FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
اینکه همش شد به به و چه چه

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
خب ماهایی که با EA Access رفتیم تو بازی یعنی علاقه زیادی به بازی داریم و مسلمه که تو این زمان کم خیلی ضعف پیدا نکنیم!
تا الان مهمترین مشکل بازی شوتای خیلی محکم امثال رونالدو آگوئرو مسی و... هست! به قدری سرعتیه که فکر میکنی سرعت بازی زیاد شده! که امیدوارم پچ بشه

• Like
Reactions: Arsalan_xe
خب واقعا کریر مود رو خیلی خوب تغییرات دادن البته تعداد تغییرات خیلی زیاد نیست اما تغییراتی که داده شده خوب روشون کار کردن و عمق دادن بهش، مثلا همینکه بعد از اتمام بازی سوالاتی که ازمون توی مصاحبه ها میشه کاملا ربط داره به بازی و اتفاقات پیرامونش این نشون میده کنفرانس های مطبوعاتی سرسری ساخته نشده و روش واقعا کار کردن.
نقاط ضعف هم من در این پنج ساعت بازی کردم چیزی نظرمو جلب نکرد فقط یه بار Aubameyang یه شوت خیلی محکم زد کمی غیر طبیعی بود .
حالا بعدا که مودهای دیگه بازی و تعداد بیشتری بازی انجام بدم بهتر میتونم نظرمو بدم. فقط بدون امسال کریر بازا از فیفا ۲۰ لذت میبرن و همین کافیه:)

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk
یکی از یوتیوبرهای معروف که کریر رو با خاک یکسان کرد.
2019-09-20_23-00-16.jpg

خب ماهایی که با EA Access رفتیم تو بازی یعنی علاقه زیادی به بازی داریم و مسلمه که تو این زمان کم خیلی ضعف پیدا نکنیم!
تا الان مهمترین مشکل بازی شوتای خیلی محکم امثال رونالدو آگوئرو مسی و... هست! به قدری سرعتیه که فکر میکنی سرعت بازی زیاد شده! که امیدوارم پچ بشه
جناب ea یه بیلاخ بزرگ برا ما کنار گذاشته که با آپدیت بعدی نشونمون میده.کار همیشگیشه
نظر شما در مورد فیزیک توپ چیه؟نسبت به دمو و 19

یکی از یوتیوبرهای معروف که کریر رو با خاک یکسان کرد.
View attachment 117173
والا ایرادهایی که گرفته من هیچکدوم ندیدم و اتفاقا برعکسه! مثلا گفته تیمهای قوی پایین جدول و ضعیف بازی میکنن ولی من الان لیگ اسپانیا بازی میکنم تیمم والنسیا و اول و دوم جدول بارسا و رئال هستن ، بارسا که ۴ بازی ۴ برد چسبیده صدر! نقل و انتقالات هم که گفته من به شخصه هیچ ضعفی ندیدم . حالا بازم میگم من فعلا ۵ ساعته بازی کردم و شاید در ادامه گندش در بیاد:)

والا ایرادهایی که گرفته من هیچکدوم ندیدم و اتفاقا برعکسه! مثلا گفته تیمهای قوی پایین جدول و ضعیف بازی میکنن ولی من الان لیگ اسپانیا بازی میکنم تیمم والنسیا و اول و دوم جدول بارسا و رئال هستن ، بارسا که ۴ بازی ۴ برد چسبیده صدر! نقل و انتقالات هم که گفته من به شخصه هیچ ضعفی ندیدم . حالا بازم میگم من فعلا ۵ ساعته بازی کردم و شاید در ادامه گندش در بیاد:)

