FIFA 17

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
header.jpg

FOOTBALL HAS CHANGED
طبق روال هر ساله و با نزدیک شدن به فصل تابستان از جدیدترین نسخه سری محبوب فیفا رونمایی شد. رونمایی که البته به نسبت سالهای قبل بسیار متفاوت بود و خبر از وجود تغییر و تحولات بسیار زیاد در نسخه 17 میداد.

• Powered With FROSTBITE: تغییری که میتوان از آن به عنوان بزرگترین تغییر صورت گرفته در بازی در طی سالیان اخیر یاد کرد. موتور ایگنایت که از ابتدای نسل 8 در بازیهای ورزشی EA مورد استفاده قرار میگرفت، از نسخه 17 جای خود رو به موتور قدرتمند فراستبایت خواهد داد. از جمله عناوینی که در این نسل با موتور فراستبایت ساخته شده اند میتوان به عناوین Dragon Age: Inquisition، Starwars: Battlefront، Need For Speed و Battlefield 4 اشاره کرد.
  • The Journey: برای اولین بار در تاریخ سری، فیفا 17 میزبان بخش داستانی کاملا جدید خواهد بود. Alex Hunter نام بازیکن جوانی است که سعی دارد با بازی در یکی از بهترین لیگ های دنیا برای خود اسمی دست و پا کند. در این بخش قابلیت بازی با هریک از 20 تیم حاضر در لیگ جزیره را خواهید داشت و این انتخاب کاملا در دستان شما خواهد بود که آینده الکس در این لیگ و در کدام تیم صورت بگیرد.
  • Own Every Moment: بازی در بخش گیم پلی، انیمیشن و هوش مصنوعی تغییرات شگرفی به خود خواهد دید تا دستور ها، تاکتیک و حرکاتی که در نظر دارید با دقت عمل بیشتری در بازی اجرا شوند. تغییری که میزان کنترل شما در بازی را به حداکثر در تاریخ سری خواهد رساند.

features.png
set piece.jpg
ضربات ایستگاهی
تمامی ضربات ایستگاهی فیفا، از کرنر گرفته تا ضربات پنالتی دچار بازنگری هایی شده و در مکانیزم تک تک آنها تغییراتی صورت گرفته است.
ضربات آزاد مستقیم: نوع ایستادن و ضربه زدن بازیکن ها به توپ بسیار مهم تر از قبل شده و قابلیت شخصی سازی بیشتری را داراست. نتیجه این تغییر نواخته شدن ضرباتی است که پیچش ها و کاتی به توپ میدهد که قبلا نواختن آنها در بازی امکان پذیر نبود. هم اکنون زدن ضرباتی همچون بیرون پا در ضربات آزاد امکان پذیر است.
ضربات کرنر: مکانیزم زدن کرنر ها تغییراتی داشته است. سیستم هدف گیزی جدیدی در این نوع ضربات بکار رفته است که این امکان را به شما میدهد که بر روی بازیکنان خاصی تمرکز کنید. حرکت هم تیمی هایتان در محوطه جریمه نیز به شکلی صورت میگیرد که سرزن ترین بازیکنانتان در بهترین موقعیت ها قرار بگیرند.
ضربات پنالتی: آزادی در ضربات پنالتی به بیشتر میزان خود در سری رسیده است. اکنون میتوانید نوع دورخیز خود، سرعت نزدیک شدن به توپ و زاویه ضربه زدن به آنرا کاملا به صورت شخصی شده انجام دهید.
پرتاب اوت: پرتاب های اوت نیز تغییراتی داشته اند. میتوانید موقعیت و سرعت خود را با قدم زدن در کنار خط طولی زمین تنظیم کنید و یا با وانمود کردن به پرتاب توپ مدافعین رو فریب دهید.

