FIFA 17 Ultimate Team

سری فیفا در نسل هفت توانست یک مد معتاد کننده رو بنا کند مدی که در آن هر پلیر میتواند تیم مورد علاقه خود را بسازد و با بقیه پلیرهای دیگر بصورت انلاین با تیم ساخته شده انها بازی کند.
در نسل هشتم این مد گشترده تر شد تا شاهد پلیرهای بیشتری در این بخش باشیم.در فیفای سال قبل درفت اضافه شد و در فیفا 17 مدهای قهرمانی و اخر هفته که جایزه های بزرگی دارند.
در ابتدا سوال همیشگی که التیمیت چیست را توضیح میدهیم التیمیت یک مد انلاین/افلاین فیفا هست شما یک تیم ضعیف و یا تیم نه چندان قوی تحویل گرفته و رفته رفته با استفاده از شرکت در بازیهای انلاین یا افلاین سکه دریافت کنید و رفته رفته به قویترکردن تیمتان دست پیدا می کنید البته دستتان خیلی هم باز نیست زیرا که کمیستری(هماهنگی تیم)هم مهم است و برای این منظور شما باید بازیکنانی که خریداری میکنید یا از یک لیگ باشند یا از یک ملیت البته اگر از یک تیم باشیند ویا از یک ملیت دریک لیگ باشند هماهنگی بازیکنان شما بیشتر میشود واحد پول بازی کوین(سکه)هست البته یک راه میانبر دیگر برای شما باز هست انهم استفاده از پک هست که محتویات قرارداد فیتنس لباس و چند بازیکن دارد شما بسته به شانستان میتونید این پک هارا یا با استفاده از فیفاپوینت(پول واقعی)یا با استفاده از سکه بازی یک سری پک بزنید و شانس خودتان را امتحان کنید.
بازیکنان در التیمیت دارای قرارداد هستند همچنین دارای فیتنسی هستند که میزان انرژی شان را نشان میدهد و این پارامترها در هربازی کمتر میشود و شما باید قرارداد تهیه کنید و برای انرژی (فیتنس) یا کارت فیتنس بخرید یا بازیکن مورد نظر را توی ذخیره بگذارید تا چند شماره ای به انرژی اش اضافه شود همچنین هر بازیکن یک پست دارد و تقریبا استفاده از پست غیر تخصصی بازیکن باعث میشود کارایی آن بازیکن کم شود اما سیستم یک سری آیتم به بازی اضافه کرده از فیفا14 که میشود پست بازیکنان را تاحدودی تغییر داد مثلا شما میتوانید پست RM را به RWو RF تبدیل کنید یا پست CM را به CDM CAM CF و ST متاسفانه این پست عوض کردن بازیکنها زیاد دست پلیر نیست البته یه سری بازیکنها هم از پک در می آیند بسته به شرایط بازیهای واقعی که رنگی هستند یا بازیکنهای آپگریدی که EA در ژانویه میفرستد در پستی که آن بازیکن در تیم هفته یا بهترین بازیکن زمین در بازیهای مهم جا داده است می آیند بازیکنان مشکی همان بازیکن های تیم هفته هستند که در بازی تیمشان بهترین بازیکن زمین شناخته شده اند بازیکنان نارنجی هم بهترین بازیکنان زمین در چمپیونز لیگ یا حذفی یا یورو لیگ شده اند که این بازیکنان معمولا خیلی قمیت بالاتری دارند شما باید بدانید بازیکنتان هیچ پیشرفتی نمیکند برای آپگریدش باید کارت رنگی آن بازیکن را تهیه کنید البته میتوانید یه سری قابلیت های بازیکنتان را با کمیستری استایلها افزایش دهید که در عمل اتفاق میافتد ان هم به شرط کمیستری بازیکن.
روشهای دریافت کوینز عبارت است از 1-بعد هر بازی چه افلاین چه انلاین یه سری پک به شما داده میشود که معمولا حدود 400تا 450 سکه است 2-تورنامنت افلاین\انلاین که مانند جام حذفی است معمولا 3-سیزن انلاین /افلاین که مانند بخش سیزن ده بازی دارد و بعد کامل کردن آن بازیها مقداری جایزه بهتان تعلق میگیرد 3- مود درفت که از فیفا16 اضافه شد که شما در این بخش باید طبق اسکواد شانسی و رندوم یه سری بازیکنها را انتخاب کنید و با پلیرهای دیگر به بازی بپردازید اگر هر چهار بازی را ببرید قهرمان میشید و جایزه تان پکهای اعلا تر هست این بدین معنی هست که حتی اگر همان بازی اول هم بازی را واگزار کنید باز هم پک دریافت میکنید ولی پکهای نه چندان خوب پکهایی که شما بعد از بردن هر چهاربازی بدست میاورید خیلی عالی تر هستند تا پکهای اولیه4_امسال شاهد چمپیونز هست و یه سری جامهای پرتعداد که جایزه های بسیار بزرگ تری نسبت به قسمت های دیگر میدهد
در این تاپیک قصد داریم در مورد این مد به بحث و تبادل نظر بپردازیم همچنین اسکوادهای دوستان را مورد تجزیه و تحلیل قرار خواهیم داد همچنین تیم هفته را هر هفته نمایش میدهیم و تجزیه و تحلیل میکنیم.
FIFA17POSTCOVER.jpg

