FIFA 17 Ultimate Team

سری فیفا در نسل هفت توانست یک مد معتاد کننده رو بنا کند مدی که در آن هر پلیر میتواند تیم مورد علاقه خود را بسازد و با بقیه پلیرهای دیگر بصورت انلاین با تیم ساخته شده انها بازی کند.
در نسل هشتم این مد گشترده تر شد تا شاهد پلیرهای بیشتری در این بخش باشیم.در فیفای سال قبل درفت اضافه شد و در فیفا 17 مدهای قهرمانی و اخر هفته که جایزه های بزرگی دارند.
در ابتدا سوال همیشگی که التیمیت چیست را توضیح میدهیم التیمیت یک مد انلاین/افلاین فیفا هست شما یک تیم ضعیف و یا تیم نه چندان قوی تحویل گرفته و رفته رفته با استفاده از شرکت در بازیهای انلاین یا افلاین سکه دریافت کنید و رفته رفته به قویترکردن تیمتان دست پیدا می کنید البته دستتان خیلی هم باز نیست زیرا که کمیستری(هماهنگی تیم)هم مهم است و برای این منظور شما باید بازیکنانی که خریداری میکنید یا از یک لیگ باشند یا از یک ملیت البته اگر از یک تیم باشیند ویا از یک ملیت دریک لیگ باشند هماهنگی بازیکنان شما بیشتر میشود واحد پول بازی کوین(سکه)هست البته یک راه میانبر دیگر برای شما باز هست انهم استفاده از پک هست که محتویات قرارداد فیتنس لباس و چند بازیکن دارد شما بسته به شانستان میتونید این پک هارا یا با استفاده از فیفاپوینت(پول واقعی)یا با استفاده از سکه بازی یک سری پک بزنید و شانس خودتان را امتحان کنید.
بازیکنان در التیمیت دارای قرارداد هستند همچنین دارای فیتنسی هستند که میزان انرژی شان را نشان میدهد و این پارامترها در هربازی کمتر میشود و شما باید قرارداد تهیه کنید و برای انرژی (فیتنس) یا کارت فیتنس بخرید یا بازیکن مورد نظر را توی ذخیره بگذارید تا چند شماره ای به انرژی اش اضافه شود همچنین هر بازیکن یک پست دارد و تقریبا استفاده از پست غیر تخصصی بازیکن باعث میشود کارایی آن بازیکن کم شود اما سیستم یک سری آیتم به بازی اضافه کرده از فیفا14 که میشود پست بازیکنان را تاحدودی تغییر داد مثلا شما میتوانید پست RM را به RWو RF تبدیل کنید یا پست CM را به CDM CAM CF و ST متاسفانه این پست عوض کردن بازیکنها زیاد دست پلیر نیست البته یه سری بازیکنها هم از پک در می آیند بسته به شرایط بازیهای واقعی که رنگی هستند یا بازیکنهای آپگریدی که EA در ژانویه میفرستد در پستی که آن بازیکن در تیم هفته یا بهترین بازیکن زمین در بازیهای مهم جا داده است می آیند بازیکنان مشکی همان بازیکن های تیم هفته هستند که در بازی تیمشان بهترین بازیکن زمین شناخته شده اند بازیکنان نارنجی هم بهترین بازیکنان زمین در چمپیونز لیگ یا حذفی یا یورو لیگ شده اند که این بازیکنان معمولا خیلی قمیت بالاتری دارند شما باید بدانید بازیکنتان هیچ پیشرفتی نمیکند برای آپگریدش باید کارت رنگی آن بازیکن را تهیه کنید البته میتوانید یه سری قابلیت های بازیکنتان را با کمیستری استایلها افزایش دهید که در عمل اتفاق میافتد ان هم به شرط کمیستری بازیکن.
روشهای دریافت کوینز عبارت است از 1-بعد هر بازی چه افلاین چه انلاین یه سری پک به شما داده میشود که معمولا حدود 400تا 450 سکه است 2-تورنامنت افلاین\انلاین که مانند جام حذفی است معمولا 3-سیزن انلاین /افلاین که مانند بخش سیزن ده بازی دارد و بعد کامل کردن آن بازیها مقداری جایزه بهتان تعلق میگیرد 3- مود درفت که از فیفا16 اضافه شد که شما در این بخش باید طبق اسکواد شانسی و رندوم یه سری بازیکنها را انتخاب کنید و با پلیرهای دیگر به بازی بپردازید اگر هر چهار بازی را ببرید قهرمان میشید و جایزه تان پکهای اعلا تر هست این بدین معنی هست که حتی اگر همان بازی اول هم بازی را واگزار کنید باز هم پک دریافت میکنید ولی پکهای نه چندان خوب پکهایی که شما بعد از بردن هر چهاربازی بدست میاورید خیلی عالی تر هستند تا پکهای اولیه4_امسال شاهد چمپیونز هست و یه سری جامهای پرتعداد که جایزه های بسیار بزرگ تری نسبت به قسمت های دیگر میدهد
در این تاپیک قصد داریم در مورد این مد به بحث و تبادل نظر بپردازیم همچنین اسکوادهای دوستان را مورد تجزیه و تحلیل قرار خواهیم داد همچنین تیم هفته را هر هفته نمایش میدهیم و تجزیه و تحلیل میکنیم.
FIFA17POSTCOVER.jpg

