FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
دوباره سرورا ریخت بهم و دیلی افتاده تو بازیم
مثل دو هفته پیش شده همش اروپایی میاره تو حالت عادی ال و عرب و ابو اینا با پرچمای الهلال و النصر و الاتحاد میاورد الان شده الکس و جکسون
ولی دمشون گرم چقدر خوبن بیشتریاشون گل میزنن در جا r1 l1 میگیرن حالا عربا تا 360 تا شادی مختلف و انجام ندن و تکرار گلم نبینن ول کن نیستن
آخه پفیوز دروازه خالی زدن دیدن داره
دوست عزیز چطور میشه با رقیبان اروپایی بازی کرد؟؟ برای من همشون عرب هستن !!!

دوباره سرورا ریخت بهم و دیلی افتاده تو بازیم
مثل دو هفته پیش شده همش اروپایی میاره تو حالت عادی ال و عرب و ابو اینا با پرچمای الهلال و النصر و الاتحاد میاورد الان شده الکس و جکسون
ولی دمشون گرم چقدر خوبن بیشتریاشون گل میزنن در جا r1 l1 میگیرن حالا عربا تا 360 تا شادی مختلف و انجام ندن و تکرار گلم نبینن ول کن نیستن
آخه پفیوز دروازه خالی زدن دیدن داره
آی گفتی.این عوضیا منو هم مثل خودشون کردن.ببینم طرف شادی گل رو تا آخر میره منم هیچ صحنه ای از شادی رو جا نمیزارم،آخر بازی هم اون 3 تا استارت سهمیم رو میزنم تا چیزی اصراف نشه :)

• Like
Reactions: 947947 and omiid72
من هم دو روزه که دیلی دارم پینگ رو بررسی کردم دیدم اومده بالا فک کنم مال همینه.. بقیه دوستان این مشکل رو ندارن مثل من؟ هم سیزن معمولی چک کردم وهم rivals هر دو دیلی داشتم.. جالبه تو latency 3خطم میزنه اما دیلی هست خیلی از قبل بیشتر قبلا تقریبا با 3 خط و 2 خط مثل افلاین بود با یه دیلی خیلی خیلی کم که قابل صرف نظر کردن بود.

واقعا گرفتار شدیم از دست این عربا. یکی نیست بگه اخه بیشعور ۴ تا گل عقبی بعد گل میزنی هیس میکشی؟ هیسو برای عمت میکشی؟ حالا اینکه همه ی گل هارو تا اخرین لحظه نبینن ول نمیکنن بحثش به کنار. ea باید برای این قضیه یه فکری بکنه. همین چیزا به علاوه پینگ اعصاب ادمو خورد میکنه. من وقتی ویکند لیگ بازی میکنم از پای بازی که بلند میشم یه جوری خستم انگار واقعا فوتبال بازی کردم. یعنی از حالت سرگرمی خارج شده و یجورایی جنگ اعصاب شده. حیف که اعتیاد پیدا کردیم بهش

دوست عزیز چطور میشه با رقیبان اروپایی بازی کرد؟؟ برای من همشون عرب هستن !!!
والا من هیچ تنظیماتیو تغییر ندادم زیاد اطلاعات ندارم ولی بعید میدونم همچین کاری بشه کرد خودش خود به خود اینجوری میشه گاهی وقتا

تیم اف د یر کی میاد؟
وقتی میاد قیمت بازیکنای گلد افت میکنه و به عبارتی بازار کرش میکنه به نظرتون کارتای هالووین هم افت میکنه؟
من کارت Jeremiah St. Juste به نظرتون بفروشم ارزون میشه یا نه؟

تیم اف د یر کی میاد؟
وقتی میاد قیمت بازیکنای گلد افت میکنه و به عبارتی بازار کرش میکنه به نظرتون کارتای هالووین هم افت میکنه؟
دوشنبه 9و30
همه افت میکنن ولی هالویین و اسپشیال کمتر

• Like
Reactions: VICE
اقا این چه وضعشه . این گندی که ea داره بالا میاره رو هر کی زده بود تا حالا تو صنعت گیم ورشکسته و نابود شده بود

پک جوایز ویکند لیگ رو باز کردم به جای بازیکن ویکند که کارتش red باشه بازیکن گلد برام باز میکنه . الان پک من پریده کی جوابگو هست :)):-&

تیم اف د یر کی میاد؟
والا این طور که من شنیدم و نمی دونم درسته یا نه ولی با توجه به بررسی که خودم کردم رو وقایع جمعه سیاه همین امسال و تاثیرشو بر مارکت دیدم ، از اونجایی که ملت هجوم میارن و فیفا پوینت میخرن برای پک باز کردن و بعد ضد حال میخورن و چیزی جز مقدار زیادی فیفا کوین از فروش بازیکنای داخل پک یا حالا کواک سل کردن گیرشون نمیاد میرن سمت مارکت برای خریدن بازیکنان مورد نظر در نتیجه به مدت محدود یک تا سه هفته قیمت بعضی کارت های خاص و ایکون به علت کمبود در بازار میره بالا (گلدم میره بالا ولی نه زیاد ) بعد اون قیمت گلد ها طی یک ماه بعدش سیر نزولی عجیبی در قیمت رو طی میکنن . حالا کارت های خاص کدوما هستن . مثلا تو ایکون ها کارلس البرتو دفاع 87 که الان 780 تا هست شاید تا 950 یا یک میلیون کوین هم بره و یا کارت های اسکریمی مثل اوتامندی که الان 200 تا هست شاید بشه 400 تا یا بیشتر و ... اما کارت های گلد تهش 100 هزار کوین و در همین محدوده رشد قیمت کنن .
الان خود من نیمار گلد داشتم و فروختمش و کارلوس البرتو رو فعلا خریدم .

اقا این چه وضعشه . این گندی که ea داره بالا میاره رو هر کی زده بود تا حالا تو صنعت گیم ورشکسته و نابود شده بود

پک جوایز ویکند لیگ رو باز کردم به جای بازیکن ویکند که کارتش red باشه بازیکن گلد برام باز میکنه . الان پک من پریده کی جوابگو هست :)):-&
همین بلا سر من هم اومد الان میخوام برم با ساپورت صحبت کنم ولی درخواست چت خاموشه اینجوری که بوش میاد خیلیها باید این مشکل براشون پیش اومده باشه کلا گل بگیرن در اون EA کوفتی رو ...

• Like
Reactions: zerio
مثلا به نظرت این کارت من در چه حد افت میکنه؟ ارزش داره بفروشم 5٪ ضرر کنم یا نه؟
نمیدونم والا من باشم نمیفروشم، خودم 3تا گلد دارم نفروختم با چند تا از این تیم سالها و یه اینفورم و یه دونه لجند قابل فروش، تیمو کلا نفروختم

• Like
Reactions: VICE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or