FIFA 17

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
header.jpg

FOOTBALL HAS CHANGED
طبق روال هر ساله و با نزدیک شدن به فصل تابستان از جدیدترین نسخه سری محبوب فیفا رونمایی شد. رونمایی که البته به نسبت سالهای قبل بسیار متفاوت بود و خبر از وجود تغییر و تحولات بسیار زیاد در نسخه 17 میداد.

• Powered With FROSTBITE: تغییری که میتوان از آن به عنوان بزرگترین تغییر صورت گرفته در بازی در طی سالیان اخیر یاد کرد. موتور ایگنایت که از ابتدای نسل 8 در بازیهای ورزشی EA مورد استفاده قرار میگرفت، از نسخه 17 جای خود رو به موتور قدرتمند فراستبایت خواهد داد. از جمله عناوینی که در این نسل با موتور فراستبایت ساخته شده اند میتوان به عناوین Dragon Age: Inquisition، Starwars: Battlefront، Need For Speed و Battlefield 4 اشاره کرد.
  • The Journey: برای اولین بار در تاریخ سری، فیفا 17 میزبان بخش داستانی کاملا جدید خواهد بود. Alex Hunter نام بازیکن جوانی است که سعی دارد با بازی در یکی از بهترین لیگ های دنیا برای خود اسمی دست و پا کند. در این بخش قابلیت بازی با هریک از 20 تیم حاضر در لیگ جزیره را خواهید داشت و این انتخاب کاملا در دستان شما خواهد بود که آینده الکس در این لیگ و در کدام تیم صورت بگیرد.
  • Own Every Moment: بازی در بخش گیم پلی، انیمیشن و هوش مصنوعی تغییرات شگرفی به خود خواهد دید تا دستور ها، تاکتیک و حرکاتی که در نظر دارید با دقت عمل بیشتری در بازی اجرا شوند. تغییری که میزان کنترل شما در بازی را به حداکثر در تاریخ سری خواهد رساند.

features.png
set piece.jpg
ضربات ایستگاهی
تمامی ضربات ایستگاهی فیفا، از کرنر گرفته تا ضربات پنالتی دچار بازنگری هایی شده و در مکانیزم تک تک آنها تغییراتی صورت گرفته است.
ضربات آزاد مستقیم: نوع ایستادن و ضربه زدن بازیکن ها به توپ بسیار مهم تر از قبل شده و قابلیت شخصی سازی بیشتری را داراست. نتیجه این تغییر نواخته شدن ضرباتی است که پیچش ها و کاتی به توپ میدهد که قبلا نواختن آنها در بازی امکان پذیر نبود. هم اکنون زدن ضرباتی همچون بیرون پا در ضربات آزاد امکان پذیر است.
ضربات کرنر: مکانیزم زدن کرنر ها تغییراتی داشته است. سیستم هدف گیزی جدیدی در این نوع ضربات بکار رفته است که این امکان را به شما میدهد که بر روی بازیکنان خاصی تمرکز کنید. حرکت هم تیمی هایتان در محوطه جریمه نیز به شکلی صورت میگیرد که سرزن ترین بازیکنانتان در بهترین موقعیت ها قرار بگیرند.
ضربات پنالتی: آزادی در ضربات پنالتی به بیشتر میزان خود در سری رسیده است. اکنون میتوانید نوع دورخیز خود، سرعت نزدیک شدن به توپ و زاویه ضربه زدن به آنرا کاملا به صورت شخصی شده انجام دهید.
پرتاب اوت: پرتاب های اوت نیز تغییراتی داشته اند. میتوانید موقعیت و سرعت خود را با قدم زدن در کنار خط طولی زمین تنظیم کنید و یا با وانمود کردن به پرتاب توپ مدافعین رو فریب دهید.