physic.jpg

نبرد های تن به تن
نبرد های تن به تن داخل زمین همانند سالهای گذشته دچار تغییراتی شده و در جنگ های موقعیت و تصاحب توپ کنترل بیشتری به بازیباز داده خواهد شد.
تکنولوژی عقب زدن (عقب رانی): به لطف این سیستم، راه های جدید بسیاری در طراحی حمله هایتان، زمانی که در حال نبرد بر سر توپ با بازیکن تیم حریف هستید، به شما داده خواهد شد. این سیستم این امکان را به شما میدهد تا در درگیری های تن به تن با استفاده از بدن بازیکن صاحب توپ و ایجاد مانع در مقابل بازیکن حریف برای خودتان زمان بیشتری بدست آورده و فرصت بیشتری برای طراحی نقشه های خود داشته باشید. برای مثال زمانی که در مقابل چند بازیکن حریف هسیتد با نگه داشتن توپ، فرصت فرار و اضافه شدن را به بازیکنان دگیر تیم بدهید.
تعاملات فیزیکی جدید: سطح درگیری ها با اضافه شدن امکانات جدید بسیار بیشتر از قبل شده است که سطح جزئیات و واقع گرایانه بودن بازی را بیش از پیش خواهد کرد. برخورد های دروازه بان با بازیکنان روی توپ های هوایی، توپ های 50-50، نبرد روی توپهای هوایی، سپر کردن بدن و ... .
حمل توپ 360 درجه با شیلد: همانطور که از عنوان مشخص است به لطف این قابلیت میتوانید در حالی که بدن بازیکنتان را در مقابل مدافعین سپر کرده اید، در جهت های دلخواه حمل توپ داشته باشید.

int.jpg

سیستم هوش فعال
سیستم جدیدی که قابلیت های جدیدی از آنالیز و بازیخوانی توسط هوش مصنوعی را به ارمغان دارد و به کمک آن، بازیکنان هم تیمی رفتار های جدیدی از خود در موقعیت های مختلف نشان خواهند داد.
سیستم آنالیز موقعیت: اکنون بازیکنان میتوانند با توجه به میزان فاصله و فضایی که در قسمت های مختلف بازی و اطراف بازیکنان مختلف است تصمیمات بهتری بگیرند. مثلا زمانی که پا به توپ هستید هم تیمی ها با توجه به فضای خالی در اختیار شما و اطراف خود در زمین پخش شوند.
انواع جدیدی از حملات و اضافه شدن ها به حملات: تنوع در اجرای نقشه های شما توسط هم تیمی هایتان بسیار بالاتر رفته است. فرار های ارکستره شده، فرار های فریب دهنده، درخواست ساپورت و پشتیبانی از هم تیمی ها در حملات و ... تنها چندین مورد از امکانات جدید شما در حملات خواهند بود.

Attack.jpg

تکنیک های جدید در حملات
آپشن ها و نوع ضربات جدیدی که در حملات دست شما را برای گلزنی باز تر خواهند کرد.
تمام کنندگی های با ضربات فنی: سیستمی که بطور خلاصه به شما این امکان را میدهد ضربات مختلف از حمله والی، بغل پا و ... را فنی تر و با دقت تر بزنید.
پاس های بسیار با دقت تر و ظریف: در موقعیت های سخت با فضاهای کم پاس های با دقت و با ظرافت برای هم تیمی هایتان ارسال کنید.
ضربات دروازه با دقت تر: شروع مجدد های سریع تر و با دقت تر که امکان زدن ضد حملات سریع را در اختیارتان خواهد گذاشت.
ضربات سر رو به زمین: کنترل بیشتر بازیکنان روی توپ های هوایی این امکان را به شما خواهد داد ضربات سر را به سمت زمین زده و کار دوازه بان ها را برای مهار آنها سخت تر کنید.

screen.png
اسکرین شات ها:
تصاویر | FIFA 17 | بازی‌سنتر

ویدئو ها:
فیلم‌ها | FIFA 17 | بازی‌سنتر

news.png
تیمهای ری اسکن شده (تایید شده و قطی):
Juventus
Bayern Munchen
Manchester United

شایعات مربوط به اسکن ها:
Premier League (rescan)
Bundesliga
Additions to the Women's roster
Special mention: Possible body scans
PSG (rescan)
Inter Milan
LA Galaxy

- EA Sports قرداد پارتنرشیپ ـش رو با Premier League تمدید کرده برای 3 فصل دیگه و یجورایی به بزرگترین و اصلی ترین اسپانسر لیگ برتر تبدیل شده. سوای یه سری موارد مربوط به پخش تلویزیونی و اسپانسرینگ بازیکن ماه و اینا در مورد خود بازی هم مزیت این قرارداد میتونه ارتباط هرچه بیشتر و بهتر EA با تیم های جزیره باشه.

- دموی بازی طبق اطلاعاتی که اومده 13 سپتامبر عرضه میشه.

