Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
بازی چرا انقدر سخت شده ؟؟؟ قبلا تو فیفا ۲۱ روی درجه سختی آلتیمیت راحت میبردم الان توی فیفا ۲۲ روی درجه سختی لجندری هم میبازم !!
پیشنهادتون برای بهتر دفاع کردن چیه ؟؟ مهاجم های حریف میان تو هجده قدم من راحت پاسکاری میکنن و گل میزنن آخرشم خیلی راحت گل میخورم
از پارسال یکم سخت تر شده ولی هنوز قابل برد هست واقعا.بنظرم این لول برای حرفه ای هاست و باید یه فرقی داشته باشه بالاخره.اگه آپدیت فیفا 2020 ماه مارس (که کرونا شروع شد) یادت باشه زدن درجه آلتیمیت رو غیرقابل بازی کردن.واقعا مسخره بود.ولی این درجه الان به اسم واقعیش نزدیک تر شده
با آپدیت اسکاد یا هر نوع آپدیت داخلی بازی حس میکنم توپ بازی از حالت بادکنی دراومده.دوستان Ps4ی یه بررسی داشته باشین.چون اکثرا این حسو داشتن

• Like
Reactions: Seventy One
یکی از تغییرات کوچیک اما بینهایت مثبتی که تو قسمت کریر رخ داده اضافه شدن قابلیت Scouting بازیکن تو بخش Transfer Hub هستش.
از این به بعد بازیکنایی که تو این بخش لیست میشن اگر اورالشون بپره از همونجا میشه دوباره بررسیشون کرد دیگه نیازی نیست تو قسمت سرچ دنبالشون بگردیم.

کسی رو ایکس باکس سریز التیمیت میزنه؟
بیاد این ابجکتیوای فرندلی رو همزمان سرچ بزنیم با هم بیفتیم و تکمیلشون کنیم :دی
اصن پلیر پیدا نمیشه توشون، خیلی خلوتن

Sent from my SM-A305F using Tapatalk

اقا یه چندتا ترکیب سری آ بفرستین بی زحمت:D
بازیکنای پریمرلیگو فروختم
درحد 100k
هندانوویچ
کوادرادو، اشکرینیار، کولیبالی، اسپیناتزولا
کسیه، بارلی، ورتوت
کیزا، ایموبیله،اینسینیه

در همون حد که گفتی بشه احتمالا
گرونتر یا ارزونتر شد یکی دو نفرو جابه جا کن

• Like
Reactions: voldmort
سلام دوستان امروز تو یه بازی در برخی نواحی نزدیک به سر بازیکنا تکسچر های بازی خراب می‌شد بلافاصله درست می‌شد، مربوط به دستگاه من هست و یا باگ هست؟

سلام دوستان امروز تو یه بازی در برخی نواحی نزدیک به سر بازیکنا تکسچر های بازی خراب می‌شد بلافاصله درست می‌شد، مربوط به دستگاه من هست و یا باگ هست؟
دیر لود شدن تکسچر یکی از دلایل ش میتونه هارد دستگاه باشه .

• Like
Reactions: vahid1400
امسال مارکت‌ FUT ترکیده😑
شدیدا ریزش قیمت داشتیم و هرچی جلوتر میریم این پایین کشیدن قیمت بازیکنا داره بیشترمیشه
انگار خیلی زود عمرش داره به پایان میرسه:/
خیلی زودتر از حالت نرمال میشه تیم خفن بست و کم کم بی مزه میشه

• Like
Reactions: just soccer
سلام دوستان یک سوال درباره کریر 22.
شروع هر فصل هر چندتا بازیکنی که تو آکادمی بودن میپرن جز 5 بازیکن. در تمام سیوها هم تست کردم و همین مشکل بوده!!
کسی این مشکل رو داشته؟! و راه حل رفع این باگ چیه؟
پلتفرم : PC (در انجمن های دیگه از کنسولهای نسل 9 هم چنین مشکلاتی رو خوندم)