آخرین ویرایش:
w
دفاع راست واکر بذار، دفاع چپ شاو با شدو.
هافبک هم به جا لالانا امره جان اینفرم بذار. وینگر چپ یکی از اینفرم های سان نوک هم مارسیال رو LF کن بذار. یا برعکس یعنی مارسیال گوش سان نوک.

با شاو راحت نيستم-كان هم سعي ميكنم در بيارم پولشو ولي يه ٢٤٠ تايي هست.بجاش كيو سراغ داري؟
سون هم فك كنم بتونم درش يارم با فروش بنتكه-واكرم كه حله-بعذ واس مارسيال كه سانچز ازش بهتره

w

با شاو راحت نيستم-كان هم سعي ميكنم در بيارم پولشو ولي يه ٢٤٠ تايي هست.بجاش كيو سراغ داري؟
سون هم فك كنم بتونم درش يارم با فروش بنتكه-واكرم كه حله-بعذ واس مارسيال كه سانچز ازش بهتره
امره کوین نداری جاش دمبله رو بگیر. مارسیال یه چیز دیگه اس بگیری بازی کنی میفهمی. خیلی خوبه.

خط هافبکو کانته دمبله دله علی کن. یه سان ST بگیر با مارسیال ساده. بعد کوین جمع کن جای هرکدام از هافبکا که فکر کردی ضعیفتره امره اینفرم یا حتی پوگبا بذار. خط هافبک دمبله کانته پوگبا خیلی خوب میشه. کانته وسط پوگبا راست دمبله چپ. حمله هم مارسیال، سان، ویلیان.

• Like
Reactions: aminda
خط هافبکو کانته دمبله دله علی کن. یه سان ST بگیر با مارسیال ساده. بعد کوین جمع کن جای هرکدام از هافبکا که فکر کردی ضعیفتره امره اینفرم یا حتی پوگبا بذار. خط هافبک دمبله کانته پوگبا خیلی خوب میشه. کانته وسط پوگبا راست دمبله چپ. حمله هم مارسیال، سان، ویلیان.

داداش اون سون و دله علي و دمبله و مارسيال اوكي شد برم سراغ چي الان
بعد داداش يه عكس از اسكوادتم ميدي؟ قبلا ديده بودم سوارز اينا داشتي الان بدع ببينم چه تغيري كرده
دمت گرم ممنون

داداش اون سون و دله علي و دمبله و مارسيال اوكي شد برم سراغ چي الان
بعد داداش يه عكس از اسكوادتم ميدي؟ قبلا ديده بودم سوارز اينا داشتي الان بدع ببينم چه تغيري كرده
دمت گرم ممنون
اینکه بری سراغ کی بستگی به بازیت داره. هر کجا دیدی ضعیفه برو سراغ اون. در مورد ویلیان و علی فعلا همون ساده شونو بگیر یعنی ۸۵ و ۸۲ ببین حال میکنی یا نه بعد کوین داشتی اینفرم بخر. ولی الان یه پوگبا کم داری جمع کن واسه اون. پوگبا لازمه واسه هر تیم :)
اینم تیم من.
facf4144ff08dd9348e95bdffa2e86fa.jpg
5904217901e6e291130030325c4d2c44.jpg

