FIFA 17 Ultimate Team

سری فیفا در نسل هفت توانست یک مد معتاد کننده رو بنا کند مدی که در آن هر پلیر میتواند تیم مورد علاقه خود را بسازد و با بقیه پلیرهای دیگر بصورت انلاین با تیم ساخته شده انها بازی کند.
در نسل هشتم این مد گشترده تر شد تا شاهد پلیرهای بیشتری در این بخش باشیم.در فیفای سال قبل درفت اضافه شد و در فیفا 17 مدهای قهرمانی و اخر هفته که جایزه های بزرگی دارند.
در ابتدا سوال همیشگی که التیمیت چیست را توضیح میدهیم التیمیت یک مد انلاین/افلاین فیفا هست شما یک تیم ضعیف و یا تیم نه چندان قوی تحویل گرفته و رفته رفته با استفاده از شرکت در بازیهای انلاین یا افلاین سکه دریافت کنید و رفته رفته به قویترکردن تیمتان دست پیدا می کنید البته دستتان خیلی هم باز نیست زیرا که کمیستری(هماهنگی تیم)هم مهم است و برای این منظور شما باید بازیکنانی که خریداری میکنید یا از یک لیگ باشند یا از یک ملیت البته اگر از یک تیم باشیند ویا از یک ملیت دریک لیگ باشند هماهنگی بازیکنان شما بیشتر میشود واحد پول بازی کوین(سکه)هست البته یک راه میانبر دیگر برای شما باز هست انهم استفاده از پک هست که محتویات قرارداد فیتنس لباس و چند بازیکن دارد شما بسته به شانستان میتونید این پک هارا یا با استفاده از فیفاپوینت(پول واقعی)یا با استفاده از سکه بازی یک سری پک بزنید و شانس خودتان را امتحان کنید.
بازیکنان در التیمیت دارای قرارداد هستند همچنین دارای فیتنسی هستند که میزان انرژی شان را نشان میدهد و این پارامترها در هربازی کمتر میشود و شما باید قرارداد تهیه کنید و برای انرژی (فیتنس) یا کارت فیتنس بخرید یا بازیکن مورد نظر را توی ذخیره بگذارید تا چند شماره ای به انرژی اش اضافه شود همچنین هر بازیکن یک پست دارد و تقریبا استفاده از پست غیر تخصصی بازیکن باعث میشود کارایی آن بازیکن کم شود اما سیستم یک سری آیتم به بازی اضافه کرده از فیفا14 که میشود پست بازیکنان را تاحدودی تغییر داد مثلا شما میتوانید پست RM را به RWو RF تبدیل کنید یا پست CM را به CDM CAM CF و ST متاسفانه این پست عوض کردن بازیکنها زیاد دست پلیر نیست البته یه سری بازیکنها هم از پک در می آیند بسته به شرایط بازیهای واقعی که رنگی هستند یا بازیکنهای آپگریدی که EA در ژانویه میفرستد در پستی که آن بازیکن در تیم هفته یا بهترین بازیکن زمین در بازیهای مهم جا داده است می آیند بازیکنان مشکی همان بازیکن های تیم هفته هستند که در بازی تیمشان بهترین بازیکن زمین شناخته شده اند بازیکنان نارنجی هم بهترین بازیکنان زمین در چمپیونز لیگ یا حذفی یا یورو لیگ شده اند که این بازیکنان معمولا خیلی قمیت بالاتری دارند شما باید بدانید بازیکنتان هیچ پیشرفتی نمیکند برای آپگریدش باید کارت رنگی آن بازیکن را تهیه کنید البته میتوانید یه سری قابلیت های بازیکنتان را با کمیستری استایلها افزایش دهید که در عمل اتفاق میافتد ان هم به شرط کمیستری بازیکن.
روشهای دریافت کوینز عبارت است از 1-بعد هر بازی چه افلاین چه انلاین یه سری پک به شما داده میشود که معمولا حدود 400تا 450 سکه است 2-تورنامنت افلاین\انلاین که مانند جام حذفی است معمولا 3-سیزن انلاین /افلاین که مانند بخش سیزن ده بازی دارد و بعد کامل کردن آن بازیها مقداری جایزه بهتان تعلق میگیرد 3- مود درفت که از فیفا16 اضافه شد که شما در این بخش باید طبق اسکواد شانسی و رندوم یه سری بازیکنها را انتخاب کنید و با پلیرهای دیگر به بازی بپردازید اگر هر چهار بازی را ببرید قهرمان میشید و جایزه تان پکهای اعلا تر هست این بدین معنی هست که حتی اگر همان بازی اول هم بازی را واگزار کنید باز هم پک دریافت میکنید ولی پکهای نه چندان خوب پکهایی که شما بعد از بردن هر چهاربازی بدست میاورید خیلی عالی تر هستند تا پکهای اولیه4_امسال شاهد چمپیونز هست و یه سری جامهای پرتعداد که جایزه های بسیار بزرگ تری نسبت به قسمت های دیگر میدهد
در این تاپیک قصد داریم در مورد این مد به بحث و تبادل نظر بپردازیم همچنین اسکوادهای دوستان را مورد تجزیه و تحلیل قرار خواهیم داد همچنین تیم هفته را هر هفته نمایش میدهیم و تجزیه و تحلیل میکنیم.
FIFA17POSTCOVER.jpg

