند روزبلاخره pes 2015 رو تست کردم و باز فهمیدم که هنوز خیلی مونده که به فیفا برسه چند دقیقه اول که اصلا فک میکردم این یه بازی دیگه ست و من حواسم نبوده و اون بازی ای که بچه های انجمن در موردش حرف میزنن با بازی من فرق داره ولی بعد چند دست فهمیدم نه این همون pes2015 هست که بروبچ تعریفشو میکنن به عنوان یه فیفا باز قدیمی بد خورد توی پرم قیافه ها واقعا مضخرفن سیستم دفاعیشم که مال زمان سگا هست :d
L1مثلث هم که دیگه بدتر از فیفا گزارشگر هم که خیلی خوش صدا دیگه اپدیتش نکردم انلاین برم گفتم سروراش مضخرفنو ارزش نداره متاسفانه روز بعدشم جمعه بود نمیتونستم برم پسش بدم مجبور شدم 48 ساعت تحملش کنم:d
خلاصه امسالم بنظرم من فیفا بهتر از pes بود امیدوارم در سالهای بعد شاهد پیشرفت هردو بازی باشیم:d

pes 2014 پلی 2 صد شرف داره به نسخه 2015 پلی 4 :|:))
من قبلا pes باز بودم به شدت ، همین امسال هم بازیشو با قرض کردن از این و اون تونستم بگیرم ولی خیلی مزخرف بود ، حالم گرفته شد ، رفتم فوری فروختمش ، اومدم تو تایپک فیفا دیدم بعضی ها گفتن بازی رو فروختن ! گفتم تجربه تلخ پی اس بنباید بازم تکرار باشه ، سریع پریدم فیفا رو کرایه کردم ، زیاد رمقی واسه بازی کردن نداشتم ، شب اومدم دیسک رو گداشتم و رفتم واسه بازی ، منو های خیلی خوب بود ، یعنی خیلی نسل هشتمی بود ، وقتی چمن ورزشگاه رو دیدم 2 دستی کوبیدم رو سرم ، گیم پلی محشر ، استادیوم های بی نظیر ، مخصوصا استادیوم های لیگ جزیره ، گرافیک بی نظیر ، از همه نظر 100 برابر pes بود ، با خودم گفتم خاک تو سرت که خودتو به خاطر تعصب روی گیم و این جوری حرف های چرت و بی معنی یه عمر خودمو از نعمت به این بزرگی محروم کردم . خلاصه دیگه اینجوری شد که ما از pes زده شدیم و گرایش پیدا کردیم به سمت fifa . ولی یه مشکلی من با fifa دارم اینکه فیزیک بازیکن ها خیلی جالب نیست !

همه چي فيفا خوبه اما تو گيم پلي من پي اس رو قبول دارم
به خاطر همين گيم پلي كلا امسال pes15 رو بازي كردم
ولي در بقيه موارد فيفا ١٥ سرتر هستش

Sent from my iPhone using Tapatalk

من قبلا pes باز بودم به شدت ، همین امسال هم بازیشو با قرض کردن از این و اون تونستم بگیرم ولی خیلی مزخرف بود ، حالم گرفته شد ، رفتم فوری فروختمش ، اومدم تو تایپک فیفا دیدم بعضی ها گفتن بازی رو فروختن ! گفتم تجربه تلخ پی اس بنباید بازم تکرار باشه ، سریع پریدم فیفا رو کرایه کردم ، زیاد رمقی واسه بازی کردن نداشتم ، شب اومدم دیسک رو گداشتم و رفتم واسه بازی ، منو های خیلی خوب بود ، یعنی خیلی نسل هشتمی بود ، وقتی چمن ورزشگاه رو دیدم 2 دستی کوبیدم رو سرم ، گیم پلی محشر ، استادیوم های بی نظیر ، مخصوصا استادیوم های لیگ جزیره ، گرافیک بی نظیر ، از همه نظر 100 برابر pes بود ، با خودم گفتم خاک تو سرت که خودتو به خاطر تعصب روی گیم و این جوری حرف های چرت و بی معنی یه عمر خودمو از نعمت به این بزرگی محروم کردم . خلاصه دیگه اینجوری شد که ما از pes زده شدیم و گرایش پیدا کردیم به سمت fifa . ولی یه مشکلی من با fifa دارم اینکه فیزیک بازیکن ها خیلی جالب نیست !

وحید دادا این فیفا اینقدر خوبه که نمیدونی من چقدر سرش تو همین تاپیک کل کل کردم! ... از نسخه 11 به اونطرف من فن این بازی شدم تا الان ... فقط برو کریر مود باهاش زندگی کن

PES 15 رو هم بازی کردی؟

من تا حالا فیفا بازی نکردم بعد فیفا 2006 !
میخواستم بدونم کدوم نسخه فیفا از 2010 تا حالا,
تنظیمات دستش مثل pes راحت هست?
و تو بازی مثلا سانتر با یه دایره انجام میشه مثل pes ?

زود بگید میخوام بزارم دانلود fifa10 fifa11 fifa12 و ....؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or