FIFA 17

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
header.jpg

FOOTBALL HAS CHANGED
طبق روال هر ساله و با نزدیک شدن به فصل تابستان از جدیدترین نسخه سری محبوب فیفا رونمایی شد. رونمایی که البته به نسبت سالهای قبل بسیار متفاوت بود و خبر از وجود تغییر و تحولات بسیار زیاد در نسخه 17 میداد.

• Powered With FROSTBITE: تغییری که میتوان از آن به عنوان بزرگترین تغییر صورت گرفته در بازی در طی سالیان اخیر یاد کرد. موتور ایگنایت که از ابتدای نسل 8 در بازیهای ورزشی EA مورد استفاده قرار میگرفت، از نسخه 17 جای خود رو به موتور قدرتمند فراستبایت خواهد داد. از جمله عناوینی که در این نسل با موتور فراستبایت ساخته شده اند میتوان به عناوین Dragon Age: Inquisition، Starwars: Battlefront، Need For Speed و Battlefield 4 اشاره کرد.
  • The Journey: برای اولین بار در تاریخ سری، فیفا 17 میزبان بخش داستانی کاملا جدید خواهد بود. Alex Hunter نام بازیکن جوانی است که سعی دارد با بازی در یکی از بهترین لیگ های دنیا برای خود اسمی دست و پا کند. در این بخش قابلیت بازی با هریک از 20 تیم حاضر در لیگ جزیره را خواهید داشت و این انتخاب کاملا در دستان شما خواهد بود که آینده الکس در این لیگ و در کدام تیم صورت بگیرد.
  • Own Every Moment: بازی در بخش گیم پلی، انیمیشن و هوش مصنوعی تغییرات شگرفی به خود خواهد دید تا دستور ها، تاکتیک و حرکاتی که در نظر دارید با دقت عمل بیشتری در بازی اجرا شوند. تغییری که میزان کنترل شما در بازی را به حداکثر در تاریخ سری خواهد رساند.

features.png
set piece.jpg
ضربات ایستگاهی
تمامی ضربات ایستگاهی فیفا، از کرنر گرفته تا ضربات پنالتی دچار بازنگری هایی شده و در مکانیزم تک تک آنها تغییراتی صورت گرفته است.
ضربات آزاد مستقیم: نوع ایستادن و ضربه زدن بازیکن ها به توپ بسیار مهم تر از قبل شده و قابلیت شخصی سازی بیشتری را داراست. نتیجه این تغییر نواخته شدن ضرباتی است که پیچش ها و کاتی به توپ میدهد که قبلا نواختن آنها در بازی امکان پذیر نبود. هم اکنون زدن ضرباتی همچون بیرون پا در ضربات آزاد امکان پذیر است.
ضربات کرنر: مکانیزم زدن کرنر ها تغییراتی داشته است. سیستم هدف گیزی جدیدی در این نوع ضربات بکار رفته است که این امکان را به شما میدهد که بر روی بازیکنان خاصی تمرکز کنید. حرکت هم تیمی هایتان در محوطه جریمه نیز به شکلی صورت میگیرد که سرزن ترین بازیکنانتان در بهترین موقعیت ها قرار بگیرند.
ضربات پنالتی: آزادی در ضربات پنالتی به بیشتر میزان خود در سری رسیده است. اکنون میتوانید نوع دورخیز خود، سرعت نزدیک شدن به توپ و زاویه ضربه زدن به آنرا کاملا به صورت شخصی شده انجام دهید.
پرتاب اوت: پرتاب های اوت نیز تغییراتی داشته اند. میتوانید موقعیت و سرعت خود را با قدم زدن در کنار خط طولی زمین تنظیم کنید و یا با وانمود کردن به پرتاب توپ مدافعین رو فریب دهید.