آخه مشکل یه نفر نیست اینم یکی از معروفترین کانالهای کریر بازها
2019-09-20_23-00-16.jpg 2019-09-20_23-16-02.jpg 2019-09-20_23-16-32.jpg 2019-09-20_23-17-03.jpg 2019-09-20_23-17-36.jpg 2019-09-20_23-18-23.jpg 2019-09-20_23-20-05.jpg 2019-09-20_23-21-36.jpg
عکسها رو بندانگشتی گذاشتم صفحه رو پر نکنه ولی حجمشون کمه
_______
یه ایراد که قول فیکس داده بوند و حتی به گفته خیلیا بدتر شده ،بازی نکردن تیم اوله و معمولا با تیم ذخیره تو بازی هستند
بعد از 12 بازی حضور چلسی در رده 18 و لیورپول 13 هست
نکته 3 که خودم دوسش دارم ولی از واژه سختگیرانه استفاده شده براش.
اخراجهای روز اولی هست
1.پیشنهاد حقوق بالا به بازیکن
2.مورال پایین اسکواد
3.پیشنهاد بند ریلیز پایین
ولی باید یه میزانی ،چیزی باشگاه اعلام کنه که از اون عبور نککنیم و بشه خط قرمز. یا یجورایی بالانس مشخص کنه که پایان فصل یا نیم فصل باید اینقدر بودجه داشته باشی و حقوق بالا مورال رو هدف قرار بده نه اخراج مستقیم
و از طریق مورال پرونده رو بپیچه.یکم سخت میشه و جذاب.هم تنش بین بازیکنا رو باید کنترل کنی و هم بالانس مالی رو درست نگه داری.
____
من تو فیفاهای قبلی هر چی بالانس مالی میداد تو objective ها بهشون اهمیتی نمیدادم.
با قهرمان شدن اون بی اهمیت میشد.این کار رو بکنن ،خیلی خوبه و قدرت خریدتو میبندن

Attachments

• 2019-09-20_23-23-07.jpg
    2019-09-20_23-23-07.jpg
    46.1 KB · مشاهده: 24
  • 2019-09-20_23-24-32.jpg
    2019-09-20_23-24-32.jpg
    122.1 KB · مشاهده: 22
mostafa682
اقا مصطفی سوال من رو جواب ندادین منتظرم
من سوالاتون رو نفهمیدم من ea access شیر شده دارم نتونستم بازیو تست کنم طبیعتا نمیتونم نظر بدم
برای ea access تریال فیفا امکان سوئیچ یوزر به هیچوجه نیست ولی احتمال زیاد نسخه اصلی رو بشه سوئیچ یوزر کرد، ضمنا پارسال ps4 ea access نداشت

آخه مشکل یه نفر نیست اینم یکی از معروفترین کانالهای کریر بازها
View attachment 117183View attachment 117184View attachment 117185View attachment 117186View attachment 117187View attachment 117188View attachment 117189View attachment 117190
عکسها رو بندانگشتی گذاشتم صفحه رو پر نکنه ولی حجمشون کمه
_______
یه ایراد که قول فیکس داده بوند و حتی به گفته خیلیا بدتر شده ،بازی نکردن تیم اوله و معمولا با تیم ذخیره تو بازی هستند
بعد از 12 بازی حضور چلسی در رده 18 و لیورپول 13 هست
نکته 3 که خودم دوسش دارم ولی از واژه سختگیرانه استفاده شده براش.
اخراجهای روز اولی هست
1.پیشنهاد حقوق بالا به بازیکن
2.مورال پایین اسکواد
3.پیشنهاد بند ریلیز پایین
ولی باید یه میزانی ،چیزی باشگاه اعلام کنه که از اون عبور نککنیم و بشه خط قرمز. یا یجورایی بالانس مشخص کنه که پایان فصل یا نیم فصل باید اینقدر بودجه داشته باشی و حقوق بالا مورال رو هدف قرار بده نه اخراج مستقیم
و از طریق مورال پرونده رو بپیچه.یکم سخت میشه و جذاب.هم تنش بین بازیکنا رو باید کنترل کنی و هم بالانس مالی رو درست نگه داری.
____
من تو فیفاهای قبلی هر چی بالانس مالی میداد تو objective ها بهشون اهمیتی نمیدادم.
با قهرمان شدن اون بی اهمیت میشد.این کار رو بکنن ،خیلی خوبه و قدرت خریدتو میبندن
والا چی بگم! آره منم اون موارد سخت گیری در اخراج رو دوست دارم :) به نظرم طبیعی تره حالا چرا ایراد ازش گرفته نمیدونم! واقعیت هم نگاه کنی تیم هایی که توی فضای تیمی باند بازی و درگیری بین بازیکنا و کلا عدم اعتماد و علاقه بازیکن و مربی بینشون ایجاد میشه مدیریت سعی میکنه مربی جدید بیاره که این موضوع مورال پایین شدن و اخراج رو طبیعی تر میکنه .موضوع بعدی بد کار کردن در خرید بازیکن هست که اینم من استقبال میکنم و باهات موافقم ، اما بحث بازی کردن بعضی تیمها با تیم دومشون و بد نتیجه گرفتنشون من توی فیفا ۱۹ و ۱۸ زیاد میدیدم اما فعلا فیفا ۲۰ ندیدم و اگه چنین موردی باشه ضعف بزرگی هست و با پچ امیدوارم حلش کنن. در کل من از کریر راضی هستم خیلی

