FIFA 17

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
header.jpg

FOOTBALL HAS CHANGED
طبق روال هر ساله و با نزدیک شدن به فصل تابستان از جدیدترین نسخه سری محبوب فیفا رونمایی شد. رونمایی که البته به نسبت سالهای قبل بسیار متفاوت بود و خبر از وجود تغییر و تحولات بسیار زیاد در نسخه 17 میداد.

• Powered With FROSTBITE: تغییری که میتوان از آن به عنوان بزرگترین تغییر صورت گرفته در بازی در طی سالیان اخیر یاد کرد. موتور ایگنایت که از ابتدای نسل 8 در بازیهای ورزشی EA مورد استفاده قرار میگرفت، از نسخه 17 جای خود رو به موتور قدرتمند فراستبایت خواهد داد. از جمله عناوینی که در این نسل با موتور فراستبایت ساخته شده اند میتوان به عناوین Dragon Age: Inquisition، Starwars: Battlefront، Need For Speed و Battlefield 4 اشاره کرد.
  • The Journey: برای اولین بار در تاریخ سری، فیفا 17 میزبان بخش داستانی کاملا جدید خواهد بود. Alex Hunter نام بازیکن جوانی است که سعی دارد با بازی در یکی از بهترین لیگ های دنیا برای خود اسمی دست و پا کند. در این بخش قابلیت بازی با هریک از 20 تیم حاضر در لیگ جزیره را خواهید داشت و این انتخاب کاملا در دستان شما خواهد بود که آینده الکس در این لیگ و در کدام تیم صورت بگیرد.
  • Own Every Moment: بازی در بخش گیم پلی، انیمیشن و هوش مصنوعی تغییرات شگرفی به خود خواهد دید تا دستور ها، تاکتیک و حرکاتی که در نظر دارید با دقت عمل بیشتری در بازی اجرا شوند. تغییری که میزان کنترل شما در بازی را به حداکثر در تاریخ سری خواهد رساند.

features.png
set piece.jpg
ضربات ایستگاهی
تمامی ضربات ایستگاهی فیفا، از کرنر گرفته تا ضربات پنالتی دچار بازنگری هایی شده و در مکانیزم تک تک آنها تغییراتی صورت گرفته است.
ضربات آزاد مستقیم: نوع ایستادن و ضربه زدن بازیکن ها به توپ بسیار مهم تر از قبل شده و قابلیت شخصی سازی بیشتری را داراست. نتیجه این تغییر نواخته شدن ضرباتی است که پیچش ها و کاتی به توپ میدهد که قبلا نواختن آنها در بازی امکان پذیر نبود. هم اکنون زدن ضرباتی همچون بیرون پا در ضربات آزاد امکان پذیر است.
ضربات کرنر: مکانیزم زدن کرنر ها تغییراتی داشته است. سیستم هدف گیزی جدیدی در این نوع ضربات بکار رفته است که این امکان را به شما میدهد که بر روی بازیکنان خاصی تمرکز کنید. حرکت هم تیمی هایتان در محوطه جریمه نیز به شکلی صورت میگیرد که سرزن ترین بازیکنانتان در بهترین موقعیت ها قرار بگیرند.
ضربات پنالتی: آزادی در ضربات پنالتی به بیشتر میزان خود در سری رسیده است. اکنون میتوانید نوع دورخیز خود، سرعت نزدیک شدن به توپ و زاویه ضربه زدن به آنرا کاملا به صورت شخصی شده انجام دهید.
پرتاب اوت: پرتاب های اوت نیز تغییراتی داشته اند. میتوانید موقعیت و سرعت خود را با قدم زدن در کنار خط طولی زمین تنظیم کنید و یا با وانمود کردن به پرتاب توپ مدافعین رو فریب دهید.

