FIFA 17

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
header.jpg

FOOTBALL HAS CHANGED
طبق روال هر ساله و با نزدیک شدن به فصل تابستان از جدیدترین نسخه سری محبوب فیفا رونمایی شد. رونمایی که البته به نسبت سالهای قبل بسیار متفاوت بود و خبر از وجود تغییر و تحولات بسیار زیاد در نسخه 17 میداد.

• Powered With FROSTBITE: تغییری که میتوان از آن به عنوان بزرگترین تغییر صورت گرفته در بازی در طی سالیان اخیر یاد کرد. موتور ایگنایت که از ابتدای نسل 8 در بازیهای ورزشی EA مورد استفاده قرار میگرفت، از نسخه 17 جای خود رو به موتور قدرتمند فراستبایت خواهد داد. از جمله عناوینی که در این نسل با موتور فراستبایت ساخته شده اند میتوان به عناوین Dragon Age: Inquisition، Starwars: Battlefront، Need For Speed و Battlefield 4 اشاره کرد.
  • The Journey: برای اولین بار در تاریخ سری، فیفا 17 میزبان بخش داستانی کاملا جدید خواهد بود. Alex Hunter نام بازیکن جوانی است که سعی دارد با بازی در یکی از بهترین لیگ های دنیا برای خود اسمی دست و پا کند. در این بخش قابلیت بازی با هریک از 20 تیم حاضر در لیگ جزیره را خواهید داشت و این انتخاب کاملا در دستان شما خواهد بود که آینده الکس در این لیگ و در کدام تیم صورت بگیرد.
  • Own Every Moment: بازی در بخش گیم پلی، انیمیشن و هوش مصنوعی تغییرات شگرفی به خود خواهد دید تا دستور ها، تاکتیک و حرکاتی که در نظر دارید با دقت عمل بیشتری در بازی اجرا شوند. تغییری که میزان کنترل شما در بازی را به حداکثر در تاریخ سری خواهد رساند.

features.png
set piece.jpg
ضربات ایستگاهی
تمامی ضربات ایستگاهی فیفا، از کرنر گرفته تا ضربات پنالتی دچار بازنگری هایی شده و در مکانیزم تک تک آنها تغییراتی صورت گرفته است.
ضربات آزاد مستقیم: نوع ایستادن و ضربه زدن بازیکن ها به توپ بسیار مهم تر از قبل شده و قابلیت شخصی سازی بیشتری را داراست. نتیجه این تغییر نواخته شدن ضرباتی است که پیچش ها و کاتی به توپ میدهد که قبلا نواختن آنها در بازی امکان پذیر نبود. هم اکنون زدن ضرباتی همچون بیرون پا در ضربات آزاد امکان پذیر است.
ضربات کرنر: مکانیزم زدن کرنر ها تغییراتی داشته است. سیستم هدف گیزی جدیدی در این نوع ضربات بکار رفته است که این امکان را به شما میدهد که بر روی بازیکنان خاصی تمرکز کنید. حرکت هم تیمی هایتان در محوطه جریمه نیز به شکلی صورت میگیرد که سرزن ترین بازیکنانتان در بهترین موقعیت ها قرار بگیرند.
ضربات پنالتی: آزادی در ضربات پنالتی به بیشتر میزان خود در سری رسیده است. اکنون میتوانید نوع دورخیز خود، سرعت نزدیک شدن به توپ و زاویه ضربه زدن به آنرا کاملا به صورت شخصی شده انجام دهید.
پرتاب اوت: پرتاب های اوت نیز تغییراتی داشته اند. میتوانید موقعیت و سرعت خود را با قدم زدن در کنار خط طولی زمین تنظیم کنید و یا با وانمود کردن به پرتاب توپ مدافعین رو فریب دهید.

