FIFA 18 Ultimate Team

سلام به دوستان عزیز مخصوصاً علاقه مندان به بخش آلتیمیت تیم فیفا همونطور که میدونید EA از بخش « Ultimate Team » در FIFA 18 رونمایی کرد.

از مدت‌ها پیش می‌دانستید کارت بازیکنان اسطوره‌ای یا به اصطلاح‌ « Icons » امسال از انحصار ایکس باکس خارج شده و به PS4 نیز می‌آیند. ولی این همه ماجرا نبوده زیرا EA خصوصیات تازه‌ای به این بخش اضافه کرده است. یکی از این ویژگی ها که « ICONS Stories » نام دارد، به این صورت است که هر بازیکن اسطوره‌ای، سه کارت مختلف خواهد داشت که هر کارت، مربوط به دوره ای از زندگی حرفه‌ای او می‌باشد. مثلا رونالدینیو را در نظر بگیرید که کارت اول او برای سال ۲۰۰۲ و مربوط به دوران بازیگراش در PSG میشود. دومین کارت او برای سال ۲۰۰۴ است؛ زمانی که برای بارسلونا بازی میکرد و تقریبا همه‌ی لالیگا را در اختیار داشت و در نهایت آخرین کارت او برای دوره‌ی قهرمانی لیگ با میلان در سال ۲۰۱۰ است.

Ronaldinho-FIFA-18-1-681x383.jpg

فقط رونالدینیو سال ۲۰۰۴ !

وجود بازیکنانی مثل پله، یاشین، هانری، مارادونا و رونالدو از قبل برای این قسمت تایید شده بود و حالا EA اضافه شدن بازیکنان دیگری مثل رونالدینیو، پیتر اشمایکل، پاتریک ویرا، ریو فردیناند، مایکل اوون، روبرتو کارلوس، آلساندرو دل‌پیرو و بسیاری از بازیکنان ارسطوره‌‌ای دیگر را تایید کرد.

ویژگی دیگر اضافه شده به این بخش؛ خوشحالی های جذاب‌تر هنگام بازکردن بسته های مختلف است که برای بعضی از بازیکنان مثل کریستین رونالدو، گریزمان و دله الی خوشحالی های منحصر به فردی در نظر گرفته شده است.

از ویژگی‌های جدید سری بازی‌های فیفا است. این ویژگی یک سری مسابقات هفتگی است که در آن‌ها باید در برابر تیم‌هایی قرار بگیرید که توسط بازیکنان دیگر ساخته شده‌اند، اما توسط هوش مصنوعی کنترل می‌شوند.

EA اعلام کرده Squad Battle‌ها بهترین جوایز را در بین حالت‌های تک‌نفره بخش آلتیمیت تیم بازی خواهند داشت و با برنده شدن در این مسابقات، قادر خواهید بود جوایز با‌ ارزشی به دست بیاورید. این ویژگی در اختیار کاربران PC ،PS4 و Xbox One خواهد بود.

همچنین اعلام شده است که بازیکنان جدیدی مانند Ruud Gullit از تیم ملی هلند، Roberto Carlos از تیم باشگاهی رئال مادرید و Jay Jay Okocha از Premiere League انگلستان و بسیاری از بازیکنان دیگر به بخش Ultimate Team عنوان FIFA 18 اضافه خواهند شد.

از این پس اگر پکی را باز کنید و بازیکن بزرگی مثل کریستیانو رونالدو یا دله علی در آن موجود باشد، شاهد یک سری انیمیشن‌ها و افکت‌های خاص خواهید بود. درست است که این مساله تاثیری روی گیم‌پلی بازی ندارد، اما به هر حال از لحاظ بصری تنوع خوبی به بازی خواهد بخشید.

تغییر دیگر در بخش آلتیمیت تیم، جایگزینی Manager Task‌ها با Objective‌ها است.

EA ادعا کرده که این تغییر باعث خواهد شد تا بازیکنان اشتیاق بیش‌تری به تجربه بازی داشته باشند. Objective‌ها مواردی خواهند بود که می‌توانید با انجام آن‌ها، جوایز خاصی دریافت کنید؛ مواردی مثل ثبت پنج کلین شیت یا انجام ۲۰ بازی که به نظر می‌رسد انجام دادن آن‌ها هم کار خیلی سختی نباشد.