آخرین ویرایش:
5ad94e4f50a8e1bda4e98ea912eb1ace.jpg

اين اولين باگي بود كه تو همون بازي اول اتفاق افتاد
ولي در كل ٥ دست بازي كردم بنظر خودم بازي پيشرفت داشته
چهره ها خيلي بهتر شدن
سيستم كرنر زدن يه كم رو مخه (از اوناست كه اگر كسي ياد بگيره ديگه از يه جا فرت و فرت گل ميزنه)
اگر دو وفره بازي كنيد قبل بازي تو لودينگ يه سري تمرينا ميده كه دو نفر بازي ميكنن جالبه يه چيزاي مثل گل كوچيك دونفره و اينا كه خيلي فانه يجوري شده بود ما نيم ساعت رو اونا قفل بوديم :-)
اينستراكشن مهاجم ٩ كاذب به مهاجم اضافه شده
شوت زدنا خيلي تغيير كرده انگار وزن توپ رو كاملا حس ميكني

یه نکته ای که هست اینه که با این وضعیت ضربات شروع مجدد و پنالتی ، لوکال بازی کردن یکم مسخره میشه ؛ مثلا حریفت میدونه پنالتی رو کدوم سمت میزنی یا توپ رو کجا میفرستی ، ولی هنوز نمیشه قطعی چیزی گفت
سرعت بازی هم نسبت به 16 یکم بیشتر شده ولی آزار دهنده نیست ؛ من که خوشم اومد
نکات مثبت زیادی هم داره که کم کم دستمون میاد

بازی واقعا از همه لحاظ پیشرفت کرده و بالانس شده.
سرعت بازی بعضی اوقات بالاست و بعضی وقت ها کنده بموقع بالا پایین میشه سرعت پاسکاری هم همینطور دقیقا عین بازی واقعی به روند بازی ربط داره به این میگن تعادل سرعت گیم پلی خیلی خوشم اومد سرعت بالاشم اذیت نمیکنه میشه دفاع کرد.تکل ها بهتر شده یکی دوتا با راموس و بواتنگ زدم پرام ریخت :D کلا مدافعا خیلی بهتر شدن بهتر هم میشه پوشش داد.مدل سازی بازیکنام واقعا خوب شده پوگبا عالیه داگلاس کاستا عین خودشه دریبل هازارد فیزیک قوی و تاثیر گذار فلینی و کاستا و ... . وزن توپ میشه قشنگ حس کرد شوت ها خیلی بهتر شدن.
گرافیک و انیمیشن های جدید هم خیلی جالبه خوشم اومد.فیس بازیکنا خیلی عالی شده کلوز نشون میده عالین.پپ و خوزه خیلی باحالن :D کونته هم عالی طراحی کردن.
سیستم جدید پنالتی من خوشم اومد کرنر هم جالبه همین که دروازه بان همه توپ هارو جمع نمیکنه خوبه ولی باید بیشتر بازی کنیم دستمون بیاد یکم الان واسمون عجیبه.پنالتی که اولش واسم کلا عجیب و غریب بود بیشتر شبیه پاس میزدم :D بعد چند بار خیلی بیشتر حال کردم دستم اومد.دروازه بانها هم بی نقصن.
بخش Journey هم باحال بود حال کردم.یکم دوبلراشون کار داره ولی همینشم حرف نداره واسه یه بازی فوتبال :D
کلا دموی خیلی خوبیه.نوید یه بازی بالانس و لذت بخش رو میده اگه با آپدیت و سرورای تخیلی داستان درست نکنن واسمون :| :D
پ.ن:اهنگ Raging از Kygo هم حرف نداره :D همیشه ترک اصلی دمو ها عالیه پارسالم همینطور بود.

