تا بحث موتور فیزیک و اینا بازه این عکسم از گیمپلی پس ٢٠٢٠ ببینید بد نیست انگشت شصت اشاره پت ویرا داخل بدنش فرو رفته
View attachment 109193
قصد فن بازی و اینارو هم ندارم ولی فیزیک جفت بازیا اشغاله
اینم همون پس هست ک میگن فیزیک داره فیفا هم بد تر از این
در کل توی زمینی که بیست و دو نفر توش هستن خیلی سخته بازیکنارو یجوری بسازی نرن توی ماتحت هم دیگه
توی فوتبال واقعیشم سخته چ برسه به این دو تا کمپانی اونم توی این نسل
+دوربین جدید پس فوق العادست امیدوارم شبیهش واسه فیفا هم بیاد فکر کنم اینو از روی پچی که پارسال واسه پی سی اومده بود الهام گرفتن
خوبی پچ ساختن اینه که یه سری ایده میده به سازنده ها البته اگه استفاده کنن
این که هر بازی کامپیوتری ما ببینیم دست و پا و ... میره تو هم که وجود داره ! باگ و گلیچ و .... تو همه بازی ها وجود داره ! اون RDR2 به اون شاهکاری توش باگ و ... دیده میشه ! حتی بازی NBA 2k هم توش باگ دیده میشه . تازه موتور فیزیک این دو بازی که یوفوریا هستش و بهترین موتور فیزیک صنعت گیم هست . بازی گاد اف وار هم توش من چندین بار این جرو صحنه ها رو دیدم ! تو همین PES هم که موتور فیزیکش هاوک هست دیده میشه ! ولی دیگه یه حدی داره همه چیز ! این موضوع تو فیفا بی نهایت زیاده ! این موارد مثلا تو PES واقعا کم دیده میشه ! نه این که اصلا نباشه ! بعد تو فیفا دیگه بعضی اوقات باگ هایی آدم میبینه که قشنگ آدم شوکه میشه ! بازی های ورزشی چون واقعا به طور مداوم باید شاهد درگیری های 22 بازیکن در زمین باشیم صد در صد باگ ها و ... پدید میاد ! ( تازه حساب کنید باید 22 رندر درباره کیت و هوش مصنوعی و فیزیک و ... رندر بشه و این کار رو به شدت پیچیده میکنه و از سخت افزار به شدت کار میکشه ) وگرنه در هر بازی ورزشی ما چنین چیزایی میبینیم حتی تو همون NBA 2k که خدایگان بازی های ورزشی در صنعت گیم هستش با موتور فیزیک یوفوریایی که تازه داره و بهترین در صنعت گیم هستش این موتور فیزیک ....
اصلا اینا به کنار و مشکل تو فیفا فقط فرو رفتن دست و پای بازیکن ها نیست و این رو من بارها بهش اشاره کردم ........
وقتی ما صحبت از موتور فیزیک میکنیم من خودم هزار بار همین جا و جاهای دیگه گفتم موتور فیزیک تو یه بازی فقط به این مربوط نمیشه که مثلا دست و پا و ... بره تو هم ! انیمیشن ها و فیزیک توپ و سنگینی بازیکنان و طبیعی بودن انیمیشن های تعاملی ( نحوه تعامل توپ با بازیکن به طور مثال استپ کردن ها و ضربات سر و اون لحظه ای که بازیکن داره به توپ ضربه میزنه ... ) .... اینا همگی مربوط به موتور فیزیک هستش . حالا شما میگی موتور فیزیک PES آشغاله نظرته و محترم و اصراری نیست که ثابت کنیم و هست یا نیست ! ولی از دید خیلی ها جز نقاط قوتش هستش . وقتی داره تو انجمن های خود فیفا در این مورد صحبت میشه یه چیزی هست دیگه . موتور فروسبایت سر این سبک بازی ها مشکل داره ( دارن روی این مشکل کار میکنن و اندره ویلسون دستور داده توسعه ساخت این موتور گرافیکی برای بازی های سوم شخص و .... در دست کار قرار بگیره و دیگه وقتی خودشون گفتن ! تیم سازنده انتم و جنگ ستارگان کنسل شده گفته و .... ) تو فیفا تعامل توپ با پای بازیکن ها مشکلات اساسی داره ! مثلا میبنیی توپ استپ شده ولی توپ به پا نچسبیده ! ضربه سر میبینی زده شده و یه باره میبینی ضربه سری که زده شده بازیکن انگاری به سایه ضربه زده و توپ از بازیکن دور هستش . اینا مشکلات تعامل ساختاری انیمیشن ها در بازی هستش که مربوط میشه به موتور فیزیک .
