FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
بد ترین اتفاق ممکن همینه که به جای رقابت برای بالا بردن کیفیت این دو تا وارد جنگ لایسنس شدن. عامل اصلی این اتفاق شرکت سازنده فیفاس که اومد لیگها رو انحصاری کردو از چنگ رقیب خارج کرد اما به نظرم توی این شرایط احمقانه ترین کار اینه که کونامی وارد این بازی لایسنسی بشه همه میدونن فاصله این دو تا از نظر لایسنس چقدره. به جای اینکه کونامی این مشکلو با بالاتر بردن سطح گیم پلی و اضافه کردن محتوا و مد های جدید جبران کنه کلی وقتو هزینه میزاره برای ناخونک زدن به لایسنهای فیفا. اگه این جنگ ادامه پیدا بکنه نسل بعدم چیزی نصیب علاقه مندان فوتبال نمیشه

منم همین رو میگم به جای ارتقاء کیفیت کیلید کردن رو کمیت!

اتفاقا کونامی تو این چندسال اخیر به حد کافی سطح گیم پلی رو بالابرده (نظر شخصی نی منتقدین در گیمزکام و e3 و ign و ...........) ولی پیشرفت فیفا تو گیم پلی با ارفاق مورچه ای بوده البته مشکل لایسنس با حد کمال رسوندن گیم پلی و مسائل فنی که حل نمیشه! کمبود و محتوا و مد درسته ولی گیم پلی نه اصلا! پس دقیقا از نسخه 15 به اینور چیکار کردن اگر تو گیم پلی کاری نکردن! اتفاقا در حال حاضر و مخصوصا این 3سال اخیر این فیفا ست که از نظر گیم پلی عقب افتاده . (بحث عقب افتادگی و مسابقه نیست یعنی سطح پیشرفت ملاک ـه )

ولی ea تو این سالها فقط اومد رو لایسنس و هایپ های بصری مانور داد منه فیفا باز سابق رو هم دیگه از 16 به اینور آزار داد. خوب اوکی باشه من با لایسنس لیگ جزیره و یوفا و...حال میکنم ولی گیم پلی و فیزیک و گلیچ و .......... رو چیکارش کنم . جذابیت لایسنس یه روز 2روز 60 روز بعدش چی! بیام برم تو فروم رسمی ش از فیزیک و هندیکپ و... حرف بزنم بن بشم:D

تا همین الانش هم هیچ چیز خاصی نصیب علاقه مندان به فوتبال نشد هر جفتشون به نحوی آزار دادن به حدکافی

منم همین رو میگم به جای ارتقاء کیفیت کیلید کردن رو کمیت!

اتفاقا کونامی تو این چندسال اخیر به حد کافی سطح گیم پلی رو بالابرده (نظر شخصی نی منتقدین در گیمزکام و e3 و ign و ...........) ولی پیشرفت فیفا تو گیم پلی با ارفاق مورچه ای بوده البته مشکل لایسنس با حد کمال رسوندن گیم پلی و مسائل فنی که حل نمیشه! کمبود و محتوا و مد درسته ولی گیم پلی نه اصلا! پس دقیقا از نسخه 15 به اینور چیکار کردن اگر تو گیم پلی کاری نکردن! اتفاقا در حال حاضر و مخصوصا این 3سال اخیر این فیفا ست که از نظر گیم پلی عقب افتاده . (بحث عقب افتادگی و مسابقه نیست یعنی سطح پیشرفت ملاک ـه )

ولی ea تو این سالها فقط اومد رو لایسنس و هایپ های بصری مانور داد منه فیفا باز سابق رو هم دیگه از 16 به اینور آزار داد. خوب اوکی باشه من با لایسنس لیگ جزیره و یوفا و...حال میکنم ولی گیم پلی و فیزیک و گلیچ و .......... رو چیکارش کنم . جذابیت لایسنس یه روز 2روز 60 روز بعدش چی! بیام برم تو فروم رسمی ش از فیزیک و هندیکپ و... حرف بزنم بن بشم:D