physic.jpg

نبرد های تن به تن
نبرد های تن به تن داخل زمین همانند سالهای گذشته دچار تغییراتی شده و در جنگ های موقعیت و تصاحب توپ کنترل بیشتری به بازیباز داده خواهد شد.
تکنولوژی عقب زدن (عقب رانی): به لطف این سیستم، راه های جدید بسیاری در طراحی حمله هایتان، زمانی که در حال نبرد بر سر توپ با بازیکن تیم حریف هستید، به شما داده خواهد شد. این سیستم این امکان را به شما میدهد تا در درگیری های تن به تن با استفاده از بدن بازیکن صاحب توپ و ایجاد مانع در مقابل بازیکن حریف برای خودتان زمان بیشتری بدست آورده و فرصت بیشتری برای طراحی نقشه های خود داشته باشید. برای مثال زمانی که در مقابل چند بازیکن حریف هسیتد با نگه داشتن توپ، فرصت فرار و اضافه شدن را به بازیکنان دگیر تیم بدهید.
تعاملات فیزیکی جدید: سطح درگیری ها با اضافه شدن امکانات جدید بسیار بیشتر از قبل شده است که سطح جزئیات و واقع گرایانه بودن بازی را بیش از پیش خواهد کرد. برخورد های دروازه بان با بازیکنان روی توپ های هوایی، توپ های 50-50، نبرد روی توپهای هوایی، سپر کردن بدن و ... .
حمل توپ 360 درجه با شیلد: همانطور که از عنوان مشخص است به لطف این قابلیت میتوانید در حالی که بدن بازیکنتان را در مقابل مدافعین سپر کرده اید، در جهت های دلخواه حمل توپ داشته باشید.

int.jpg

سیستم هوش فعال
سیستم جدیدی که قابلیت های جدیدی از آنالیز و بازیخوانی توسط هوش مصنوعی را به ارمغان دارد و به کمک آن، بازیکنان هم تیمی رفتار های جدیدی از خود در موقعیت های مختلف نشان خواهند داد.
سیستم آنالیز موقعیت: اکنون بازیکنان میتوانند با توجه به میزان فاصله و فضایی که در قسمت های مختلف بازی و اطراف بازیکنان مختلف است تصمیمات بهتری بگیرند. مثلا زمانی که پا به توپ هستید هم تیمی ها با توجه به فضای خالی در اختیار شما و اطراف خود در زمین پخش شوند.
انواع جدیدی از حملات و اضافه شدن ها به حملات: تنوع در اجرای نقشه های شما توسط هم تیمی هایتان بسیار بالاتر رفته است. فرار های ارکستره شده، فرار های فریب دهنده، درخواست ساپورت و پشتیبانی از هم تیمی ها در حملات و ... تنها چندین مورد از امکانات جدید شما در حملات خواهند بود.

Attack.jpg

تکنیک های جدید در حملات
آپشن ها و نوع ضربات جدیدی که در حملات دست شما را برای گلزنی باز تر خواهند کرد.
تمام کنندگی های با ضربات فنی: سیستمی که بطور خلاصه به شما این امکان را میدهد ضربات مختلف از حمله والی، بغل پا و ... را فنی تر و با دقت تر بزنید.
پاس های بسیار با دقت تر و ظریف: در موقعیت های سخت با فضاهای کم پاس های با دقت و با ظرافت برای هم تیمی هایتان ارسال کنید.
ضربات دروازه با دقت تر: شروع مجدد های سریع تر و با دقت تر که امکان زدن ضد حملات سریع را در اختیارتان خواهد گذاشت.
ضربات سر رو به زمین: کنترل بیشتر بازیکنان روی توپ های هوایی این امکان را به شما خواهد داد ضربات سر را به سمت زمین زده و کار دوازه بان ها را برای مهار آنها سخت تر کنید.

screen.png
اسکرین شات ها:
تصاویر | FIFA 17 | بازی‌سنتر

ویدئو ها:
فیلم‌ها | FIFA 17 | بازی‌سنتر

news.png
تیمهای ری اسکن شده (تایید شده و قطی):
Juventus
Bayern Munchen
Manchester United

