FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
بیخودی اومدم این هفته ویکند شرکت کردم .نمی دونم کار شرکت زیرساخت ایرانه یا از خود ea هست. دیروز صبح 4 خط سبز بود از بعد از ظهر مثل هفته ی قبل دوباره یه خط قرمزه . عملا بازی انلاین غیر ممکنه چه برسه به ویکند .
برای شمام همین طوره ؟

• Like
Reactions: artour-2198
بیخودی اومدم این هفته ویکند شرکت کردم .نمی دونم کار شرکت زیرساخت ایرانه یا از خود ea هست. دیروز صبح 4 خط سبز بود از بعد از ظهر مثل هفته ی قبل دوباره یه خط قرمزه . عملا بازی انلاین غیر ممکنه چه برسه به ویکند .
برای شمام همین طوره ؟
اره واس منم همینه از 4 خط شده یک خط یا دو خط با دیلی شدید از بعد این صد گیگ رایگانه اینطور شده

• Like
Reactions: zerio
اره واس منم همینه از 4 خط شده یک خط یا دو خط با دیلی شدید از بعد این صد گیگ رایگانه اینطور شده
هیچ معلوم نیست از سمت ea هست یا تنظیمات نت داخلیه . ریوالزم نمیشه بازی کرد . همش یه خط قرمزه و پلیرام همه اروپایی و دیلی فوق شدید. چرا در طول یه 9 ماه اینقدر این بازی چه گیم پلی چه سروراش اینقدر انگولک میشه من موندم.

هیچ معلوم نیست از سمت ea هست یا تنظیمات نت داخلیه . ریوالزم نمیشه بازی کرد . همش یه خط قرمزه و پلیرام همه اروپایی و دیلی فوق شدید. چرا در طول یه 9 ماه اینقدر این بازی چه گیم پلی چه سروراش اینقدر انگولک میشه من موندم.
مال منم همینطوره داداش سرورای فیفا که به خاطر چمپیون شلوغ بود و تعریفی نداشت ولی وقتی ریوالزم ایراد داره معلومه ایراد از نت خودمونه
30 گیگ از نتم مونده بود نتمم خوب مثل همیشه بود برداشتن صد گیگ رایگان دادن پیغامم دادن که هر چی استفاده کنید از این صد گیگ اول کم میشه
الان اینقدر سرعت بیخوده که اصن نمیشه اصتفاده کرد صد گیگ بخوره تو سرشون الان سی گیگ خودمم نتونستم استفاده کنم دو روز دیگه سوخته
زنگم که میزنی هیشکی جواب نمیده این اگه اسمش دزدی نیست پس چیه؟؟؟x-(اهل گیم که باشی تو ایرانم به دنیا اومده باشی بدبخت ترین ادم رو زمینی

برای من 4 خط هست ربطی به ea نداره مخابرات هستم تهران

اخه مشکل اینه که تو پنالتی مثلا یهو دایره بزرگ میشه و قرمز بعد تو میزنه بیرون
قرمز شدن دایره برا اینکه تایم شات رو on کردی و به موقع نمیزنی...

برا پنالتی زدن آنالوگ رو پایین بگیر...بعد که شوتو پر کردی یه سمتی ببرش...
طرف مقابلت تیز باشه میتونه از جهت سر بازیکن ضربه زننده بفهمه ولی برا اونم میتونی آخرین لحظه جهت رو عوض کنی ولی باید دستت عادت کرده باشه که یهو نزنی بیرون...

من خودم از همون اول که پر میکنم جهت رو هی چپو راست میکنم که طرف بخواد دستم رو بخونه نتونه این کارو کنه و آخرین لحظه یه سمتی ثابت نگهش میدارم...
این داستان جواب میداد تا بعد این آخرین آپدیت که انگار زیاد جهت عوض کنی اون دایره وسط دروازه بزگ میشه و دقت شوت پایین میاد...

ولی در کل روشای دیگه هم هست که میتونی تو یوتیوب هم بزنی کلیپای زیاد هست ولی بازم باید خودت تست کنی که عادت کنی به یکیشون ...

• Like
Reactions: Siamak61
سلام بچه ها اگه تو کریر پیشنهاده تیم ملی رو بسته باشیم دیگه هیچ راهی نداره فعالش کرد؟
اینا همه به یه ویروس از کرونا بدتر آلوده شدن به اسم آلتیمت از کریر خبر ندارن :D نمیتونی تنظیمات اولیه رو تغییر بدی ... انصافا هم بازیهای ملی تو بخش کریر فیفا هیچ جذابیتی ندارن و بچسب به شغل اصلیت:D

بچه ها یادتونه گفتم kurt بن شده رفته pes با tekz pes بازی کرده؟ چند شب پیشا توی سیزن با اینتر میخوره به یه ایرانی بنام amirsam2001 (اگه اشتباه نکنم) اون ایرانی هم پرسپولیس برمی‌داره، نیمه اول 2 صفر kurt میبازه و کلا استریم رو قطع میکنه البته درسته کورت حق داره ولی یکی از اخطارهاش بخاطر فحش به حریف و تف به لوگوی EA هست، خب همونجور گفتم کورت نیمه اول2صفر عقب میوفته و کلا استریم رو قطع میکنه بعد یک روز هم میاد میگه ایرانیا نتاشون از ما قویتره :))

بچه ها یادتونه گفتم kurt بن شده رفته pes با tekz pes بازی کرده؟ چند شب پیشا توی سیزن با اینتر میخوره به یه ایرانی بنام amirsam2001 (اگه اشتباه نکنم) اون ایرانی هم پرسپولیس برمی‌داره، نیمه اول 2 صفر kurt میبازه و کلا استریم رو قطع میکنه البته درسته کورت حق داره ولی یکی از اخطارهاش بخاطر فحش به حریف و تف به لوگوی EA هست، خب همونجور گفتم کورت نیمه اول2صفر عقب میوفته و کلا استریم رو قطع میکنه بعد یک روز هم میاد میگه ایرانیا نتاشون از ما قویتره :))
حتی کرت هم میباره نتو بهونه میکنه:D
ولی من پس بازی نکردم مگه قدرت پرسپولیس چقدره که اینترو زده باهاش؟ینی یارو اینقدر حرفه ای بوده؟
یه زمانی از فیفا اعصابم داغون شده بود میخواستم برم سمت پی اس ولی رفتم تاپیکشونو خوندم دیدم اونجا هم تا حدودی شاکی ان بی خیال شدم
امسال جفتشون گند زدن

اخه قبول ولی بازم اکانت ساخت بازم بنش کردن. مگه تف به لوگوی ea گناهه که دلیل بن باشه؟

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or