Nima مدیر انجمن Oct 22, 2007 #1 اولین عکسها از بازی FIFA Street 3 منتشر شده که در اون تغییر جالبی نسبت به قبل اتفاق افتاده ! همونطور که میبینید کاراکترها به شکل کاریکاتور هستن !
اولین عکسها از بازی FIFA Street 3 منتشر شده که در اون تغییر جالبی نسبت به قبل اتفاق افتاده ! همونطور که میبینید کاراکترها به شکل کاریکاتور هستن !
koorosh کاربر سایت Oct 23, 2007 #18 be nazare man shomare 2 fifia street goze 5 bazy aval pst bood va man had aghal 10 bar tamoomesh kardam
be nazare man shomare 2 fifia street goze 5 bazy aval pst bood va man had aghal 10 bar tamoomesh kardam
Fratos کاربر سایت Oct 23, 2007 #19 درود یه دمو ازش دیدم خیلی باحاله :cheesygri. قیافه و بدن همشون بصورت وحشتناکی خنده دار و کاریکاتوری شده :biggrin1:. خوراک خندس .
درود یه دمو ازش دیدم خیلی باحاله :cheesygri. قیافه و بدن همشون بصورت وحشتناکی خنده دار و کاریکاتوری شده :biggrin1:. خوراک خندس .
Agent47 کاربر سایت Oct 23, 2007 #20 منم خیلی حال کردم.تا حالا فوتبال این فرمی رو تجربه نکردم باید جالب باشه.خلی خوبه که این حال و هوای کارتونی رو به بازی اضافه کردن...
منم خیلی حال کردم.تا حالا فوتبال این فرمی رو تجربه نکردم باید جالب باشه.خلی خوبه که این حال و هوای کارتونی رو به بازی اضافه کردن...
Fratos کاربر سایت Oct 23, 2007 #22 درود زانوهاشون شبیه زانو شتر هست ! بیشتر... مثل ملوان زبل طراحی شدن :biggrin1:.
Javidmojallal کاربر سایت Oct 26, 2007 #23 به نظر من بازی دقیقا همونیه که باید تو نسخه اولش هم می بود این تغییرات جذابیت بازی رو به شدت بالا میبره
به نظر من بازی دقیقا همونیه که باید تو نسخه اولش هم می بود این تغییرات جذابیت بازی رو به شدت بالا میبره
Mohsen Rock کاربر سایت Oct 26, 2007 #24 من که حالم به هم خورد... مطمین باشید که این بازی اصلا به جایی نمیرسه و هرگز طرفداران قبلی خودش رو نمی تونه راضی کنه... حالا ببینید کی گفتم....
من که حالم به هم خورد... مطمین باشید که این بازی اصلا به جایی نمیرسه و هرگز طرفداران قبلی خودش رو نمی تونه راضی کنه... حالا ببینید کی گفتم....
Reza Modanloo کاربر سایت Oct 26, 2007 #25 اون Wayne Mark Rooney شبيه Mr. Incredible ــه! کلاً هيکل همشون به Stupendous Family ميخوره!!!