FIFA 17

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
header.jpg

FOOTBALL HAS CHANGED
طبق روال هر ساله و با نزدیک شدن به فصل تابستان از جدیدترین نسخه سری محبوب فیفا رونمایی شد. رونمایی که البته به نسبت سالهای قبل بسیار متفاوت بود و خبر از وجود تغییر و تحولات بسیار زیاد در نسخه 17 میداد.

• Powered With FROSTBITE: تغییری که میتوان از آن به عنوان بزرگترین تغییر صورت گرفته در بازی در طی سالیان اخیر یاد کرد. موتور ایگنایت که از ابتدای نسل 8 در بازیهای ورزشی EA مورد استفاده قرار میگرفت، از نسخه 17 جای خود رو به موتور قدرتمند فراستبایت خواهد داد. از جمله عناوینی که در این نسل با موتور فراستبایت ساخته شده اند میتوان به عناوین Dragon Age: Inquisition، Starwars: Battlefront، Need For Speed و Battlefield 4 اشاره کرد.
  • The Journey: برای اولین بار در تاریخ سری، فیفا 17 میزبان بخش داستانی کاملا جدید خواهد بود. Alex Hunter نام بازیکن جوانی است که سعی دارد با بازی در یکی از بهترین لیگ های دنیا برای خود اسمی دست و پا کند. در این بخش قابلیت بازی با هریک از 20 تیم حاضر در لیگ جزیره را خواهید داشت و این انتخاب کاملا در دستان شما خواهد بود که آینده الکس در این لیگ و در کدام تیم صورت بگیرد.
  • Own Every Moment: بازی در بخش گیم پلی، انیمیشن و هوش مصنوعی تغییرات شگرفی به خود خواهد دید تا دستور ها، تاکتیک و حرکاتی که در نظر دارید با دقت عمل بیشتری در بازی اجرا شوند. تغییری که میزان کنترل شما در بازی را به حداکثر در تاریخ سری خواهد رساند.

features.png
set piece.jpg
ضربات ایستگاهی
تمامی ضربات ایستگاهی فیفا، از کرنر گرفته تا ضربات پنالتی دچار بازنگری هایی شده و در مکانیزم تک تک آنها تغییراتی صورت گرفته است.
ضربات آزاد مستقیم: نوع ایستادن و ضربه زدن بازیکن ها به توپ بسیار مهم تر از قبل شده و قابلیت شخصی سازی بیشتری را داراست. نتیجه این تغییر نواخته شدن ضرباتی است که پیچش ها و کاتی به توپ میدهد که قبلا نواختن آنها در بازی امکان پذیر نبود. هم اکنون زدن ضرباتی همچون بیرون پا در ضربات آزاد امکان پذیر است.
ضربات کرنر: مکانیزم زدن کرنر ها تغییراتی داشته است. سیستم هدف گیزی جدیدی در این نوع ضربات بکار رفته است که این امکان را به شما میدهد که بر روی بازیکنان خاصی تمرکز کنید. حرکت هم تیمی هایتان در محوطه جریمه نیز به شکلی صورت میگیرد که سرزن ترین بازیکنانتان در بهترین موقعیت ها قرار بگیرند.
ضربات پنالتی: آزادی در ضربات پنالتی به بیشتر میزان خود در سری رسیده است. اکنون میتوانید نوع دورخیز خود، سرعت نزدیک شدن به توپ و زاویه ضربه زدن به آنرا کاملا به صورت شخصی شده انجام دهید.
پرتاب اوت: پرتاب های اوت نیز تغییراتی داشته اند. میتوانید موقعیت و سرعت خود را با قدم زدن در کنار خط طولی زمین تنظیم کنید و یا با وانمود کردن به پرتاب توپ مدافعین رو فریب دهید.

