Fifa Manager 12

سلام ... تعجب کردم که برای بازی به این بزرگی تاپیکی وجود نداره !

پس بیاید از همین حالا راجع به این بازی بزرگ و پرطرفدار بحث کنیم ....

اونایی هم که این عنوان رو بازی کردن بیان تجربه هاشون رو در اختیار بقیه قرار بدن ....

71488_LB_ALL-500x500.jpg

به به به به فروم به این بزرگی و عظمت و این همه کاربر یکی نیست Fifa manager 12 بازی کرده باشه !!
بازی نسبت به نسخه های قبل پیشرفت زیادی داشته امکانات زیادی در اختیار گیمی قرار میده و همین باعث جذابیت زیادش شده ....
مثلا اگر مدیریتتون توی یک تیم خوب نباشه از فصل بعد هر بازیکنی رو که بخواید بگیرید اون بازیکن بهتون پیغام میده که به علت مدیریت ضعیف باشگاه من حاضر نیستم که به تیم شما بیام و غیره .......... در کل ممنون از این همه استقبال برای تاپیک !!!

سلام
راستش رو بخوای من عاشق فیفا هستم اما تا حالا اصلا منیجر رو ندیدم :دی
یکم در موردش توضیح بده ، چجوری هست ؟ گیم پلیش چجوریه ؟
شباهتی به فیفا داره ؟

واقعا من اینجا تو بازیسنتر یه چیزای عجیبی میبینم که خودم باورم نمیشه !! (شکلکل زل زدن به دوربین مهران مدیری !!!)

پس کجان این همه بازیخور پر ادعا ؟!!

یکی از بزرگترین بازیهای ورزشی و مربیگری دنیا توی بزرگترین سایت بازی های رایانه ای ایران (بازیسنتر) هیچ طرفداری نداره !!!

-----------------------------------

Fifa manager 12 یه بازی که شما میتونید توش نقش مربی یک تیم رو بر عهده بگیرید ......

توی این بازی میتونید همه کاری اعم از تمرین دادن بازیکنها و ترانسفر کردن اونها و تاکتیکهای تیمی و ... رو انجام بدیدو هزاران چیز دیگه ....

من نمیدونم الان چجوری این عنوان رو برای شما توضیح بدم !!

مثل این میمونه که بخوایم مسواک زدنو به کسی آموزش بدیم ! :d

( ولی خدایی از بازیسنتر و این همه کاربر نا امید شدم ! )

jeu_sport_FIFA_Manager_12.jpg

fifa-manager-12-9772-1.jpg

_-FIFA-Manager-12-PC-_.jpg

حالا برادر ابر گیمر مارو ببخش به خاطر این گناه بزرگ :))
دکتر یجوری میگی انگار همه باید تمامی عناوین رو تست کرده باشن !

نه داداش من یکی خیلی فرصت کنم روزانه ۱ ساعت پای گیم بشینم اونم بیشتر علاقه دارم پای FIFA باشم تا تست عناوین دیگه !

این چیزایی هم که توضیح دادی تقریبا تو فیفا هست !‌
چه چیزی این رو نسبت به فیفا متفاوت کرده ؟ چه تجربه ای تو این هست که تو فیفا نیست ؟ این رو بگو.

دوست عزیز، کی می گه نمی شناسیم. منتها بازی انقدر تکراری و ضعیف هست که کسی سراغش نمی ره. بعد این همه نسخه تغییری نکرده. این که یه بازیکن بگه من نمیام چون مدیریتت ضعیفه که نشد ویژگی! اینارو همین فیفا هم داره. علت خلوت بودن اینجا همین بی کیفیت بودن بازیه.

نمیدونم والا !! ولی خب هرکسی یه نظری داره دیگه ! لابد از بازی به اون پر جزئیاتی پر ویژگی خوشت نیومده ! کاریش هم نمیشه کرد !

اصلا اینطور نیست. ساعت ها هم بازی کردم. اوایل که می ذاشتم تمام کارارو خودم بکنم. بعد دیدم خسته می شم یه مقداری رو دادم به کمک مربی. منتها وقتی می بینم تیمم یه بار می ره تو زمین 4-1 می بازه، یه بار دیگه همون بازی رو لود می کنم بدون هیچ تغییری 5-0 می بره، و اینکه تمرینات رسما رو تیم بی اثره و تغییر تاکتیک ها تو بازی بی اثرتر، طبعا خسته می شم ازش. چه با اینتر میلان، چه با حتی استقلال، لیگ های زیادی بازی کردم، اما تو سری های بعدی که خریدم، دیدم هیچ پیشرفتی بازی نداشته، اینه که ترکش کردم.

شما که آخریش رو بازی کردی از ویژگی های خوبش بگو. برای همین اینجاییم دیگه.

دوست من، بحث به سمت خوبی نمی ره، ولی اگه قرار به سایت خارجی باشه که امتیازهایی که این بازی داره خودش گویاست! به ندرت جایی بالای 5 از 10 بهش داده. ازون مهم تر برای من امتیاز گیمرهاست. الان از چند سایت مختلف می ذارم ببینین که همه ی این تبلیغات که در پست قبلی شد، از نظر بخش کثیری نا موفق بوده.
FIFA Manager 12 Reviews - GameSpot.com اینو خودتون ببینین شیلتر نیست.
Test de LFP Manager 12 sur PC - 26/10/2011 امتیاز کاربرای این سایت 12/20 هست.

بقیه سایت ها هم مثل همین قبلی شیلتره ولی نیازی هم نیست.

ولی باز دلیل نمیشه شما لذت نبری. منم که از 2006 رو بازی کردم، یه مدتی مدام همین رو بازی می کردم. ولی انقدر بازی ضعف داره که حد نداره. مثلا همین بازی سه بعدیش با بازی text ش خیلی فرق داره! اتفاقایی تو نوشته میفتاد که تو بازی سه بعدی هیچوقت نمیفتاد. مثلا هند روی خط دروازه!

بگذریم، من دوس داشتم شما یه نظر شخصی بدون تعصب از بازی بدی. ببین منم خیلی از فیفا 12 خوشم میاد و بهش 10 هم می دم. اما می تونم در عین حال ایراداتشو مثل یه کتاب تحویل بدم. ولی به نظرم خوبی هاش چنان می چربه که میشه بدی هاشو بخشید. ولی می پذریم که مشکلاتی که واقعا میشد ساده حلشون کرد زیاد داره. مثلا زانتی از تیم می ره هرکاریش می کنم وای نمیسته. بعد بازی کن آزاد میشه من دوباره می خرمش میاد!! بعد حقوقش 1/100 سابقشه بدون ذره ای اغراق! یعنی بهش 200 تا می دادم الان 2 تا می خواد! که من برای اینکه راضیش کنم 20 تا پیشنهاد دادم با کله اومد. بعد مسخره تر از همه اینکه گزارشگر می گفت این خرید جدید خیلی می تونه موثر باشه! خوب جوکه دیگه این! ازین ایرادها زیاد داره. منم می خوام شما بیای از خوبی های بازی از زبون خودت بگی. این میشه یه بحث سالم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or