یکی از ویژگی‌های خوب بخش آلتیمیت تیم فیفا ۱۷، چالش‌های ساخت ترکیب (Squad Building Challenges) بود که در آن‌ها باید ترکیب خاصی را بر اساس چالشی که انتخاب کرده بودید می‌ساختید تا جوایز با‌ارزشی به دست بیاورید.

این بخش از بازی در فیفا ۱۸ هم وجود خواهد داشت و تغییراتی هم در آن اعمال شده است که یکی از آن‌ها، کارت‌های Brick هستند که قادر خواهید بود تیم‌تان را با محوریت آن‌ها بسازید و در نتیجه کار راحت‌تری در رسیدن به شیمی موردنظر چالش داشته باشید. EA همچنین اعلام کرده که اضافه شدن این کارت‌ها باعث خواهد شد تا تنوع بیش‌تری را در چالش‌ها شاهد باشیم.

یکی دیگر از نوآوری‌های بازی فیفا ۱۷، بازیکنان Ones to Watch بودند؛ بازیکنان بااستعدادی که یک نسخه از کارت آن‌ها با توجه به عملکرد‌شان در دنیای واقعی، دچار تغییر می‌شد. البته این بازیکنان کارت‌های معمولی خودشان را هم در بازی داشتند.

حال EA پیرو ارائه اطلاعات جدید از بخش آلتیمیت تیم فیفا ۱۸، اولین دسته از بازیکنان Ones to Watch بازی را هم معرفی کرده است که از بین بازیکنانی انتخاب شده‌اند که اخیرا در فصل نقل و انتقالات به تیم جدیدی منتقل شده‌اند. اسامی این پنج بازیکن به شرح زیر است:

• الکساندر لاکازت
  • روملو لوکاکو
  • خامس رودریگز
  • لئوناردو بونوچی
  • داگلاس کاستا

البته این پنج بازیکن اولین دسته از بازیکنان Ones to Watch هستند و بازیکنان بیش‌تری را هم در بازی شاهد خواهید بود. آخرین بخشی هم که EA اخیرا اطلاعاتی در مورد آن ارائه کرد، قسمت Champions Channel است که در آن می‌توانید هایلایت‌ها و همچنین مسابقاتی را که در Weekend League برگزار شده‌اند، تماشا کنید.

بازی فیفا ۱۸ در تاریخ ۷ مهر برای پلی‌استیشن ۴، ایکس‌باکس وان، پی‌سی، نینتندو سوییچ، ایکس باکس ۳۶۰ و پلی استیشن ۳ منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
همه ی پکا مثل همن شانسشون به نظرم به جز پک های بعضی sbc ها که یکم شانسشون بالاتره، مثل ادونس ها. یه ماه نشده بازی اومده قرار نیست که به همه یه ایکان بده، اون موقع هم لوس میشه.
اینم بگم بهترین بازیکنی که خودم دراوردم هم اریکسن بوده نگید خودش خر شانسه :D الان چند روزه بیلبورد هم نمی‌ده حتی ولی صبور باشید بالاخره شانس درخونتونو میزنه :D

Sent from my SM-J510F using Tapatalk
باور کن به ما هم بازیکن 200،300 هزار سکه ای بده بدمون نمیاد:D
همش فانتزیم توی پک اوپنینگ ها در آوردن یکی از رونالدو هاست (CR7 یا رونالدو نازاریو):((
منظورم همینه اتفاقا،یعنی میخوام ببینم کیفیت پک هایی که توی فوت چمپیون میده مثلا مثل sbc های ادونس هست؟؟ (البته از ادونس ها هم چیز شاخی در نیاوردیم ما !!:):p:p)

• Like
Reactions: ALI77
نه هنوز تستش نکردم.نظرت در مورد MATIC,DEMBELE,BAKAYOKO چیه؟بیشتر توپ گیری برام مهمه و جا گیری خوب.اگر تو پاسکاری تعطیل نباشه چه بهتر.اگر WANYAMA این شرایطو داره میخرمش.
باکایوکو خیلی راضی کنندس فقط شوت از راه دورش تو دیواره!ولی توپ گیری و جاگیریش خیلی خوبه!سرعت و قدرتش خیلی بالانسه.

