FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
دمو رسما به هیچ دردی نمیخوره وقتی انقدر بیلدش قدیمیه. حتی چیزی که تو گیمزکان بازی کردن از این جدیدتر بوده و همین چند روز پیش هم ایونت مخصوص استریمرها بوده که اونجا هم جدیدترین و نزدیک‌ترین ورژن به نسخه‌ی اصلی رو بازی کردن و مثل اینکه تو twitch و mixer ویدیوهاش رو نشون دادن بعضی‌هاشون.

منم با دمو اصلا حال نکردم ایشالا تغییراتش تو نسخه اصلی زیاد باشه :D

آخیش
احسان تو اولین نفری هستی که هم نظریم :D
کم کم داشتم به خودم شک میکردم
خودت میدونی من با فیزیک ۱۹ هم خیلی مشکلی نداشتم
ولی این نسخه احساس میکنم کلا فاجعه شده !

از اونور گرافیک هم که تفاوتی نداشته
امکانات خاصی هم به بازی اضافه نکرده
به نظرم این نسخه همون ۱۹ به علاوه ولتاست
واقعا از به به چه چه کردن خوشم نمیاد.قراره با انصاف باشیم دیگه.تابلوعه فیزیک بازی مشکل داره.
یکی بیاد مستند بگه فیزیک توپ چه بهبودی نسبت به سال پیش کرده
فیزیک توپ pes اگه از 100 حدود 80-90 هست برای فیفا این رقم 10 هستش اونم با چک و لگد.فیزیک سایر بخشا هم که مشخصه

من فن فیفا و پس نیستم..هر کدوم بهتر باشه رو بازی میکنم.ولی تنها دلیلی که فیفا بازی نمیکنم همین فیزیک توپ هست که واقعا افتضاحه.مثل این میمونه داری به یه چیز توخالی ضربه میزنی..تعجبم میکنم بعد اینهمه مدت درستش نکردن
واقعا از به به چه چه کردن خوشم نمیاد.قراره با انصاف باشیم دیگه.تابلوعه فیزیک بازی مشکل داره.
یکی بیاد مستند بگه فیزیک توپ چه بهبودی نسبت به سال پیش کرده
فیزیک توپ pes اگه از 100 حدود 80-90 هست برای فیفا این رقم 10 هستش اونم با چک و لگد.فیزیک سایر بخشا هم که مشخصه

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

من فن فیفا و پس نیستم..هر کدوم بهتر باشه رو بازی میکنم.ولی تنها دلیلی که فیفا بازی نمیکنم همین فیزیک توپ هست که واقعا افتضاحه.مثل این میمونه داری به یه چیز توخالی ضربه میزنی..تعجبم میکنم بعد اینهمه مدت درستش نکردن

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
تعجبی نداره. شیردوشیه.
همه از فیزیک و محتوا nbaa2k تعریف میکنن 2 ساله و مخصوصا امسال طرقدارا قشنگ شستنش و وحشتناک بازخورد منفی میگیره الان تو استیم ovehelmingly negative هست user review اش
ea اومده چیکار میکنه ذره ای دقیقا مثل pes بازیشو آپدیت میکنه ،فیزیک توپ رو ea میتونه به خوبی و به راحتی پیاده کنه
یا pes کاری نداره صداگذاری و ایرادات فوق مسخره مثل سیاه شدن صفحه رو درست کنن.نداره،چرا نمیکنن.میخوان پابرجا بمونن.میخوان بفروشن؟
میخوان بگن امسال نسبت به پارسال اینقدر پیشرفت کردیم.فیزیک رو گذاشتن برا نسل بعد با یه موتور جدید.
سیاستت کثیفیه ،ولی سیاسته.