• Like
Reactions: rahyarpaul
حالا من فردا ببشتر بازی میکنم و لیگ های همزمان با لیگ خودم یعنی آلمان و انگلیس و فرانسه هم نگاه به جدول هاشون میندازم ببینم جایگاه تیمها چطوره و با بررسی باشگاه های معروف یه نگاه میندازم ببینم با چه بازیکنایی بازی میکنند.اینجا خبرشو میذارم

• Like
Reactions: rahyarpaul
والا چی بگم! آره منم اون موارد سخت گیری در اخراج رو دوست دارم :) به نظرم طبیعی تره حالا چرا ایراد ازش گرفته نمیدونم! واقعیت هم نگاه کنی تیم هایی که توی فضای تیمی باند بازی و درگیری بین بازیکنا و کلا عدم اعتماد و علاقه بازیکن و مربی بینشون ایجاد میشه مدیریت سعی میکنه مربی جدید بیاره که این موضوع مورال پایین شدن و اخراج رو طبیعی تر میکنه .موضوع بعدی بد کار کردن در خرید بازیکن هست که اینم من استقبال میکنم و باهات موافقم ، اما بحث بازی کردن بعضی تیمها با تیم دومشون و بد نتیجه گرفتنشون من توی فیفا ۱۹ و ۱۸ زیاد میدیدم اما فعلا فیفا ۲۰ ندیدم و اگه چنین موردی باشه ضعف بزرگی هست و با پچ امیدوارم حلش کنن. در کل من از کریر راضی هستم خیلی

ایرادش ایرادی هست که من گرفتم ،بخاطر board objective یا همون اهدافی که مدیریت تعیین میکنه اخراج نمیشی ،بالانس مالی اونها رو رعایت نکنی نمیشی.
اما برا حقوق بازیکن میشی.اینها نباید از هم جدا بشه.
این کار خوبه. باعث میشه همون ایرادی که من همیشه میگرفتم که با تیمم میگردم به دنبال بازیکنهایی که سال آخر قراردادشونه و بعد نیم فصل کلی بازیکن بزرگ میگرفتم حتی برای تیمهای دسته دومی. الان میدونم دیگه نمیشه هر چند که دوست داشتم اون باگ درست میشد تا یه عامل دیگه منو از اون کار باز داره
ولی ناکارآمدی اهداف باشگاهها الان موضوعه و باید این حقوق رو مورال اثر میزاشت و از طریق مورال در دراز مدت و نه کوتاه مدت باعث آشوب و اخراج میشد.این میشد تاثیر روی بازیکنا
و از طرف دیگر باشگاه مسائل مالی رو تو بالانس و OBJECTIVE ها مطرح میکرد و وقتی که نمیشد به بالانس مد نظرشون میرسیدی اخراجت میکردن.
در مجموع چالش خوبی میشه و خودبخود باگهای ترانسفر رو با این کار گرفتند. ترانسفر هم باید دید منطقی شده و مشکل عدم استفاده از تیم اول

