Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
نت موبایل خیلی داغون شده ایرانسل که هر چند ثانیه گیر میکنه همراه اولم دست کمی نداره یه مدت خوبن(قابل تحمل) یه مدت خراب دیگه بازی با نت موبایل رو بوسیدم گذاشتم کنار این نوساناشون اعصاب نمیذاره. اگه اینترنت ثابت هم همین باشه که دیگه هیچی.. از پارس آنلاین استعلام گرفتم میگه امکان ارائه سرویس نیست شاید اینجا هم نتونم adsl بگیرم مرکز مخابراتش با محل قبل یکیه

طرف گل میخوره بعد سرعتو میگیره میزنه به قلب دفاع تا محوطه جریمه میره تازه مدافعان اگاه کمپانی ea ری اکشن نشون میدن...
بازی نیست که سیرکه
این کیک آف گل یادمه از فیفا ۹ بود. اون موقع کیک آف میکردیم، دو قدم میرفتیم جلو سانتر رو تا ته پر میکردیم و میرفت تو گل :| فیفا ۱۰ حل شد این مشکل ولی از فیفا ۱۱ خلاقیت به خرج دادن :D کیک آف میکردیم و بعدش L1+ مثلث پشت دفاع و گل :| تا فیفا ۱۴ همین بود. ۱۵ و ۱۶ تقریبا حل شد. تا اینکه از این نسخه کیک آف که میکنی، طرف عین یوزپلنگ میدوئه جلو و میخوره فقط به ۴ تا مدافع. جالبه هم هوش مصنوعی کیک آف گل میزنه هم پلیرهای حرفه ایی :|

اینها پرو پلیر هستند :D باید یه فرقی بین یه بازیکن نوب با کسی که بلد این کاره باشه دیگه=))
واقعیتو متوجه نمیشی همینه دیگه،دنبال مو تو ظرف غذایی به جای اینکه نکته مثبتشو برداشت کنی ، نالیدن که کار سختی نیس، هر هفتش با پینگ ۱۰۰ تا ۱۵۰ من رنک دو یا سه فوت چمپیون میزنم که عمرا نزدیک اینم شده باشی شما و الیت دیویژن میشم معلومه که یه سری حرفا واسم خنده داره .. نوب بودن هم جرم نیس تلاش کن به موقعش بازیت خوب میشه و ایراد خودتو رو بازی نمیزاری،والا من با یکی مثه شما بازی کنم همون نیمه اول لفت میدی حالا دلیل مسخره کردن چیه من نفهمیدم، این تایپکم پستی نمیدم دیگه چون بعضیا از جمله شما برداشت اشتباه میکنن ،موفق باشید

واقعیتو متوجه نمیشی همینه دیگه،دنبال مو تو ظرف غذایی به جای اینکه نکته مثبتشو برداشت کنی ، نالیدن که کار سختی نیس، هر هفتش با پینگ ۱۰۰ تا ۱۵۰ من رنک دو یا سه فوت چمپیون میزنم که عمرا نزدیک اینم شده باشی شما و الیت دیویژن میشم معلومه که یه سری حرفا واسم خنده داره .. نوب بودن هم جرم نیس تلاش کن به موقعش بازیت خوب میشه و ایراد خودتو رو بازی نمیزاری،والا من با یکی مثه شما بازی کنم همون نیمه اول لفت میدی حالا دلیل مسخره کردن چیه من نفهمیدم، این تایپکم پستی نمیدم دیگه چون بعضیا از جمله شما برداشت اشتباه میکنن ،موفق باشید
منو اد کن بی زحمت
انتقام اون یه بار باختو ازت بگیرم :دی

راهی هست با دوستامون با تیم التیمیتمون بازی کنیم؟ تا حالا دنبالش نبودم

• Smile
Reactions: aslirezahddd
آخه این چیه؟ کلا ستون فقرات و استخون تو بدنشون نیست :|
View attachment 252867
Efootball با اپدیت جدیدش از نظر گیم پلی بد خط و نشونی کشیده برای fifa برید بازی کنید تا معنی واقعی دفاع کردن و فیزیک رو بدونید من امسال کلا فیفا زدم تا اپدیت جدید که اومد رفتم efootball رو دانلود کردم واقعا گیم پلیش شاهکار شده تنها مشکل گرافیکش هست که در حد نسل ۹ نیست

• Poker Face
Reactions: Reza779
Efootball با اپدیت جدیدش از نظر گیم پلی بد خط و نشونی کشیده برای fifa برید بازی کنید تا معنی واقعی دفاع کردن و فیزیک رو بدونید من امسال کلا فیفا زدم تا اپدیت جدید که اومد رفتم efootball رو دانلود کردم واقعا گیم پلیش شاهکار شده تنها مشکل گرافیکش هست که در حد نسل ۹ نیست
اون بازی تموم شد:دی هرچقدرم خفن باشه . فعلا هیچی نیست رو دست فیفا متاسفانه
یه UFL دارن میسازن اونم بعیده حالا حالا ها بتونه کاری بکنه جلوی فیفا که گوی و بگیره دستش

اون بازی تموم شد:D هرچقدرم خفن باشه . فعلا هیچی نیست رو دست فیفا متاسفانه
یه UFL دارن میسازن اونم بعیده حالا حالا ها بتونه کاری بکنه جلوی فیفا که گوی و بگیره دستش
من مشکل خاصی با گیم پلی این نسخه ندارم. فقط فیزیک داغونش رو درست کنن و این میگ میگ رو هم حذف کنن :|

• Like
Reactions: hossein6990

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or