physic.jpg

نبرد های تن به تن
نبرد های تن به تن داخل زمین همانند سالهای گذشته دچار تغییراتی شده و در جنگ های موقعیت و تصاحب توپ کنترل بیشتری به بازیباز داده خواهد شد.
تکنولوژی عقب زدن (عقب رانی): به لطف این سیستم، راه های جدید بسیاری در طراحی حمله هایتان، زمانی که در حال نبرد بر سر توپ با بازیکن تیم حریف هستید، به شما داده خواهد شد. این سیستم این امکان را به شما میدهد تا در درگیری های تن به تن با استفاده از بدن بازیکن صاحب توپ و ایجاد مانع در مقابل بازیکن حریف برای خودتان زمان بیشتری بدست آورده و فرصت بیشتری برای طراحی نقشه های خود داشته باشید. برای مثال زمانی که در مقابل چند بازیکن حریف هسیتد با نگه داشتن توپ، فرصت فرار و اضافه شدن را به بازیکنان دگیر تیم بدهید.
تعاملات فیزیکی جدید: سطح درگیری ها با اضافه شدن امکانات جدید بسیار بیشتر از قبل شده است که سطح جزئیات و واقع گرایانه بودن بازی را بیش از پیش خواهد کرد. برخورد های دروازه بان با بازیکنان روی توپ های هوایی، توپ های 50-50، نبرد روی توپهای هوایی، سپر کردن بدن و ... .
حمل توپ 360 درجه با شیلد: همانطور که از عنوان مشخص است به لطف این قابلیت میتوانید در حالی که بدن بازیکنتان را در مقابل مدافعین سپر کرده اید، در جهت های دلخواه حمل توپ داشته باشید.

int.jpg

سیستم هوش فعال
سیستم جدیدی که قابلیت های جدیدی از آنالیز و بازیخوانی توسط هوش مصنوعی را به ارمغان دارد و به کمک آن، بازیکنان هم تیمی رفتار های جدیدی از خود در موقعیت های مختلف نشان خواهند داد.
سیستم آنالیز موقعیت: اکنون بازیکنان میتوانند با توجه به میزان فاصله و فضایی که در قسمت های مختلف بازی و اطراف بازیکنان مختلف است تصمیمات بهتری بگیرند. مثلا زمانی که پا به توپ هستید هم تیمی ها با توجه به فضای خالی در اختیار شما و اطراف خود در زمین پخش شوند.
انواع جدیدی از حملات و اضافه شدن ها به حملات: تنوع در اجرای نقشه های شما توسط هم تیمی هایتان بسیار بالاتر رفته است. فرار های ارکستره شده، فرار های فریب دهنده، درخواست ساپورت و پشتیبانی از هم تیمی ها در حملات و ... تنها چندین مورد از امکانات جدید شما در حملات خواهند بود.

Attack.jpg

تکنیک های جدید در حملات
آپشن ها و نوع ضربات جدیدی که در حملات دست شما را برای گلزنی باز تر خواهند کرد.
تمام کنندگی های با ضربات فنی: سیستمی که بطور خلاصه به شما این امکان را میدهد ضربات مختلف از حمله والی، بغل پا و ... را فنی تر و با دقت تر بزنید.
پاس های بسیار با دقت تر و ظریف: در موقعیت های سخت با فضاهای کم پاس های با دقت و با ظرافت برای هم تیمی هایتان ارسال کنید.
ضربات دروازه با دقت تر: شروع مجدد های سریع تر و با دقت تر که امکان زدن ضد حملات سریع را در اختیارتان خواهد گذاشت.
ضربات سر رو به زمین: کنترل بیشتر بازیکنان روی توپ های هوایی این امکان را به شما خواهد داد ضربات سر را به سمت زمین زده و کار دوازه بان ها را برای مهار آنها سخت تر کنید.

screen.png
اسکرین شات ها:
تصاویر | FIFA 17 | بازی‌سنتر

ویدئو ها:
فیلم‌ها | FIFA 17 | بازی‌سنتر

news.png
تیمهای ری اسکن شده (تایید شده و قطی):
Juventus
Bayern Munchen
Manchester United

شایعات مربوط به اسکن ها:
Premier League (rescan)
Bundesliga
Additions to the Women's roster
Special mention: Possible body scans
PSG (rescan)
Inter Milan
LA Galaxy

- EA Sports قرداد پارتنرشیپ ـش رو با Premier League تمدید کرده برای 3 فصل دیگه و یجورایی به بزرگترین و اصلی ترین اسپانسر لیگ برتر تبدیل شده. سوای یه سری موارد مربوط به پخش تلویزیونی و اسپانسرینگ بازیکن ماه و اینا در مورد خود بازی هم مزیت این قرارداد میتونه ارتباط هرچه بیشتر و بهتر EA با تیم های جزیره باشه.

- دموی بازی طبق اطلاعاتی که اومده 13 سپتامبر عرضه میشه.

