Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
رفقا اگر فیفا ۲۳ عرضه بشه امکانش هست کاربران پلی استیشن و ایکس باکس در نسل ۹ بتونن باهم رقابت کنند! ؟ من سری ایکس دارم ولی حس میکنم خیلی پلیرش کمه مخصوصا قسمت درفت که خیلی طول می‌کشه مچ پیدا کنه

رفقا اگر فیفا ۲۳ عرضه بشه امکانش هست کاربران پلی استیشن و ایکس باکس در نسل ۹ بتونن باهم رقابت کنند! ؟ من سری ایکس دارم ولی حس میکنم خیلی پلیرش کمه مخصوصا قسمت درفت که خیلی طول می‌کشه مچ پیدا کنه
خبر هایی نیمه رسمی منتشر شده که در فیفا 23 نسخه های پلی استیشن 5 - ایکس باکس سری ایکس/اس - پی سی گیمر ها میتونن بازی رو به صورت کراس پلتفرم بازی کنن. نسخه پی سی هم در نسخه فیفا 23 نسل بعدی شده و فرقی با نسخه های فیفا 23 کنسول های نسل نهمی نداره.

به طور خلاصه این یعنی نسخه های نسل بعدی کاربرانش در پلتفرم هایی که اشاره کردم میتونن با هم بازی کنن که خب آسیبی هم به کیفیت بازی وارد نمیکنه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.s.a and yar_66
خبر هایی نیمه رسمی منتشر شده که در فیفا 23 نسخه های پلی استیشن 5 - ایک باکس سری ایکس/اس - پی سی گیمر ها میتونن بازی رو به صورت کراس پلتفرم بازی کنن. نسخه پی سی هم در نسخه فیفا 23 نسل بعدی شده و فرقی با نسخه های فیفا 23 کنسول های نسل نهمی نداره.

به طور خلاصه این یعنی نسخه های نسل بعدی کاربرانش ذر پلتفرم هایی که اشاره کردم میتونن با هم بازی کنن که خب آسیبی هم به کیفیت بازی وارد نمیکنه.
ولی در کل گیم پلی بازی جای کار داره اصلا تنوع گل زدن نمی‌بینم همه اش برد و باخت شده رندوم
دقیقه ۸۰ به بعد که خدای هندیکپ تو بازی میشه حالا چه عقب باشی چه جلو
انیمیشن بازیکنان خیلی مصنوعیه انگار رو چمن لیز میخورن
همچنان بازیکن پرسرعت نقش اول رو داره
سوییچ کردن بین بازیکنان واقعا مزخرفه
در کل اسکریپت تو بازی بیداد می‌کنه
امیدوارم اینارو درست کنن

• Like
Reactions: u.s.a and Romell
وب سایت ایتالیایی Calcio Finanza طی گزارشی برآورد مالی و زمان قرارداد کونامی با اینتر رو 45 میلیون یورو اعلام کرده تا اینتر رو از نسخه 2024 به بعد انحصاری داشته باشه. کمی به رقم اعلام شده نیم نگاهی داشته باشید و فقط ببینید وضعیت بازی های فوتبالی در بخش لایسنس ها به چه صورت خنده دار و فاجعه باری هستش !
  • مدت زمان قرار داد کونامی با اینتر 6 سال، براورد سالیانه 7.5 میلیون یورو و مجموع مبلغ قرار داد 42 تا 45 میلیون یورو و قرار هستش از نسخه 24 به بعد انحصاری در eFootball باشه.​
  • مدت زمان قرار داد کونامی با باشگاه آث میلان 6 تا 7 سال - براورد سالیانه 7 تا 8 میلیون یورو و مجموع مبلغ قرار داد 42 تا 48 میلیون یورو !​

وضعیت کونامی و بازی موبایلی eFootball که مشخصه و اون بازی که اصلا نیازی به صحبت کردن نداره و تکلیفش مشخصه !

به جای این که این پول های نجومی خرج توسعه و ساخت بازی های فوتبالی بشه، فقط ببینید به چه طرز فاجعه باری داره هدر میره. به جای این که هر دو بازی فوتبالی و اصولا هر بازی فوتبالی دیگه ای هم اگر بود میتونستن تمامی تیم ها و لیگ ها و استادیوم ها و ... رو به صورت یکسان داشته باشن و در بخش اصلی ماجرا یعنی کیفیت خود بازی با هم رقابت کنن. از گرافیک بصری و فنی بازی بگیرید تا برخورد های فیزیکی و بخش فیزیک در بازی و جو و اتمسفر بازی های فوتبالی و مد های بازی و بسیار موارد دیگه که خودتون میدونید.

بار ها هم دربارش صحبت کردیم و نتیجه ای در بر نداشته.

باز جای امیدواریش باقی هستش که همین یک فیفا مونده که حداقل داره از توانایی های سخت افزار کنسول ها استفاده میکنه.​

امیدوارم فیفا 23 بتونه پیشرفت های خوبی بکنه و همین یک بازی فوتبالی برای ما مونده در حال حاضر.