• Like
Reactions: ALI77 and aminda
سلام
توی قسمت Squad building challenges برای ساختن هری کین چند تا چلنج داره که چند تا سوال راجع بهشون دارم:
1- بازیکنهای هفتگی که رنگ کارتشون سیاه هست رو فقط باید از همون کارت بخری یا اینکه کارت معمولیشون هم کفایت می کنه؟
2- یکی از چلنج هاش ریت کلی تیم باید بالای 86 باشه که اولا چطوری میشه این بازیکنها رو سرچ کرد و با این قیمتهاشون اصلا ارزش داره برای هری کین این همه هزینه بشه؟

سلام
توی قسمت Squad building challenges برای ساختن هری کین چند تا چلنج داره که چند تا سوال راجع بهشون دارم:
1- بازیکنهای هفتگی که رنگ کارتشون سیاه هست رو فقط باید از همون کارت بخری یا اینکه کارت معمولیشون هم کفایت می کنه؟
2- یکی از چلنج هاش ریت کلی تیم باید بالای 86 باشه که اولا چطوری میشه این بازیکنها رو سرچ کرد و با این قیمتهاشون اصلا ارزش داره برای هری کین این همه هزینه بشه؟
آره باید از همون کارت بخری. اینفرم میخواد دیگه.
در مورد هری کین هم به نظرم نمیارزه چون کارت زیاد میگیره احتمالا و هزینه اش هم نسباتا بالاست.

• Like
Reactions: aminda
يه عكس از امارش ميندازي ببينم چه كرده تو تيمت؟ دمت گرم
چیزی که خیلی مشهوده طرف مقابل میبینه ایکان دارم بیشتر تمرکز دفاعیشو میزاره رو این بازیکن و مهاجم دیگم که لاکازت و ژسوس خالی میشه و...
ولی خیلی از عملکردو سبک بازییش راضیم مخصوصا که اتک ورکش های هستش و ویک فوت و اسکیل موو ۴ استار

Attachments

• 7DF47486-D3E8-4D9C-AB03-DD3ECC5CE0FC.png
    7DF47486-D3E8-4D9C-AB03-DD3ECC5CE0FC.png
    305.4 KB · مشاهده: 43
  • Like
آره باید از همون کارت بخری. اینفرم میخواد دیگه.
در مورد هری کین هم به نظرم نمیارزه چون کارت زیاد میگیره احتمالا و هزینه اش هم نسباتا بالاست.

تقریبا همه چلنجهاش اینجوریه
برای هر بازیکن بالای 86 باید کمه کم 50k بدی
چقدر مگه میتونی بازی کنی تا این پول جمع بشه؟
مسخره بازیه به نظرم

به این نتیجه رسیدم اصلا ارزش وقت گذاشتن به صورت حرفه ای رو نداره اسکواد بتل ! بازی افلاین خودش یه عذابه حالا این همه بشین بازی کن واسه فوقش 2تا مگاپک و 25 یا 39 هزار کوین ؟ ادم بشینه به صورت حرفه ای فوت چمپیون رو دنبال کنه خیلی خیلی بهتره.
اگر هر روز بازی کنی 4 بازیتو و رو لجندری ببری و آخر هفته هم 2 3 بازی انجام بدی الیت 3 یا 2 رو میگیری.من که همین کارو کردم این دو هفته و الیت 2 شدم.خیلی با ویکندلیگ تداخل نداره....
ولی واقعا عذاب آوره.من 15 بازی ویکندلیگ رو پشت هم بازی میکنم خسته نمیشم ولی این 4 بازی شدیدا خسته میکنه.روند بازی تکراریه شدیدا!
همه ی پکا مثل همن شانسشون به نظرم به جز پک های بعضی sbc ها که یکم شانسشون بالاتره، مثل ادونس ها. یه ماه نشده بازی اومده قرار نیست که به همه یه ایکان بده، اون موقع هم لوس میشه.
اینم بگم بهترین بازیکنی که خودم دراوردم هم اریکسن بوده نگید خودش خر شانسه :D الان چند روزه بیلبورد هم نمی‌ده حتی ولی صبور باشید بالاخره شانس درخونتونو میزنه :D

به نظر من همه پکها حتی ادونس هم یکیه.بعضیا میگن پکهایی که با پوینت میخری بهتره ولی تو یوتیوب هست یارو 200 دلار پک میزنه هیچی در نمیاد!بعد یکی از گلد پک بهترین بازیکنها رو در میاره.
این همه ساله در خونه ما رو نزده.کی میخواد بزنه؟:دی خسته شدیم از بدشانسی:دی

اگر هر روز بازی کنی 4 بازیتو و رو لجندری ببری و آخر هفته هم 2 3 بازی انجام بدی الیت 3 یا 2 رو میگیری.من که همین کارو کردم این دو هفته و الیت 2 شدم.خیلی با ویکندلیگ تداخل نداره....
ولی واقعا عذاب آوره.من 15 بازی ویکندلیگ رو پشت هم بازی میکنم خسته نمیشم ولی این 4 بازی شدیدا خسته میکنه.روند بازی تکراریه شدیدا!