physic.jpg

نبرد های تن به تن
نبرد های تن به تن داخل زمین همانند سالهای گذشته دچار تغییراتی شده و در جنگ های موقعیت و تصاحب توپ کنترل بیشتری به بازیباز داده خواهد شد.
تکنولوژی عقب زدن (عقب رانی): به لطف این سیستم، راه های جدید بسیاری در طراحی حمله هایتان، زمانی که در حال نبرد بر سر توپ با بازیکن تیم حریف هستید، به شما داده خواهد شد. این سیستم این امکان را به شما میدهد تا در درگیری های تن به تن با استفاده از بدن بازیکن صاحب توپ و ایجاد مانع در مقابل بازیکن حریف برای خودتان زمان بیشتری بدست آورده و فرصت بیشتری برای طراحی نقشه های خود داشته باشید. برای مثال زمانی که در مقابل چند بازیکن حریف هسیتد با نگه داشتن توپ، فرصت فرار و اضافه شدن را به بازیکنان دگیر تیم بدهید.
تعاملات فیزیکی جدید: سطح درگیری ها با اضافه شدن امکانات جدید بسیار بیشتر از قبل شده است که سطح جزئیات و واقع گرایانه بودن بازی را بیش از پیش خواهد کرد. برخورد های دروازه بان با بازیکنان روی توپ های هوایی، توپ های 50-50، نبرد روی توپهای هوایی، سپر کردن بدن و ... .
حمل توپ 360 درجه با شیلد: همانطور که از عنوان مشخص است به لطف این قابلیت میتوانید در حالی که بدن بازیکنتان را در مقابل مدافعین سپر کرده اید، در جهت های دلخواه حمل توپ داشته باشید.

int.jpg

سیستم هوش فعال
سیستم جدیدی که قابلیت های جدیدی از آنالیز و بازیخوانی توسط هوش مصنوعی را به ارمغان دارد و به کمک آن، بازیکنان هم تیمی رفتار های جدیدی از خود در موقعیت های مختلف نشان خواهند داد.
سیستم آنالیز موقعیت: اکنون بازیکنان میتوانند با توجه به میزان فاصله و فضایی که در قسمت های مختلف بازی و اطراف بازیکنان مختلف است تصمیمات بهتری بگیرند. مثلا زمانی که پا به توپ هستید هم تیمی ها با توجه به فضای خالی در اختیار شما و اطراف خود در زمین پخش شوند.
انواع جدیدی از حملات و اضافه شدن ها به حملات: تنوع در اجرای نقشه های شما توسط هم تیمی هایتان بسیار بالاتر رفته است. فرار های ارکستره شده، فرار های فریب دهنده، درخواست ساپورت و پشتیبانی از هم تیمی ها در حملات و ... تنها چندین مورد از امکانات جدید شما در حملات خواهند بود.

Attack.jpg

تکنیک های جدید در حملات
آپشن ها و نوع ضربات جدیدی که در حملات دست شما را برای گلزنی باز تر خواهند کرد.
تمام کنندگی های با ضربات فنی: سیستمی که بطور خلاصه به شما این امکان را میدهد ضربات مختلف از حمله والی، بغل پا و ... را فنی تر و با دقت تر بزنید.
پاس های بسیار با دقت تر و ظریف: در موقعیت های سخت با فضاهای کم پاس های با دقت و با ظرافت برای هم تیمی هایتان ارسال کنید.
ضربات دروازه با دقت تر: شروع مجدد های سریع تر و با دقت تر که امکان زدن ضد حملات سریع را در اختیارتان خواهد گذاشت.
ضربات سر رو به زمین: کنترل بیشتر بازیکنان روی توپ های هوایی این امکان را به شما خواهد داد ضربات سر را به سمت زمین زده و کار دوازه بان ها را برای مهار آنها سخت تر کنید.

screen.png
اسکرین شات ها:
تصاویر | FIFA 17 | بازی‌سنتر

ویدئو ها:
فیلم‌ها | FIFA 17 | بازی‌سنتر

news.png
تیمهای ری اسکن شده (تایید شده و قطی):
Juventus
Bayern Munchen
Manchester United