شایعات مربوط به اسکن ها:
Premier League (rescan)
Bundesliga
Additions to the Women's roster
Special mention: Possible body scans
PSG (rescan)
Inter Milan
LA Galaxy

- EA Sports قرداد پارتنرشیپ ـش رو با Premier League تمدید کرده برای 3 فصل دیگه و یجورایی به بزرگترین و اصلی ترین اسپانسر لیگ برتر تبدیل شده. سوای یه سری موارد مربوط به پخش تلویزیونی و اسپانسرینگ بازیکن ماه و اینا در مورد خود بازی هم مزیت این قرارداد میتونه ارتباط هرچه بیشتر و بهتر EA با تیم های جزیره باشه.

- دموی بازی طبق اطلاعاتی که اومده 13 سپتامبر عرضه میشه.

آخرین ویرایش:
من از دوستان رئالی یه سوال دارم :D
این سری دیگه فحشم میدین :)) شک ندارم
آقا رونالدو و بیل همه چیز تمام، قبول، تو سرعت و شوت و قدرت چیزی کم ندارن. اصلا تو واقعیت میتونن معجزه کنن
مودریچ و تونی کروس هم دو تا از بهترین هافبک ها و پاسورهای دنیان اینم توش شکی نیست
ولی خداییش اینی که قدرت بدنی تونی کروس از پوگبا بیشتره دیگه تخیلی دیگه :))‌ قبول کنید (رو درجه لجندری کروس بدن میذاره چه تو حفظ توپ چه تو توپ گیری پوگبا رو محو میکنه!)

این فقط یه نقد خیلی خیلی ریز بود خواهشا بد برداشت نکنید

کاش EA بخش مدیریت باشگاه رو یکم توسعه میداد
مثلا تصور کنید با این پولایی که از فروش پیراهن و برند باشگاه و فروش بازیکن در میومد میتونستید استادیوم تیمتون رو پیشرفته تر کنید
یا حتی با مبالغ بالا یه استادیوم جدید شخصی سازی شده توسط خودتون برای تیم بسازید !
کمپ های ورزشی تمرینی بسازید برای تیم و هر چه کمپ ها پیشرفت کنن این تو پیشرفت بازیکن های جوون و آکادمی تاثیر مستقیم داشته باشه !

الان کلی پول داره وارد بازی میشه
حالا سوال اینجاست که تو FIFA 17 Career Mode چجوری میشه خرجشون کرد ؟ فقط خرید بازیکن ؟

بعد از ورشکست شدن شرکت بازیسازی thq کمپانی eaامتیاز سری ufc رو خرید و 2kهم سریwwe
الان ufc و ufc2 شاهکاریند واسه خودشون و کلی پیشرفت کردن ولی کشتی کج ها پسرفت هم کردن تو این سال های اخیر!متاشونم افتضاح شده!!!
اینو واسه اونایی میگم که فکر میکنن 2k خیلی راحت میتونه فوتبال بسازه و موفق بشه
نه اینجوریا هم نیس
اون تخصصش جای دیگس مثل بسکتبال و تنیس
Ea و کونامی هم بعد از بیش از دو دهه فوتبال ساختن اینقدر هم گاو نیستن که بعضی از دوستان میگن!!!
اونا هم قطعا تموم تلاششون اینه که بازیشون رو روز به روز شبیه سازتر کنن ...
یه سری ها میان اینجا یه نظراتی میدن انگار سالها جزو کارمندان ارشد ea و کونامی بودن!!!
ما ایرانیها کلا عادت داریم که تو هر زمینه ای اظهار فضل کنیم و خودمون رو متخصص نشون بدیم!!!
به هر حال موفق باشید...