physic.jpg

نبرد های تن به تن
نبرد های تن به تن داخل زمین همانند سالهای گذشته دچار تغییراتی شده و در جنگ های موقعیت و تصاحب توپ کنترل بیشتری به بازیباز داده خواهد شد.
تکنولوژی عقب زدن (عقب رانی): به لطف این سیستم، راه های جدید بسیاری در طراحی حمله هایتان، زمانی که در حال نبرد بر سر توپ با بازیکن تیم حریف هستید، به شما داده خواهد شد. این سیستم این امکان را به شما میدهد تا در درگیری های تن به تن با استفاده از بدن بازیکن صاحب توپ و ایجاد مانع در مقابل بازیکن حریف برای خودتان زمان بیشتری بدست آورده و فرصت بیشتری برای طراحی نقشه های خود داشته باشید. برای مثال زمانی که در مقابل چند بازیکن حریف هسیتد با نگه داشتن توپ، فرصت فرار و اضافه شدن را به بازیکنان دگیر تیم بدهید.
تعاملات فیزیکی جدید: سطح درگیری ها با اضافه شدن امکانات جدید بسیار بیشتر از قبل شده است که سطح جزئیات و واقع گرایانه بودن بازی را بیش از پیش خواهد کرد. برخورد های دروازه بان با بازیکنان روی توپ های هوایی، توپ های 50-50، نبرد روی توپهای هوایی، سپر کردن بدن و ... .
حمل توپ 360 درجه با شیلد: همانطور که از عنوان مشخص است به لطف این قابلیت میتوانید در حالی که بدن بازیکنتان را در مقابل مدافعین سپر کرده اید، در جهت های دلخواه حمل توپ داشته باشید.

int.jpg

سیستم هوش فعال
سیستم جدیدی که قابلیت های جدیدی از آنالیز و بازیخوانی توسط هوش مصنوعی را به ارمغان دارد و به کمک آن، بازیکنان هم تیمی رفتار های جدیدی از خود در موقعیت های مختلف نشان خواهند داد.
سیستم آنالیز موقعیت: اکنون بازیکنان میتوانند با توجه به میزان فاصله و فضایی که در قسمت های مختلف بازی و اطراف بازیکنان مختلف است تصمیمات بهتری بگیرند. مثلا زمانی که پا به توپ هستید هم تیمی ها با توجه به فضای خالی در اختیار شما و اطراف خود در زمین پخش شوند.
انواع جدیدی از حملات و اضافه شدن ها به حملات: تنوع در اجرای نقشه های شما توسط هم تیمی هایتان بسیار بالاتر رفته است. فرار های ارکستره شده، فرار های فریب دهنده، درخواست ساپورت و پشتیبانی از هم تیمی ها در حملات و ... تنها چندین مورد از امکانات جدید شما در حملات خواهند بود.

Attack.jpg

تکنیک های جدید در حملات
آپشن ها و نوع ضربات جدیدی که در حملات دست شما را برای گلزنی باز تر خواهند کرد.
تمام کنندگی های با ضربات فنی: سیستمی که بطور خلاصه به شما این امکان را میدهد ضربات مختلف از حمله والی، بغل پا و ... را فنی تر و با دقت تر بزنید.
پاس های بسیار با دقت تر و ظریف: در موقعیت های سخت با فضاهای کم پاس های با دقت و با ظرافت برای هم تیمی هایتان ارسال کنید.
ضربات دروازه با دقت تر: شروع مجدد های سریع تر و با دقت تر که امکان زدن ضد حملات سریع را در اختیارتان خواهد گذاشت.
ضربات سر رو به زمین: کنترل بیشتر بازیکنان روی توپ های هوایی این امکان را به شما خواهد داد ضربات سر را به سمت زمین زده و کار دوازه بان ها را برای مهار آنها سخت تر کنید.

screen.png
اسکرین شات ها:
تصاویر | FIFA 17 | بازی‌سنتر

ویدئو ها:
فیلم‌ها | FIFA 17 | بازی‌سنتر

news.png
تیمهای ری اسکن شده (تایید شده و قطی):
Juventus
Bayern Munchen
Manchester United

شایعات مربوط به اسکن ها:
Premier League (rescan)
Bundesliga
Additions to the Women's roster
Special mention: Possible body scans
PSG (rescan)
Inter Milan
LA Galaxy

- EA Sports قرداد پارتنرشیپ ـش رو با Premier League تمدید کرده برای 3 فصل دیگه و یجورایی به بزرگترین و اصلی ترین اسپانسر لیگ برتر تبدیل شده. سوای یه سری موارد مربوط به پخش تلویزیونی و اسپانسرینگ بازیکن ماه و اینا در مورد خود بازی هم مزیت این قرارداد میتونه ارتباط هرچه بیشتر و بهتر EA با تیم های جزیره باشه.