تا همین الانش هم هیچ چیز خاصی نصیب علاقه مندان به فوتبال نشد هر جفتشون به نحوی آزار دادن به حدکافی

به نظرم بر عکس اینpes هست که رو چیزهایی سرمایه گذاری میکنه که بعد از یک مدت تکرای میشه من نمیدونم بوندس لیگا رو نداری روی چه حسابی میری بایرنو فول لایسنس میکنی؟ پلیر بنده خدا تا کی تو الایانس ارنا بازی کنه تا کی قربون صدقه چمن بازی حالو هوای ورزشگاه و..بشه؟
فیفا مشت محکمو با لایسنس به کونامی نزد
فیفا اومد روی بخش التیمیت و طراحی مد های مختلف سرمایه گذاری و توجه کرد الان شرایط طوریه که یک عده کامل معتاد التیمیت شدن براشون مهم نیست که گیم پلی ببینن تریلر ببینن و... از الان خیلیا فیفا رو پیش خرید کردن که سریع تیمو ببندن و وارد دنیای التیمیت فیفا 20 بشن.

pes هنور اند خم این کوچس که فلان تیمو لایسنس کنه (مثلا تفکر فوتبال خیابانی یا فوتسالو باید pes انجام بده که در مقابل لایسنهای فیفا حرفی برای گفتن نداره ولی میبینیم که بازم کاری نمیکنن) مسیری مکه pes به عنوان رقیب داره طی میکنه اشتباهه قبول کنید و کمکی به بهتر شدن شرایط نمیکنه. من خودم از فیفا 19 راضی نبودم نسخه رایگان
pes رو دانلود کردم به نظر شخصی خودم گیم پلی پس هم کلی ایراد داره به نظرم هر دو بازی به یک اندازه مشکل گیم پلی وفیزیک دارن فاصله در این زمینه اونقدری نیست که یکی فوقا العاده باشه اون یکی کاملا داغون.
در اخر اینکه بحص بهتر بودن اینو اون نیست بحث اینه این جنگ لایسنسی به نفع کاربرا و علاقه مندان فوتبال نیست.

به نظرم بر عکس اینpes هست که رو چیزهایی سرمایه گذاری میکنه که بعد از یک مدت تکرای میشه من نمیدونم بوندس لیگا رو نداری روی چه حسابی میری بایرنو فول لایسنس میکنی؟ پلیر بنده خدا تا کی تو الایانس ارنا بازی کنه تا کی قربون صدقه چمن بازی حالو هوای ورزشگاه و..بشه؟
فیفا مشت محکمو با لایسنس به کونامی نزد
فیفا اومد روی بخش التیمیت و طراحی مد های مختلف سرمایه گذاری و توجه کرد الان شرایط طوریه که یک عده کامل معتاد التیمیت شدن براشون مهم نیست که گیم پلی ببینن تریلر ببینن و... از الان خیلیا فیفا رو پیش خرید کردن که سریع تیمو ببندن و وارد دنیای التیمیت فیفا 20 بشن.

pes هنور اند خم این کوچس که فلان تیمو لایسنس کنه (مثلا تفکر فوتبال خیابانی یا فوتسالو باید pes انجام بده که در مقابل لایسنهای فیفا حرفی برای گفتن نداره ولی میبینیم که بازم کاری نمیکنن) مسیری مکه pes به عنوان رقیب داره طی میکنه اشتباهه قبول کنید و کمکی به بهتر شدن شرایط نمیکنه. من خودم از فیفا 19 راضی نبودم نسخه رایگان
pes رو دانلود کردم به نظر شخصی خودم گیم پلی پس هم کلی ایراد داره به نظرم هر دو بازی به یک اندازه مشکل گیم پلی وفیزیک دارن فاصله در این زمینه اونقدری نیست که یکی فوقا العاده باشه اون یکی کاملا داغون.
در اخر اینکه بحص بهتر بودن اینو اون نیست بحث اینه این جنگ لایسنسی به نفع کاربرا و علاقه مندان فوتبال نیست.
دقیقا چی تکراری میشه؟ گیم پلی ای هست تو دنیای بازی که تکراری نشه بعد از مدتی؟

وقتی 4قفلی شده خرید فول لایسنس توسط ea باید چیکار کنه کونامی ؟ شما خودتون در پست قبلی فرمودید مشکل اصلی فیفاست که اومد لیگ هارو انحصاری کرد!

