FIFA 17 Ultimate Team

سری فیفا در نسل هفت توانست یک مد معتاد کننده رو بنا کند مدی که در آن هر پلیر میتواند تیم مورد علاقه خود را بسازد و با بقیه پلیرهای دیگر بصورت انلاین با تیم ساخته شده انها بازی کند.
در نسل هشتم این مد گشترده تر شد تا شاهد پلیرهای بیشتری در این بخش باشیم.در فیفای سال قبل درفت اضافه شد و در فیفا 17 مدهای قهرمانی و اخر هفته که جایزه های بزرگی دارند.
در ابتدا سوال همیشگی که التیمیت چیست را توضیح میدهیم التیمیت یک مد انلاین/افلاین فیفا هست شما یک تیم ضعیف و یا تیم نه چندان قوی تحویل گرفته و رفته رفته با استفاده از شرکت در بازیهای انلاین یا افلاین سکه دریافت کنید و رفته رفته به قویترکردن تیمتان دست پیدا می کنید البته دستتان خیلی هم باز نیست زیرا که کمیستری(هماهنگی تیم)هم مهم است و برای این منظور شما باید بازیکنانی که خریداری میکنید یا از یک لیگ باشند یا از یک ملیت البته اگر از یک تیم باشیند ویا از یک ملیت دریک لیگ باشند هماهنگی بازیکنان شما بیشتر میشود واحد پول بازی کوین(سکه)هست البته یک راه میانبر دیگر برای شما باز هست انهم استفاده از پک هست که محتویات قرارداد فیتنس لباس و چند بازیکن دارد شما بسته به شانستان میتونید این پک هارا یا با استفاده از فیفاپوینت(پول واقعی)یا با استفاده از سکه بازی یک سری پک بزنید و شانس خودتان را امتحان کنید.
بازیکنان در التیمیت دارای قرارداد هستند همچنین دارای فیتنسی هستند که میزان انرژی شان را نشان میدهد و این پارامترها در هربازی کمتر میشود و شما باید قرارداد تهیه کنید و برای انرژی (فیتنس) یا کارت فیتنس بخرید یا بازیکن مورد نظر را توی ذخیره بگذارید تا چند شماره ای به انرژی اش اضافه شود همچنین هر بازیکن یک پست دارد و تقریبا استفاده از پست غیر تخصصی بازیکن باعث میشود کارایی آن بازیکن کم شود اما سیستم یک سری آیتم به بازی اضافه کرده از فیفا14 که میشود پست بازیکنان را تاحدودی تغییر داد مثلا شما میتوانید پست RM را به RWو RF تبدیل کنید یا پست CM را به CDM CAM CF و ST متاسفانه این پست عوض کردن بازیکنها زیاد دست پلیر نیست البته یه سری بازیکنها هم از پک در می آیند بسته به شرایط بازیهای واقعی که رنگی هستند یا بازیکنهای آپگریدی که EA در ژانویه میفرستد در پستی که آن بازیکن در تیم هفته یا بهترین بازیکن زمین در بازیهای مهم جا داده است می آیند بازیکنان مشکی همان بازیکن های تیم هفته هستند که در بازی تیمشان بهترین بازیکن زمین شناخته شده اند بازیکنان نارنجی هم بهترین بازیکنان زمین در چمپیونز لیگ یا حذفی یا یورو لیگ شده اند که این بازیکنان معمولا خیلی قمیت بالاتری دارند شما باید بدانید بازیکنتان هیچ پیشرفتی نمیکند برای آپگریدش باید کارت رنگی آن بازیکن را تهیه کنید البته میتوانید یه سری قابلیت های بازیکنتان را با کمیستری استایلها افزایش دهید که در عمل اتفاق میافتد ان هم به شرط کمیستری بازیکن.
روشهای دریافت کوینز عبارت است از 1-بعد هر بازی چه افلاین چه انلاین یه سری پک به شما داده میشود که معمولا حدود 400تا 450 سکه است 2-تورنامنت افلاین\انلاین که مانند جام حذفی است معمولا 3-سیزن انلاین /افلاین که مانند بخش سیزن ده بازی دارد و بعد کامل کردن آن بازیها مقداری جایزه بهتان تعلق میگیرد 3- مود درفت که از فیفا16 اضافه شد که شما در این بخش باید طبق اسکواد شانسی و رندوم یه سری بازیکنها را انتخاب کنید و با پلیرهای دیگر به بازی بپردازید اگر هر چهار بازی را ببرید قهرمان میشید و جایزه تان پکهای اعلا تر هست این بدین معنی هست که حتی اگر همان بازی اول هم بازی را واگزار کنید باز هم پک دریافت میکنید ولی پکهای نه چندان خوب پکهایی که شما بعد از بردن هر چهاربازی بدست میاورید خیلی عالی تر هستند تا پکهای اولیه4_امسال شاهد چمپیونز هست و یه سری جامهای پرتعداد که جایزه های بسیار بزرگ تری نسبت به قسمت های دیگر میدهد
در این تاپیک قصد داریم در مورد این مد به بحث و تبادل نظر بپردازیم همچنین اسکوادهای دوستان را مورد تجزیه و تحلیل قرار خواهیم داد همچنین تیم هفته را هر هفته نمایش میدهیم و تجزیه و تحلیل میکنیم.
FIFA17POSTCOVER.jpg