من هنوز دمو رو بازی نکردم هنوز بازی رو هم نخریدم فعلا چند گیم پلی از دمو دیدم ولی به نظر میرسه یه عده تو این وضع خراب اقتصادی رفتن پسو خریدن دارن باایراد گرفتن از فیفاخریدشونو تو جیه میکنن. برادر من فیزیک وگیم پلی هسته اصلی یک بازی شبیه سازه اگه نابود باشه یک کلام بازی مفتم نمی ارزه. چه برسه به اینکه اینقدر فروش هم بکنه . فیفا 19 که به نظر من بد بود(در حالی که دو سه هفته به انتشار فیفا 20 مونده) هنوز تو انگلیس جز هشت بازی پر فروشه اونا نمیفهمن ما پرفوسورهای گیم میفهمیم. نظراتی بدیم که یکم بگنجه
به نظرم یک عده از دید گیم وسرگرمی به بازی نگاه میکنن یک عده هم از دید شبیه ساز نظر هر کس هم برا ی خودش با ارزشه هی کی سلیقه و توقعی داره

با همه این حرفا و مشکلات فیفا حداقل خودم نمیتونم یه سال pes بازی کنم .دوستان نمیدونم ولی واقعا اخت شدن با گیم پلی pes سخته.فیزیکش بهتره سرعتش بهتره ولی خب تمیدونم اون حس فیفا نمیده‌.حالا از مسکلات لایسنس و صداگذاری و نبود برودکستینگ و سرورا و نبود آلتیمیتم بکذریم‌.شماها میتونید یه سال کامل pes بزنید انصافا بگبد.متاسفانه ea هم نقطه ضعف ما ها رو فهمیده دیده رقابتیم در کار نیست همون بازب پارسال چهار تا تغییر کوچیک میده میده بیرون.ولی با همه این حرفا بازم قویا با دلیل میگم این دمو از فیفا ۱۹ بهتر بود.حالا بازی اصلیم باید منتظر مومد و دید

نمیفهمم چه فازیه که هر کسی میاد نقدی به فیفا وارد میکنه سریع بحث میره سر PES !!!
یعنی نمیشه PES باز نبود و به فیفا ایراد گرفت ؟ بیخیال آقا ...
اکانت منو ببینید کاملا مشخصه تو زندگیم یک ساعت هم واسه PES وقت نذاشتم و هر سال دموشو یک دست میزنم فقط ببینم چی هست و در همون حدم پشیمون میشم چرا براش وقت گذاشتم.
حالا هم به فیفا ۲۰ نقد دارم و میگم اصلا در حد انتظار نیست که نیست
امیدوارم نسخه اصلی فرسنگ ها با این دمو فرق داشته باشه
همون اتفاقی که تو نسخه قبل هم افتاد.

نمیفهمم چه فازیه که هر کسی میاد نقدی به فیفا وارد میکنه سریع بحث میره سر PES !!!
اکانت منو ببینید کاملا مشخصه تو زندگیم یک ساعت هم واسه PES وقت نذاشتم و هر سال دموشو یک دست میزنم فقط ببینم چی هست و در همون حدم پشیمون میشم چرا براش وقت گذاشتم.
شما هر نقدی کنی حقته بازب بکوبی تعریف کنی حق طبیعیته ولی واقعیت اینه فیعا ۲۰ هر طوریم باشه بالاخره بابد باهاش کنار بیاییم.چاره دیگه ای نداریم متاسفانه

شما هر نقدی کنی حقته بازب بکوبی تعریف کنی حق طبیعیته ولی واقعیت اینه فیعا ۲۰ هر طوریم باشه بالاخره بابد باهاش کنار بیاییم.چاره دیگه ای نداریم متاسفانه

از این نظر که شکی نیست
باید یک سال باهاش سر کرد کاریشم نمیشه کرد !

امسال تلاش EA در برطرف کردن مشکلات کریر مود و ساخت فوتبال خیابانی و یک سری جزییات ریز دیگه بوده که الحق و انصاف خوب عمل کرده ، انتظار نداشته باشید هر سال در گیم پلی انقلاب ایجاد کنه! اون دیگه میره واسه نسخه نسل بعدی که سال دیگه فیفا ۲۱ میشه.امسال کریر واقعا حال میده ، بخش آلتیمیت هم که دو ساله تکامل یافته و شدیدا اعتیاد آور ، امسالم فوتبال خیابانی اضافه کرده ،دیگه چیکار کنه بدبخت به EA