- دموی بازی طبق اطلاعاتی که اومده 13 سپتامبر عرضه میشه.

آخرین ویرایش:
من 4شنبه زدم دیدم اورال بازیکنای رئال و نقل و انتقالاتش اپدیت شده.ادوگارد نبود و تو هرنفین بود و اورال کواچیچ و ناچو و اسنسیو آپگرید و برا دانیلو و کونترائو کم شده بود.اینی که اومده چیه پس؟ :think:

برام اظهرو من الشمس بود که بهت اکانت هکی داده.همش قانونی بخر تا خیالت راحت باشه.به حرف بقیه هم گوش نده که میگن من یه ساله هکی استفاده میکنم تا حالا اتفاقی نیفتاده.شرایط همه مثل هم نیست.ریسک نکن که ارزششو نداره.30تومن بیشتر بدی بهتر از اینه که کنسول یه تومنی آجر بشه
بنظرم هرچی زودتر اکانتو از رو کنسولت پاک کن دیگه هم استفاده نکن.چون خطر بن شدنت خیلی زیاده.کافیه یارو ریپورت کنه
فقط اکانتو حذف کن.دیتای بازیو حذف نکنیا که اگه اکانت تازه خریده دیگه نیاز نباشه دیتا بریزی
از گیم شیرینگ یا کانال های معتبر بخر
چقدر بد من نمیدونستم
الان تو نرم افزار پلی استیشن دیدم پسور اکانت عوض شده و انگار طرف متوجه شده
الان اکانتو حذف کردم
حالا چکار کنم بن نشم

چقدر بد من نمیدونستم
الان تو نرم افزار پلی استیشن دیدم پسور اکانت عوض شده و انگار طرف متوجه شده
الان اکانتو حذف کردم
حالا چکار کنم بن نشم
بله که متوجه میشه و عوض میکنه.هرکسی باشه هم این کارو میکنه
خطر از بیخ گوشِت گذشت.اگه متوجه نمیشدی نماینده سونی میومد دستگیرت میکرد میبرد :)):))
آخه این کارا چیه برادر من.قانونی بخر دیگه.30تومن کمتر، ارزش به فنا رفتن کنسول یه تومنی رو داره؟اونی که میگه هکی خوبه به حرفش گوش نده.
اکانتو حذف کردی دیگه نیاز نیست کاری بکنی.منبعد هم سراغ اینجور اکانتها نرو
الانم اگه فیفا میخوای خیلی خوشگل و مجلسی میری سایت گیم شیرینگ و قسمت فروش بازی یا قسمت حراجی(حراجی اکانت برای بقیه کابراست و ارزون تره) یا کانالهایی که اکانت شیرینگ قانونی میفروشن یه دونه بخر و بازی کن :-cB-)

• Like
Reactions: Dementia and yar_66
بله که متوجه میشه و عوض میکنه.هرکسی باشه هم این کارو میکنه
خطر از بیخ گوشِت گذشت.اگه متوجه نمیشدی نماینده سونی میومد دستگیرت میکرد میبرد :)):))
آخه این کارا چیه برادر من.قانونی بخر دیگه.30تومن کمتر، ارزش به فنا رفتن کنسول یه تومنی رو داره؟اونی که میگه هکی خوبه به حرفش گوش نده.
اکانتو حذف کردی دیگه نیاز نیست کاری بکنی.منبعد هم سراغ اینجور اکانتها نرو
الانم اگه فیفا میخوای خیلی خوشگل و مجلسی میری سایت گیم شیرینگ و قسمت فروش بازی یا قسمت حراجی(حراجی اکانت برای بقیه کابراست و ارزون تره) یا کانالهایی که اکانت شیرینگ قانونی میفروشن یه دونه بخر و بازی کن :-cB-)
اخه طرف آشنا هست من تجربه نداشتم تو بازی دیجیتالی
اتفاقا همیشه بازی فیزیکی میگیرم و حتی فیفا 17 هم داشتم هفته پیش فیزیکی ولی گیم پلیش برام جذاب نبود ردش کردم اما بخاطر بخش داستانیش زد ب سرم یبار دیگه برم سمتش ک داستان پیش اومد
یه اکانت دیگه هم برام اکتیو کرد که پلاس داره و اومده روی اکانتم میگه قانونیه از پلاسش استفاده کن . اصلا هم اهل بازی انلاین نیستم

