FIFA Street-PS3

• Thread starter Thread starter N.!.M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکی از ایرادات بارز بازی اینه که فیزیک توپ بازی در برخی از صحنه ها و موقعیت ها ثباتی ندهراه....!!!
مثلا شما یک شوت بسیار محکم که فکر میکنید به راحتی گل میشه یا حداقل دروازبان رو وادار با عکس العمل میکنه میبینید که خیلی راحت دروازبان توپ رو به اغوشمیکشه....!!!

یکی از ایرادات بارز بازی اینه که فیزیک توپ بازی در برخی از صحنه ها و موقعیت ها ثباتی ندهراه....!!!
مثلا شما یک شوت بسیار محکم که فکر میکنید به راحتی گل میشه یا حداقل دروازبان رو وادار با عکس العمل میکنه میبینید که خیلی راحت دروازبان توپ رو به اغوشمیکشه....!!!

درواز بانش خوبه برادر من :d

من شنیدم خیلی خوبه و انلاینش حسابی میچسبه.در حدی که ملت بقیه بازیهاشونو ول کرده فقط همینو بازی میکنن:d
من که دموش دانلود کردم ولی به علت فضولی که ببینم چیه وگرنه ضعیفه چه به فوتبال والا :d

دوستان تاپیک به فنا رفت بحث و برگردونید سرجاش:دی

---------- نوشته در 04:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:35 PM ارسال شده بود ----------

واقعا انلاینش حال میده...به خصوص که World tour رو میشه به صورت آنلاین هم بازی کرد...:x
ایلیا از لحاظ لگ پینگ و اینا اصلا مشکلی نداری؟

کامیار من فکنکنم خیلی کم بشه الان بازی هایی که پنج شیش ماهه که اومدنم اکبندشون همون 95-100 تومنه تقریبا.....

تاييد مي كنم !!!
بازي هاي اك كلا" بدجور كشيدن بالا ( شايد هم كشوندنشون بالا )
بازي اي كه توي اكتبر اومد رو توي فوريه ميدادن 89 تومن :|

برای کسایی که بازی میخرن بعد میفروشن و یکی دیگه میخرن خوب قیمت بالا زیاد تفاوتی نداره چون یه رونده که تکرار میشه.
ولی اصلا انصاف نیست این قیمت ها و کلا ارزش پول :thumbdown

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or