آخرین ویرایش:
دوستان خودتون میدونیدا
ولی به نظرم سطح تاپیک رو با کل کل های بچه گانه پایین میارید!
کسایی رو هم که میان اینجا پارازیت میندازن رو اگه جوابشونو ندید خسته میشن دیگه نمیان...
اینا چون بهشون توجه میشه هی میان خوشمزگی میکنن...
مرسی

آخرین ویرایش:
دوستانی که از دفاع تاکتیکال استفاده میکنن میشه یه توضیحی بدن دقیقا با چیش حال میکنن ؟
من هر چقدر با این سبک دفاع بازی میکنم بیشتر نمیفهممش ! اصلا یعنی چی آخه ! ۹۰ دقیقه خیلی خوب دفاع میکنی توپ رد نمیشه بعد یدفه توپ میاد زیر پای یه بازیکن قوی حریف
شروع میکنه ، یکی دوتا سه تا چهارتا و آخر تک به تک و گل ! بابا تا دو دقیقه پیش یه نفرم نمیتونستی رد کنی یدفه شدی مارادونا ؟

استفاده از این سبک دفاع تو تمامی بخش های آنلاین غیر از دوستانه ها اجباریه درسته ؟
چی میشد حالا مثلا اجازه میداد از همون لگاسی استفاده کنیم. حیف این بازی به این فوق العاده ای نیست که باید با این سبک دفاع انقدر بره رو مخ !

بازیه خوبیه ولی آقا دمو باگ هد و سانتر رو به جلو از طرفین داره.....

ببینید کی گفتم ...در حد عمقی هوایی فیفا 15 هست این باگ....

وخیلی راحت پینگ پنگی میشه پاسکاری کرد :|
ولی در کل خیلی بهتر از رقیبش هست

خیلی پاس اشتباه تو بازی بالاس من هدفم پاس به یه بازیکن دیگ ست که بهش پاس بدم میده یکی دیگه (سیستم پاس کاری هم گذاشتم رو SEMI / MANUAL هم زیاد فرق نکرد)

به نظرم سبکتر... خیلی تکانه ش بالاس :/ الان فن ها میریزن سرم ...سرعت بازی هم یقیین شد واسم بالا رفته بعد از آپدیت با ۶ دست که زدم
اوه اوه سالای پیش بازی عرضه میکرد بعدش آپدیت میداد سرعت میگ میگ میکرد امسال از دمو شروع کرده.خدابخیر کنه...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

نقاط قوت و ضعف دمو رو دوستان که قطعا بیشتر از من هم تجربه دارن و وارد ترن گفتن، منم گفتم نظراتم رو دربارش بگم مخصوصا یه چند مورد میخواستم ببینم نظر درباره بقیش چیه.

اول باید بگم که به نظرم بازی از هر جنبه ای که بخوایم بررسی کنیم پیشرفت داشته، نمیگم ضعف نداشته فقط میگم بهتر شدن توش بوده. گرافیک و صدای هوادارا و انیمیشن ها و ریزه کاری ها همه چی عالیه. از بین این سه تا ورزشگاه خب من استمفورد بریج رو بیشتر میشناسم و باید بگم واقعا خوب طراحیش کردن که اگر تو روز بازی کنید خیلی بیشتر پی میبرید به طراحی فوق العادش، حتی از نسخه قبل هم بهتره. البته این پیشرفت ها تو گرافیک با توجه به استفاده از موتور جدید قابل پیشبینی بود. گیم پلی دل چسب تر شده و یه چیزی که خیلی توجهم رو جلب کرد سبک بازی تیم های مختلفه! مثلا وقتی خواستم ببینم تیم خودم چقدر بازی باهاش سخته رفتم یه بار چلسی رو برداشتم یه بار هم سیتی حریفم هم یونایتد. وقتی سیتی بودم یونایتد خیلی با احتیاط تر بازی میکرد نسبت به وقتی چلسی بودم! ولی وقتی چلسی بودم دائما حمله میکرد و چه حمله ای هم داره یونایتد! یا مثلا یوونتوس خیلی بسته بازی میکنه و رد شدن از دفاعش واقعا سخته، دفاع بایرن هم فوق العاده قویه. این سبک جدید کرنر ها و ضربات پنالتی و ضربات آزاد به نظرم لازم بود که یه تغییری ایجاد بشه و خودش یه جور چالشه، من خودم هنوز درست حسابی یاد نگرفتم به خصوص پنالتی زدن رو ولی به نظرم این تغییر لازم و خوب بود.