آخرین ویرایش:
بازی رو فروختم ...به هر چی ارزوم بود تو بازی رسیدم,مثل مسی و رونالدو تو یه تیم و elite وووو ولی خب چشم راستمو دادم تو این راه! زیاده روی نکنید..
اکانتم هم می خوام بفروشم 4.7 mil کوین داره(و IF kante,pjanic,sbc fekir,kurzawa) ..کل اکانت رو میخوام بفروشم دیگه بازی نمی کنم..کسی خواست پیام بفروسته

• Like
Reactions: sami.mahasen
بخش Ultimate Team سالانه ۸۰۰ میلیون دلار برای EA درآمد دارد | Battlefield و Battlefront نیز این بخش را دریافت می‌کنند
شرکت الکترونیک آرتز به‌صورت رسمی اعلام داشت که درآمد شرکت از بخش Ultimate Team عناوینش نسبت به سال گذشته افزایش ۲۰ درصدی داشته و حال ۸۰۰ میلیون دلار درآمد سالانه دارد.

سال گذشته شرکت الکترونیک آرتز اعلام داشت که بخش Ultimate Team حدود ۶۵۰ میلیون دلار برای آن‌ها درآمد داشته است حال این مقدار به ۸۰۰ میلیون رسیده که حقیقتا عدد بالایی است. بخش Ultimate Team ابتدا در سری FIFA معرفی شد و سپس شاهد موفقیت بالای آن بودیم. الکترونیک آرتز این بخش را به دیگر سری‌های ورزشی خود همانند Madden و UFC نیز برد.

حال الکترونیک آرتز اعلام داشت که آن‌ها برنامه‌ریزی‌های بسیاری برای آوردن بخش Ultimate Team به بازی‌های غیرورزشی خود کرده‌اند و استراتژی‌های بسیاری را مورد بررسی قرار داده‌اند. آن‌ها قصد دارند تا در آینده بخشی همانند Ultimate Team به سری Battlefield و Battlefront در کنار بازی Star Wars دیگرشان اضافه کنند. البته به این نکته نیز اشاره شد که شما بخش Ultimate Team را فردا برروی این بازی نمی‌بینید اما چند سال آینده شاهد حضور در بخش در بیشتر بازی‌های الکترونیک آرتز خواهید بود.

امروز تو 14 بازی 3 بار بازیم 3-0 شد!یبارش هنوز شروع نشده بود و یبارم دقیقه 90 بود و 2 گل از حریف جلو بودم.به قول لبرون جیمز یکجوریه که با این نت ایران الیت شدن امکان پذیر نیست.بعد مدتها تیمم کامل بود و فردا هم وقت بازی داشتم و می خواستم 40 بازی رو بازی کنم برای گلد 1 که اینجوری شد!مثکه ما همیشه باید به گلد 2 راضی باشیم

نمیدونم چه انتظاری از cm داری و تو چه سیستمی می خوای ولی به نظر من هافبک وسط با دفاع 40 نبودنش بهتر از بودنشه.تازه وورک ریتش هم افتضاحه.

اره واقعا :) امروز صب من يكم نتم خوب شد ديليم كم بود از ٨ بازي راحت ٦ تاشو بردم و يكيشم پنالتي تازه باختم :) التيميت باز باشي و بازيت خوب باشه حقيقتا اليت چيزي نيس ولي نت مانعيه كه نميذاره :)

بازی رو فروختم ...به هر چی ارزوم بود تو بازی رسیدم,مثل مسی و رونالدو تو یه تیم و elite وووو ولی خب چشم راستمو دادم تو این راه! زیاده روی نکنید..
اکانتم هم می خوام بفروشم 4.7 mil کوین داره(و IF kante,pjanic,sbc fekir,kurzawa) ..کل اکانت رو میخوام بفروشم دیگه بازی نمی کنم..کسی خواست پیام بفروسته

والا اون اليت رو احتمالا تو همون ارزوت ديدي با عرض شرمندگي :دي چون نه اكانتتو دادي كه ببينيم امارتو نه اين كه عكس دادي :)

بخش Ultimate Team سالانه ۸۰۰ میلیون دلار برای EA درآمد دارد | Battlefield و Battlefront نیز این بخش را دریافت می‌کنند
شرکت الکترونیک آرتز به‌صورت رسمی اعلام داشت که درآمد شرکت از بخش Ultimate Team عناوینش نسبت به سال گذشته افزایش ۲۰ درصدی داشته و حال ۸۰۰ میلیون دلار درآمد سالانه دارد.

سال گذشته شرکت الکترونیک آرتز اعلام داشت که بخش Ultimate Team حدود ۶۵۰ میلیون دلار برای آن‌ها درآمد داشته است حال این مقدار به ۸۰۰ میلیون رسیده که حقیقتا عدد بالایی است. بخش Ultimate Team ابتدا در سری FIFA معرفی شد و سپس شاهد موفقیت بالای آن بودیم. الکترونیک آرتز این بخش را به دیگر سری‌های ورزشی خود همانند Madden و UFC نیز برد.

