Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
با یکی بازی میکردم طبق معمول تاخیر زیاد هر کاری میکردم اصلا نمیتونستم سریع پاس کاری کنم همه توپ ها تو در دیوار بود مسیج دادم بهش ایران بود گفت با نت مخابراته فکر کنم مشکلم همین نت داغون موبایله..

من باز ایرانسل رو امتحان کردم با پینگ ۹۰ قشنگ تاخیرش از همراه اول با پینگ ۷۰ کمتره ببینید وضع همراه اول چقد خرابه. ایرانسل فقط بعضی وقتا پکت لاست زیاد داره باید ببری رو هواپیما گوشیو

واقعا برای شرکتهای بازیسازی متاسفم. همشون عوضی و لجن شدن. یه سال میان کلی قابلیت جدید میزارن، بعد در ادامه یواش یواش اونا رو حذف میکنن و در سالهای بعد دوباره همون قابلیتهای رو ذره ذره اضافه میکنن و ما فنها هم خوشحال و سرمست، شرکت مذکور هم میشه هیرو.
الان شما کریر فیفا ۲۲ رو با کریر فیفا ۱۴ مقایسه کن. اصلا جوکه مقایسش. تمام اون قابلیتهای فوق العاده از فاجعه فیفا ۱۷ حذف شد. به طور مثال:

وفاداری:
بازیکنایی که مدت زیادی تو تیمشون بودن به تیمشون وفادار بودن و امکان نداشت با شما قرارداد ببندن. مثلا من هرکاری کردم نتونستم فیلیپ لام رو برای بارسا بخرم.

عدم انتقال به تیم رقیب:
مثلا یادمه خواستم رونالدو رو بخرم. ولی جواب داد با توجه به گذشته ایی که بین من و باشگاه شما وجود داشته این انتقال ممکن نیست. یا اگه یه بازیکن از تیم رقیب رو میخواستی باید بیشتر از رقم معمول پیشنهاد میدادی تا باشگاه حاضر به فروشش بشه و در ادامه خود بازیکن هم عشوه میومد و باز باید دستمزد زیادی رو به خود بازیکن پرداخت میکردی.

Home Sick:
بازیکنای خارجی در این حالت خواستار ترک باشگاه و بازگشت به زادگاهشون میشدن.

تقاضای افزایش دستمزد:
وقتی یه بازیکن دو تا مثلا میرفت رو اورالش، سریع پیغام میداد که حقوقم رو زیاد کن. و اگه نداشتی و یا انجام نمیدادی سریع از باشگاه جدا میشد.

تعیین نقش بازیکن:
مثلا یه بازیکن میخریدی و میگفتی نقش مهمی داری. اگه به قولت عمل نمیکردی بازیکن چندبار اخطار میداد و در صورت ادامه سریع جدا میشد. این مورد الانم جون عمشون هست که نبودنش بهتره. یه بازیکن با اورال بالا میخری و قول تیم اول بهش میدی. ولی هر بازی ده دقیقه بهش بازی میدی اونم خفه خون میگیره و همه راضی و خوشحال.

وجود قیمت های واقعی:
رقم نقل و انتقالات بسیار شبیه به واقعیت بود. نه الان که تو کریر من، رئال رفته توموری با اورال ٨۶ رو ۱۱۶ میلیون خریده :| یا جرارد مورنو شده ۹۰ میلیون!!!

بودجه محدود و واقعی:
اون زمان بودجه تیمها کاملا محدود و نزدیک به واقعیت بود. دیگه تهش یه درخواست میدادی که ۲۰ میلیون بهت اضافه بدن. ولی الان هر فصل باشگاه بهت ایمیل میزنه و میگه دادش شخمت هم نباشه. بودجه دو برابر شده. این ۴۰۰ میلیون رو بگیر برو حالشو ببر :|

تمام این موارد از فیفا ۱۷ حذف شدن و کریر تبدیل شد به یه بخش حال بهم زن و تکراری. اون زمان تمام بچه های تاپیک فوتبال و مدیرها و ادمین ها تو کریر بودن. ولی الان دیگه از قدیمیا کسی رو نمیبینم بازی کنه. دلیلش هم واضحه. کریر واقعا مسخره و چرت شده. همه باید بریم FUT!!! و این وضعیت برای امثال منی که تو این سن و سال حوصله گیم دیگه ایی ندارن و فقط فوتبال میزنن حال بهم زن شده. الان یه هفتس مجبوری رفتم آنلاین و این دقیقا همون چیزیه که EA میخواد .
پوووووووووووف 8-|