شایعات مربوط به اسکن ها:
Premier League (rescan)
Bundesliga
Additions to the Women's roster
Special mention: Possible body scans
PSG (rescan)
Inter Milan
LA Galaxy

- EA Sports قرداد پارتنرشیپ ـش رو با Premier League تمدید کرده برای 3 فصل دیگه و یجورایی به بزرگترین و اصلی ترین اسپانسر لیگ برتر تبدیل شده. سوای یه سری موارد مربوط به پخش تلویزیونی و اسپانسرینگ بازیکن ماه و اینا در مورد خود بازی هم مزیت این قرارداد میتونه ارتباط هرچه بیشتر و بهتر EA با تیم های جزیره باشه.

- دموی بازی طبق اطلاعاتی که اومده 13 سپتامبر عرضه میشه.

آخرین ویرایش:
نه دیگه خدایی چمن رو هنوز وقت نکردن اصلا بسازن ... صاف صافه
ولی خب سالهای بعد درست میشه
فعلا سال اوله
یجورایی مثل pes شده ، از نمای گیم پلی خوبه ولی نزدیک که میشی صاف میشه ، کاش اینم اوکی کنن دیگه همون چمن فیفا 15 رو کپی پیست کنن راضی هستیم :دی

راستش من اول که تریلر جرنی رو دیدم کلا انتظار داشتم همه چیز عوض بشه ، تو تصوراتم این بود که کلا دیگه فیفا نباشه ، ولی خب نمیشه ، بازی مشخصه پیشرفت کرده و میشه گفت با موتور ایگنایت عمرا همچین چیزی رو میدیدیم ، موارد منفی که شخصا به فیفا داشتم برطرف شده ، این بازی اگه مشکل گیم پلی خاصی نداشته باشه رکورد پیش فروش و فروش خودش رو میشکنه

برا من شبیه سازی فیفا وقتی انجام میشه که وقتی شوت میزنی اون حس طبیعی بودن قدرت شوت بهت دست بده

یا مثلا با رونی میخوای پاس هوایی بندازی تفاوتش با اینکه مثلا ماتا بندازه مشخص بشه یا مثلا استایل دویدن هندرسون مشخص باشه

من که خیلی به موتور جدید امیدوارم باید ببینیم چی میشه...

یجورایی مثل pes شده ، از نمای گیم پلی خوبه ولی نزدیک که میشی صاف میشه ، کاش اینم اوکی کنن دیگه همون چمن فیفا 15 رو کپی پیست کنن راضی هستیم :D

راستش من اول که تریلر جرنی رو دیدم کلا انتظار داشتم همه چیز عوض بشه ، تو تصوراتم این بود که کلا دیگه فیفا نباشه ، ولی خب نمیشه ، بازی مشخصه پیشرفت کرده و میشه گفت با موتور ایگنایت عمرا همچین چیزی رو میدیدیم ، موارد منفی که شخصا به فیفا داشتم برطرف شده ، این بازی اگه مشکل گیم پلی خاصی نداشته باشه رکورد پیش فروش و فروش خودش رو میشکنه

پیشرفتش انقلابی به نظر نمیرسه
ولی همین که تقریبا میشه گفت تمام مشکلات بصری رفع شده، خوبه
حالا بالاخره سال اوله و کم کم احتمالا پیشرفت های دیگه هم اضافه میشه
فقط تعجبم از اینه که چجوری موتور عوض شده ولی هنوز شباهت به فیفا های قبلی خیلی زیاده ؟!
به نظر میرسه یه سری از انیمیشن ها رو میشه با یه روش هایی در موتور جدید کپی کرد :-?
چون pes 2015 هم بعضی از انیمیشن هاش (به خصوص دروازبان ها) به نظر میرسید از pes های موتور قبلی کپی شده بود (یعنی 2013 و قبل از اون)