آخرین ویرایش:
من دوتا تیم بستم :

Bekesh Ziresh 1

Bekesh Ziresh 2
بنظر بکش زیرش 2 بهتره :D:D
داوید لوییز رو برای دفاع امتحان کردین شما؟ منم bailly رو دارم ولی بنظرم اصلا به خوبی اسمالینگ نیست! دنبال یه زوج خوب واسه اسمالینگ توی انگلیس هستم!
امروز همینطور شانسی هازارد رو که واسه 5 تا بازی قرضی داشتمش رو گزاشتم توی ترکیب. چقدر عالی بود این بشر:>:x:x فوق العاده بود واقعا!
میخواستم برم اگوئرو رو بگیرم ولی الان تو فکر خرید هازاردم!!سان 87 رو هم میخوام البته8->8->

• Like
Reactions: 947947
بنظر بکش زیرش 2 بهتره :D:D
داوید لوییز رو برای دفاع امتحان کردین شما؟ منم bailly رو دارم ولی بنظرم اصلا به خوبی اسمالینگ نیست! دنبال یه زوج خوب واسه اسمالینگ توی انگلیس هستم!
امروز همینطور شانسی هازارد رو که واسه 5 تا بازی قرضی داشتمش رو گزاشتم توی ترکیب. چقدر عالی بود این بشر:>:x:x فوق العاده بود واقعا!
میخواستم برم اگوئرو رو بگیرم ولی الان تو فکر خرید هازاردم!!سان 87 رو هم میخوام البته8->8->

bailly رو به خاطر سرعتش گزاشتم ...دفاع خوبی هم هست...

دقت کرده باشی...دوتادفاع های وسطم یکیشون سرعتشون از اون یکی بیشتره...یکیش کنده یکیش سرعتی...

اگه میتونی son رو بگیر...یه چیز عجیبیه...من یچی میگم تو یه چی میشنوی... :-t:-t

با هر تیمی بازیکردم اونو داشته دهنم سرویس شده... :-?? چنان استارت میزنه دقیقه 90 که انگار بازی تازه شروع شده...شوت میکنه آدم یاد روبرتو کارلوس میوفته... :o
پول آگوئرو و هازارد رو بده اینفورم SON رو یگیر....

• Like
Reactions: aminda
bailly رو به خاطر سرعتش گزاشتم ...دفاع خوبی هم هست...

دقت کرده باشی...دوتادفاع های وسطم یکیشون سرعتشون از اون یکی بیشتره...یکیش کنده یکیش سرعتی...