آخرین ویرایش:
ولی در کل گیم پلی بازی جای کار داره اصلا تنوع گل زدن نمی‌بینم همه اش برد و باخت شده رندوم
دقیقه ۸۰ به بعد که خدای هندیکپ تو بازی میشه حالا چه عقب باشی چه جلو
انیمیشن بازیکنان خیلی مصنوعیه انگار رو چمن لیز میخورن
همچنان بازیکن پرسرعت نقش اول رو داره
سوییچ کردن بین بازیکنان واقعا مزخرفه
در کل اسکریپت تو بازی بیداد می‌کنه
امیدوارم اینارو درست کنن
اون بخشی که اشاره کردم آسیبی به کیفیت بازی وارد نمیکنه، منظورم بخش کراس پلتفرم ماجرا بود و اگر مثلا بازی به صورت کراس پلتفرم بر روی کنسول های نسل هشتمی و نسل نهمی بود، اون وقت کیفیت بازی از لحاظ تولید و توسعه بخش انیمیشن و فیزیک و ... آسیب می دید. ( یعنی سخت افزار های نسل نهم به دلیل کراس پلتفرم بود بازی به هدر میرفتن )

وگرنه مشکلاتی که بازی داره مثل هندیکپ که سال ها هستش داره بازیباز ها رو آزار میده بخش دیگه ماجراست که قابل بحثه و نکاتی هم که بهش اشاره کردین کاملا درسته. اگر وقتی بود درباره لیز خوردن انیمیشن ها و دلایلش در پستی جداگانه یه سری توضیحات بعد تر میدم.​

خبر هایی نیمه رسمی منتشر شده که در فیفا 23 نسخه های پلی استیشن 5 - ایک باکس سری ایکس/اس - پی سی گیمر ها میتونن بازی رو به صورت کراس پلتفرم بازی کنن. نسخه پی سی هم در نسخه فیفا 23 نسل بعدی شده و فرقی با نسخه های فیفا 23 کنسول های نسل نهمی نداره.

به طور خلاصه این یعنی نسخه های نسل بعدی کاربرانش ذر پلتفرم هایی که اشاره کردم میتونن با هم بازی کنن که خب آسیبی هم به کیفیت بازی وارد نمیکنه.
همین الانم هست جز پی سی البته

همین الانم هست جز پی سی البته
برای فیفا 22 که در به روز رسانی های جدید قابلیت کراس پلتفرم اضافه شده و چون پی سی نسخه نسل بعدی نیست به همین دلیل قابلیت کراس پلتفرم فقط بر روی کنسول های نسل نهمی بوده.

برای نسخه فیفا 23 هم به احتمال بسیار زیاد این قابلیت اضافه میشه، ولی چون هنوز به صورت رسمی اعلام نشده، منتظر تایید رسمی از سوی EA باید بمونیم.

دوستان من میخام با دوستم انلاین بازی کنیم وقتی اینویت برای دوستم میفرستم درخواستم رو ک تایید میکنه بعد از چند دقیقه گیر میکنه و بعدشم میاد بیرون
مشکل کجاست

دوستان من میخام با دوستم انلاین بازی کنیم وقتی اینویت برای دوستم میفرستم درخواستم رو ک تایید میکنه بعد از چند دقیقه گیر میکنه و بعدشم میاد بیرون
مشکل کجاست
nat type یکی از شما دو نفر تایپ ۳ هست. باید تایپ ۲ باشه هر دو نفر.

• Like
Reactions: Amir Gamer2009
مشکل فیزیک، دفاع کردن و میگ میگ تا فیفا ۲۰۹۹ هم حل نمیشه، چون سنگ بنای بازی رو گذاشتن روی این موارد برای جذب پلیر بیشتر.
شما اگه قلق دفاع کردن و دفاع رو به عقب رو یاد بگیرید برای همونم راه حل هست.

برای بازیکنان سرعتی نباید با سرعت تو پاشون برید.

• Like
Reactions: ehsas1
شما اگه قلق دفاع کردن و دفاع رو به عقب رو یاد بگیرید برای همونم راه حل هست.

برای بازیکنان سرعتی نباید با سرعت تو پاشون برید.
فکر نمیکنم نیازی به تعریف از خود باشه یا لازم باشه سابقه خودم تو فیفا رو بیان کنم.

فیزیک و نحوه دفاع در فیفا، از فیفا ۲۰ فاجعه به تمام معنا شد. دفاع دستی شده و چیزی به نام پرس و من مارکینگ از سوی هوش مصنوعی وجود نداره. این خنده داره که فندایک مثل هویج وایسه و نگاه کنه و من مجبور باشم خودم روش سوئیچ کنم و توپ رو بگیرم.

در مورد سرعت و میگ میگ هم قبلا به اندازه کافی صحبت شده. فوتبالی که در اون، جاناتان دیوید از بنزما و لواندوفسکی بیشتر جواب میده رو باید انداخت دستشویی سیفون رو زد.

صدای همه در اومده، بعد من نمیدونم یه عده هنوز از چی دفاع میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or