اما یه سری مشکلاتم هست. مثلا رئال واقعا بیش از حد حملش خوبه :| یکی دیگه از دوستان هم گفتن واقعا بیش از حد قویه هر جارو ببندی آخرش مودریچی خامسی یکی میاد کل دفاع رو جمع میکنه میره خیلی غیر طبیعیه این موضوع اصلا بازی نمیذاره از رئال گل نخوری :|

درباره این مشکل تاریک بودن شب ها تا حدودی موافقم ولی برای من چیزی نیست که اذیت کنه. تازه یه موضوع دیگم هست، شما خود استمفورد بریج رو تو شب ببینید، همین دیشب بازی داشتن، تو شب نسبت به ورزشگاهایی مثل نیوکمپ و برنابئو کم نور تره حالا شاید خواستن طبیعی تر بسازن نمیدونم! ولی درست میگید باید پر نور تر باشه ورزشگاه تو شب. ولی به جاش بازی تو روز خیلی لذت بخشه.

این فیلتر سفیده چیه این رو هم من چند باری دیدم که احتمالا بخاطر اینه که اولین بار از فراستیبایت استفاده کردن، امیدوارم درستش کنن تو نسخه اصلی چون واقعا تو ذوق میزنه. یه مشکل عجیب دیگه هم اینه که من چند بار دیدم یهویی از این سر تا اون سر زمین داور اسپری زده :|:| دو سه بار اینو دیدم میگفتم خدایا این چیه دیگه فهمیدم این اتفاق دیدن بعد ضربات آزد پیش میاد که داور میاد اسپری بزنه! این یکی دیگه بعید بود واقعا :|

این سرعت بازی و فیزیک توپ به نظرم بیشتر سلیقه ایه، مثلا برای من اصلا قابل احساس نبود تا وقتی بیام نظرات اینجا رو بخونم متوجه هم نشده بودم، احتمالا هم تو نسخه اصلی تغییر کرده.

یه چیزی خیلی رو اعصابه! تیرک :| خیلی از شوتام میخوره به تیرک واقعا اعصابمو خورد کرده نمیدونم چرا اینطوریه گریم درومد سر این تیرک زدنا :| نمیدونم برا بقیه هم هست این مشکل؟!

متاسفانه این قضیه که میخوای به یکی پاس بدی به یکی دیگه میده هنوز هم هست واقعا انتظار داشتم برطرف بشه چون خیلی خیلی بد و رو مخه من خودم خیلی باهاش درگیرم مخصوصا تو ضد حمله ها قشنگ گند میزنه به کل کاری که میخواستی بکنی! کسی نمیدونه چطوری میشه درست کرد اینو؟! یا حداقل بهترش کرد؟

به هر حال امیدوارم مشکلات تو نسخه اصلی حل شده باشه دیگه مشکلی نداشته باشیم، راستی کسی خبر نداره این آپدیته فقط واسه وانه؟ یا واسه ps4 هم هست؟

خیلی پاس اشتباه تو بازی بالاس من هدفم پاس به یه بازیکن دیگ ست که بهش پاس بدم میده یکی دیگه (سیستم پاس کاری هم گذاشتم رو SEMI / MANUAL هم زیاد فرق نکرد)
فک کنم شمام مثل من تو فیفاهای قبلی زیاد از مثلث استفاده میکردی که اینجا هی پاس اشتباه میدی! کلا مثل اینکه سیستم پاسای عمقی رو عوض کردن شدیدا هم به ویژن بازیکن وابسته شده به خاطر همینه دیگه راحت نمیشه همینجوری پاس در عمق انداخت :D کلا باید عادت کنیم که بیشتر از ضربدر استفاده کنیم من که تو فیفاهای قبلی حتی پاس معمولیمم با مثلث مینداختم!

نقاط قوت و ضعف دمو رو دوستان که قطعا بیشتر از من هم تجربه دارن و وارد ترن گفتن، منم گفتم نظراتم رو دربارش بگم مخصوصا یه چند مورد میخواستم ببینم نظر درباره بقیش چیه.