خیلی جالبه این بخش داستانی مخصوصا طرفدار منچستریونایتد باشی و قرار باشه تو نقش یه بازیکن جوان تو این تیمی باشه ایده خیلی جالبه بشدت منتظرشم

این گیم پلی اخری که گذاشت امین عزیز کاملا تغییر نسبت به فیفا ۱۶ محسوس بود چه استایل و دویدن بازیکنان چه پاس دادن حداقل واسه منی که فیفا ۱۶ کاملا
جویده :D مشخص بود ولی حیف اینقد کم بود زمانش .. واسه جریان موتور واسه PC میدونم اوکیه ولی خب سازندها هم تائید نکردن هنوز :-sواقعا اعصاب خورد کنه

این موارد رو مطمئن نیستم (از یک سایت آلمانی که بازی رو تست کردن ترجمه کردم)
ولی احتمالا درست باشه
گفتن تعداد انیمیشن ها سه برابر شده
ضمنا تو اون بخش مینی گیم که برای لود شدن بازی قبل از ورود به زمین میاد، مثل اینکه دیگه هر دو نفر میتونن بازی کنن

یعنی چقدر این مدلینگ میتونه تو گیم پلی بصری بازی تاثیرات زیاد داشته باشه !!!

نظر من درباره این ویدئو گیم پلی این هستش که تیم فیفا اومده موتور بازی رو عوض کرده و قسمت هایی از نسخه های قبل فیفا رو که در فروم ها به طور دائم سال ها ازش انتقاد میشد رو اومده زیر و رو کرده !! ....... بهبود داده ...... و حتی بازنویسی کرده !

همین گیم پلی بازی که منتشر شد خیلی چیز ها رو تونسته نشون بده یعنی میشه چیز هایی رو از تو همین ویدئو در آورد !! ....... برای من و امثال منی که مدلینگ خیلی مهم هستش در یه بازی فوتبال و خصوصا امسال رو 90 درصد وقتم رو صرف PES 2016 کردم و خودتون هم میدونید اون بازی توی اون بخش خیلی روی مدلینگ کار کرده ولی وقتی این فیفا 17 رو دارم نگاه میکنم واقعا این ویدئوی فیفا 17 من یکی رو خیلی خیلی امیدوار کرده !

بازی مشخصه که مدلینگ ها زیر و رو شدن و صد در صد امسال دو بخش مدلینگ داریم یکی بازیکن هایی که اسکن کامل مدلینگ شدن و دیگری بازیکن های که مدلینگشون به صورت دستی توسط تیم سازنده توسعه پیدا کرده !

مدلینگ سری فیفا از این به بعد سال به سال بهتر و بهتر و بهتر و کامل تر میشه چون این موتور جدید کلا چند ضلعی هایی که برای یه بازیکن پیاده سازی میشه از موتور قلبی خیلی خیلی بهینه تر هستش و شما تو همین ویدئو تریلر ها میبینین که بازیکنی که داره خوشحالی میکنه و دستش رو بالا میبره دیگه مثل نسخه های قبل بدنش مثل خمیر کش نمیاد !!

اوج کار مدلینگ بازی و انیمیشن پا به توپ جدید بازی ثانیه 37 بازی هستش که توپ تو پای امره کان هستش و داره با توپ حرکت میکنه و قشنگ میشه متوجه شد که بازی در بخش مدلینگ پیشرفت محسوسی کرده و انیمیشن پا به توپ این بازیکن هم عالی طراحی شده به لطف ادغام مدلینگ در این صحنه ! حرکات دستش و مدلینگ کلی بدنش و دیگه پای بازیکن های فیفا بر خلاف نسخه قبل مثل قورباغه نینجای سگا بزرگ نیست و واقعا پیشرفت وحشتناک محسوسی کرده این بخش ( اگه مشکلی هم باشه صد در صد سال های آینده بهتر و بهتر میشه که البته من مشکلی تو مدلینگ بازیکن ها ندیدم و فقط نمیدونم تیم سازنده چقدر شخصی سازی دستی کرده روی بازیکن ها مشخص نیست )

