FIFA 17 Ultimate Team

سری فیفا در نسل هفت توانست یک مد معتاد کننده رو بنا کند مدی که در آن هر پلیر میتواند تیم مورد علاقه خود را بسازد و با بقیه پلیرهای دیگر بصورت انلاین با تیم ساخته شده انها بازی کند.
در نسل هشتم این مد گشترده تر شد تا شاهد پلیرهای بیشتری در این بخش باشیم.در فیفای سال قبل درفت اضافه شد و در فیفا 17 مدهای قهرمانی و اخر هفته که جایزه های بزرگی دارند.
در ابتدا سوال همیشگی که التیمیت چیست را توضیح میدهیم التیمیت یک مد انلاین/افلاین فیفا هست شما یک تیم ضعیف و یا تیم نه چندان قوی تحویل گرفته و رفته رفته با استفاده از شرکت در بازیهای انلاین یا افلاین سکه دریافت کنید و رفته رفته به قویترکردن تیمتان دست پیدا می کنید البته دستتان خیلی هم باز نیست زیرا که کمیستری(هماهنگی تیم)هم مهم است و برای این منظور شما باید بازیکنانی که خریداری میکنید یا از یک لیگ باشند یا از یک ملیت البته اگر از یک تیم باشیند ویا از یک ملیت دریک لیگ باشند هماهنگی بازیکنان شما بیشتر میشود واحد پول بازی کوین(سکه)هست البته یک راه میانبر دیگر برای شما باز هست انهم استفاده از پک هست که محتویات قرارداد فیتنس لباس و چند بازیکن دارد شما بسته به شانستان میتونید این پک هارا یا با استفاده از فیفاپوینت(پول واقعی)یا با استفاده از سکه بازی یک سری پک بزنید و شانس خودتان را امتحان کنید.
بازیکنان در التیمیت دارای قرارداد هستند همچنین دارای فیتنسی هستند که میزان انرژی شان را نشان میدهد و این پارامترها در هربازی کمتر میشود و شما باید قرارداد تهیه کنید و برای انرژی (فیتنس) یا کارت فیتنس بخرید یا بازیکن مورد نظر را توی ذخیره بگذارید تا چند شماره ای به انرژی اش اضافه شود همچنین هر بازیکن یک پست دارد و تقریبا استفاده از پست غیر تخصصی بازیکن باعث میشود کارایی آن بازیکن کم شود اما سیستم یک سری آیتم به بازی اضافه کرده از فیفا14 که میشود پست بازیکنان را تاحدودی تغییر داد مثلا شما میتوانید پست RM را به RWو RF تبدیل کنید یا پست CM را به CDM CAM CF و ST متاسفانه این پست عوض کردن بازیکنها زیاد دست پلیر نیست البته یه سری بازیکنها هم از پک در می آیند بسته به شرایط بازیهای واقعی که رنگی هستند یا بازیکنهای آپگریدی که EA در ژانویه میفرستد در پستی که آن بازیکن در تیم هفته یا بهترین بازیکن زمین در بازیهای مهم جا داده است می آیند بازیکنان مشکی همان بازیکن های تیم هفته هستند که در بازی تیمشان بهترین بازیکن زمین شناخته شده اند بازیکنان نارنجی هم بهترین بازیکنان زمین در چمپیونز لیگ یا حذفی یا یورو لیگ شده اند که این بازیکنان معمولا خیلی قمیت بالاتری دارند شما باید بدانید بازیکنتان هیچ پیشرفتی نمیکند برای آپگریدش باید کارت رنگی آن بازیکن را تهیه کنید البته میتوانید یه سری قابلیت های بازیکنتان را با کمیستری استایلها افزایش دهید که در عمل اتفاق میافتد ان هم به شرط کمیستری بازیکن.
روشهای دریافت کوینز عبارت است از 1-بعد هر بازی چه افلاین چه انلاین یه سری پک به شما داده میشود که معمولا حدود 400تا 450 سکه است 2-تورنامنت افلاین\انلاین که مانند جام حذفی است معمولا 3-سیزن انلاین /افلاین که مانند بخش سیزن ده بازی دارد و بعد کامل کردن آن بازیها مقداری جایزه بهتان تعلق میگیرد 3- مود درفت که از فیفا16 اضافه شد که شما در این بخش باید طبق اسکواد شانسی و رندوم یه سری بازیکنها را انتخاب کنید و با پلیرهای دیگر به بازی بپردازید اگر هر چهار بازی را ببرید قهرمان میشید و جایزه تان پکهای اعلا تر هست این بدین معنی هست که حتی اگر همان بازی اول هم بازی را واگزار کنید باز هم پک دریافت میکنید ولی پکهای نه چندان خوب پکهایی که شما بعد از بردن هر چهاربازی بدست میاورید خیلی عالی تر هستند تا پکهای اولیه4_امسال شاهد چمپیونز هست و یه سری جامهای پرتعداد که جایزه های بسیار بزرگ تری نسبت به قسمت های دیگر میدهد
در این تاپیک قصد داریم در مورد این مد به بحث و تبادل نظر بپردازیم همچنین اسکوادهای دوستان را مورد تجزیه و تحلیل قرار خواهیم داد همچنین تیم هفته را هر هفته نمایش میدهیم و تجزیه و تحلیل میکنیم.
FIFA17POSTCOVER.jpg