اخه طرف آشنا هست من تجربه نداشتم تو بازی دیجیتالی
اتفاقا همیشه بازی فیزیکی میگیرم و حتی فیفا 17 هم داشتم هفته پیش فیزیکی ولی گیم پلیش برام جذاب نبود ردش کردم اما بخاطر بخش داستانیش زد ب سرم یبار دیگه برم سمتش ک داستان پیش اومد
یه اکانت دیگه هم برام اکتیو کرد که پلاس داره و اومده روی اکانتم میگه قانونیه از پلاسش استفاده کن . اصلا هم اهل بازی انلاین نیستم
برادر نگیر عزیز من نگیر.این آشنات تا بن نکنه کنسولتو دست بردار نیست مثل اینکه.اونم هکیه
خب من هرچی میگم باز حرف اونو گوش میکنی جیب اونو پر از پول میکنی پس چرا میای اینجا میگی مشکل دارم؟اون میخواد جنسشو بفروشه و جسارتا شمارو هم ساده دیده
تا الان 20تومن خرج کردی تا اکانت هکی بهت انداخته.خب 10تومن دیگه روش میذاشتی یه ظرفیت 3 یا یک میخریدی دیگه.چه کاریه آخه :tearsofjoy:
به هرحال خود دانی.این کامنتم اینجا میمونه.فردا نیای بگی بدبخت شدم کنسول بن شده چیکار کنم :confuse::expressionless:

• Like
Reactions: Dementia
دوستان شما تنظیمات Camera رو چی گذاشتید ؟
پیشنهاد بدید رو کدوم بزارم هم بشه گرافیک بازی رو درست دید هم بتونم به زمین تسلط داشته باشم
من به یه چیز عجیبی برخوردم....
دوربین رو که میزارم رو Tele Broadcast احساس میکنم بازی خیلی سریعتر میشه بعد که Default میکنم سرعت کمتر به نظر میاد...
همچین چیزی رو شما هم احساس کردید ؟
من با PC بازی میکنم ولی تاپیک اونور خیلی خلوته

بنده از زمان فیفا 94 سگا عشقم فیفا بوده... ولی فیفا سیاسته غلتی در پیش گرفته...
درد بی درمان فیفا... علل خصوص 17 هوش مصنوعی از قبل تعریف شده هست....
منم واسه این مشکل دیگه فیفا اون جذابیت رو برام نداره. این که میبینی انگار یه چیزایی از قبل مشخص شده که مثلا یه بازی رو باید حتما ببازی یا حتی توی خود بازی یه دقایقی نباید حمله کنی و بازی مجبورت میکنه توپ لو بره و حریف حمله کنه اینا واقعا آدمو نا امید میکنه

فیفا یه بازی شده انگار هرچی ما روی کاغذ شانس برنده شدن داشته باشیم اما تو بازی باید دید قسمت چی هست !!! من برام روشنه یه بازی که قراره ببازم از دقیقه 5 میفهمم و بالعکس. یه چیز دیگه هم همونطور که دوستان گفتن میل شدید بازی به برگشت به وضعیت اول هست گل میزنیم توی سیزن یه جوری نمی فهمیم کی گل خوردیم مساوی شد. شده دقیقه 88 گل زدم هرکاری کردم دفاع کنم دقیقه 90 بزور گل رفته تو پاچم این مسائل به نظرم دستکاری و هندی کپ بازیه که نمیزاره بعضی وقتها حق به حق دار برسه

• Like
Reactions: db07
دوستان شما تنظیمات Camera رو چی گذاشتید ؟
پیشنهاد بدید رو کدوم بزارم هم بشه گرافیک بازی رو درست دید هم بتونم به زمین تسلط داشته باشم
من به یه چیز عجیبی برخوردم....
دوربین رو که میزارم رو Tele Broadcast احساس میکنم بازی خیلی سریعتر میشه بعد که Default میکنم سرعت کمتر به نظر میاد...
همچین چیزی رو شما هم احساس کردید ؟
من با PC بازی میکنم ولی تاپیک اونور خیلی خلوته
والا روی فور برعکسه روی برودکست سریعتره روی تله برودکست کندتره