ببینید دوستان آدم اگه بخواد از هر بازی ای ایراد بگیره خیلی راحته مثلا بگیم چرا آخرای نیمه اول که خطا صورت می گیره و داور اسپره می زنه بعد که بازی در نیمه اول تموم میشه و در نیمه دوم شروع میشه چرا هنوز اسپره هستش در اون نقطه و محو نشده.یا چرا رنگ سیاه اونقدر سیاه نیست و یا چرا بازی اینجوره و اونجوره. اگه به ایراد گرفتن باشه همه دوستان بلدن ایراد بگیرن ولی بهتر نیست دیدمون رو نسبت به بازی ای که می خواهیم بازی کنیم عوض کنیم و نقاط مثبت بازی رو به جای ضعفاش ببینیم.
مثلا همین مود داستانی که اضافه کردن توی دمو وقتی بازیش کنید خیلی هیجان انگیزه وقتی توی زمین میرید قشنگ استرس یه بازیکن که اولین بارشه می خواد برای یه تیم بزرگ به میدان بره رو میشه حس کرد. گیم پلی بازی هم سرعتش متغیره اونجور که بعضی ها میگن سریع نیست. توی واقعیت هم همینطور هست توی دو روز گذشته چند بازی مختلف دیدم یکی رئال و اسپانیول که انصافا رئال با وجودی که رونالدو و بیل نبودن ولی باز هم سرعتی بازی می کرد و بازی های شنبه لیگ آلمان که از شبکه بین اسپورت 2 پخش می شد و چهار بازی همزمان رو پوشش می داد نکته جالب بازی هامبورگ و لایپزیگ این بود که تیم هامبورگ تا دقیقه 66 دفاع می کرد و از دقیقه 66 به بعد 4 گل خورد که گل اولش هم از روی نقطه پنالتی بود. این رو گفتم در جواب دوستانی که میگن این نشد گیم پلی 70 دقیقه دفاع کنی یه دفعه گل می خوری یا بازیکنهای سرعتی خیلی سریع هستن. شما باید با استراتژی بازی کنید و به موقع دفاع و حمله کنید تا برنده بشید جلوی بازیکنهای سرعتی هم میشه گرفت اینقدر سخت نیست که بعضی دوستان سختش می کنند. یا مثلا بعضی ها راجع به لجندری میگن خیلی آسون شده ما راحت گل می زنیم حالا اگه ea یه آپدیت بده و لجندری رو واقعا سخت کنه ایندفعه بعضی دیگه میگن چرا لجندری اینقدر سخت شده قبلا بهتر بود. ببینید دوستان سلایق مختلفه و قرار نیست من و برادرم که توی یه خونه و پای یه دستگاه فیفا بازی می کنیم سلیقه هامون مثل هم باشه حتی سبک بازیمون فرق می کنه من دوست دارم با پاسکاری زیاد حمله کنم اون دوست داره بیشتر با سرعت و دریبل حمله کنه حالا حساب کنید که جمعیتی که فیفا بازی می کنن توی کل جهان چند نفرن قرار نیست همه مثل هم فکر کنن یا بازی کنن. اگه فیفا خیلی به شبیه ساز نزدیک باشه و بازی کردن خیلی سخت بشه اونوقت دیگه اسمش بازی نیست اونوقت خیلی لذتی رو که الان می برن بهشون دست نمیده.
شرمنده صحبتهام زیاد شد نمی خواستم چیزی بگم ولی الان چند روزه که به این تاپیک سر می زنم همش از بدی فیفا گفته میشه. گفتم حرف دلمون باهاتون در میون بذارم.
چه خوب میشه در کنار بدی گفتن از خوبی یه بازی هم بگیم. من حرفهام کلی هست ولی چون این تاپیک فیفا هست بیشتر تمرکزم رو فیفا بود.

دو روز دیگه دیدی گفتن که ببینین انچارتدم چه گرافیکی داره اما فیفا هنوز داره تکرار قبلو میکنه تعجب نکن ..چون اینا فقط قصدشون کوبیدن این بازیه

یادمه یکی از همینایی که هر روز 4/5 صفحه اینجا پست میزاره تو تایپک پس سال پیش به من و یکی دیگه گفت که شما اگه خوشتون نمیاد از بازی چرا اینقدر میاید تو این تایپک ؟ و پست میزارین که بازی بده ؟
الان خواستم اینو یاد اوری کنم که بذونه چیزیو که خودش گفته حداقل بهش عمل کنه ..نه اینکه به هر بهانه ای بیاد اینجا و مثلا بخواد همه رو اگاه کنه ..