واقعا برای شرکتهای بازیسازی متاسفم. همشون عوضی و لجن شدن. یه سال میان کلی قابلیت جدید میزارن، بعد در ادامه یواش یواش اونا رو حذف میکنن و در سالهای بعد دوباره همون قابلیتهای رو ذره ذره اضافه میکنن و ما فنها هم خوشحال و سرمست، شرکت مذکور هم میشه هیرو.
الان شما کریر فیفا ۲۲ رو با کریر فیفا ۱۴ مقایسه کن. اصلا جوکه مقایسش. تمام اون قابلیتهای فوق العاده از فاجعه فیفا ۱۷ حذف شد. به طور مثال:

وفاداری:
بازیکنایی که مدت زیادی تو تیمشون بودن به تیمشون وفادار بودن و امکان نداشت با شما قرارداد ببندن. مثلا من هرکاری کردم نتونستم فیلیپ لام رو برای بارسا بخرم.

عدم انتقال به تیم رقیب:
مثلا یادمه خواستم رونالدو رو بخرم. ولی جواب داد با توجه به گذشته ایی که بین من و باشگاه شما وجود داشته این انتقال ممکن نیست. یا اگه یه بازیکن از تیم رقیب رو میخواستی باید بیشتر از رقم معمول پیشنهاد میدادی تا باشگاه حاضر به فروشش بشه و در ادامه خود بازیکن هم عشوه میومد و باز باید دستمزد زیادی رو به خود بازیکن پرداخت میکردی.

Home Sick:
بازیکنای خارجی در این حالت خواستار ترک باشگاه و بازگشت به زادگاهشون میشدن.

تقاضای افزایش دستمزد:
وقتی یه بازیکن دو تا مثلا میرفت رو اورالش، سریع پیغام میداد که حقوقم رو زیاد کن. و اگه نداشتی و یا انجام نمیدادی سریع از باشگاه جدا میشد.

تعیین نقش بازیکن:
مثلا یه بازیکن میخریدی و میگفتی نقش مهمی داری. اگه به قولت عمل نمیکردی بازیکن چندبار اخطار میداد و در صورت ادامه سریع جدا میشد. این مورد الانم جون عمشون هست که نبودنش بهتره. یه بازیکن با اورال بالا میخری و قول تیم اول بهش میدی. ولی هر بازی ده دقیقه بهش بازی میدی اونم خفه خون میگیره و همه راضی و خوشحال.

وجود قیمت های واقعی:
رقم نقل و انتقالات بسیار شبیه به واقعیت بود. نه الان که تو کریر من، رئال رفته توموری با اورال ٨۶ رو ۱۱۶ میلیون خریده :| یا جرارد مورنو شده ۹۰ میلیون!!!

بودجه محدود و واقعی:
اون زمان بودجه تیمها کاملا محدود و نزدیک به واقعیت بود. دیگه تهش یه درخواست میدادی که ۲۰ میلیون بهت اضافه بدن. ولی الان هر فصل باشگاه بهت ایمیل میزنه و میگه دادش شخمت هم نباشه. بودجه دو برابر شده. این ۴۰۰ میلیون رو بگیر برو حالشو ببر :|

تمام این موارد از فیفا ۱۷ حذف شدن و کریر تبدیل شد به یه بخش حال بهم زن و تکراری. اون زمان تمام بچه های تاپیک فوتبال و مدیرها و ادمین ها تو کریر بودن. ولی الان دیگه از قدیمیا کسی رو نمیبینم بازی کنه. دلیلش هم واضحه. کریر واقعا مسخره و چرت شده. همه باید بریم FUT!!! و این وضعیت برای امثال منی که تو این سن و سال حوصله گیم دیگه ایی ندارن و فقط فوتبال میزنن حال بهم زن شده. الان یه هفتس مجبوری رفتم آنلاین و این دقیقا همون چیزیه که EA میخواد .
پوووووووووووف 8-|
از عمد اینکارو میکنه همه رو بکشونه سمت fut, البته همه بازیا تقریبا انلاین محور شدن ،خودمم قبلا عاشق کریر بودم ولی دیگه بعد یه تایمی نمیشه ادامش داد چون عملا اون قسمت مرده و فقط برا پر کردن بازی میزارنش .. ولی یه بخشی مثه fut هر روز اپدیت میشه یا حتی هر چندساعت و حس مرده بودن بهت دست نمیده .. پوله دیگه .‌ نمیشه کاریش کرد خود ما هم شاید پول واسمون الویت باشه از یه شرکت پول پرستی مثه ea چه انتظاری داری