• Like
Reactions: 19Rodar
ایرادش ایرادی هست که من گرفتم ،بخاطر board objective یا همون اهدافی که مدیریت تعیین میکنه اخراج نمیشی ،بالانس مالی اونها رو رعایت نکنی نمیشی.
اما برا حقوق بازیکن میشی.اینها نباید از هم جدا بشه.
این کار خوبه. باعث میشه همون ایرادی که من همیشه میگرفتم که با تیمم میگردم به دنبال بازیکنهایی که سال آخر قراردادشونه و بعد نیم فصل کلی بازیکن بزرگ میگرفتم حتی برای تیمهای دسته دومی. الان میدونم دیگه نمیشه هر چند که دوست داشتم اون باگ درست میشد تا یه عامل دیگه منو از اون کار باز داره
ولی ناکارآمدی اهداف باشگاهها الان موضوعه و باید این حقوق رو مورال اثر میزاشت و از طریق مورال در دراز مدت و نه کوتاه مدت باعث آشوب و اخراج میشد.این میشد تاثیر روی بازیکنا
و از طرف دیگر باشگاه مسائل مالی رو تو بالانس و OBJECTIVE ها مطرح میکرد و وقتی که نمیشد به بالانس مد نظرشون میرسیدی اخراجت میکردن.
در مجموع چالش خوبی میشه و خودبخود باگهای ترانسفر رو با این کار گرفتند. ترانسفر هم باید دید منطقی شده و مشکل عدم استفاده از تیم اول
باگ ها گویا دست از سر فیفا بر نمیدارند :)

آقا در مورد مورال من چند تا نکته ریز بگم

اول اینکه مورال بازیکنا و حتی تیم حواست نباشه افت میکنه و در مصاحبه های قبل و بخصوص بعد از بازی نحوه پاسخ دادن به سوالات خبرنگارها تاثیر زیادی داره،امکان داره مثلا یک سوال در مورد کاپیتان تیمت ازت بپرسن و اگه در موردش بد بگی یهو میبینی علاوه بر کاپیتان تیمت یه بازیکن دیگم مورالش پایین میاد ! این به نظرم خوبه. من که خیلی منتظر اضافه شدن مصاحبه از مربی به فیفا شده بودم راضی هستم

بعضی وقتها بازیکنا بهت پیام میدن میگن برادر من ، چرا منو بازی نمیدی اگه میشه بازیمون بده :) اینجا میشه بزنی تو ذوقش بگی غلط کردی من هر وقت عشقم بکشه بازیت میدم که گند میزنی مورالش یا میتونی بهش بگی چشم بازیت میدم یا اینکه بگی تمرین بیشتر بکن تلاشتو بکن بازیت میدم ، این تعامل و اینتراکتیو بودن هم خوبه.
و نکته بعدی تاثیر گذار در مورال بازیکنا عملکرد خودشون و تیم هست که مثلا یک ستاره مثل رونالدو ، نیمار ، مسی و ... اگه چند بازی گل نزنن یهو شدیدا مورالشون میاد پایین. یا مثلا یه دروازبان گل ناجور بخوره .

حالا این همه چیز خوب اضافه شده به کریر به اینا چرا اشاره نمیکنن این اساتید استریمر !!

من سوالاتون رو نفهمیدم من ea access شیر شده دارم نتونستم بازیو تست کنم طبیعتا نمیتونم نظر بدم
برای ea access تریال فیفا امکان سوئیچ یوزر به هیچوجه نیست ولی احتمال زیاد نسخه اصلی رو بشه سوئیچ یوزر کرد، ضمنا پارسال ps4 ea access نداشت
ممنونم ازت عزیزم
همینی که گفتی جواب سوال من بود دیگه
ان شا الله که میشه تو نسخه اصلی و این قضیه بخاطر ea access

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or