physic.jpg

نبرد های تن به تن
نبرد های تن به تن داخل زمین همانند سالهای گذشته دچار تغییراتی شده و در جنگ های موقعیت و تصاحب توپ کنترل بیشتری به بازیباز داده خواهد شد.
تکنولوژی عقب زدن (عقب رانی): به لطف این سیستم، راه های جدید بسیاری در طراحی حمله هایتان، زمانی که در حال نبرد بر سر توپ با بازیکن تیم حریف هستید، به شما داده خواهد شد. این سیستم این امکان را به شما میدهد تا در درگیری های تن به تن با استفاده از بدن بازیکن صاحب توپ و ایجاد مانع در مقابل بازیکن حریف برای خودتان زمان بیشتری بدست آورده و فرصت بیشتری برای طراحی نقشه های خود داشته باشید. برای مثال زمانی که در مقابل چند بازیکن حریف هسیتد با نگه داشتن توپ، فرصت فرار و اضافه شدن را به بازیکنان دگیر تیم بدهید.
تعاملات فیزیکی جدید: سطح درگیری ها با اضافه شدن امکانات جدید بسیار بیشتر از قبل شده است که سطح جزئیات و واقع گرایانه بودن بازی را بیش از پیش خواهد کرد. برخورد های دروازه بان با بازیکنان روی توپ های هوایی، توپ های 50-50، نبرد روی توپهای هوایی، سپر کردن بدن و ... .
حمل توپ 360 درجه با شیلد: همانطور که از عنوان مشخص است به لطف این قابلیت میتوانید در حالی که بدن بازیکنتان را در مقابل مدافعین سپر کرده اید، در جهت های دلخواه حمل توپ داشته باشید.

int.jpg

سیستم هوش فعال
سیستم جدیدی که قابلیت های جدیدی از آنالیز و بازیخوانی توسط هوش مصنوعی را به ارمغان دارد و به کمک آن، بازیکنان هم تیمی رفتار های جدیدی از خود در موقعیت های مختلف نشان خواهند داد.
سیستم آنالیز موقعیت: اکنون بازیکنان میتوانند با توجه به میزان فاصله و فضایی که در قسمت های مختلف بازی و اطراف بازیکنان مختلف است تصمیمات بهتری بگیرند. مثلا زمانی که پا به توپ هستید هم تیمی ها با توجه به فضای خالی در اختیار شما و اطراف خود در زمین پخش شوند.
انواع جدیدی از حملات و اضافه شدن ها به حملات: تنوع در اجرای نقشه های شما توسط هم تیمی هایتان بسیار بالاتر رفته است. فرار های ارکستره شده، فرار های فریب دهنده، درخواست ساپورت و پشتیبانی از هم تیمی ها در حملات و ... تنها چندین مورد از امکانات جدید شما در حملات خواهند بود.

Attack.jpg

تکنیک های جدید در حملات
آپشن ها و نوع ضربات جدیدی که در حملات دست شما را برای گلزنی باز تر خواهند کرد.
تمام کنندگی های با ضربات فنی: سیستمی که بطور خلاصه به شما این امکان را میدهد ضربات مختلف از حمله والی، بغل پا و ... را فنی تر و با دقت تر بزنید.
پاس های بسیار با دقت تر و ظریف: در موقعیت های سخت با فضاهای کم پاس های با دقت و با ظرافت برای هم تیمی هایتان ارسال کنید.
ضربات دروازه با دقت تر: شروع مجدد های سریع تر و با دقت تر که امکان زدن ضد حملات سریع را در اختیارتان خواهد گذاشت.
ضربات سر رو به زمین: کنترل بیشتر بازیکنان روی توپ های هوایی این امکان را به شما خواهد داد ضربات سر را به سمت زمین زده و کار دوازه بان ها را برای مهار آنها سخت تر کنید.

screen.png
اسکرین شات ها:
تصاویر | FIFA 17 | بازی‌سنتر

ویدئو ها:
فیلم‌ها | FIFA 17 | بازی‌سنتر

news.png
تیمهای ری اسکن شده (تایید شده و قطی):
Juventus
Bayern Munchen
Manchester United

شایعات مربوط به اسکن ها:
Premier League (rescan)
Bundesliga
Additions to the Women's roster
Special mention: Possible body scans
PSG (rescan)
Inter Milan
LA Galaxy

- EA Sports قرداد پارتنرشیپ ـش رو با Premier League تمدید کرده برای 3 فصل دیگه و یجورایی به بزرگترین و اصلی ترین اسپانسر لیگ برتر تبدیل شده. سوای یه سری موارد مربوط به پخش تلویزیونی و اسپانسرینگ بازیکن ماه و اینا در مورد خود بازی هم مزیت این قرارداد میتونه ارتباط هرچه بیشتر و بهتر EA با تیم های جزیره باشه.

