FIFA 17 Ultimate Team

سری فیفا در نسل هفت توانست یک مد معتاد کننده رو بنا کند مدی که در آن هر پلیر میتواند تیم مورد علاقه خود را بسازد و با بقیه پلیرهای دیگر بصورت انلاین با تیم ساخته شده انها بازی کند.
در نسل هشتم این مد گشترده تر شد تا شاهد پلیرهای بیشتری در این بخش باشیم.در فیفای سال قبل درفت اضافه شد و در فیفا 17 مدهای قهرمانی و اخر هفته که جایزه های بزرگی دارند.
در ابتدا سوال همیشگی که التیمیت چیست را توضیح میدهیم التیمیت یک مد انلاین/افلاین فیفا هست شما یک تیم ضعیف و یا تیم نه چندان قوی تحویل گرفته و رفته رفته با استفاده از شرکت در بازیهای انلاین یا افلاین سکه دریافت کنید و رفته رفته به قویترکردن تیمتان دست پیدا می کنید البته دستتان خیلی هم باز نیست زیرا که کمیستری(هماهنگی تیم)هم مهم است و برای این منظور شما باید بازیکنانی که خریداری میکنید یا از یک لیگ باشند یا از یک ملیت البته اگر از یک تیم باشیند ویا از یک ملیت دریک لیگ باشند هماهنگی بازیکنان شما بیشتر میشود واحد پول بازی کوین(سکه)هست البته یک راه میانبر دیگر برای شما باز هست انهم استفاده از پک هست که محتویات قرارداد فیتنس لباس و چند بازیکن دارد شما بسته به شانستان میتونید این پک هارا یا با استفاده از فیفاپوینت(پول واقعی)یا با استفاده از سکه بازی یک سری پک بزنید و شانس خودتان را امتحان کنید.
بازیکنان در التیمیت دارای قرارداد هستند همچنین دارای فیتنسی هستند که میزان انرژی شان را نشان میدهد و این پارامترها در هربازی کمتر میشود و شما باید قرارداد تهیه کنید و برای انرژی (فیتنس) یا کارت فیتنس بخرید یا بازیکن مورد نظر را توی ذخیره بگذارید تا چند شماره ای به انرژی اش اضافه شود همچنین هر بازیکن یک پست دارد و تقریبا استفاده از پست غیر تخصصی بازیکن باعث میشود کارایی آن بازیکن کم شود اما سیستم یک سری آیتم به بازی اضافه کرده از فیفا14 که میشود پست بازیکنان را تاحدودی تغییر داد مثلا شما میتوانید پست RM را به RWو RF تبدیل کنید یا پست CM را به CDM CAM CF و ST متاسفانه این پست عوض کردن بازیکنها زیاد دست پلیر نیست البته یه سری بازیکنها هم از پک در می آیند بسته به شرایط بازیهای واقعی که رنگی هستند یا بازیکنهای آپگریدی که EA در ژانویه میفرستد در پستی که آن بازیکن در تیم هفته یا بهترین بازیکن زمین در بازیهای مهم جا داده است می آیند بازیکنان مشکی همان بازیکن های تیم هفته هستند که در بازی تیمشان بهترین بازیکن زمین شناخته شده اند بازیکنان نارنجی هم بهترین بازیکنان زمین در چمپیونز لیگ یا حذفی یا یورو لیگ شده اند که این بازیکنان معمولا خیلی قمیت بالاتری دارند شما باید بدانید بازیکنتان هیچ پیشرفتی نمیکند برای آپگریدش باید کارت رنگی آن بازیکن را تهیه کنید البته میتوانید یه سری قابلیت های بازیکنتان را با کمیستری استایلها افزایش دهید که در عمل اتفاق میافتد ان هم به شرط کمیستری بازیکن.
روشهای دریافت کوینز عبارت است از 1-بعد هر بازی چه افلاین چه انلاین یه سری پک به شما داده میشود که معمولا حدود 400تا 450 سکه است 2-تورنامنت افلاین\انلاین که مانند جام حذفی است معمولا 3-سیزن انلاین /افلاین که مانند بخش سیزن ده بازی دارد و بعد کامل کردن آن بازیها مقداری جایزه بهتان تعلق میگیرد 3- مود درفت که از فیفا16 اضافه شد که شما در این بخش باید طبق اسکواد شانسی و رندوم یه سری بازیکنها را انتخاب کنید و با پلیرهای دیگر به بازی بپردازید اگر هر چهار بازی را ببرید قهرمان میشید و جایزه تان پکهای اعلا تر هست این بدین معنی هست که حتی اگر همان بازی اول هم بازی را واگزار کنید باز هم پک دریافت میکنید ولی پکهای نه چندان خوب پکهایی که شما بعد از بردن هر چهاربازی بدست میاورید خیلی عالی تر هستند تا پکهای اولیه4_امسال شاهد چمپیونز هست و یه سری جامهای پرتعداد که جایزه های بسیار بزرگ تری نسبت به قسمت های دیگر میدهد
در این تاپیک قصد داریم در مورد این مد به بحث و تبادل نظر بپردازیم همچنین اسکوادهای دوستان را مورد تجزیه و تحلیل قرار خواهیم داد همچنین تیم هفته را هر هفته نمایش میدهیم و تجزیه و تحلیل میکنیم.
FIFA17POSTCOVER.jpg