یه حرفایی میبینم خندم میگیره..طرف نوشته هیچ تغییر نکرده بازی و از فیفا 12 همینطوره این فیفا :)) ادم با خودش میگه چرا جواب اینارو میدی اینا کلا فازشون معلوم نیس اما بازم زور داره اینکه یه چند نفر محدود
من خوشم نمیاد به کسی توهین کنم اما ناچارم اینو بگم ..مطمئنم چیزی از این فیفا سرشون نمیشه..وقتی میگه از 12 تغییری نداشته من کاملا متوجه میشم این ادم اصلا یا بازی نکرده یا اگه بازیم کرده هر سال فقط پلی کرده دو دست بازی کرده و همین روال بازی کردنش بوده چون بدون شک میگم کسی همین فیفارو هر سال بازی کرده باشه میفهمه چه تغییراتی پیش اومده..حتی همین 17..هنوز که هنوز بعد این همه روز یکیشون راجب فیزیکی شدن بازی صحبت نکرده ..

راجب فیزیکی که یه جورایی تو پیس به هیچ وجه وجود نداره..کافیه بخواین متوجه حرفم شین برین موقعه کرنر که حریف میزنه دفاع من تو من کنین با مهاجمای حریف که میفهمین چی میگم.. این یکی از چندین موردی بوده که امسال تغییر کرده و اینا فکر کردن به این راحتیاس همچین موردی ... بعد اومده داره 4 صفحه نقد مینویسه و ته همشونم فقط میخواد بگه این فیفا چرته

تا دیروز بحثشون پس بود..الان اونو ول کرده چسبیده به ان بی ای 2k ..دو روز دیگم انچارتدو میاره وسط و مقایسه میکنه
کلا کاره هر سالشونه..

من یه عذر خواهی به یه نفر بدهکارم..این بنده خدا دقیقا 2 هفته پیش حدودا گفت یه چند نفری هر سال روند کاریشون چطوره..من نمیدونستم این خوب اینارو میشناسه و خودم بهش گفتم بیخیال نظر دادن ازاده..
اما انگار اون کاربر راست میگفت..( اسم یوسرو فراموش کردم )

در کل ولی مهم نیس ..بزار هر جوری میخوان بگن این فیفا مشکل داره..خیلی خوبه که هر کسی اینو بازی نمیکنه ..وگرنه اسمش فیفا نبود که..1/2 سالم هست غربال ( قربال ) خوبی صورت گرفته و یه سریا کلا دیگه بیخیال فیفا میشن :D کلا بزار بد بگن..
بزار پیش بینی کنن سال 2036 فیفا زمین میخوره :)) سال 2050 پس بهترین بازی میشه... ( این بر اساس پستای خودشون نوشتم که اینجوری پیش بینی میکنن ) اما هر سال همین روند ادامه داره و شک ندارم این حرفا هر سالم بیشتر میشه
در کل هر چیزیو برا هر کسی نساختن ..اینجوری بگیم بهتره
شما مشخصه که منظورت کیا هستن !!! تابلو تمام هستش و منظور شما یکیش خود من هستم ( البته دوستای دیگه رو هم داری میگی ) و اشکالی نداره و هر طوری دلت میخواد فکر کن ! تو همون پست نقدم درباره فیفا 17 اول پست گفتم که شما ها هر طوری دلتون میخواین فکر کنین ! این جا بقیه دوستان پست ها رو میبینن و خودشون قضاوت میکنن . خداییش برو یه دور پستت رو بخون کاری جز مسخره کردن و ترول کردن و این که خیلی کول تشریف داری کار دیگه ای میکنی !!!؟؟؟

تو تمام این سال ها پست هام هستش و اینم پست من درباره فیفا 16 FIFA 16 برون ببین چقدر از اون نسخه تعریف کردم ! تازه با موتور قدیمی بود ! نسخه دمو فیفا 16 گیم پلی بسیار خوبی داشت یعنی عالی بود برو پست رو بخون و بیخود از خودت حرف در نیار و شایعه پراکنی نکن !