آخرین ویرایش:
تو اين تركيبي كه بازي ميكني دو تا هافبك وسط ات نقش كليدي دارن. بايد بازيكن box to box با اتك و ديفنس ريت high و فيتنس بالا انتخاب كني. تو ايتاليا ماركيزيو، ناينگولان، هامشيك بهترينها واسه اين پست ان. اگه نميتوني اينها رو بخري بگرد دنبال بازيكنهايي با قابليت مشابه. خديرا تو كارهاي دفاعي خوبه ولي تو حمله كم مياره، بانگا هم برعكسه و بيشتر بدرد هافبك هجومي ميخوره. پارسال اينفورم بيليا رو تو اين پست خوب جواب ميداد، امسال رو نميدونم.
فعلا فيفا نگرفتم ولي سالهاي قبل هايبريد يووه و psg ميبستم؛ هر دو تيم آرژانتيني و ايتاليايي دارن ميشه تيم خوب با كيمستري ١٠٠ بست مخصوصا امسال هم كه ظاهرا قيمت ديبالا و هيگواين خيلي بالاست كاواني ميتونه جايگزين خوبي باشه.
نه اتفاقا ميتونم پول جمع كنم بخرم
بانگارو بذارم CAM بعد هامشيك هم دارم كنارش ماركيزيو يا ناينگولان بخرم بذارم CM چطوره؟

اینم تیم من برای Fut champion بعدی!هدف Elite 1

View attachment 67653
آندره گومز هم امتحان کن خیلی خوب برام بازی میکنه. همینطور امتیتی به نظرم از گودین بهتره البته به نظرم:)
پ ن: ۴۰۰ کی کوین داری؟؟؟؟!!! خدایی چیکار میکنید؟؟ یه کمکم به ما کنید:) کل داراییم شاید ۱۵۰ کی هم نشه همه چلنج های ممکن هم میرم.

Sent from my SM-J510F using Tapatalk

آندره گومز هم امتحان کن خیلی خوب برام بازی میکنه. همینطور امتیتی به نظرم از گودین بهتره البته به نظرم:)
پ ن: ۴۰۰ کی کوین داری؟؟؟؟!!! خدایی چیکار میکنید؟؟ یه کمکم به ما کنید:) کل داراییم شاید ۱۵۰ کی هم نشه همه چلنج های ممکن هم میرم.

داشتم اون 2تارو, میخواستم ببینم گودین امسال خوبه یا نه..
حدود 1.1m دارم در مجموع ..مهمترین دلیلش شانس تو پک های چلنج ها بوده(نویر ,تیاگو سیلوا(2بار)لام, کانته ,داوید لویز ,پپه, BBC و ...) و اینکه دیگه سیزن بازی نمی کنم
فقط درفت که اونم 70 درصد برنده میشم که پک های خوبی میده..مثل هر سال Trading هم می کنم..

نه اتفاقا ميتونم پول جمع كنم بخرم
بانگارو بذارم CAM بعد هامشيك هم دارم كنارش ماركيزيو يا ناينگولان بخرم بذارم CM چطوره؟
تركيب ماركيزيو و ناينگولان واسه هافبك وسط كه عالي ميشه بنظرم. هافبك هجومي هم هامشيك خوبه، پيانيچ رو هم ميتوني تست كني. پارسال ديبالا رو هم تو اين پست تست كردم پشت دو مهاجم عالي جواب ميده.