آخرین ویرایش:
سلام دوستان این کارت ژکو چطوره؟
FUT 17 - Edin Džeko 87 - MOTM Price and Stats | FUTBIN
تا همین حدودا بازیکن بهتری برای نوک هست؟
تهش تا 30K
اين مهاجما حدودا با استايلي كه فوت چمپ داره فاتحشون خوندس
مهاجمي كه نه سرعت داره نه اسكيل واقعا بلااستفاده شده
مگه اينكه ديگه تنها كاري كه ازش بخواي اين باشه كه اون دم دروازه بشوته تو گل و هيچي ديگه ازش نخواي

دوستان 30k کوین دارم...از این SBC ها چیزی در میاد برم خرجشون کنم ؟؟

ارزش داره برم SBC هارو تکمیل کنم برا جایزشون ؟؟؟

جایی هست که راهنمایی کنه یا کسی ساخته باشه و ترکیب گزاشته باشه که روی اون بازیکن بخریم ؟؟

سلام
کسی معنی اینو میدونه ؟؟؟
باید چیکار کنم ؟ نمیتونم تو فوت چمپ بازی کنم چرا :(
View attachment 72024

تابلو هست دیگه....بنده خدا گفته شما سعود نکریدین به مسایقات لیگ آخر هفته...یا باید توی تورنمیت روزانه شرکت کنی و قهرمان بشی یا اینه سعود کنی به دیویژن1 تا بتونی وارد بشی...

• Like
Reactions: sami.mahasen
20 کا برای یه کارت با 90 تا shooting و 93 تا Strength خیلی خوبه. فقط به بازیت بستگی داره بتونی با مهاجمی که کنده و اسکیل نداره کار کنی. به نظرم برای 4-1-2-1 خوبه اگه دیبالا یا یه مهاجم سرعتی و تکنیکی کنارش بزاری. این جوری که ژکو رو get in behind بذاری و اون یکی رو فالس ناین. اینفورم 84 گومز خوبه. 30 کا هم بیشتر نیست.
آره نظرم روی اون هم بود...ولی چون این ژکو 23K بود می خواستم با اضافه پول بارزالی رو بگیرم....فعلا همین ژکو رو گرفتم ولی احتمالا بفروشمش برم گومز رو بگیرم

تورنومنت روزانه چیه؟ از کدوم قسمتش باید شرکت کنم؟

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
از روز ٢ شنبه تا جمعه صبح يه تورنومنتي داره كه بايد ٤ تا بازيو ببري، اگه ببري ميري تو ليگ اخر هفته كه از جمعه صبح شروع ميشه تا دوشنبه صبح، تو اين ليگ هم ٤٠ تا بازي داره كه بسته به ميزان بردنت بهت جايزه ميده

• Like
از روز ٢ شنبه تا جمعه صبح يه تورنومنتي داره كه بايد ٤ تا بازيو ببري، اگه ببري ميري تو ليگ اخر هفته كه از جمعه صبح شروع ميشه تا دوشنبه صبح، تو اين ليگ هم ٤٠ تا بازي داره كه بسته به ميزان بردنت بهت جايزه ميده
اقا من چقد امتحان کردم قبلا رام نداد گفت باید صبر کنی ویکند شروع بشه

اقا من چقد امتحان کردم قبلا رام نداد گفت باید صبر کنی ویکند شروع بشه

هشت بار فرصت داري هر4 بازي رو ببري و قهرمان بشي بري اخر هفته حتما 8 دفعه باختي توي انتخابي هم تيماشون غولن خيليم جدي بازي ميكنن

• Like
یه سوال توی قسمت لیگی که با خودش بازی میکنی (منظورم همون لیگه معمولیشه) دیویژن ۱ باشی تاثیری داره یا نه؟

ديو ١ موندن باعث ميشه بدون انتخابي بري اخر هفته سكه بيشتري هم ميده نسبت به بقيه ديوها

• Like
بچه ها من اشتراک پلاسم تموم شده. ولی امروز رفتم توو فیفا و دارم آنلاین بازی میکنم. قضیه چیه؟ چرا اینجوریه؟ مگه اشتراک پلاس نمیخواد واسه آنلاین بازی کردن؟ علامت پلاس از کنار اکانتم رفته.

بچه ها من اشتراک پلاسم تموم شده. ولی امروز رفتم توو فیفا و دارم آنلاین بازی میکنم. قضیه چیه؟ چرا اینجوریه؟ مگه اشتراک پلاس نمیخواد واسه آنلاین بازی کردن؟ علامت پلاس از کنار اکانتم رفته.
واسه یه هفته ازاد شده بود
تو خود سایت پلی استیشن زده بود خوندم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or