دوستان داخل انلاین تنظیماتی داره که به هم وطنان میگ میگی کمتر بازی کرد؟
خداییش لذت بازی گرفته میشه از بس که سرعتی بازی میکنن نمیدونم چرا نمیرن نید فور اسپید بازی کنن و لعنت به ea باشه که بازی رو روی 5 دقیقه گذاشته!داخل 5 دقیقه خیلی سخت میشه جبران کرد
این جامهایی که داخل سیزن میزاره بازم برگزار میشه؟

سلام
آقا تو قسمت لایبراری کنسول تو لیست بازی های خریداری شده یه فیفا ۱۷ واسه من خود به خود اومده !!!! کامل هم هست!!! کسی نمیدونه جریان چیه!!!؟؟؟
(ریجن ۲ هست 43 گیگ هم حجم داره زیرش هم اسم کشور سوییس نوشته گویا!!!)

• Like
Reactions: ehsas1
دوستان داخل انلاین تنظیماتی داره که به هم وطنان میگ میگی کمتر بازی کرد؟
خداییش لذت بازی گرفته میشه از بس که سرعتی بازی میکنن نمیدونم چرا نمیرن نید فور اسپید بازی کنن و لعنت به ea باشه که بازی رو روی 5 دقیقه گذاشته!داخل 5 دقیقه خیلی سخت میشه جبران کرد
این جامهایی که داخل سیزن میزاره بازم برگزار میشه؟
در مورد قسمت اول سوالت منم همین مشکلو دارم.یکی دو هفته پیشم اینجا پرسیدم کسی جواب نداد.به جای فوتبال بازی کردن همه کار میکنن.اگه کسی میدونه کمک کنه منو هم نجات بده ازین وضعیت :)) .اون گزینه ای که داخل انلاین ستینگ هست مربوط به این قضیه نمیشه؟که مربوط به آی پی و اینا میشه؟:-?
در مورد قسمت دوم سوالت.اره.هر 11 روز به مدت 3 روز این پنجره کاپ ها باز میشه بعد دوباره بسته میشه تا 11 روز دیگه باز میشه.اینکه چرا همیشه در دسترس نیست رو نمیدونم
ولی کلا دوس دارم یه قسمت کاستوم تورنمنت انلاین هم باشه که مثلا 16نفر اینجا با هم یه جدول حذفی تشکیل بدیم بازی کنیم.البته مشکلات خودشم داره این بخش.امیدوارم اضافه کنن
سلام
آقا تو قسمت لایبراری کنسول تو لیست بازی های خریداری شده یه فیفا ۱۷ واسه من خود به خود اومده !!!! کامل هم هست!!! کسی نمیدونه جریان چیه!!!؟؟؟
(ریجن ۲ هست 43 گیگ هم حجم داره زیرش هم اسم کشور سوییس نوشته گویا!!!)
خدمت شما عارضم که اگه اشتباه نکنم برا اینه که فیفا به مناسبت بلک فرایدی 3-4 روز رایگان بود و اینم برای همونه چون منم دیدم برا منم بود
کلا شرکت ها دارن حرکت خوبی میزنن.بازی کامل رو بصورت دمو میذارن که گیمرها تست کن.واچ داگز 2 و کال اف اینفینیتی و ... نمونه های دیگه ای هستن که من یادمه

• Like
Reactions: atzoriha
من که گیر کردم توی دیویژن 6 بالاتر هم نمیشه اومد بازی ها بخصوص ایرانی ها همونطور که دوستان گفتن بشدت سرعتی شده و متکی به قدرت چند نفر مثل مسی و سوائرز همراه با پرس شدید تیم حریف تا خرخره میاد جلو!!! یه سری بازی ها هم هنوز داور سوت نزده گل رو خوردم !!! همش هم با بارسا و رئال خیلی تکراریه.. ملت بجز اینا چیز دیگه ای کار نمیکنن انگار. نمیدونم والا چجوری بعضیا تا دیویژن یک میان ما که هرچی کاستوم تاکیتک و اینستراکشن و فرمیشن بود تست زدیم از این بهتر نشد. با بایرن و یونتوس هم بازی میکنم. کم کم داره انگیزم کم میشه. تیک گزینه محدوده جغرافیایی رو برداشتم و الان یه سری حریف از اروپا پیدا میکنه که وضعیت رو بهتر کرده امیدوارم بشه این طلسم رو شکست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ehsas1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or