اگه میتونی son رو بگیر...یه چیز عجیبیه...من یچی میگم تو یه چی میشنوی... :-t:-t

با هر تیمی بازیکردم اونو داشته دهنم سرویس شده... :-?? چنان استارت میزنه دقیقه 90 که انگار بازی تازه شروع شده...شوت میکنه آدم یاد روبرتو کارلوس میوفته... :o
پول آگوئرو و هازارد رو بده اینفورم SON رو یگیر....
درسته واقعا... سان عجیب و غریبه....خیلی اینفرم هاش عالین. صابونش به تن منم خیلی مالیده شده~X(:((.بگیرمش میزارمش CAM
الان بدجوری تو فکر گرفتن سان اینفرم 87 لینک و هازارد 89 هستم. یه هازارد رو گزاشتم توی تیمم ،توی دیو 1 به راحتی دوتا بازی رو با اختلاف گل خوب بردم. بازیکن خوب داشتن واقعا بازیو رو راحت تر میکنه واست!
الان که پولی ندارم به اون صورت ولی نمیتونم طاقت بیارم دیگه:D:D:(( میخوام برم کوین بخرم!!

دوستان این تیم رو چطور میتونم بهتر کنم ؟
خودم نظرم رو امره 86 به جای کانته و لوریس 94 به جای کورتوا است
کسی لوریس 94 رو امتحان کرده ؟

Attachments

• 6a26511d-7307-499a-aeee-cb2d326af329.jpg
    6a26511d-7307-499a-aeee-cb2d326af329.jpg
    101.5 KB · مشاهده: 34
به نظرم نقاط منفیش اینان. کین خیلی خوب نیست جاش میتونی مارسیال بذاری. سیگوردسن هم اگه میخوای امره بگیری جای اون بگیر. کوشیلنی هم جاش اوگبونا اسپشیال بذار. دروازه بان خریدن نمیارزه همون کورتوا هم اضافه اس به نظرم یه باتلند بذار حله.

به نظرم نقاط منفیش اینان. کین خیلی خوب نیست جاش میتونی مارسیال بذاری. سیگوردسن هم اگه میخوای امره بگیری جای اون بگیر. کوشیلنی هم جاش اوگبونا اسپشیال بذار. دروازه بان خریدن نمیارزه همون کورتوا هم اضافه اس به نظرم یه باتلند بذار حله.
مشکلم با کانته دقت پاسشه،امره که از هر لحاظ برتری داره بهش چرا کانته رو نگه دارم ؟

مشکلم با کانته دقت پاسشه،امره که از هر لحاظ برتری داره بهش چرا کانته رو نگه دارم ؟
به کانته برتری داره؟ کانته بهترین هافبک بازیه. میخوای اینفرمشو بگیر. هر چند همون ۸۳ اش هم اوکیه به نظرم. سیگوردسن مشکلی نداری باهاش؟ نه سرعت داره نه دفاع نه فیزیک نه اسکیل نه ویک فوت درست حسابی. ۴۲۳۱ ساده رو امتحان کردی؟؟ با ۳ تا cam. خوراکه تیمته. کانته و امره هافبک دفاعی اریکسن و دله و الکسیس cam سان نوک.

به کانته برتری داره؟ کانته بهترین هافبک بازیه. میخوای اینفرمشو بگیر. هر چند همون ۸۳ اش هم اوکیه به نظرم. سیگوردسن مشکلی نداری باهاش؟ نه سرعت داره نه دفاع نه فیزیک نه اسکیل نه ویک فوت درست حسابی. ۴۲۳۱ ساده رو امتحان کردی؟؟ با ۳ تا cam. خوراکه تیمته. کانته و امره هافبک دفاعی اریکسن و دله و الکسیس cam سان نوک.
سیگودسون PAS و لانگشاتاش خیلی خوبه (:
۴۲۳۱ ساده رو امتحان نکردم. امتحان میکنم
ممنون از پیشنهاداتون.