حال الکترونیک آرتز اعلام داشت که آن‌ها برنامه‌ریزی‌های بسیاری برای آوردن بخش Ultimate Team به بازی‌های غیرورزشی خود کرده‌اند و استراتژی‌های بسیاری را مورد بررسی قرار داده‌اند. آن‌ها قصد دارند تا در آینده بخشی همانند Ultimate Team به سری Battlefield و Battlefront در کنار بازی Star Wars دیگرشان اضافه کنند. البته به این نکته نیز اشاره شد که شما بخش Ultimate Team را فردا برروی این بازی نمی‌بینید اما چند سال آینده شاهد حضور در بخش در بیشتر بازی‌های الکترونیک آرتز خواهید بود.

اين همه سود داره و اونوقت سرور اختصاصي فوت چمپش واسه uk و usa هس فقط و بقيه رو پشم حساب ميكنه :) مخصوصا كشورايي مثل ما كه دوريم از سرورا دهنمون صافه بخاطر لگ و ديلي :)

داداش چطوری منتقل میکنی واسمون؟
من 100kمیخوام
در خواست دوستی میدی به id psn
بعد میریم تو یه پارتی بازیکن میزاری واسه فروش (اون پک برنزا که قیمت بازیکنا 200 تاست یا هر چیز بی ارزشی داری برا فروش )
من رو اونا رو هر کدوم 10k میدم تو اگه 100 k بخوای باید 10 تا ایتم بی ارزشتو بزاری برا فروش
یا اگه روش دیگه مد نظرته از همون روش

[Forwarded from Esplir]
مسابقات آنلاین فیفا 17 با مجموع جوایزی به ارزش 20 میلیون تومان برای 25 نفر.

رقابت در سایت لیگ حرفه ای ورزش های الکترونیک برای کسب سهمیه بزرگترین مسابقات آنلاین کشور.

میزان جوایز:

نفر اول: تا سقف 12 میلیون تومان
نفر دوم: به ارزش یک و نیم میلیون تومان
نفر سوم: به ارزش یک‌میلیون تومان
نفر چهارم تا هشتم: به ارزش یک‌صد و پنجاه‌هزار تومان
نفر نهم تا شانزدهم: به ارزش یک‌صد هزار تومان

قرعه‌کشی ماهیانه از میان مجموع ورزشکاران شرکت‌کننده به ارزش 100 هزار تومان برای یک نفر.

جایزه ویژه 4 میلیون تومانی برای فردی که بیشترین تعداد حضور در مسابقات را داشته باشد.

جایزه ویژه 2000000تومانی برای ورزشکاری که موفق به کسب مقام اول مسابقات شود.

برای اطلاعات بیشتر از نحوه برگزاری مسابقات به وبسایت لیگ حرفه ای ورزش های الکترونیک مراجعه کنید:

لیگ حرفه ای ورزش های الکترونیک

جهت اطلاعات بیشتر با @Espl_Beautilife ارتباط بگیرید.

با ما حرفه‌ای باشید...

کانال تلگرام:
Join group chat on TelegramView attachment 72582
چه تضميني هس كه معتبر باشه؟
---

من ديروز صب نتم خوب بود بازي كردم از ٢٠ بازي ١٢ بازي بردم و ٣ تا هم پنالتي باختم :)
امروز ظهر ادامه ي بازيامو كردم با ديلي از ١٥ بازي ٢ تا وين گرفتم فقط :)
واقعا بايد تخته كرد نتمونو :)

یه سوال فنی
من تیمم چهار و نیم ستاره بود
چند بازی قبل شد ۵ ستاره
الان دوباره شد چهارو نیم
جریانش چیه؟؟؟
کسی هم نخریدم

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

اقا چرا بونز گل ۲۰۰تا بیشتر نمیده؟؟؟
من الان ۱۰ ۱ زدم دلم خوش ۴۰۰ کوین میگیرم
میدونستم این همه بنده خدا رو گل نمیزدم :(
View attachment 72588

دسته خرابه رو داده بودن به این بنده خدا
تو هم تا میخورده زدی به بدبخت
یکم رحم آخه
من بودم ازت سکه هم کم میکردم :))

فاصله داریم با سرور های بازی . و اگر نه تو بخش های دیگه خیلی خوبه Online season , pro club

Fut Champions خیلی رو اعصاب میره
اره منم اون بخش ها مشكلي ندارم
فوت چمپ شديدا حساسه
و نميدونم چشه كه در هر صورتي يكم ديلي رو داره
انگار تو بايد هم طرف رو ببري هم به نتش غلبه كني

اقا چرا بونز گل ۲۰۰تا بیشتر نمیده؟؟؟
من الان ۱۰ ۱ زدم دلم خوش ۴۰۰ کوین میگیرم
میدونستم این همه بنده خدا رو گل نمیزدم :(
View attachment 72588

تهش همونه :)
١٠ تا كه چيزي نيس دادا من شده ٢١-٠ هر طرفو بردم :))

• Like
Reactions: sami.mahasen

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or