اول باید بگم که به نظرم بازی از هر جنبه ای که بخوایم بررسی کنیم پیشرفت داشته، نمیگم ضعف نداشته فقط میگم بهتر شدن توش بوده. گرافیک و صدای هوادارا و انیمیشن ها و ریزه کاری ها همه چی عالیه. از بین این سه تا ورزشگاه خب من استمفورد بریج رو بیشتر میشناسم و باید بگم واقعا خوب طراحیش کردن که اگر تو روز بازی کنید خیلی بیشتر پی میبرید به طراحی فوق العادش، حتی از نسخه قبل هم بهتره. البته این پیشرفت ها تو گرافیک با توجه به استفاده از موتور جدید قابل پیشبینی بود. گیم پلی دل چسب تر شده و یه چیزی که خیلی توجهم رو جلب کرد سبک بازی تیم های مختلفه! مثلا وقتی خواستم ببینم تیم خودم چقدر بازی باهاش سخته رفتم یه بار چلسی رو برداشتم یه بار هم سیتی حریفم هم یونایتد. وقتی سیتی بودم یونایتد خیلی با احتیاط تر بازی میکرد نسبت به وقتی چلسی بودم! ولی وقتی چلسی بودم دائما حمله میکرد و چه حمله ای هم داره یونایتد! یا مثلا یوونتوس خیلی بسته بازی میکنه و رد شدن از دفاعش واقعا سخته، دفاع بایرن هم فوق العاده قویه. این سبک جدید کرنر ها و ضربات پنالتی و ضربات آزاد به نظرم لازم بود که یه تغییری ایجاد بشه و خودش یه جور چالشه، من خودم هنوز درست حسابی یاد نگرفتم به خصوص پنالتی زدن رو ولی به نظرم این تغییر لازم و خوب بود.

اما یه سری مشکلاتم هست. مثلا رئال واقعا بیش از حد حملش خوبه :| یکی دیگه از دوستان هم گفتن واقعا بیش از حد قویه هر جارو ببندی آخرش مودریچی خامسی یکی میاد کل دفاع رو جمع میکنه میره خیلی غیر طبیعیه این موضوع اصلا بازی نمیذاره از رئال گل نخوری :|

درباره این مشکل تاریک بودن شب ها تا حدودی موافقم ولی برای من چیزی نیست که اذیت کنه. تازه یه موضوع دیگم هست، شما خود استمفورد بریج رو تو شب ببینید، همین دیشب بازی داشتن، تو شب نسبت به ورزشگاهایی مثل نیوکمپ و برنابئو کم نور تره حالا شاید خواستن طبیعی تر بسازن نمیدونم! ولی درست میگید باید پر نور تر باشه ورزشگاه تو شب. ولی به جاش بازی تو روز خیلی لذت بخشه.

این فیلتر سفیده چیه این رو هم من چند باری دیدم که احتمالا بخاطر اینه که اولین بار از فراستیبایت استفاده کردن، امیدوارم درستش کنن تو نسخه اصلی چون واقعا تو ذوق میزنه. یه مشکل عجیب دیگه هم اینه که من چند بار دیدم یهویی از این سر تا اون سر زمین داور اسپری زده :|:| دو سه بار اینو دیدم میگفتم خدایا این چیه دیگه فهمیدم این اتفاق دیدن بعد ضربات آزد پیش میاد که داور میاد اسپری بزنه! این یکی دیگه بعید بود واقعا :|

این سرعت بازی و فیزیک توپ به نظرم بیشتر سلیقه ایه، مثلا برای من اصلا قابل احساس نبود تا وقتی بیام نظرات اینجا رو بخونم متوجه هم نشده بودم، احتمالا هم تو نسخه اصلی تغییر کرده.

یه چیزی خیلی رو اعصابه! تیرک :| خیلی از شوتام میخوره به تیرک واقعا اعصابمو خورد کرده نمیدونم چرا اینطوریه گریم درومد سر این تیرک زدنا :| نمیدونم برا بقیه هم هست این مشکل؟!

متاسفانه این قضیه که میخوای به یکی پاس بدی به یکی دیگه میده هنوز هم هست واقعا انتظار داشتم برطرف بشه چون خیلی خیلی بد و رو مخه من خودم خیلی باهاش درگیرم مخصوصا تو ضد حمله ها قشنگ گند میزنه به کل کاری که میخواستی بکنی! کسی نمیدونه چطوری میشه درست کرد اینو؟! یا حداقل بهترش کرد؟

به هر حال امیدوارم مشکلات تو نسخه اصلی حل شده باشه دیگه مشکلی نداشته باشیم، راستی کسی خبر نداره این آپدیته فقط واسه وانه؟ یا واسه ps4 هم هست؟

خب در مورد قدرت عجیب و غریب رئال که خودم شخصا تجربش کردم (رو درجه لجندری یا سیستم دفاعی تاکتیکال) که خب مشخصا بعضی مواقع نمیشه از رئال گل نخورد من ۳۰ بار مثلا شاید با رئال بازی کردم ۲۵ بار بردمشون ولی فقط یبارش تونستم کلین شیت کنم که خودمم تعجب کردم !‌