اینم یه پست دیگم درباره فیفا 16 FIFA 16 تا دلت بخواد از این پست ها دارم عزیز ! خیلی هم فکر میکنی فیفا باز کار درستی و خیلی کارت درسته بیا با هم از همون نسخه فیفا 94 تا همین فیفای امروزی با هم بحث میکنیم و ببینیم کی بیشتر فیفا بازی کرده و کی وقتش رو بیشتر برای فیفا گذاشته !!! کاری نداره که دوست داری بیا امتحان کنیم ببینیم که بیشتر درباره فیفا میدونه و کی بیشتر فیفا بازی کرده !!! ............ هه هه PES !!!!!! ........ PES که نسل قبل تو باقالیا بود و من فکر کنم هر نسخه رو از خود نسخه 2008 تا نسخه 2014 فقط چند دستی بیشتر بازی نکردم و یه راست رفت تو سطل آشغال !!!

از فیفا 17 هم فقط بد گفتم ؟؟؟!!! و یا گفتم چرته ؟؟؟ :|:|:)) خب مثل این که اون قسمت هایی که از بازی تعریف کردم هوش مصنوعی مغز شما ارور میده و فقط بخش هایی که از بازی انتقاد میشه رو برنامه ریزی شده که فقط قسمت های انتقادی رو پردازش کنه !

نقد هام درباره فیفا های قبلی که بماند یعنی فیفا مابین 08 تا خود 14 که واقعا بی نظیر بود در هر زمینه ای ! پست هام هست و حوصله ندارم برم از گورستان تاپیک های قدیمی برم بگردم و این جا بذارم ! همین پست فیفا 16 کفایت میکنه دوست عزیز ! و همین طور حد اقل هر سال اخبار هر دو بازی رو تا جایی که دستم برسه و وقت داشته باشم میذارم ! امثال ماها دنبال یه بازی فوتبال شبیه سازیم حالا میخواد فیفا باشه و یا PES یا میرزا قاشم شم !!!! اون PES 2017 هم گرفتاری محتوا و لایسنس و استادیوم و هزار تا بدبختی دیگه داره اونم بازی کاملی نیست ........... خلاصه درباره من یکی زدی به کاهدون و پست ها و نقد هام در این سال ها هستش ! و آرزوی نابودی فیفا رو داریم ؟؟؟!!!:| :)) ............ باشه شما راست میگی !!! :))

آخرین ویرایش:

من یه عذر خواهی به یه نفر بدهکارم..این بنده خدا دقیقا 2 هفته پیش حدودا گفت یه چند نفری هر سال روند کاریشون چطوره..من نمیدونستم این خوب اینارو میشناسه و خودم بهش گفتم بیخیال نظر دادن ازاده..

من بودم :D
بيخيالشون شين . شما دادا بزار بازي عرضه بشه .
٢-٣ روز بدش محو ميشن .

دو روز دیگه دیدی گفتن که ببینین انچارتدم چه گرافیکی داره اما فیفا هنوز داره تکرار قبلو میکنه تعجب نکن ..چون اینا فقط قصدشون کوبیدن این بازیه

یادمه یکی از همینایی که هر روز 4/5 صفحه اینجا پست میزاره تو تایپک پس سال پیش به من و یکی دیگه گفت که شما اگه خوشتون نمیاد از بازی چرا اینقدر میاید تو این تایپک ؟ و پست میزارین که بازی بده ؟
الان خواستم اینو یاد اوری کنم که بذونه چیزیو که خودش گفته حداقل بهش عمل کنه ..نه اینکه به هر بهانه ای بیاد اینجا و مثلا بخواد همه رو اگاه کنه ..