آخرین ویرایش:
هندانوویچ از بوفون trait های بهتری داره!

============
انقدر از پکاتون عکس گذاشتین منم وسوسه شدم رفتم درفت.تو 20 دقیقه درفت من با قهرمانی تموم شد!واقعا مسخره تر از این نمیشد.سه بازی اول تا قبل دقیقه 20 گل زدم و حریف زفت.بازی آخر هم دقیقه 40 گل خورد و رفت!=))
از تو پک هم در کمال تعجب بعد از 6 سال تجربه پک باز کردن،یک عدد بازیکن اینفورم در اومد.البته آشغالی بود.بنطالب بود اسمش ولی بازم برای من جالب بود.دفعه اولم بود.<:-P

بقیه بازیکنا آشغالی بودن ولی بعضیاشون به لطف چلنجها کلی قیمت داشتن.به این نتیجه رسیدم کلا بازیکنهای زیر 1000 سکه رو نباید فروخت و باید صبر کرد تا تو موقعیت مناسب که گرون شدن ردشون کرد.شما هم نفروشین بازیکنهایی که در میارین رو و همیشه حواستون به قیمتشون باشه.باورتون میشه اینو من 4000 فروختم؟؟
FUT 17 - Jonatan Soriano Casas 76 - Normal Price and Stats | FUTBIN

IMG_6660.PNG

دوستان اين تيم منه ، چند تا راهنمايي ميخواستم اگه وقت داشتين ممنون ميشم بدونم نظرتونو
١- تاكتيك خوب چيه بنظرتون براش؟ من فلن با Counter Attack بازي ميكنم ولي احساس ميكنم پرس خوبي نميتونم بذارم، كلا ميخوام تو دفاع خوب با دفاعا فضا رو ببندم و حريفو بكشم جلو تا از فضايي كه ايجاد ميشه اتك بزنم بهش، با رئال هم ٥ دفاعه تاكتيكم همينه ولي اونجا روون ترن نميدونم چرا از لحاظ سرعتي تو حمله، حالا اگه ميشه يه كاستوم تكنيك خوب بگين
٢- بنظرتون player instruction خوب چي ميتونه باشه؟ من دفاع چپ و راست رو عقب نگه ميدارم، ماركيزيو و ناينگلان رو Get Forward ميكنم، پيانيچ رو stay forward و free roam و مهاجما هم get behind
اگه راهنمايي بود بگين
٣- براي ذخيره همشيك، پالرو و خديرا رو گذاشتم كه به ترتيب جاي پيانيچ و ماكيزيو و ناينگلان بيارم، چون ميدل بعد دقيقه ٦٥ خسته ميشن ، اگه ذخيره ي بهتري سراغ داشتين براي اين پستا بگين

دوستان يه سوال
تو بخش تاكتيك من وقتي قبل بازي High Pressure رو انتخاب ميكنم بازم وقتي تو بازي ميرم رو كاستوم تكنيكه تيكش!
چرا؟
خوب تو بازی فلش پایین رو بزن بعد هر کدوم رو میخوای انتخاب کن. چه کاریه اول بازی عوض میکنی.