فیزیک بازی کاملا مشخصه بازیکن ها سنگین تر شدن ! و سرعت بازی تو این ویدئو هم که عالیه ! فیزیک توپ خیلی خوب به نظر میاد ولی باید یکم بیشتر صبر کنیم تا گیم پلی های بیشتری منتشر بشه ولی این رو بگم فیزیک توپ رو تا خودمون بازی نکنیم نمیتونیم نظر قطعی بدیم که خوب شده یا بد !!! ولی من یقین دارم فیزیک توپ هم پیشرفت کرده این رو شک ندارم .

تیم سازنده هم نیومده فیفا رو با موتور جدید از صفر بسازه ( اگه این کار رو میکرد من مطمئنم کلی فحش میخورد و گیم پلی بازی دچار مشکلات فراوانی میشد و بازی کاملا نصفه نیمه میشد و شاید تو فروش بازی هم تاثیر بدی میذاشت ) البته بخش های بصری بازی و مربوط به بخش گرافیک همه چیز از صفر ساخته شده و موتور گرافیک عوض شده ناسلامتی !! ولی مثلا بخش انیمیشن نه !! یه چیزی هستش بین نسخه های قبل و انیمیشن های جدید که سال های آینده این بخش هم خیلی خیلی بهبود چشمگیر تری میکنه . خلاصه یه سری بخش ها از صفر ساخته شده و یه سری از بخش ها نه !

1 -اینا اومدن موتور بازی رو عوض کردن و گرافیک بازی که اصلا بی نظیره و هر بخشی تو جلوه های بصری کاملا نسل بعدی شده و این چمن بازی رو من میگم اینا اومدن مثل واقعیت کردن و تو این نسخه های قبلی چمن خیلی دیگه بلند بود و این تیم سازنده اومده مثل واقیعت شاید بکنه تصویر بصری چمن بازی رو و شاید هم دارم اشتباه میکنم ولی بخش های دیگه بازی تو بخش گرافیک واقعا متحیر کنندست .........

2- مدلینگ رو بازسازی مجدد کردن که از نقاط ضعف اساسی فیفا بود و به عبارتی تبدیل به پاشنه آشیل سری فیفا شده بود . واقعا بازیکن ها مثل خمیر بودن چه بافت پوستشون و چه مدلینگ کلیشون !

3- چهره های بازیکنان هم نسل بعدی شده و احساسات اضافه شده .

4 - فیزیک بازی رو بازبینی مجدد کردن و برخورد های بازیکن و دروازه بان اضافه شده و توپ گیری 360 درجه اضافه کردن .

5- تمامی ضربات ایستگاهی رو بازنویسی کامل کردن و بهبودش دادن و انیمیشن های جدید اضافه کردن .

و خلاصه بازی نهادینه شده که از این به بعد اینا میان یه بخش بازی رو میزنن از تو بازسازی میکنن این رو شک ندارم ! حالا سال بعد چه بخشی رو بیان پیشرفت نجومی توش بدن نمیدونم .

و در آخر بگم بذارین گیم پلی بازی بیاد و بازیش کنیم من شک ندارم نظر اونایی که به بازی گیر الکی میدن عوض میشه و این بازی تو بخش گیم پلی هم تغییرات خوبی کرده و همون بخش فیزیک بازی که انقدر تغییر کرده بازی رو میتونه زیر و رو کنه ! و گیم پلی بصری بازی هم واقعا قابل قبول شده و در سال های آینده باز هم بهتر خواهد شد و گرافیک بازی هم اصلا دیوانه کنندست و هیچ حرفی توش ندارم .