در مورد مشکل دیرک دروازه این مشکل از FIFA 16 وجود داشت هنوزم وجود داره یادمه بعضی مواقع تو FIFA 16 تو یه بازی بیش از ۱۰ بار میزدم به تیر دروازه که واقعا دیگه میخواستم کلمو بکوبم به دیوار آخرش !‌

در مورد دقت پاس هم خب این یکی فقط نیاز به تمرین داره. اولا ببین بازیکنت برای رسوندن صحیح توپ فاصله های دور باید قدرت Long Pass بالایی داشته باشه بعد هر چی بیشتر پر کنی یار دورتر رو هدف قرار میده.

این مشکل اسپری و اون سفیدی که دوستان میگن عجیبه من خودم هنوز ندیدمش :|

راجب رئال بهتون بگم ..چون که داره تقریبا روزی 10..15 دست بازی میکنم هر روز..اکثرا هم میرم لیون میگیرم جلو رئال منچستر بایرن تستش میکنم..چون اینجوری راحت تر میتونم بازی کنم

ببین باور کن شده 7/8 دست راحت بردمشون..شاید فوقش 2/3 دست بره پنالتی..چند تا بازیم معمولا با اختلاف گل کم 1/2 تا میبازم..که این مورد اخر بیشتر تو ضد حمله استفاده میکنن..( امسال یه خوبی داره حتی اولترا اتک هم بزار تیمت به فنا نمیره..

سالای قبل میزاشتی اتک اصلا نظم بهم میریخت و مطمئنن توپو میگرفتن گل میزدن بهت ..واسه همین امسال که این موضوع حل شده حمله خیلی میچسبه )

داشتم اینو میگفتم که ببین من سعی میکنم از همون جلوی دروازشون که توپو میگیرن پرس میکنم و سریع با
پرس کردن از هر طرف و تو پاش رفتن ( مربع نمیزنما ) چون اگه بخوای تند تند مربع بزنی ..یکیو اشتباه بزنی اون در رفته و یه بازیکنتم محو میشه ! در کل نمیزارم بیان تو زمین من..و گوشه های زمینم با تکل جوری که وحشی بازی باشه :D

توپوشو باس دفع کنی یا اوت میشه حالا یا خطا..یا توپو میگیری..در کل بخوای شل بازی کنی مطمئنن باید از رئال CPU گل بخوری..غیر این نمیشه..ببین من نظرم اینه تو داره با cpU بازی میکنی و میخوای ببریش حتی تو این لجند مسخره ی امسال ( نسبت به قبل افت کرده )

باید حداقلش دو برابر اینکه داره با یه انسان واقعی بازی میکنی توان بزاری..بخصوص تو دفاع ..چون وگرنه یا میبازی یا گل الکی میخوری

به هر حال نمیدونم ..شاید قبول نداشته باشی حرفمو..اما من تجربه این چند روزو که بازی رو انجام دادم میگم.

============
اره یه سری توپا میخوره تیرک..این تیرکات بیشتر شوته یا تک به تکا ؟؟ چون تک به تکارو اکثرا اروم بزنی بهتره...و احتمال گلشم بیشتره..اما اگه شوتت منظورت بود میخوره تیرک ..درسته بعضی اوقات اینطور میشه

============

پاس رو از یه لحاظ حرفت درسته ..ولی اینم دقت کن موقعه ضد حمله تو و تقریبا همه از جمله خودم فقط میخوایم توپو برسونیم به مهاجمای جلو..انتظار نباس داشته باشی وقتی فقط دکمه پاسو میزنی یک راست بره تو پاش..

اینجوری اگه بخوای میشه قبل فیفا 13 ..اون زمان هر جور بود بازیکنت..حتی روش یه طرف دیگه بود..پاسو میدادی به یکی که باش فاصله داره صاف میرفت زیر پاش

این قضیه بیشتر به خودت بستگی داره..سعی کن پاسی صد در صده بدی وگرنه راحت لو میره..امسالم مثلث رو ضعیف کردن یا شاید از قدرت قبلش کم کردن..بخوای پاس تو عمق زمینی بدی باید کاملا اندازه مشخصی پر کنی..مثل قبل بگیریش اروم میشه و مدافع راحت میگیره ..