كورتوا رو بردار باتلندو بزار كاره ده خيا رو برات ميكنه
اسمالينگ يا كوشينلي بردار اوگبونا يا ورتونگن توتس بزار
اگه پولشو داري عاليه من رو دفاع چپم امتحانش كردم خوبه
بعد واسه امره جان اگه پولشو داري عاليه ولي تو بعضي چيزا كانته برتري داره بهش
بجا سيگوردسون لالانا ٩٠ بزاري بهتر نيست؟
تو st و يه camهم كه ايرادي نميشه ازش گرفت:-bd

Emre Can 86 فوق العادست قدرت بدنیش خیلی خوبه
یه جورایی با Kante 86 برابری میکنه ولی قیمت کانته بالاتره
...............
دروازه بان واسه تیم های لیگ انگلیس Joe Hart 86 رو حتما امتحان کنید خیلی هم ارزونه... واسه من همه ی توپ ها رو میگیره مخصوصا شوت از راه دور
با دوتا دفاع انگلیسی متلا Smalling و Keane ترکیب کنید

• Like
یعنی جدا باتلند بهتر از کوتوا هست؟ درسته خیلی خوبه و لی کورتوا بنظرم جزو 4 دروازه بان برتر بازی هست
الان من میخوام برم کورتوآ رو بگیرم،یعنی بیخیالش شم؟

یعنی جدا باتلند بهتر از کوتوا هست؟ درسته خیلی خوبه و لی کورتوا بنظرم جزو 4 دروازه بان برتر بازی هست
الان من میخوام برم کورتوآ رو بگیرم،یعنی بیخیالش شم؟
اصلا خرج الکی نکن. هر وقت همه پستات تکمیل شد برو سراغ دروازه بان. باتلند خودش جزو سه تای اوله :)) به نظرم بهترین دروازه بان ها دخیا و هندانوویچ و باتلند و کورتوا ان. که همون باتلند از همه به صرفه تره. گرم بشه دیگه دروازه خالی رو هم نمی‌خوره :))

• Like
اصلا خرج الکی نکن. هر وقت همه پستات تکمیل شد برو سراغ دروازه بان. باتلند خودش جزو سه تای اوله :)) به نظرم بهترین دروازه بان ها دخیا و هندانوویچ و باتلند و کورتوا ان. که همون باتلند از همه به صرفه تره. گرم بشه دیگه دروازه خالی رو هم نمی‌خوره :))

دروازبان وستهم رو هم حتما امتحان کنید...من باتلند و آدرین (دروازبان وستهم) رو دارم... به نظر خودم اون خیلی بهتره...هر وقت گزاشتمش تو دروازه یه توپایی رو برام گرفته که باتلند که هیچ...بابای باتلندم بود نمیگرفتشون...ناواس هم خیلی خوبه هر وقت توی تیم مقابلم بوده دهنم سرویس شده تا گل زدم بهش...

این کورتوایی که میگید شوت میخوره خفن....پیتر چک و این اشمایکل هم همینطور...تک به تک مثل BENZ میگیرن ولی از پشت محوطه شوت بزنین ببینین چه خبره...نه نمیگن... :D\m/

این باتلند بیشتر با تیمایی که باهاشون بازی میکردم و تو دروازه اونا بود بهتر کار میکرد تا وقتی تو دروازه من بود...نمیدونم چرا... :-??

دروازبان وستهم رو هم حتما امتحان کنید...من باتلند و آدرین (دروازبان وستهم) رو دارم... به نظر خودم اون خیلی بهتره...هر وقت گزاشتمش تو دروازه یه توپایی رو برام گرفته که باتلند که هیچ...بابای باتلندم بود نمیگرفتشون...ناواس هم خیلی خوبه هر وقت توی تیم مقابلم بوده دهنم سرویس شده تا گل زدم بهش...

این کورتوایی که میگید شوت میخوره خفن....پیتر چک و این اشمایکل هم همینطور...تک به تک مثل BENZ میگیرن ولی از پشت محوطه شوت بزنین ببینین چه خبره...نه نمیگن... :D\m/

این باتلند بیشتر با تیمایی که باهاشون بازی میکردم و تو دروازه اونا بود بهتر کار میکرد تا وقتی تو دروازه من بود...نمیدونم چرا... :-??
باتلند عاليه برامن يه چند تا سوپر سيو داشته
من با ده خيا بازي كردم الكي لازم نيست پول الكي بده ادم ده خيا خيلي بد كار ميكنه باتلندو ترجيح ميدم بهش ادرين هم امتحان ميكنم ممنون از پيشنهاد:-bd

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or