از بسیاری جهات بازی خوبه ولی سرعتش زیاده ,نمیدونم چرا بر عکس نسل قبل از حالت شبیه ساز داره به سمت ارکید میره
امیدوارم سرعتش رو در نسخه نهایی کم کنن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: WCW
خب منم 3-4 دستی بازی کردم.
زیاد با سرعت بازی مشکل ندارم یعنی اوقدرا هم مشکل ساز نیست ولی اگه یکم کمتر بشه بهتره.
شوت های بازی به شکل نا جوانمردانه ای بیشترش تو چهارچوب هست و بیشترش گل میشه!
انیمیشن بازیکنها عالیه . با واکنش مربیها حال نکردم ! سنگینی توپ حس میشه.
تکلها دیگه حالت سر خرودن ندارن و محکم و سفت شدن. نورپردازی تو شب به هیچ وجه بنظرم بد نیست.
در کل اونقدرها بازی تغییر نکرده ( از نظر گیم پلی ) ولی خب دلچسب بود :دی

• Like
Reactions: WCW
سرعت اونقدرا نیس که بگی زیاده//ولی تو نسخه اصلی مطمئنن یه ذره کمتر میشه//ولی خیلی بازی خوبه و کامله
ایراد الکی گرفتن سخت نیس میایم دونه دونه لیست میکنیم اما نظر شخصی من یه فیفاییه که واقعا نسبت به نسخه های قبل خیلی خیلی بهتره
بازم میگم سرعت اصلا اذیت کننده نیس نمیدونم چی انتظار دارن یه عده..اما به هر حال سرعت تفییر بکنه احتمالا و یه مقدار کمش کنن ولی همین الانشم بالانسه و مثل فیفا 15 مشکل ساز نیس که بشه استفاده کرد و باگ الکی زد
گرافیک و سایر جزئیات هم که دیگه نگیم بهتره همه در جریانن

• Like
Reactions: ehsas1
آخه اگه اینجوری باشه که خیلی مسخره شده! میشه عین PS2! احتمالا باید یه تغییراتی بدن. اینجوری که همتون تعریف میکنید سرعت بازی خیلی مسخره شده و خیلی راحت میشه زرت و زرت گل زد که! توو نسخه ی اصلی باید این مورد رو برطرف کنن. توو 16 یه گزینه هست به نام گیم اسپید، وقتی اونو میزاشتی روو فست یکم سرعت بازی زیاد میشد. ولی اگه توو این نسخه روو حالت عادی خیلی زیاد باشه احتمالا باید اونو گذاشت روو اسلو :|
اگه بازی نکردی به حرف دوستان گوش نده..خودت برو بازی کن..یه چند نفری باعث شدن خود من از فیفا 15...16 لذت نبرم..اینقدر اومدن گیر دادن به بازی..حالا 15 فاجعه بود قبول..اما دیگه بعد اون فهمیدم خودم باید بازی کنم
و اینکه شما هم نگران سرعت نباش چون اصلا سرعت چیزی نیس بشه باگی زد یا مشکل ساز باشه
در اولین فرصت بازی کن تا خیالت جمع شه
بازی خیلیم عالیه

منم دمو رو تست کردم:
گرافیک پیشرفت قابل ملاحظه ای کرده
انیمیشن ها و فیزیک بازی خیلی خوب شده
فیس ها خیلی خوب کار شده ولی بعضی هارو هم شبیه نساخته بودن مثل نولیتو و کاسیمیرو
گیم پلی تغییراتی داشته ولی چارچوبش مثل فیفاهای قبل هست
ایراد و باگ خاصی که آزار دهنده باشه مشاهده نشد
سرعت بازی و نورپردازی هم خوبه نگران نباشید…
در کل راضی کننده بود

