pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jun 23, 2006 #2 By: EA Sports Big, EA Canada Genre: Soccer Release Date: Q3 2006 Players: 1-2 (tech info) Also On: PS2 | PSP | XBOX | GC | DS http://www.gamespot.com/pc/sports/fifastreet2/index.html?q=fifa street
By: EA Sports Big, EA Canada Genre: Soccer Release Date: Q3 2006 Players: 1-2 (tech info) Also On: PS2 | PSP | XBOX | GC | DS http://www.gamespot.com/pc/sports/fifastreet2/index.html?q=fifa street
Ali_Reza_1899 کاربر سایت Jun 23, 2006 #3 نوشته شده توسط pandora tomorrow: By: EA Sports Big, EA Canada Genre: Soccer Release Date: Q3 2006 Players: 1-2 (tech info) Also On: PS2 | PSP | XBOX | GC | DS http://www.gamespot.com/pc/sports/fifastreet2/index.html?q=fifa street بیشتر... هنوز که تاریخ دقیقی نگفتن این ea هم بعد از یه عمری اومدن برای pc street بدن بیرون حالا این همه طول داره میکشه
نوشته شده توسط pandora tomorrow: By: EA Sports Big, EA Canada Genre: Soccer Release Date: Q3 2006 Players: 1-2 (tech info) Also On: PS2 | PSP | XBOX | GC | DS http://www.gamespot.com/pc/sports/fifastreet2/index.html?q=fifa street بیشتر... هنوز که تاریخ دقیقی نگفتن این ea هم بعد از یه عمری اومدن برای pc street بدن بیرون حالا این همه طول داره میکشه
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jun 23, 2006 #4 نوشته شده توسط Ali_Reza_1899: هنوز که تاریخ دقیقی نگفتن این ea هم بعد از یه عمری اومدن برای pc street بدن بیرون حالا این همه طول داره میکشه بیشتر... :cheesygri والا گیم اسپات که زده Q3 2006 نو پست اولم هم نوشته
نوشته شده توسط Ali_Reza_1899: هنوز که تاریخ دقیقی نگفتن این ea هم بعد از یه عمری اومدن برای pc street بدن بیرون حالا این همه طول داره میکشه بیشتر... :cheesygri والا گیم اسپات که زده Q3 2006 نو پست اولم هم نوشته
Ali_Reza_1899 کاربر سایت Jun 23, 2006 #5 نوشته شده توسط pandora tomorrow: :cheesygri والا گیم اسپات که زده Q3 2006 نو پست اولم هم نوشته بیشتر... دیدم امین جون حرف من خطاب به این ea بود :cheesygri بعدش که Q3 2006 که تاریخ دقیقی نیست
نوشته شده توسط pandora tomorrow: :cheesygri والا گیم اسپات که زده Q3 2006 نو پست اولم هم نوشته بیشتر... دیدم امین جون حرف من خطاب به این ea بود :cheesygri بعدش که Q3 2006 که تاریخ دقیقی نیست
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jun 23, 2006 #7 حداقل دقیق تر از Tba هست عکسی چیزی از بازی نیست ؟؟ بیشتر... فقط یه تریلر
old snake کاربر سایت Jun 23, 2006 #8 عکسی چیزی از بازی نیست ؟؟ بیشتر... نه ولی یک تریلر خیلی زیبا از این بازی هستش:cheesygri
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jun 23, 2006 #9 نوشته شده توسط old snake: نه ولی یک تریلر خیلی زیبا از این بازی هستش:cheesygri بیشتر... میگم خودت سوال میپرسی و خودت جواب میدی:cheesygri
نوشته شده توسط old snake: نه ولی یک تریلر خیلی زیبا از این بازی هستش:cheesygri بیشتر... میگم خودت سوال میپرسی و خودت جواب میدی:cheesygri
old snake کاربر سایت Jun 23, 2006 #10 میگم خودت سوال میپرسی و خودت جواب میدی:cheesygri بیشتر... امین جان من چی کار کنم این آقای gamestation آواتار قبلی منو گذاشته منم جوابشو دادم چشمهای تو ایراد پیدا کرده:cheesygri
میگم خودت سوال میپرسی و خودت جواب میدی:cheesygri بیشتر... امین جان من چی کار کنم این آقای gamestation آواتار قبلی منو گذاشته منم جوابشو دادم چشمهای تو ایراد پیدا کرده:cheesygri
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jun 23, 2006 #11 نوشته شده توسط old snake: امین جان من چی کار کنم این آقای gamestation آواتار قبلی منو گذاشته منم جوابشو دادم چشمهای تو ایراد پیدا کرده:cheesygri بیشتر... راست میگی فکر کردم یکی هستین:blushing:
نوشته شده توسط old snake: امین جان من چی کار کنم این آقای gamestation آواتار قبلی منو گذاشته منم جوابشو دادم چشمهای تو ایراد پیدا کرده:cheesygri بیشتر... راست میگی فکر کردم یکی هستین:blushing:
gamestation کاربر سایت Jun 23, 2006 #12 امین جان من چی کار کنم این آقای gamestation آواتار قبلی منو گذاشته منم جوابشو دادم چشمهای تو ایراد پیدا کرده بیشتر... آقا باید ببخشید که آواتارتونو گذاشتم ها :cheesygri:cheesygri:cheesygri نه ولی یک تریلر خیلی زیبا از این بازی هستش بیشتر... حجمش چقدره ؟
امین جان من چی کار کنم این آقای gamestation آواتار قبلی منو گذاشته منم جوابشو دادم چشمهای تو ایراد پیدا کرده بیشتر... آقا باید ببخشید که آواتارتونو گذاشتم ها :cheesygri:cheesygri:cheesygri نه ولی یک تریلر خیلی زیبا از این بازی هستش بیشتر... حجمش چقدره ؟
old snake کاربر سایت Jun 23, 2006 #13 آقا باید ببخشید که آواتارتونو گذاشتم ها :cheesygri:cheesygri:cheesygri بیشتر... عیبی نداره یکی دیگه گذاشتم ولی جونه مادرت دیگه این کار رو نکن:cheesygri حجمش چقدره ؟ بیشتر... 13meg
آقا باید ببخشید که آواتارتونو گذاشتم ها :cheesygri:cheesygri:cheesygri بیشتر... عیبی نداره یکی دیگه گذاشتم ولی جونه مادرت دیگه این کار رو نکن:cheesygri حجمش چقدره ؟ بیشتر... 13meg
Ali_Reza_1899 کاربر سایت Jun 23, 2006 #14 نوشته شده توسط gamestation: عکسی چیزی از بازی نیست ؟؟ بیشتر... چرا داره امین دروغ گفت اینم چند تا شات از بازی:cheesygri اینم از ترایلر بازی: Downloadحجم:10مگ راستی تاریخ دقیقش هم گیر آوردم Published by: Electronic Arts Developed by: EA Canada Genre: Sports Release Date: US: Q2 2006 Europe: March 30, 2006 Also Available On: PlayStation Portable,PC. GameCube, Xbox, PlayStation 2 توی IGN زده بود:cheesygri
نوشته شده توسط gamestation: عکسی چیزی از بازی نیست ؟؟ بیشتر... چرا داره امین دروغ گفت اینم چند تا شات از بازی:cheesygri اینم از ترایلر بازی: Downloadحجم:10مگ راستی تاریخ دقیقش هم گیر آوردم Published by: Electronic Arts Developed by: EA Canada Genre: Sports Release Date: US: Q2 2006 Europe: March 30, 2006 Also Available On: PlayStation Portable,PC. GameCube, Xbox, PlayStation 2 توی IGN زده بود:cheesygri