چمن واقعی این شکلیه

http://www.itsagoal.net/wp-content/uploads/2014/01/football-goalposts-goalpost-goal-post-bg.jpg

تو 15 و 16 زیادی اغراق شده بود. ویدئو با کیفیت بالا و بیت ریت بالا بیاد، ببینیم چمن اینطوری درست شده یا مثل PES پارکت درست کردن :دی
افشین جان شما نظرت در مورد بازی چیه ؟ انتظارت از گرافیک و انیمیشنها بیشتر بود؟

• Like
Reactions: LBJ4Ever
این تست کننده آلمانی گفته که: (عینا دارم حرفای خودش رو مینویسم، جاهایی که تو پرانتر هست نظر خودمه)
حس بازی مشابه همون فیفا 16 بوده ولی به اضافه بعضی ویژگی های جدید و البته مفید
انیمیشن ها کمی گرد شده تر (فکر میکنم منظورش شفاف تر و نرم تر هست) از فیفا 16 هست
برخورد ها حالت خاصی دارن و میشه ازشون استفاده های تاکتیکی کرد
در مقایسه با سری pes توپ هنوز یه کم کند هست (واژه ای که به کار برده یه کم بار منفی داره، گفته توپ هنوز یه کم لش! هست ... ولی خب به نظر شخصی من کندتر بودن توپ بد نیست)
گرافیک و به خصوص فیس ها خیلی خوب هستن .. به ویژه نورپردازی که عالی هست
دروازبان ها در بازیهایی که انجام دادم تک به تک های زیادی رو گرفتن و همچنین توپ های زیادی از کناره ها رو گرفتن
علامت هدف که جدید هست یه چیز تریکی هست ! (ترجمه مناسب رو پیدا نکردم، تریک معنی ای مثل فن زدن یا حقه زدن میده، تو فوتبال به چیزهای وابسته به تکنیک و مهارت میگن ... حالا خود این علامت هدف اصلا چی هست نمیدونم !!) ( در ادامه گفته شده: ... ) با کمی تمرین میشه خوب اجراش کرد
باهوش تر شدن هوش مصنوعی محسوس هست، تو بازی ها مون ما بعضی حملات زیبا داشتیم
کنترل دروازبان در پنالتی ها هنوز یه مقدار مبهم هست، شوت های زمینی به شکل اشتباه مانندی از زیر دروازبان رد میشه، ولی در کل بد نیست
جو استادیوم ها خوشآیند هست به خاطر شعار های واقعی هست که داده میشه (مثلا در آنفیلد شعار تو هرگز تنها قدم نخواهی زد داده میشه)
سکانس های استوری مود خوب و شیک چیده شده و خوب با موزیک ست شده، اما باید در عمل دید که عمق این قسمت چقدر خواهد بود

دوستان پی سی باز گرامی از دست من ناراحت نشن و واقعا به من ارتباطی نداره و هنوز خودمم مطمئن نیستم ولی این قسمت سایت فیفا که میرم اون پایین این فیفا 17 با موتور جدید رو که برای فروش گذاشته فقط برای پلی استیشن 4 و ایکس باکس وان هستش و خبری از نسخه پی سی در این قسمت نیست !!! ولی بازم دارم میگم خبر قطعی نیست واگه کسی خبری در رابطه با نسخه پی سی با موتور گرافیکی جدید داره ممنون میشم که بگه !

ولی این قسمت سایت فیفا خبری از نسخه پی سی برای فروش نیست . :Arrowd: ( البته توش که برای خرید میرین نسخه پی سی رو میبینین همون طور که نسخه پلی استیشن 3 و ایکس باکس 360 هست ولی تو صفحه اصلی قسمت موتور گرافیکی جدید من آرمی و تبلیغی از نسخه پی سی ندیدم و باز هم تکرار میکنم خبر قطعی نیست و منتظر خبر رسمی میمونیم !)

منبع : FIFA 17 - Active Intelligence System - Gameplay Features

نه امین جان تمامی نسخه های استاندارد و دولوکس و ... برای PC هست تو بخش Pre Order شما Origin رو انتخاب کنید متوجه میشید. دوستان خیالشون راحت باشه بازی برای PC با موتور فراستبایت ساخته شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or