• Like
Reactions: LeBron James 6
تركيب ماركيزيو و ناينگولان واسه هافبك وسط كه عالي ميشه بنظرم. هافبك هجومي هم هامشيك خوبه، پيانيچ رو هم ميتوني تست كني. پارسال ديبالا رو هم تو اين پست تست كردم پشت دو مهاجم عالي جواب ميده.
الان يه پك باز كردم سيلوا رو داد بهم پول دستم اومده دارم ديبالا رو ميخرم
بنظرت بهترين حالت چيه؟ ( بقيه دوستان هم نظر بدين)
من خودم بنظرم ديبالا باكا نوكم باشه
پشتشون همشيك
+ ماكيزيو و ناينگولان هم وسط

یه سری Hybrid league، Hybrid nation بودن که الان برداشتن. پک های خیلی خوبی میداد. استوریج، اینفورم میلیک، واران، براوو ... از اینا درآوردم :D
Hybrid league برای امریکا و پرتقال هست.همینا رو رفتی؟البته تقریبا هر تیم قیمت یک پک در میاد!
از کجا بفهمیم کدوم جوایزش قابل فروشه؟هیچ جا نمیبینم من.هر چی گرفتم غیر قابل فروش بود.

یکی از چلنجای هفتگیشو دیدم.بازیکنهای دپورتیوو و نمیدونم کجا بود.هر کدوم 3000 کوین قیمتشون شده بود!جایزه اش هم کلا یک توکن درفت بود.:D
داشتم اون 2تارو, میخواستم ببینم گودین امسال خوبه یا نه..
حدود 1.1m دارم در مجموع ..مهمترین دلیلش شانس تو پک های چلنج ها بوده(نویر ,تیاگو سیلوا(2بار)لام, کانته ,داوید لویز ,پپه, BBC و ...) و اینکه دیگه سیزن بازی نمی کنم
فقط درفت که اونم 70 درصد برنده میشم که پک های خوبی میده..مثل هر سال Trading هم می کنم..
تریدینگ کی خوبه امسال؟با 50-60 ک البته.:D

کلا از این چلنجا هر چی میدونین رو کنین.اگر چلنج خوب و جدیدم اومد خبر کنین ما رو.:D

پشتشون همشيك
مارکیزیو نسبت ب قیمتش بنظرم نمی ارزه ، پیانیچ برای هافبک وسط بازیکن کاملیه ،کاشته هاشم فوق العادس

• Like
پشتشون همشيك
بنظرم خوبه؛ بعد از اين ميري رو قوي كردن تركيب مثل اضافه كردن هيگواين كه با ديبالا پرفكت لينك ميشن يا خريد كيليني، بونوچي، دني آلوز.

مارکیزیو نسبت ب قیمتش بنظرم نمی ارزه ، پیانیچ برای هافبک وسط بازیکن کاملیه ،کاشته هاشم فوق العادس
پيانيچ براي هافبك هجومي بازيكن خوبيه و بهترين بازيكن براي تغذيه مهاجم هاست اما برا هافبك وسط تو دفاع و فيتنس كم مياره

آخرین ویرایش:
  • Like
Hybrid league برای امریکا و پرتقال هست.همینا رو رفتی؟البته تقریبا هر تیم قیمت یک پک در میاد!
از کجا بفهمیم کدوم جوایزش قابل فروشه؟هیچ جا نمیبینم من.هر چی گرفتم غیر قابل فروش بود.

یکی از چلنجای هفتگیشو دیدم.بازیکنهای دپورتیوو و نمیدونم کجا بود.هر کدوم 3000 کوین قیمتشون شده بود!جایزه اش هم کلا یک توکن درفت بود.:D

کلا از این چلنجا هر چی میدونین رو کنین.اگر چلنج خوب و جدیدم اومد خبر کنین ما رو.:D
نه اون امریکا و پرتغال اصلا ارزش نداره، همه بازیکن های سیلور pricefix شدن باید چند برابر ارزش پک خرج بازیکن کنی.
هر چی غیر قابل فروش باشه جلوش مینویسه untradeable