- دموی بازی طبق اطلاعاتی که اومده 13 سپتامبر عرضه میشه.

آخرین ویرایش:
اینکه یه شخصی فکر کنه دمو تفاوتی با نسخه اصلی نداره قطعا باید به دکتر مراجعه کنه!
pesرو بگیم دمو کافیه آره! چون بازی اصلی چیزی نداره جز اعصاب خوردی. نداشتن لایسنس و کلا 20 تا استادیو چیزی نیس ک براش بشه 60 دلار داد! شما فکر کن 18 تا تیم انگلیس توی کونامی استادیوم بازی میکنن!(منهای آرسنال و لیورپول) اونوقت فیفا عین 20 تیم انگلیس یه استادیوم مخصوص خودشون رو دارن.
اما فیفا که امسال بخش داستانی داره(شاهکار دو دهه اخیره قطعا). تورنمنت هاش قطعا تو دمو نیس! بخش کریر که به تنهایی 80 درصد آفلاین بازا و تقریبا کل دنیا طرفدار داره.
به نظرم اون کسی که میگه دمو با نسخه اصلی فرق نداره قطعا تا حالا نسخه اصلی بازی رو نداشته و اصلا نمیدونه چه مزیت هایی داره نسبت به دمو.
حرفم کلیه. کسی به خودش نگیره!

دمو بیاد ببینیم چه کرده این fifa :D
واقعن 2 بازی فوق العاده هستن امسال شدیدا توصیه می کنم به خودم جفتشونم بگیرم :D
فقط شوت و تکل رو قاطی می کنیم دیگه همش همین :|:D

اینکه یه شخصی فکر کنه دمو تفاوتی با نسخه اصلی نداره قطعا باید به دکتر مراجعه کنه!
pesرو بگیم دمو کافیه آره! چون بازی اصلی چیزی نداره جز اعصاب خوردی. نداشتن لایسنس و کلا 20 تا استادیو چیزی نیس ک براش بشه 60 دلار داد! شما فکر کن 18 تا تیم انگلیس توی کونامی استادیوم بازی میکنن!(منهای آرسنال و لیورپول) اونوقت فیفا عین 20 تیم انگلیس یه استادیوم مخصوص خودشون رو دارن.
اما فیفا که امسال بخش داستانی داره(شاهکار دو دهه اخیره قطعا). تورنمنت هاش قطعا تو دمو نیس! بخش کریر که به تنهایی 80 درصد آفلاین بازا و تقریبا کل دنیا طرفدار داره.
به نظرم اون کسی که میگه دمو با نسخه اصلی فرق نداره قطعا تا حالا نسخه اصلی بازی رو نداشته و اصلا نمیدونه چه مزیت هایی داره نسبت به دمو.

کاملا موافق

بعضی ها هم میان میگن آپدیت های فیفا باعث خراب شدن گیم پلی میشه من واقعا تعجب میکنم . چون واقعا احساس میشه که بازی با ثبات تر میشه

اون دوستمون نظرشو گفته فتوا که صادر نکرده دمو رو بگیرید بجای نسخه اصلی
ولی به دوستان افلاین باز پیشنهاد میکنم چند دست انلاین بزنن شاید خوششون اومد پلاس هم میشه ادم دونفری با دوستش خرید والا اونقدرا هم سخت نیست
ادم لذت انلاین رو بچشه محاله بره با cpu بازی کنه اونم cpu فیفا16 که همش تیکی تاکا میکنن ادم میخواد زمینو گاز بگیره والا حتی با اخرین اپدیت ها من بازی کردم از بس پاسکاری کردن اومدم بیرون بازی مقابل هوش انسانی اصلا اینجور نیست طرف سعی میکنه باکمترین پاس توپ رو بیاره سمت دروازه برخلاف سی پی یو