Sent from my SM-J510F using Tapatalk

• Like
Reactions: LeBron James 6
دوستان من یه مشکل عجیب دارم
سیستمم 4321 هست ولی کلا یکی از هافبکهام همیشه نفوذ میکنه اون دوتا عقب وا میستن نگاه میکنن اسنتراکشن هم زدم بازم اون دوتا مثه بز نگاه میکنن و نفوذ نمیکنن انواع اقسام حالتهای h\h و h\m رو هم پیاده کردم هافبکهایی گذاشتم که بینشون کمیستری داشته باشه ولی افاقه نکرد یه تیم لالیگایی داشتم از بس اینا نفوذ نکردن فروختمش با اینکه بهترین دروازه بان و دفاع رو داشت حالا نمیدونم این مشکل من برمیگیرده به لِول اکانت اریجینز فیفام که 94 هست و یا ازفیفا11 توی التیمیتم

سیستمم 4321 هست ولی کلا یکی از هافبکهام همیشه نفوذ میکنه اون دوتا عقب وا میستن نگاه میکنن اسنتراکشن هم زدم بازم اون دوتا مثه بز نگاه میکنن و نفوذ نمیکنن انواع اقسام حالتهای h\h و h\m رو هم پیاده کردم هافبکهایی گذاشتم که بینشون کمیستری داشته باشه ولی افاقه نکرد یه تیم لالیگایی داشتم از بس اینا نفوذ نکردن فروختمش با اینکه بهترین دروازه بان و دفاع رو داشت حالا نمیدونم این مشکل من برمیگیرده به لِول اکانت اریجینز فیفام که 94 هست و یا ازفیفا11 توی التیمیتم
من مشکلم بر عکس تو هستش. Cdm هم نفوذ میکنه تو همه ترکیب های من.:)

Sent from my SM-J510F using Tapatalk

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
اینکه هافبک هات نفوذ نمیکنن چه ربطی به اینکه از فیفا ۱۱ التیمیت بازی میکنه داره ؟! من احتمال میدم چون هرسال بازی رو پلات میکنی EA گفته بزار حال این بچه خفن رو بگیریم زیادی شاخ نشه :))

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Like
Reactions: amirfifa
View attachment 67779

دوستان اين تيم منه ، چند تا راهنمايي ميخواستم اگه وقت داشتين ممنون ميشم بدونم نظرتونو
١- تاكتيك خوب چيه بنظرتون براش؟ من فلن با Counter Attack بازي ميكنم ولي احساس ميكنم پرس خوبي نميتونم بذارم، كلا ميخوام تو دفاع خوب با دفاعا فضا رو ببندم و حريفو بكشم جلو تا از فضايي كه ايجاد ميشه اتك بزنم بهش، با رئال هم ٥ دفاعه تاكتيكم همينه ولي اونجا روون ترن نميدونم چرا از لحاظ سرعتي تو حمله، حالا اگه ميشه يه كاستوم تكنيك خوب بگين
٢- بنظرتون player instruction خوب چي ميتونه باشه؟ من دفاع چپ و راست رو عقب نگه ميدارم، ماركيزيو و ناينگلان رو Get Forward ميكنم، پيانيچ رو stay forward و free roam و مهاجما هم get behind
اگه راهنمايي بود بگين
٣- براي ذخيره همشيك، پالرو و خديرا رو گذاشتم كه به ترتيب جاي پيانيچ و ماكيزيو و ناينگلان بيارم، چون ميدل بعد دقيقه ٦٥ خسته ميشن ، اگه ذخيره ي بهتري سراغ داشتين براي اين پستا بگين
رئال بازيكناش خب بهترن:D ماركيزيو رو عقب نگه دار فول بكات رو بكش جلو...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: LeBron James 6

بنظرم يه طورايي باگه و بايد درستش كنن
منم هافبكايي كه دستور عقب موندن بهشون ميدم از هافبك هجومي به مراتب بيشتر نفوذ ميكنن!! تو درفتم همينه..

اینکه هافبک هات نفوذ نمیکنن چه ربطی به اینکه از فیفا ۱۱ التیمیت بازی میکنه داره ؟! من احتمال میدم چون هرسال بازی رو پلات میکنی EA گفته بزار حال این بچه خفن رو بگیریم زیادی شاخ نشه :))

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
وقتی اطلاعاتی در مورد چیزی نمیدونی مجبور نیستی نقل قول کنی فک کردی بر چه اساسی حریف پیدا میکنه درثانی من توی 16 تیمم هیچکدوم از بازیکنام حرکت نمیکردن و همه سرجاشون وامیستادن صد بار تیم فروختم کلی لیگ عوض کردم اخرم دلیت کلاب زدم درست شد متاسفانه تجربه ات کمه اظهار نظرم میکنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or