Uzumaki Naruto کاربر سایت Jun 22, 2016 #17 دوستان فقط ترور شخصیت نکنین طوری ببرین ادمو دفعه بعد هم شرکت کنیم Reactions: kurosh900
S SON OF HEAV3N ESTEGHLAL کاربر سایت Jun 22, 2016 #20 نوشته شده توسط asmail: یه ورودی هم میزاشتی بود نبود... بیشتر... داداش این بازی دوستانه هست دورهمی برگذار میشه
نوشته شده توسط asmail: یه ورودی هم میزاشتی بود نبود... بیشتر... داداش این بازی دوستانه هست دورهمی برگذار میشه
S SON OF HEAV3N ESTEGHLAL کاربر سایت Jun 22, 2016 #21 نوشته شده توسط abt: مارم اضافه کن Roobisco تیم هم انگلیس بیشتر... داداش اضافه شدی Reactions: abt
BlackGamer کاربر سایت Jun 22, 2016 #22 منم هستم MrLazyMurderer اگه squad type رو آنلاین میذارین تیمم بلژیکه اگه custom میذارین تیمم فرانسست لطفا داخل بازی ها هم رحم کنید بازیم معمولیه Reactions: kurosh900
منم هستم MrLazyMurderer اگه squad type رو آنلاین میذارین تیمم بلژیکه اگه custom میذارین تیمم فرانسست لطفا داخل بازی ها هم رحم کنید بازیم معمولیه
S SON OF HEAV3N ESTEGHLAL کاربر سایت Jun 22, 2016 #24 نوشته شده توسط BlackGamer: منم هستم MrLazyMurderer اگه squad type رو آنلاین میذارین تیمم بلژیکه اگه custom میذارین تیمم فرانسست لطفا داخل بازی ها هم رحم کنید بازیم معمولیه بیشتر... sqyad typeانلاینه داداش اضافه شدی نوشته شده توسط AlCapoN: MehdiAlcapon تیمم فرانسه بیشتر... داداش اضافه شدی Reactions: BlackGamer
نوشته شده توسط BlackGamer: منم هستم MrLazyMurderer اگه squad type رو آنلاین میذارین تیمم بلژیکه اگه custom میذارین تیمم فرانسست لطفا داخل بازی ها هم رحم کنید بازیم معمولیه بیشتر... sqyad typeانلاینه داداش اضافه شدی نوشته شده توسط AlCapoN: MehdiAlcapon تیمم فرانسه بیشتر... داداش اضافه شدی
S SON OF HEAV3N ESTEGHLAL کاربر سایت Jun 22, 2016 #25 دوستان چون امکان داره ۲۴تیم دیرتر شروع بشه بازی ها با ۱۶تیم برگذار میشه
S SON OF HEAV3N ESTEGHLAL کاربر سایت Jun 23, 2016 #27 نوشته شده توسط i-safe: اسپانیا OMID-GTS بیشتر... داداش اضافه شدی
Arti Stark کاربر سایت Jun 23, 2016 #29 سلام تیم آلمانو میخوام ایدی:alirezacheraghian یا alirezacheraghia
mehrdad122 کاربر سایت Jun 23, 2016 #30 بنده هم ایتالیا mehrdadhmk این هم ایدیم آخرین ویرایش: Jun 23, 2016