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

واقعیت اینه EA اومده عملا یه بازی ای که میتونسته خیلی راحت به صورت جدا ۶۰ دلار بفروشتش رو به عنوان مهمترین تغییر به بازی اضافه کرده ؛ این یعنی چی؟ جوابش خیلی سادست یعنی عملا هیچ چیز دیگه ای ( در این حد چشمگیر ) برای پایان این نسل نداشته که مجبور شده این کار رو کنه یا اگرم داشته و میتونسته تغییراتو انجام بده نگهشون داشته برای نسل بعد که مطابق با سیاست هاش عرضشون کنه. منم به شخصه دمو رو که بازی کردم به غیر از کند شدن سرعت هیچ تغییری رو نسبت به ۱۹ احساس نکردم ولی خودم بعد از امتحان کردن دموی پس فیفا رو مثل پنج سال گذشته پیش خرید کردم چون اولا به عنوان کسی که بعد از پس ۱۳ اومده سمت فیفا واقعا هیچ جذابیتی دیگه پس برام نداره دوما همون بخش ولتا مهمترین دلیل واسه من بود که ۲۰ رو هم پیش خرید کنم. شاید اگه ولتا هم نبود بالاخره بازی رو می خریدم ولی مثلا تا بلک فرایدی صبر می کردم.
واقعیتش اینه که فیفا هنوز به اون مرحله ی پس ۱۴ و گندی که زد نرسیده که حداقل منو مجاب کنه بعد از شش هفت سال باز کوچ کنم سمت بازی رقیب و صد البته اینکه پس هم مثل سالهای قبل جذبم نکرد تاثیر زیادی داشت رو این قضیه.
با این حال فکر می کنم همون قضیه از دست دادن لایسنس یوونتوس تلنگر خوبی برای EA باشه و نسل بعد هم از نظر لایسنس ها و هم گیم پلی و فیزیک ریخت و پاش اساسی کنه چون بعید می دونم با وجود بخش ولتا لطمه ای به فروش بازی بخوره و خیلی ها مثل من به خاطر این بخش هم که شده بازی رو دوباره بخرند ؛ پس باید امیدوار باشیم اون موضوع و شاید هم کمی اختلاف نمرات دو بازی EA رو از خواب زمستونیش که یک نسل طول کشید بیدار کنه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: ehsas1
من کاری به pes ندارم چون نه بازیش کردم به طبع نظرم نمی تونم در موردش بدم. ولی با این دمو نمیشه به صورت 100 درصد قضاوت کرد . تنها چیزی که خیلی رو مخ بود کند بودن بیش از حد بازی و حرکت بازیکنا بود(دیگه زیادی کنده) مثلا psg رو برداشتم انگار نه انگار یه امباپه رو دارم
هر چند تا اومدن نسخه ی اصلی باید صبر کرد چون با این دمو و این همه محدودیت به خصوص بخش ولتا نمیشه نظر قطعی داد

امسال تلاش EA در برطرف کردن مشکلات کریر مود و ساخت فوتبال خیابانی و یک سری جزییات ریز دیگه بوده که الحق و انصاف خوب عمل کرده ، انتظار نداشته باشید هر سال در گیم پلی انقلاب ایجاد کنه! اون دیگه میره واسه نسخه نسل بعدی که سال دیگه فیفا ۲۱ میشه.امسال کریر واقعا حال میده ، بخش آلتیمیت هم که دو ساله تکامل یافته و شدیدا اعتیاد آور ، امسالم فوتبال خیابانی اضافه کرده ،دیگه چیکار کنه بدبخت به EA

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

در مورد نسل جدید کاملا با حرفت موافقم
در آستانه رسیدن سخت افزار های جدید هستیم و کاملا طبیعیه که تو این نسل نمیشه شاهد انقلاب دیگه ای برای بازی های سالانه بود
اما دوست من کجای کریر دقیقا مشکلاتش برطرف شده ؟
ما نسبت به فیفا ۱۷ تا الان فقط چند تا انیمشن جدید تو کریر شاهد هستیم همین. ۴ تا لباس و شخصی سازی برای مربی خیلی چیز بزرگی نیست از نظر من

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or