به عنوان کسی که سالهاست فیفا بازی میکنم نظرمو میگم :
1- طبق ویدیو هایی که دیدم بازی فرق زیادی با 16 نداره ( یکم انیمیشن ها روون تر شده )
2- نسخه ی دمو با چیزی که به عنوان ورژن اولیه بازی روز 2 مهر میاد فرقی نداره
3- آپدیت ها گند میزنه تو بازی ( معمولا )
4- بهترین فیفا ی نسل 8 با اختلاف فیفا 14 ه

ولی به دوستان افلاین باز پیشنهاد میکنم چند دست انلاین بزنن شاید خوششون اومد پلاس هم میشه ادم دونفری با دوستش خرید والا اونقدرا هم سخت نیست
ادم لذت انلاین رو بچشه محاله بره با cpu بازی کنه اونم cpu فیفا16 که همش تیکی تاکا میکنن ادم میخواد زمینو گاز بگیره والا حتی با اخرین اپدیت ها من بازی کردم از بس پاسکاری کردن اومدم بیرون بازی مقابل هوش انسانی اصلا اینجور نیست طرف سعی میکنه باکمترین پاس توپ رو بیاره سمت دروازه برخلاف سی پی یو
مصطفی منظورت از هوش انسانی باگ زن های محترم و روی اعصاب که نیست ؟ :)) اتفاقا من پیشنهاد میکنم اگه تا الان سمت انلاین نیومدید سمتش نیاید چون با یه سری موجودات عجیب غریب روبرو میشید که از انجام دادن هرکاری واسه برد دریغ نمیکنن !

جدیدترین مورد هم اینه که وارد بازی میشی طرف دسته رو میزاره زمین اصلا هیچ حرکتی نمیکنه که تو اعصابت خورد بشه وسط بازی بیای بیرون بازی به نفع اون بشه !

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

کلا یه دونه مود آفلاین داره دیگه ! همون کریر ... به خاطر همین گفتم چیز زیادی نداره، وگرنه میگفتم هیچی نداره ! ;)
کلا مود ها مختلف جزئیات یه بازی فوتبالن (اصلش گیم پلی ئه) ... حالا کل اون جزئیات بخواد یه دونه مود و چند تا استادیوم باشه معلومه که 60 دلار نمی ارزه !! (نمیگم خوب نیست ها! میگم 60 دلار واسه من آفلاین باز نمی ارزه ... 10 دلار نهایتش ...)
گیم پلی رو هم که دمو داره دیگه نیازی به خرید نیست :D حالا تعداد استادیوم کمش رو تحمل میکنیم، مشکلی پیش نمیاد :D
نمی خوام بحث کنم که دعوا راه بیفته و متهم بشم به فن بازی، ولی در مورد کریر مود فیفا خیلی کم لطفی می کنی

• Like
Reactions: hesearoom
به نظر من این حرف که دمو برای آفلاین بازها کافیه خیلی غیر منطقیه.اصلا نمیتونم قبول کنم.دمو فیفا واقعا دموئه من شک دارم کسی بتونه بیشتر از نیم ساعت باهاش سر کنه.اصلا من نمیدونم آفلاین مگر به جز کریر چیز دیگه ای هم هست؟مثلا میرین دو ساعت با cpu فرندلی میزنین؟که چی بشه؟هدف چیه؟:D مگر دو نفره بازی کنین که اونم انقدر کوتاهه و تیمهاش کمه که اصلا لذت نداره!بعدشم EA هر هفته قدرتها و ترکیبها رو آپدیت میکنه که تو خود آفلاین هم لذت بازی بیشتر میشه.قشنگی فوتبال تو به روز بودنشه!بگذریم از ان تا بازیکن و استادیوم و تیمی که تو خود بازی هست...
من خودم یک مدت فیفا نداشتم دوستام که میومدن میرفتیم کرایه میکردیم نفری هزار تومنم سهممون نمیشد.اینم پیشنهاد منه واسه وقتی فیفا ندارین...از دمو خیلی بهتره!

کلا فیفا رو محدود کردن به آفلاین مثل اینه که بری یک بنز بخری،به جای اینکه سوارش بشی بری بالا سقفش بشینی تو سر پایینی ولش کنی راه بره.:دی تمام عشق و حالش تو فات و سیزن و پروکلاب و آنلاین فرندلی و ... هست!البته کریر هم خوبه ولی بعد یک مدت تکراری میشه .به جاش تو مودهای آنلاین همیشه جا برای پیشرفت هست.