به نظر من همه پکها حتی ادونس هم یکیه.بعضیا میگن پکهایی که با پوینت میخری بهتره ولی تو یوتیوب هست یارو 200 دلار پک میزنه هیچی در نمیاد!بعد یکی از گلد پک بهترین بازیکنها رو در میاره.
این همه ساله در خونه ما رو نزده.کی میخواد بزنه؟:دی خسته شدیم از بدشانسی:دی
بابا تو که همین پارسال مسی دراوردی :دی یکم حیا داشته باش :دی

بابا تو که همین پارسال مسی دراوردی :D یکم حیا داشته باش :D

قابل فروش نبود:دی :دی :دی :دی
والا از اون کارتهای جایزه فات چمپیونز هم که بازیکن خوب زیاد در آوردم ولی آدم دوست داره بفروشه بره تیمشو اونجوری که میخواد ببنده.مسی رو اون موقع میشد 800 هزار فروخت.سه تا تیم میساختم با پولش:دی

حالا نمیدونم شانسه یا نه ولی اون چلنج های ادونس انصافا خیلی بهتر بازیکن داد تا بقیه جاها!بقیه چلنج ها بزور اندازه خرجت بهت بازیکن میده!
پک پریمیوم گلد خریدنیش هم چندین بار تست کردم فقط ضرر.:|
اگر کسی انجام نداده هنوز حتما بره سراغش چون سادست.

• Like
فرازجان لوريس هم حريفات داشتن مقايسه اش كني با كورتوا ؟

من لوریس رو از پک درآوردم...چند روزی گزاشتمش که بفروشمش...نخریدنش...دیشب 4-5 تا بازی گزاشتمش تو ترکیب خیلی خوب بود...

گل مفت نمیخورد... ولی قیمتش که دورو بر 80-85k هست...دوباره گزاشتمش برا فروش چون دفاع چپ باید بگیرم...بودجه نداشتم...

نه هنوز تستش نکردم.نظرت در مورد MATIC,DEMBELE,BAKAYOKO چیه؟بیشتر توپ گیری برام مهمه و جا گیری خوب.اگر تو پاسکاری تعطیل نباشه چه بهتر.اگر WANYAMA این شرایطو داره میخرمش.

من ادریسه رو گرفتم خیلی راضیم...هم سمج هست و هم چست و چابک...
بگیرش ضرر نمیکنی...وانیاما هم غولیه برا خودش ولی سرعتش اذیت میکنه آدمو...من هافبک دفاعی سرعتی بیشتر به کارم میومد گرفتمش و ازش راضی هستم...

این ماتیچ و باکایوکو و فلینی خیلی خوبن وقتی با بازیکن حریف تنه به تنه میشن ولی توی سرعت جا میمونن... الانم خو همه پشت 18 همش پاس کاری میکنن و باید سریع و به موقع بری رو پای حریف...

• Like
Reactions: ALI77 and aminda
حالا نمیدونم شانسه یا نه ولی اون چلنج های ادونس انصافا خیلی بهتر بازیکن داد تا بقیه جاها!بقیه چلنج ها بزور اندازه خرجت بهت بازیکن میده!
پک پریمیوم گلد خریدنیش هم چندین بار تست کردم فقط ضرر.:|
اگر کسی انجام نداده هنوز حتما بره سراغش چون سادست.

تایید میشه...منم هرچی بازیکن به درد بخور بود از این sbc های ادونس درآوردم....دهنم سرویس شد سر این لویالیتیشون ولی بالاخره همشونو انجام دادم...

توی بتل اسکوآد هم تا حالا فقط یکی بازیکن به درد بخور بهم داده که اونم هیگواین بود که همون موقع باهاش بازی کردم دیدم کند بود و به دردم نمیخورد 111k ردش کردم رفت...
و با همون تیممو ساختم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or