مثلا قشنگ میشه مثال نقض زد ! الان احساسات چهره بازیکن ها تو فیفا به مراتب از PES بهتره ! به مراتب ! ( تو فیفا 19 این احساسات بازیکن ها واقعا عالیه و تیم سازنده قشنگ روش کار کرده و .... ) چون فروسبایت تو این زمینه از موتور گرافیکی فاکس به شدت قوی تر هستش . اینا چیزایی هستش که وجود داره و نباید کتمانش کرد ! اصلا چرا باید کتمان کرد !!!؟؟؟
مشکل طرفداران هر دو بازی ! ( اکثریت ) چون با هم کل کل دارن ( شما رو نمیگما ، شما بار ها خودت از فیفا انتقاد کردی ) میخوان تمامی بخش های بازیشون رو خوب جلوه بدن که مثلا جلوی رقبیب کم نیارن . باور کنید یکی از دلایل افت این دو بازی این موضوعات هم هستش . فیدبک ها شاید سازنده ها دیر بهش توجه کنن ولی آخر سر بهش توجه میکنن . تجربه برای ما انجمن های PES تو توییتر و فرم ها و سایت ها ثابت کرده فیدبک ها ( فیدبک هایی که خیلی عمومی بشه و مورد استقبال قرار بگیره ) اگر دو سال به طور مداوم به تیم سازنده فرستاده بشه آخر سر تیم سازنده بهش توجه میکنه . اینا طورین که باید بهشون فشار آورد . تیم سازنده فیفا یه زمانی شروع میکرد به بن کردن منتقدین بازی ؟؟!! برای چی آخه !!؟؟ تازه تو توییتر طرفدار های فیفا با بخش مدیای فیفا دارن صحبت میکنن و این موضوع کمی بهتر شده ! ولی هنوز سایت رسمی فیفا میاد بن میکنه منتقدین رو !!!
من از امسال شروع کردم به فیدبک دادن مدلینگ در فیفا ( کلا انجمن های فیفا ) و تازه از امسال تو فیفا باز ها شروع شده که مثلا مدلینگ ها مشکل داره . باور کنید تا قبل از این موضوع اصلا فیفا باز ها توجهی نمیکردن به این موضوع . نکته خنده دار اینه تا همین دو سال قبل انجمن های PES توجهی به حاشیه ها نمیکردن و میگفتن فقط گیم پلی مهمه و حاشیه اصلا چی هست !!! ولی وقتی ویدئو های حواشی و .. فیفا رو دیدن تازه متوجه شدن که PES تو حواشی چه فاجعه ای هستش و تازه دوزاریشون افتاده که این بخش تو PES باید از ریشه بهش رسیدگی بشه . یه دلیل اینه شما وقتی یه بازی رو به طور مداوم بازی میکنی دیگه نقاط ضعفش برات عادی میشه یا حتی این که نقاط ضعف رو اصلا فکر میکنی نقطه ضعفی نیست و همین طور ادامه میدی به بازیت . تازه تو انجمن های هر دو بازی انقدر ویدئو های نقاط ضعف و ...نشون داده شده که طرفدار بازی میبینه اه این بخش چقدر داغون بود من نمیدونستم !!!
بعد شما حساب کنید همه که مثل بچه های این جا و انجمن ها حرفه ای نیستن ! یه گیمر از همه جا بی خبر بازی هر چی باشه بازی رو میره میخره بدون این که بدونه اصلا فیزیک و ... چی هستش ! لایسنس اصلا داستانش چیه ! یعنی بازی هر مزخرفی باشه میخره و فکر هم میکنه بازی خداست !! ولی اون گیمر حرفه ای بخت برگشته عشق شبیه ساز کلی حرص میخوره از این دو بازی که هزار جاشون میلنگه !
داستان اینه ! بخشی که مشکل داره باید دربارش صحبت کرد و به طور مداوم فیدبک داد و با انجمن ها صحبت کرد تا آخر سر تیم سازنده شما شک نکن این چیزا رو میبینه و آخر سر شاید دیر ولی بهش رسیدگی میکنه ! موتور فیزیک PES جز نکات قوتش هست ! بی نظیر نیست ولی اصلا این بازی هر چی داره از همین موتور فیزیکش هستش که تونسته انیمیشن ها و ... به خوبی در بیاره و باگ و این چیزا داره ؟! بله که داره ! ولی کلیت رو نگاه کنیم نمره خوبی میگیره و هر سال داره حداقل تو این بخش پیشرفت میکنه !
الان لوکاس پزاتی از فیفا بازای حرفه های و متعصب خودش دیگه یه ساله داره سر این داستان ها تازه کم کم به تیم فیفا فیدبک هایی در این مورد ها میده !
فیزیک توپ هم که در فیفا مشکل داره امسال گفته شده دارن روش کار میکنن و امکان داره این مشکل برطرف بشه و شاهد فیزیک توپ خوبی در بازی باشیم ( مثلا این بخش رو PES هر سال داره روش کار میکنه چون فیزیک توپ از اون دسته مواردی هستش که همیشه جا برای پیشرفت داره و هرسال باید روش کار بشه ) . فیدبک موثره ولی وقتی بخوایم هممون قبول کنیم یه بخش واقعا مشکل داره ! از خود من گرفته تا بقیه دوستان .