قضیه پلاس هم که دیگه رو پلی استیشن خیلی راحت شده.یک 10 تومنی از راه حرام (:D) میخری تا یکسال پلاس داری.

دیگه همه میدونن که یه عده پیس فنن و اومدن دارن اینجا پست میزارن
ولی اون دوستمونم اشتباه کرد که گفت حق پست دادن نداره کسی که فن فیفا نیست
هرکس میتونه اینجا نظر بده و اگر نظرش خوشتون نیومد ازش رد شید شاید اون اقا برداشتش از موضوع این بوده باشه
ولی واقعا داداشمون درباره مودهای افلاین فیفا کم لطفی کردن

دلیل حرف اون دوستمون اینه که بازی نکرده..اسمشو نمیخوام بزارم که وارد نیس ..درست نیس اینطوری اما مطمئنم ایشون کلا روحیاتش به فیفا نمیخوره که اینجوری میگه...مشکلیم نیس...
من خودم اصلا پیس رو حال نمیکنم و از خیلی مزایاش خبر ندارم ..مطمئنن اروند هم همینطوره..فکر نکنم قصدش کوبیدن یه بازی باشه..درسته یه جورایی فن پس هست اما به نظرم
فیفا رو الکی خراب نمیکنه..ولی به هر حال اینو مطمئنم چون زیاد به اون حد کافی دنبال نکرده فیفارو از خیلی چیزای مثبت این بازی خبر نداره ..چون از حرفاش متوجه میشم اینو..
اگه یه روزی بیاد همه چیه فیفارو دونه دونه تست کنه بعد متوجه میشه
به هر حال هر کسی نظری داره و نظر همه هم قابل احترامه

مصطفی منظورت از هوش انسانی باگ زن های محترم و روی اعصاب که نیست ؟ اتفاقا من پیشنهاد میکنم اگه تا الان سمت انلاین نیومدید سمتش نیاید چون با یه سری موجودات عجیب غریب روبرو میشید که از انجام دادن هرکاری واسه برد دریغ نمیکنن !

جدیدترین مورد هم اینه که وارد بازی میشی طرف دسته رو میزاره زمین اصلا هیچ حرکتی نمیکنه که تو اعصابت خورد بشه وسط بازی بیای بیرون بازی به نفع اون بشه !

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
بايد بازيتو به سطحي برسوني كه بتوني جلوي bug زنهارو سد كني
در مورد موارد دوم هم ٥ ٦ تا ميزني بعد تو هم دسته رو ميذاري زمين تا تموم شه شايد باورت نشه ولي يه بار به يه حريف خوردم اينكارو كرد منم ٥ ٦ تا goal زدم بعد ول كردم عمه ام كه اون روز اومده بود خونه مون به من goft بيا تنيس بازي كنيم البته منظورش تنيس روي ميز واقعي بود ما تو خونه مون يكي داريم من ول كردم رفتم تنيس ٣ ٤ دست زدم تا خسته شديم من اصلا يادم رفته بود كنسول روشنه وقتي اومدم سروقت كنسول ديدم بازي رو با همون نتيجه بردم حريف هم يه نيمه كامل وقت داشته استفاده نكرده بود

عزیز من حالا فشار خونت بالا نره ! :)) خودت به دکتر احتیاج پیدا کنی یه وقت خدای نکرده ... عصبانیت نداره که ...
pes رو هم اگه نسخه اصلی شو میخرم بیشتر به خاطر پخش ادیت شه، چون من شخصا خیلی به بازیکنا و تیمای کلاسیک علاقه دارم و درست شون میکنم، و تو دمو بخش ادیت نداره ... وگرنه دیگه از وقتی سنم بالا نرفته نه مسترلیگ رو بازی میکنم نه کریر ... کلا حال نمیکنم ترکیب تیما با حالت زمان حاضر فرق کنه، به خاطر همین انگیزه ای برای بازیکن خریدن و تیم قوی ساختن ندارم ...
من واسه شخص خودم گفتم !!! واسه کس دیگه نسخه صادر نکردم ... واسه شما ارزش داره بخر
گفتم استادیوم اضافی واسه من 60 دلار ارزش نداره ...
در مورد بخش داستانی هم شاهکار ! به داستان لست آف آس میگن !! بذار بخش داستانی بیاد اصلا ببینیم چند مرده حلاجه ... حالا شایدم به قول شما یه شاهکاری بود که ارزش خرید داشت ...
نسخه اصلی بازی رم به جز 16 و 11 بقیه رو از 2009 تا حالا داشتم !