مگه همین چندسال پیش کونامی فول لایسنس لالیگا رو نخرید؟ تازه همه استادیوم هاش هم ساخت چی شد که یهو زدن زیر ش ؟ از این موارد زیاده حتی تو نسل 7 م در مورد بوندس لیگا صدق میکنه چه قدرتی که در ea وجود داره به نظرت که لیگ لایسنس شده رو هم مییاد برمیداره برای خودش؟ دورتموند چی شد یهو ؟ مافیا نیست اسمش چیه پس ؟

بخش التیمت و مای کلاب به قدری واضح برای *پول* طراحی شده که حد نداره! خودم التیمت بازی میکنم تازه میفهمم هندیکپ های بخش سیزن و مابقی سوء تفاهمی بیش نیست! بیام کوین بخرم بعد خیلی راحت به هندکیپ ببازم؟ پس مهارت پلیر چی میشه این وسط که اصلا مهم نی براشون! فیدبکی هم مگه میتونی بدی بهشون 3سوت بن ت میکنن ! ترجیح میدم مهارت و حفظ توپ م رو صرف آنلاین pes کنم تا سر و کله زدن با مشکلات به واضح عمدی فیفا در بخش آنلاین ! مسترلیگ و بیکام آ لجند و کریر و جرنی هم که برای بخش آفلاین جفتشون

نظر شخصی که ملاک نیست من نظر منتقدین رو گفتم که کدومشون در چه مواردی خوب در چه مواردی بد ولی کفه ترازو *بد* بدجور سنگینی میکنه به سمت فیفا

باید در جفت کمپانیرو گل گرفت به جای اینکه از گرافیک و پیشرفت گیمپلی و اضافه شدن مود و هزار تا چیز لذت بخش دیگه حرف بزنیم داریم از کیت و استادیوم و لایسنس حرف میزنیم جنگ لایسنس تر زد توی این دو بازی و اینکه انتظار معجزه توی نسل بعدم نداشته باشید خیلی مسخرست به قران تریلر این روزای معرفی دو تا باشگاه شده به رخ کشیدن پارتنر خیلی بده به خدا

Sent from my iPhone using Tapatalk

این بحث یووه نشون میده که رقابت دوتا بازی تو لایسنس چقدر مخرب و بدرد نخوره ... این ضربه جدی برای فیفاس ولی چندان به کونامی و پرو کمکی نمیکنه و براش بازگشت سرمایه ای نخواهد داشت باید دید EA چجوری جبران میکنه؟

سلام
میگم چرا فیفا هم مثل pes قابلیت ریختن آپشن فایل نمیذاره واسه بازیش!؟
قراره کلا یدونه تیم فیک داشته باشه اپشن فایل میخواد چیکار؟ همون اپشن فایل pesام فقط واسه تیمای فیک کاربرد داره مثلا نمیشه کیت جدید به تیم لایسنس شده اضافه کرد

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
قراره کلا یدونه تیم فیک داشته باشه اپشن فایل میخواد چیکار؟ همون اپشن فایل pesام فقط واسه تیمای فیک کاربرد داره مثلا نمیشه کیت جدید به تیم لایسنس شده اضافه کرد
اون که درست ولی در کل اگه یه حرکتی میزد که میشد کیت و اسم درست یووه و استادیوم هایی که نداره مثل نیوکمپ و ...رو به صورت آپشن فایل به بازی اضافه کرد،این شیطنت های اخیر pes هم تا حد زیادی تأثیرش کم میشد براش!

• Like
Reactions: AxeL90

اتفاقا میشه ... به تیمهای لایسنس شده هم میشه کیت چهارم اضافه کرد.
حالا بگذریم ... امیدوارم این مساله باعث بشه فیفا حداقل قسمت ادیت به بازیش اضافه کنه.
قبلا بخش کریشن سنتر داشتن که حذفش کردن از نسل هشت ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or