• Like
Reactions: Horror and u.s.a
من باز ایرانسل رو امتحان کردم با پینگ ۹۰ قشنگ تاخیرش از همراه اول با پینگ ۷۰ کمتره ببینید وضع همراه اول چقد خرابه. ایرانسل فقط بعضی وقتا پکت لاست زیاد داره باید ببری رو هواپیما گوشیو
کلا نت گوشی برا بازی نیس ،شما اگه میتونی یه adsl بگیر از هر شرکتی از این ایرانسلو اینا بهتره ، اگه منطقتون پوشش میده هزینه کن فیبر نوری بگیر دیگه راحت میشی ،نت ایرانسلو همراه اول کلا از لحاظ پینگ مناسب گیم نیس

• Like
Reactions: mfa123 and u.s.a
از عمد اینکارو میکنه همه رو بکشونه سمت fut, البته همه بازیا تقریبا انلاین محور شدن ،خودمم قبلا عاشق کریر بودم ولی دیگه بعد یه تایمی نمیشه ادامش داد چون عملا اون قسمت مرده و فقط برا پر کردن بازی میزارنش .. ولی یه بخشی مثه fut هر روز اپدیت میشه یا حتی هر چندساعت و حس مرده بودن بهت دست نمیده .. پوله دیگه .‌ نمیشه کاریش کرد خود ما هم شاید پول واسمون الویت باشه از یه شرکت پول پرستی مثه ea چه انتظاری داری
بله متاسفانه همینه. شصت تا ایده میشه پیاده کرد که کریر خسته کننده نباشه و از FUT هم جذاب تر بشه. ولی خب اون موقع پولی در کار نیست. دیگه چجوری گیمرا رو بدوشن؟ اصن قابلیت جدید بخوره تو سرشون. همون قابلیتهای ۸ سال پیش رو برگردونن :| هر بازی باید برم ترکیب تیم کامپیوتر رو درست کنم :| فرلان مندی دفاع وسط!! میلیتائو دفاع چپ!! رودریگو cm!! مودریچ RW!! تمام تیمای حریف همینن. جای همه بازیکنا اشتباست. پونصد دفعه هم رفتم فرومشون میگم پوفیوزا یه آپدیت ۲ مگی میخواد این باگ. الان باور کنم که این مشکل سهویه و عمدی نیست؟ الان اینا اکثر مربیهای معروف رو لایسنس کردن. ملت تو فروم EA دارن خودشون رو تیکه پاره میکنن که آقا بزار مربیهای واقعی رو برداریم. ولی شخمشون هم نیست. چرا؟ چون پوفیوزا میخوان مثلا ۲ سال دیگه این مورد تحت قابلیت جدید بتپونن به ملت و بگن واو ببینید چقدر ما خفنیم.

کلا نت گوشی برا بازی نیس ،شما اگه میتونی یه adsl بگیر از هر شرکتی از این ایرانسلو اینا بهتره ، اگه منطقتون پوشش میده هزینه کن فیبر نوری بگیر دیگه راحت میشی ،نت ایرانسلو همراه اول کلا از لحاظ پینگ مناسب گیم نیس
والا محل قبل که بودم adsl ساپورت نمیکرد اینجا باید بگیرم
ایرانسل هم فرقی با همراه اول نداره نوسان زیاد داره

دو شب پیش با تموم وجودم هندیکپ رو احساس کردم.توی چمپیون بازی داشتم و 3 بازی مونده بود و من 1 برد میخواستم تا به رنکی که میخواستم برسم.
دو تا بازی اول با دو تا تیم که همه ی ترکیبشون گلد بود بازی داشتم و از اول بازی توپ دست من بود و حمله میکردم و هر چی میزدم یا به تیر میخورد و با گلر خارق العاده میگرفت.
دو تا گل روی ضد حمله خوردم و حتی دو تا پنالتی هم بدست آوردم که گلر گرفت!
بازی آخرم خوردم به یه تیم قوی و بسیار بازی بلد.همون اول کار شانسی یه گل زدم و طرف خودشو جر داد و بالای 10 تا تک به تک و حتی پنالتی از دست داد و من 3-0 بردم.
هر چی میزد گل نمیشد و من خندم گرفته بود

• Like
Reactions: emaad.mir
آشغال ترین بازی فوتبال. حتی بازی کامل نشده کمپانی حریف از این اشغال بهتره. بازی و پلات کردم بهترین بخش بازی همون خرید و فروش کوین بود پولی گیرمون اومد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or