خب در مورد قدرت عجیب و غریب رئال که خودم شخصا تجربش کردم (رو درجه لجندری یا سیستم دفاعی تاکتیکال) که خب مشخصا بعضی مواقع نمیشه از رئال گل نخورد من ۳۰ بار مثلا شاید با رئال بازی کردم ۲۵ بار بردمشون ولی فقط یبارش تونستم کلین شیت کنم که خودمم تعجب کردم !‌

در مورد مشکل دیرک دروازه این مشکل از FIFA 16 وجود داشت هنوزم وجود داره یادمه بعضی مواقع تو FIFA 16 تو یه بازی بیش از ۱۰ بار میزدم به تیر دروازه که واقعا دیگه میخواستم کلمو بکوبم به دیوار آخرش !‌

در مورد دقت پاس هم خب این یکی فقط نیاز به تمرین داره. اولا ببین بازیکنت برای رسوندن صحیح توپ فاصله های دور باید قدرت Long Pass بالایی داشته باشه بعد هر چی بیشتر پر کنی یار دورتر رو هدف قرار میده.

این مشکل اسپری و اون سفیدی که دوستان میگن عجیبه من خودم هنوز ندیدمش :|

آره منم بیشتر مشکلم گل نخوردنه نه باختن! کلا من معمولا فیفا یا منچستر بر میدارم یا یووه، یووه رو هم بخاطر دفاعش بر میدارم وقتیم یووه بر میدارم خیلی خوب دفاع میکنم تو 16 بازی میکردم سخت گل میخوردم با یووه :D حالا انتظار نداشتم که 17 هم همینطوری باشه ولی آخه رئالش خیلی رو مخه مثلا 60 70 دقیقه عالی دفاع میکنی توپ رد نمیشه یهویی مودریچ توپو میگیره همرو جا میذاره میزنه تو گل! نه یکی دو تا همرو! این خیلی بده!

اون مشکل اسپری و سفیدی رم ایشالا میبینی :D جدا از شوخی ولی هست عجیبم هست واقعا مخصوصا اون اسپری:|

راجب رئال بهتون بگم ..چون که داره تقریبا روزی 10..15 دست بازی میکنم هر روز..اکثرا هم میرم لیون میگیرم جلو رئال منچستر بایرن تستش میکنم..چون اینجوری راحت تر میتونم بازی کنم

ببین باور کن شده 7/8 دست راحت بردمشون..شاید فوقش 2/3 دست بره پنالتی..چند تا بازیم معمولا با اختلاف گل کم 1/2 تا میبازم..که این مورد اخر بیشتر تو ضد حمله استفاده میکنن..( امسال یه خوبی داره حتی اولترا اتک هم بزار تیمت به فنا نمیره..

سالای قبل میزاشتی اتک اصلا نظم بهم میریخت و مطمئنن توپو میگرفتن گل میزدن بهت ..واسه همین امسال که این موضوع حل شده حمله خیلی میچسبه )

داشتم اینو میگفتم که ببین من سعی میکنم از همون جلوی دروازشون که توپو میگیرن پرس میکنم و سریع با
پرس کردن از هر طرف و تو پاش رفتن ( مربع نمیزنما ) چون اگه بخوای تند تند مربع بزنی ..یکیو اشتباه بزنی اون در رفته و یه بازیکنتم محو میشه ! در کل نمیزارم بیان تو زمین من..و گوشه های زمینم با تکل جوری که وحشی بازی باشه :D

توپوشو باس دفع کنی یا اوت میشه حالا یا خطا..یا توپو میگیری..در کل بخوای شل بازی کنی مطمئنن باید از رئال CPU گل بخوری..غیر این نمیشه..ببین من نظرم اینه تو داره با cpU بازی میکنی و میخوای ببریش حتی تو این لجند مسخره ی امسال ( نسبت به قبل افت کرده )

باید حداقلش دو برابر اینکه داره با یه انسان واقعی بازی میکنی توان بزاری..بخصوص تو دفاع ..چون وگرنه یا میبازی یا گل الکی میخوری

به هر حال نمیدونم ..شاید قبول نداشته باشی حرفمو..اما من تجربه این چند روزو که بازی رو انجام دادم میگم.

