FIFA Street-PS3

• Thread starter Thread starter N.!.M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی خیلی گرونه توی خود سایت بچه ها دارند 120 میفروشند:-o من دموش بازی کردم به نظر من باحاله برای سرگرمی و کل کل خیلی حال میده مخصوصاً دریبلینگش که دو نفره بازی کنی حال طرف مقابل رو بگیری:d

مايه دارارو ميگيرن!!!!!

nakharidam ke.dl majani bod :D

---------- نوشته در 09:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:55 PM ارسال شده بود ----------

بازی خیلی گرونه توی خود سایت بچه ها دارند 120 میفروشند:-o من دموش بازی کردم به نظر من باحاله برای سرگرمی و کل کل خیلی حال میده مخصوصاً دریبلینگش که دو نفره بازی کنی حال طرف مقابل رو بگیری:d

ولی دیگه خدایی این همه پول دادن واسه حال طرف گرفتن زیادیه.من ترجیح میدم این پول واسه بازی بدم که با اسنایپ و تانک ملت سوت کنم اون دنیا :d

سلام دوستان
من ریجن 1 گرفتم ... وقتی بازی رو تو دستگاه گذاشتم ... هیچ نصبی انجام نداد و سریع رفت تو منو و استار رو زدم و بازی کردم !!! مطمئنید که نصب اجباری داره؟؟؟
یه چیزی هم که برام عجیبه اینه که بازیها همشون 3 دقیقه هست ... برای شما هم اینجوریه؟؟؟

منکه فقط دموش دارم اون سه دقیقه بیشتر نیست
ولی فکر مبکنم باید تنظیم قبل بازی رو بری مثل فیفا تا وقت تنظیم کنی اگر سه دقیقه باشه که خیلی حالگیری

سلام دوستان
من ریجن 1 گرفتم ... وقتی بازی رو تو دستگاه گذاشتم ... هیچ نصبی انجام نداد و سریع رفت تو منو و استار رو زدم و بازی کردم !!! مطمئنید که نصب اجباری داره؟؟؟
یه چیزی هم که برام عجیبه اینه که بازیها همشون 3 دقیقه هست ... برای شما هم اینجوریه؟؟؟
سلام
نصب نداره
بازی ها اکثرا 2 و 3 دقیقه هستن ...
پیش نهاد میکنم حتما به PSN وصل بشید ...

سلام
نصب نداره
بازی ها اکثرا 2 و 3 دقیقه هستن ...
پیش نهاد میکنم حتما به PSN وصل بشید ...
ممنون علیرضا جان ...
2 ، 3 دقیقه یه مقدار کمه .... البته تو قسمت کاستوم مچ میتونید زمان بازی رو 5 دقیقه کنید...

ممنون علیرضا جان ...
2 ، 3 دقیقه یه مقدار کمه .... البته تو قسمت کاستوم مچ میتونید زمان بازی رو 5 دقیقه کنید...
به نظرم اشتباه کردن که بازی کن های واقعی فوتبال رو آوردن تو این بازی
چون نمیشه باهاشون تو World Tour و بخش آنلاین بازی کرد و کلا کارایی ندارن
من اصلا نتونستم با تیمی به غیر از تیم خودم آنلاین بازی کنم و همه هم با تیمو خودشون بازی میکردن !
البته همین قابلیت ها هم خوبه
الان Over All تیم ـم 80 ـه حالا حالا باید بازی کنم وارد لیگ برتر اینگلیس بشم و .... :d

کی بازیو گرفته؟؟؟
هرکی گرفته add کنه کل کل کنیم!!!!
:d

واقعا یکی از بهترین بازی های ورزشی لیه که تالا بازی کردم...به خصوص اگه دو نفره یا بیشتر بازی کنید...!!
در کل ارزش خریدن داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or