دمو بیاد ببینیم چه کرده این fifa :D
واقعن 2 بازی فوق العاده هستن امسال شدیدا توصیه می کنم به خودم جفتشونم بگیرم :D
فقط شوت و تکل رو قاطی می کنیم دیگه همش همین :|:D

داداش عوض کردن جای دکمه ها و تغییر اون به شکلی که بهش عادت داری بهترین راه حله و بسیار هم آسونه

من چون دفاع لگاسی (لگیسی در واقع) بازی میکنم از آنلاین هم همون فرندلی فقط به دردم میخوره، مدل دفاع کردنم هم 18 ساله رفته تو خونم :D نمیتونم عوضش کنم، بخوام با طرف فاصله حفظ کنم بدون دکمه و دستی اینکارو میکنم

نمی خوام بحث کنم که دعوا راه بیفته و متهم بشم به فن بازی، ولی در مورد کریر مود فیفا خیلی کم لطفی می کنی

عزیز جان من اصلا نگفتم بد ئه ... گفتم من زیاد اونو بازی نمیکنم

به نظر من این حرف که دمو برای آفلاین بازها کافیه خیلی غیر منطقیه.اصلا نمیتونم قبول کنم.دمو فیفا واقعا دموئه من شک دارم کسی بتونه بیشتر از نیم ساعت باهاش سر کنه.اصلا من نمیدونم آفلاین مگر به جز کریر چیز دیگه ای هم هست؟مثلا میرین دو ساعت با cpu فرندلی میزنین؟که چی بشه؟هدف چیه؟:D مگر دو نفره بازی کنین که اونم انقدر کوتاهه و تیمهاش کمه که اصلا لذت نداره!بعدشم EA هر هفته قدرتها و ترکیبها رو آپدیت میکنه که تو خود آفلاین هم لذت بازی بیشتر میشه.قشنگی فوتبال تو به روز بودنشه!بگذریم از ان تا بازیکن و استادیوم و تیمی که تو خود بازی هست...
من خودم یک مدت فیفا نداشتم دوستام که میومدن میرفتیم کرایه میکردیم نفری هزار تومنم سهممون نمیشد.اینم پیشنهاد منه واسه وقتی فیفا ندارین...از دمو خیلی بهتره!

کلا فیفا رو محدود کردن به آفلاین مثل اینه که بری یک بنز بخری،به جای اینکه سوارش بشی بری بالا سقفش بشینی تو سر پایینی ولش کنی راه بره.:D تمام عشق و حالش تو فات و سیزن و پروکلاب و آنلاین فرندلی و ... هست!البته کریر هم خوبه ولی بعد یک مدت تکراری میشه .به جاش تو مودهای آنلاین همیشه جا برای پیشرفت هست.

قضیه پلاس هم که دیگه رو پلی استیشن خیلی راحت شده.یک 10 تومنی از راه حرام (:D) میخری تا یکسال پلاس داری.

واسه همه آفلاین بازها نگفتم، واسه خودم گفتم! ... خب من بنزه رو نمیخرم ! چون دقیقا اون مثال بنز که گفتی اگه من بازی رو بخرم برام کاربرد داره ! چون 60 دلار پول میدم برای بازی ای که اصل تمرکزش رو آنلاینه، در حالیکه من آفلاین میزنم و کلی پول الکی دارم میدم اگه بخرم.
2016 رم من با دمو فیفا سر کردم و شد ! ( چون pes رو وسط سال بیخیال شدم و برگشتم رو فیفا ) مشکلی هم پیش نیومد برام ... که چی بشه نداره که :D ... که لذت ببرم از بازی ... گیمه دیگه ! اونجوری حساب کنی شما هم مود های مختلف رو بازی کنی که چی بشه؟! ... خب واسه لذته دیگه
اگه فقط 4-5 تا تیم بودن اونوقت منم سختم بود ... ولی دموئی که بارسا و ريال و من سیتی و چلسی و پاریس و دورتمند و ... رو داره کار منو راه انداخت اونم مجانی ! :D