============
اره یه سری توپا میخوره تیرک..این تیرکات بیشتر شوته یا تک به تکا ؟؟ چون تک به تکارو اکثرا اروم بزنی بهتره...و احتمال گلشم بیشتره..اما اگه شوتت منظورت بود میخوره تیرک ..درسته بعضی اوقات اینطور میشه

============

پاس رو از یه لحاظ حرفت درسته ..ولی اینم دقت کن موقعه ضد حمله تو و تقریبا همه از جمله خودم فقط میخوایم توپو برسونیم به مهاجمای جلو..انتظار نباس داشته باشی وقتی فقط دکمه پاسو میزنی یک راست بره تو پاش..

اینجوری اگه بخوای میشه قبل فیفا 13 ..اون زمان هر جور بود بازیکنت..حتی روش یه طرف دیگه بود..پاسو میدادی به یکی که باش فاصله داره صاف میرفت زیر پاش

این قضیه بیشتر به خودت بستگی داره..سعی کن پاسی صد در صده بدی وگرنه راحت لو میره..امسالم مثلث رو ضعیف کردن یا شاید از قدرت قبلش کم کردن..بخوای پاس تو عمق زمینی بدی باید کاملا اندازه مشخصی پر کنی..مثل قبل بگیریش اروم میشه و مدافع راحت میگیره ..

اتفاقا این پرس کردن که میگی منم دمو رو که شروع کردم بازی کنم همش پرس میکردم! رو 16 هم خیلی پرس میکردم جواب هم میداد. اینجا اومدم پرس کنم چند دست دیدم تو عمق میندازن بدبخت میشم مثلا با بارتزالی باید با رونالدو کورس بزارم بگیرمش :)) از وقتی دیگه پرس نکردم بهتر شد یکم ولی باز هست. شل هم بازی نمیکنم کلا من بازی سفت و دفاعی رو اتفاقا دوست دارم بخاطر همین یووه رو معمولا بر میدارم. حالا باز برم این پرس رو امتحان کنم، شاید هم مشکل از سیستمیه که انتخاب میکنم نمیدونم.

-----------------------------

تیرک هم منظورم رو شوت ها بود، شوت های پشت محوطه! یه تیکه یه شوت از پشت محوطه کات دار زدم خورد به تیرک عمودی برگشت رو خط محوطه دوباره کات دار زدم خورد تیرک افقی :|:|

------------------------------

نه ببین مثلا؛ یه ضد حمله میزنم دارم مثلا با دنی آلوز که راسته زمینه میرم میخوام در عمق بندازم واسه دیبالا که نزدیکشه در حالی که من خیلی مثلث رو پر نکردم ولی محکم میفرسته واسه ساندرو که اونطرف زمینه :|

آره نقش مثلث رو خیلی کمتر کردن امسال فقط تو پاسکاری های نزدیک به درد میخوره که به ضرر من شد:D کلا تغییراتی که انجام دادن به سبک بازی من که همش ضد حمله ایناست ضرر میزنه :D

از هر دو نفر تشکر میکنم که توجه میکنید به پست ها و وقت میذارید :D

• Like
Reactions: Horror
آقا این سیستم سپرش عالیه :))
چرا اینطوریه این ؟ :)) همینطوری سپر بگیرید آروم آروم برید تو محوطه جریمه و گلش کنید
خوراک بازیکنایی مثل زلاتان که هم قدرت فیزیکی خوبی دارن هم شوت های وحشتناکی میزنن
راحت نزدیک محوطه که شدید سپر بگیرید برید داخل و شوت کنید اصلا نمیتونن ازتون بگیرن توپ رو
بازیکنتون شوت زنم نبود خیلی راحت سر فرصت پاس بدید به یه تموم کننده ی خوب

درود دوستان
از دمو خیلی خوشم آمد بازی خیلی روان می باشد(چه رسمی گفتم)
اما چرا نمیشه همانند فیفا 16 با بهره بردن از L2 و R1 دو نفره دفاع نمایید؟:D
مدافعین سرگشته و حیران می چرخند هنگامی که از این دو دکمه بهره می برم:|

دفاع تاكتيكال رو ميشه توضيح بدين دوستان؟!! من متوجه نشدم چيه از جايي بايد فعالش كرد يا تفاوتي تو بازي ايجاد كرده يا..؟! من مثل ١٦ دفاع ميكردم :دي
دفاع legacy: گرفتن دکمه A در ایکس باکس و X در ps4 و دفاع خودش توپو میگیره!

دفاع tactical: ترکیب تمام دکمه‌ها با هم ولی بازم دفاع توپو نمیگیره! (به خصوص در حمله اول حریف که همه رو دریبل میکنه و توی فیفا ۱۷ هم همچنان به قوت خودش باقیه!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or