• Like
Reactions: ehsas1
خب من فعلا یکی دوتا نکته بگم برم ادامه بازی
من کسی بودم که به شدت سر هاله ی نور اینجا رو به فنا دادم :دی باید اعلام کنم نگرانیم حل شد و مشکل اون سفیدی و هاله نور که مثه فیلتر رو بازی بود توی نسخه بتا،تو دمو و قطعا تو نسخه اصلی نمیبینم.این از این :دی
نسبت به فیفا ۱۶ یا پس شاید نور کم به نظر برسه ولی من با این تم یخورده تاریک بیشتر حال میکنم و نورپردازی به نظرم فووق العاده ست ، راستی دست به هیچی نزدم نسبت به بتا و مانیتور و تلویزیون و حتی اکس باکسم هم همونه :)) که دوستان میگفتن مشکل از ایناست
فقط من هم روی ۴ نصب کردم هم روی وان.نمیدونم تنظیمات ۴ اینجوریه تو بخش تصویر یا کلا به نظرم گرافیک و نور و کنتراست پلی ۴ بهتره :| نمیدونم کدوم نسخه رو بگیرم چون تا الان همه فیفاها روی اکس باکس زدم کنترلرش هم راه دست تره اکس باکس. ولی خیلی توی پلی ۴ رنگا چشم نوازترن به نظرم اگه کسی هر دو کنسول رو داره و دمو رو هم دانلود کرده تو هر دو کمکم کنه ممنونم.
بازی از لحاظ گیم پلی هم من چون بتا رو هم بازی کردم با دو سه دست که امروز زدم میتونم یه چیزایی رو بگم و همونطور که گفتم قبلا امسال بهشته ما فوتبال دوستاست چون هردو بازی عالی هستن عالی
اگر با گیم پلی فیفا۱۶ تغییری ندیدن دوستان و بهبود یافته دیدن اونو خب پس فیفا راهش رو درست رفته قرار نیست هرسال بازی رو بکوبه کلا از نو بسازه که اگه با ۱۶ حال کردید با ۱۷ چند برابر بیشتر حال میکنین
سرعت یکم همونطور که تو بتا گقتم و یه سریا به من توپیدن بالاست ولی من میتونم کنار بیام مشکلی ندارم باش. کاش داور چهارم کنار زمین هم درست میکردن من خیالم دراحت میشد حرص نمیخوردم :دی
لذت ببرین بازی فوق العاده یت و متای بازی حتما از سال قبل بهتره و من بالای ۸۵ پیش بینی میکنم مگر اینکه به جورنی گیر بدن من نظری ندارم چون واردش نشدم هنوز
در ضمن نقل و انتقالات هم انجام شده تو دمو نسبت به تاخیر و حرص و جوشای دیروز سعی میکنم ea رو به خاطر درست بودن نقل و انتقالات توو دمو ببخشم :دی :لول
فعلا
بازم میام غر میزنم حالا فعلا برم بازی کنم

+ بازی پیشرفت های گرافیکی خوبی داشته.چهره ها ... چمن ... لباسها همه چیز که به واقعی تر شدن بازیها کمک کرده
+ بخش داستانی خیلی عالیه ( برای یه بازی ورزشی فوق العاده جذاب به نظر میرسه )
+ انیمیشن ها عالی شده جز ( پایین اشاره میکنم )
+ درگیری های تنه به تنه خیلی خوب کار شده یعنی از پشت تنه بزنید برای رسیدن به توپ بازیکن صاحب توپ نشون میده مغز داره.وقتی تنه میزنید واقعا فک میکنید دارید به یه نفر تنه میزنید درگیری ها رو قشنگ حس میکنید
+ تغییرات قسمتی پنالتی خیلی دوست داشتم از زاویه دوربین تا حرکت و ازادی عمل بیشتر بازیکن

این ایراداتی که من میگم نظر شخصیه منه شاید برای خیلی ها حسن باشه

- سرعت بازی روی درجه نرمال به شدت تو ذوق میزنه
- وقتی رو اسلو بازی میکنید سرعت مناسب تر و بازی طبیعی تر میشه منتهی باز یه ایرادی هست .سرعت پاسکاری ها بالاست یعنی بعضی وقتا انگار بازیکن نیاز به استپ نداره سری پاس و بدی به بهترین شکل پاس و میرسونه که واسه من جالب نیست
- شوت ها خیلی تو چارچوبه مخصوصا شوتای فنی که به دفعات گل میشه
- انیمیشن کرنر زدن جالب نیست چه حرکت بدن بازیکن چه ضرب و شدت توپ

خیلی نکته نگران کننده ای نداشت تو این چند دستی که بازی کردیم اما ای کاش سرعت پاسکاری ها یه مقدار بیاد پایین و شوتا انقدر راحت گل نشه

البته یه چیز بهتون بگم
مشکلی.باگی چیزی باشه فقط میشه تو انلاین فهمید بیشترو...یا بازی دو نفره
تا الان با cpu بهترین فیفایی بوده که بازی کردم از 07 به بعد..هر کسیم سلیقه ای داره
من که خیلی راضیم

آقا یکی میشه سیستم کرنر زنی تو فیفا رو بگه چجوریه من اشتباهی اسکیپ کردم نفهمیدم چطوریاس
با آنالوگ اون علامت زرده که میاد روی زمین رو کنترل کن هر جا خواستی توپ رو سانتر کنی نگه دار آنالوگ رو( نباید ولش کنی) بعد سانتر بکش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or