• Like
Reactions: Radiance

همین چلنج ها بهترین روش برای تریدینگـه.هر هفته یه چلنج میاد که بازی های حساس و دربی ها توش هستن(مثل همون دپورتیوو)..می تونی قبلش بازیکن ها رو بخری و با اومدن
چلنج 2 یا 3 برابر بفروشی ..مثلا این هفته احتمالا شالکه-دورتمند یا زسکا-اسپارتاک ممکنه باشه(البته الان دیره چون قیمت ها یکم رفته بالا ..)از هفته بعد شروع کنی بهتره بنظرم

• Like
Reactions: Radiance
IMG_6650.PNG

اخيي بالاخره تموم شد :دي ديگه كوينم به ديبالا نرسيد، نظراتونو بگين دوستان
بنظرم تيمم الان تو همه ي پست ها خوب و يه دسته فقط يكم نوك حملم احتياج به تقويت داره كه بدبختانه گزينه هاي روبرو هيگواين و ديبالا با قيمت فضاييشونن -_- حيف ايتاليا واقعا همه چيش فوق العادس جز وينگ و نوكاش..

این پکای FUT DRAFT همیشه اینطوره ؟ چون پارسال یادمه هر بار حتی با دو برد هم پک میداد هم چیز خوب میداد هم اینکه ایتماش بهتر بود ! حالا شاید خوش شانس بودیم ولی حداقل از 15 ورودی بیشتر کوین بدست میومد واست
اما الان من سه بار شرکت کردم هر سه بارشم اول شدم اما پکای مزخرفی میده که حتی 15 هزار تا کوینی که دادی هم جبران نمیشه !! در کنار این موضوع پلیرایی هم که توش هستنن کلا مسخره کرده این بخشو به نظرم ! .. حالا نمیدونم این چطوریاس اما بعید میدونم مثلا شما برید فینال..حریفتونم حتما فینال باشه چون یکی داشت بام بازی میکرد فینال کاملا معلوم بود تازه همین امروز فیفا خریده :D من نمیدونم این یعنی اومده فینال !!!؟ فک کنم شانسی بندازه ..
-----
اما بر عکس فوت چمپیون یه سریا واقعا خوب بازی میکنن ...حتی DIV 1 هم چند روزه داره بازی میکنم در اون حد ندیدم ..یه سری واقعا خوبن تو فوت چمپیون..یعنی دو بار که شرکت کردم هر زوری زدم نشده بیشتر از 30 31 برد..یا واقعا خوب بودن دو سه تاش بردن..یا که اینترنت لطف داشته به ما قطع شده
اما در کل واقعا بخش خوبیه..
---------
و یه سوال داشتم این چلنچا شما میرین ارزش داره ؟ اخه هر جور حساب کنی میتونی با همین پول که قراره مثلا یه تیمو کامل بچینی میتونی دو تا پک وا کنی دیگه !! غیر اینه !؟ حالا نمیدونم چون اصلا تست نکردم
تا به حال داشتم چک میکردم یه چلنج هست راجب لیگ پرتغال ..دو تا پک rare player میده ..واسه یه تیم پرتغالیه باید ترکیبشو کامل چید..اون بازیکنای داخل پک رو میشه فروخت ؟
چون هر چی نگاه کردم نزده بود untradeable
----------------
امسال راحت میشه کوین در اورد ..اگه یه ذره وقت بزاری واقعا خیلی کارا میشه کرد..این بخش فوت چمپیون هم که اضافه کردن خیلی عالیه و دو بار که تونستم شرکت کنم..نزدیک 300 کوین فقط از همین قسمت گیرم اومده
با اینکه پکایی که بهم داد زیادم جالب نبود اما بازم میشد با فروششون کوین خوبی به دست اورد

همین چلنج ها بهترین روش برای تریدینگـه.هر هفته یه چلنج میاد که بازی های حساس و دربی ها توش هستن(مثل همون دپورتیوو)..می تونی قبلش بازیکن ها رو بخری و با اومدن
چلنج 2 یا 3 برابر بفروشی ..مثلا این هفته احتمالا شالکه-دورتمند یا زسکا-اسپارتاک ممکنه باشه(البته الان دیره چون قیمت ها یکم رفته بالا ..)از هفته بعد شروع کنی بهتره بنظرم
داداش دمت گرم اگه میشه از هفته بعد بازی هایی که احتمال داره باشن رو بگی ممنون میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or