دیگه همه میدونن که یه عده پیس فنن و اومدن دارن اینجا پست میزارن
ولی اون دوستمونم اشتباه کرد که گفت حق پست دادن نداره کسی که فن فیفا نیست
هرکس میتونه اینجا نظر بده و اگر نظرش خوشتون نیومد ازش رد شید شاید اون اقا برداشتش از موضوع این بوده باشه
ولی واقعا داداشمون درباره مودهای افلاین فیفا کم لطفی کردن

حرفت درسته عزیز ... ولی مودهای فیفا نه ! مود فیفا ... چون فیفا آفلاین فقط یه مود داره اونم کریره

در کل دوستان نمیدونم چرا اینقدر شاکی شدن :D من تجربه شخصی خودمو گفتم، توصیه نکردم که شما هم اینکارو بکنین که ...
تنها چیزی که خطاب به بقیه گفتم این بود که دمو رو حذف نکنید که اونایی که چند ماه آخر بازی رو میفروشن، چه چیزی داشته باشن بازی کنن، که اونم به خاطر خودتون گفتم، ضرری نداره که !! ... وگرنه خب حذفش کنید !

آخرین ویرایش:
در ضمن اینکه من ( یا هر کسی) میام اینجا پست میذارم به خاطر اینه که خب فیفا هم برام مهمه ... حالا چه بدشو بگم، چه خوبشو بگم ... چه فن باشم، چه هیتر باشم ...
وقتی تو تاپیک یه بازی هر کسی پست میذاره نشان از اهمیت اون بازیه ... حتی اگه بد شو بگه ...
به خاطر همینه که بازیای مهمتر تاپیک هاش شلوغ تره
اصلا فرض بگیرید من پیس فن تعصبی باشم ... خب اینکه بیام تو تاپیک فیفا پست بذارم نشون میده که چقدر این بازی مهمه که فن یه بازی دیگه هم نمیتونه بیخیال از کنارش بگذره ...
وگرنه چرا نمیرم تو تاپیک NHL پست بذارم؟! چون مهم نیست برام

@علي اروند
ببين دفاع تاكتيكال اولش سخته ولي بعد ملكه ذهنت ميشه دست طرف رو ميخوني تمرين كني حله كاريم به سن وسال نداره فقط دفاع كردن مقابل هوش انساني با cpu فرق داره ميخواي تاكتيكال حرفه اي بشي اصلا با cpu بازي نكن بدتر بازيتو خراب ميكنه

چه دوست عزیمون romell و چه اروند 2520 توسالای قبل مخصوصا فن PES بودن و شایدم الانم باشن :D ولی انصافا طی این سالا نقد غیر منصفانه ازشون ندیدم
اونا هم مثل منو شما عاشق فوتبالن و شاید بهترین سرگرمیه زندگیشون باشه مثل خیلیامون اروند بنده خدا :D نظر شخصیشو گفت هر چند منم به عنوان یه آفلاین باز(البته ۲۰۱۴ آنلاین میزدم که بعدش رسید به فاجعه ۱۵)
نظرشو در مورد دمو واینکه یک سال با هاش سر کنیم قبول ندارم هر چند نظر خودشه و قابل احترام به شخصه هر هفته بازیا رو طبق تقویم رسمی میزنم و واسه خودمم گزارش میکنم یا
اینکه اصلا نمیشه از کریر گذشت یا اینکه مد میریزم روش نمیدونم ترکیب.. لباس سوم تیما یا فیس و مدل موهاشونو آپدیت میکنم و .....واقعا لذت مییبرم رقیب هم
چند تا پسر خاله و پسر عمو گردن کلفت :D که واقعا لذت میبریم از زدن بازی دور هم در کل بنظرم کاملا ارزششو داره بدون شک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or