چاره رو اگر کسی میدونه بگه لطفا ... ممنونم

باگه برای منم هست این مشکل
با آپدیت جدید قراره درست بشه

بنظرم بازی رو Ps4 خیلی خوب شده.توپشم که بنظر میاد از بادکنی درآوردن.فقط یه باگ شوت از پشت محوطه هست که راحت گل میره
اینکه گلرها تو تک به تک و زاویه بسته مثل قبل گل نمیخورن خیلی خوبه

بازی تا حالا که بازی کردم خیلی خوب بوده روی ps5 گرافیک و فیزیک بازی خیلی خوبه . فقط انقدر سخته که بعد از هر برد انقدر خوشحال میشم که کنسول رو خاموش میکنم و تو اوج خداحافظی میکنم 😁

بازی در کل خوبه ولی این سخت گل شدن توپا یا بهتره بگم الکی گل نشدن توپا رو اعصابه ... اخه ظلمه ۲۰ تا شوت در چارچوب بزنی گل نشه دو تا گل بزنی افساید شه بعد طرف گل بزنه ببره ...

فیفا واقعا پتانسیل زیادی داره امسال ولی یه ذره بیاین بالا تو دیویژن التیمیت کاملا کار گره میخوره .. چون همه خوبن، دیویژن چهار به بعد دیگه کسی نیس نوب باشه و اینجاس که رو اعصاب رفتنا شروع میشهه .. چون واقعا دروازه بانا غیر عادی توپ میگیرن

من هفته قبل فرصت نشد فوت چمپیون برم و این هفته کوالیفای رو گرفتم ولی تو همون چند تا بازی انتخابی دهنم سرویس شد واسه گل زدن .. غیر عادی میشه اصلا بازیا.. بازی کاری میکنه توپا گل نشه ..

و اینجاس که اعصابو روان نمیمونه واسه ادم ..
از الان خودمو اماده کردم واسه بازی با روحو روانم تو فوت چمپیونس این هفته :D
-

اطلاع ندارید کی اپدیت جدید میاد؟

هندانوویچ
کوادرادو، اشکرینیار، کولیبالی، اسپیناتزولا
کسیه، بارلی، ورتوت
کیزا، ایموبیله،اینسینیه

در همون حد که گفتی بشه احتمالا
گرونتر یا ارزونتر شد یکی دو نفرو جابه جا کن

Screenshot_20211012-222724_Companion_copy_540x875.jpg

چطوره؟:دی
تو فکرم فعلا کوین هارو جمع کنم

بازی در کل خوبه ولی این سخت گل شدن توپا یا بهتره بگم الکی گل نشدن توپا رو اعصابه ... اخه ظلمه ۲۰ تا شوت در چارچوب بزنی گل نشه دو تا گل بزنی افساید شه بعد طرف گل بزنه ببره ...

فیفا واقعا پتانسیل زیادی داره امسال ولی یه ذره بیاین بالا تو دیویژن التیمیت کاملا کار گره میخوره .. چون همه خوبن، دیویژن چهار به بعد دیگه کسی نیس نوب باشه و اینجاس که رو اعصاب رفتنا شروع میشهه .. چون واقعا دروازه بانا غیر عادی توپ میگیرن

من هفته قبل فرصت نشد فوت چمپیون برم و این هفته کوالیفای رو گرفتم ولی تو همون چند تا بازی انتخابی دهنم سرویس شد واسه گل زدن .. غیر عادی میشه اصلا بازیا.. بازی کاری میکنه توپا گل نشه ..

و اینجاس که اعصابو روان نمیمونه واسه ادم ..
از الان خودمو اماده کردم واسه بازی با روحو روانم تو فوت چمپیونس این هفته :D
-

اطلاع ندارید کی اپدیت جدید میاد؟
دقیقا همینه.نه به پارسال که هر چی میزدیم و میزدن گل میشد نه به امسال که تو شش قدم میزنم گلر میپره میگیره!!!!

• Like
Reactions: aslirezahddd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or