یه حرفایی میبینم خندم میگیره..طرف نوشته هیچ تغییر نکرده بازی و از فیفا 12 همینطوره این فیفا :)) ادم با خودش میگه چرا جواب اینارو میدی اینا کلا فازشون معلوم نیس اما بازم زور داره اینکه یه چند نفر محدود
من خوشم نمیاد به کسی توهین کنم اما ناچارم اینو بگم ..مطمئنم چیزی از این فیفا سرشون نمیشه..وقتی میگه از 12 تغییری نداشته من کاملا متوجه میشم این ادم اصلا یا بازی نکرده یا اگه بازیم کرده هر سال فقط پلی کرده دو دست بازی کرده و همین روال بازی کردنش بوده چون بدون شک میگم کسی همین فیفارو هر سال بازی کرده باشه میفهمه چه تغییراتی پیش اومده..حتی همین 17..هنوز که هنوز بعد این همه روز یکیشون راجب فیزیکی شدن بازی صحبت نکرده ..

راجب فیزیکی که یه جورایی تو پیس به هیچ وجه وجود نداره..کافیه بخواین متوجه حرفم شین برین موقعه کرنر که حریف میزنه دفاع من تو من کنین با مهاجمای حریف که میفهمین چی میگم.. این یکی از چندین موردی بوده که امسال تغییر کرده و اینا فکر کردن به این راحتیاس همچین موردی ... بعد اومده داره 4 صفحه نقد مینویسه و ته همشونم فقط میخواد بگه این فیفا چرته

تا دیروز بحثشون پس بود..الان اونو ول کرده چسبیده به ان بی ای 2k ..دو روز دیگم انچارتدو میاره وسط و مقایسه میکنه
کلا کاره هر سالشونه..

در کل ولی مهم نیس ..بزار هر جوری میخوان بگن این فیفا مشکل داره..خیلی خوبه که هر کسی اینو بازی نمیکنه ..وگرنه اسمش فیفا نبود که..1/2 سالم هست غربال ( قربال ) خوبی صورت گرفته و یه سریا کلا دیگه بیخیال فیفا میشن :D کلا بزار بد بگن..
بزار پیش بینی کنن سال 2036 فیفا زمین میخوره :)) سال 2050 پس بهترین بازی میشه... ( این بر اساس پستای خودشون نوشتم که اینجوری پیش بینی میکنن ) اما هر سال همین روند ادامه داره و شک ندارم این حرفا هر سالم بیشتر میشه
در کل هر چیزیو برا هر کسی نساختن ..اینجوری بگیم بهتره
نیاز نیست هر صفحه یک پست بزاری و انقدر به خودت فشار بیاری متوجه رهنمود های شما شدیم ما گمراهان
از بازیت لذت ببر بجای پند و اندرز دیگران و احساس خود خفن پنداری

من بودم :D
بيخيالشون شين . شما دادا بزار بازي عرضه بشه .
٢-٣ روز بدش محو ميشن .
نگران نباش دادا امسال من یکی هستم چون بازی دستم داره میاد و دوستم بهم میده بازی رو و صد در صد نسخه اصلی رو میخوام با اسلایدر ها امتحان کنم ببینم چی میشه ....... :D

خلاصه هستیم ............ خیلی نگران نباش .

بزار هم غلطه و درستش بذار هستش !!!

نگران نباش دادا امسال من یکی هستم چون بازی دستم داره میاد و دوستم بهم میده بازی رو و صد در صد نسخه اصلی رو میخوام با اسلایدر ها امتحان کنم ببینم چی میشه ....... :D

خلاصه هستیم ............ خیلی نگران نباش .

بزار هم غلطه و درستش بذار هستش !!!

شما با دمو كارت را ميوفتاد ؟!!
هرجور ميل كنم ميزارم . به شما هيچ ربطي نداره :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or