اینکه بری سراغ کی بستگی به بازیت داره. هر کجا دیدی ضعیفه برو سراغ اون. در مورد ویلیان و علی فعلا همون ساده شونو بگیر یعنی ۸۵ و ۸۲ ببین حال میکنی یا نه بعد کوین داشتی اینفرم بخر. ولی الان یه پوگبا کم داری جمع کن واسه اون. پوگبا لازمه واسه هر تیم :)
اینم تیم من.
facf4144ff08dd9348e95bdffa2e86fa.jpg
5904217901e6e291130030325c4d2c44.jpg
[/QUOTE

دله علي و سون رو به ترتيب با ريتينگ ٨٤ و ٨٦ گرفتم الا وليليان هم٨5 ش رو ميتونم بگيرم

یک کیت لباس جالب انلاک کردم که روی لباسش خطی شبیه نستعلیق داره ولی فک کنم عربی نوشته ولی در کل کیت جالبیه اگه خواستید بگیریدش باید تو بخش التیمیت تورنمنت افلاین شرکت کنید اسم کیت هم اگه اشتباه نکنم fursian است...

یک کیت لباس جالب انلاک کردم که روی لباسش خطی شبیه نستعلیق داره ولی فک کنم عربی نوشته ولی در کل کیت جالبیه اگه خواستید بگیریدش باید تو بخش التیمیت تورنمنت افلاین شرکت کنید اسم کیت هم اگه اشتباه نکنم fursian است...

عکسشو داری بزاری....به خاطر ماه رمضانه به نظرم...

ببخشید منم تازه کارم تقریبا
سیستمم 4312 هستش
الان حمله استوریج و مارسیال و جسوس رو میزارم بیشتر.پشت مهاجم هم کوتینیو رو گزاشتم
مهاجم خوب تو انگلیس کیه؟ هم سرعتی و هم قدرتی+هد زن
فقط کوینی به اون صورت نداریم!!

آخرین ویرایش:
یه جای کار این دو تا اسکواد میلنگه- پیشنهادات پذیرفته می شود.

FIFA Football | FUT Web App | EA SPORTS

ترکیب انگلیس گریزمان نوک هستش جای واردی و سی ای ام لارسن لجند هستش.
یه وقتایی فوقلعاده هستن یه وقتایی افتضاح(هر دو ترکیب)

از هر دو لیگ هم بازی کن های خوبی تو کلاب دارم ولی اینا با هم مچ تر هستن
مثلا هازارد برا انگلیس- اوبامیانگ برا آلمان تو خط حمله و در همین حد برای خطوط میانی و دفاعی بازی کن خوب دارم ولی عین اینا جوابگو نیستن

ببخشید منم تازه کارم تقریبا
سیستمم 4312 هستش
الان حمله استوریج و مارسیال و جسوس رو میزارم بیشتر.پشت مهاجم هم کوتینیو رو گزاشتم
مهاجم خوب تو انگلیس کیه؟ هم سرعتی و هم قدرتی+هد زن
فقط کوینی به اون صورت نداریم!!
داداش از بین این 4 تا 2تاشو بزار
Firmino- Sturridge- Lukaku- Vardy
به نظرم ترکیب فیرمینو و استوریج خیلی خوبه
یا حتی میتونی 2 تا تغییر پست بزنی و فیرمینو رو تبدیل به CAM کنی
مهاجم هات رو لوکاکو و استوریج کنی
یا یکم پول جمع کن Gabbiadini Inform بگیر که هد زنه و قوی
البته همون مارسیالم خوبه
یه جای کار این دو تا اسکواد میلنگه- پیشنهادات پذیرفته می شود.

ترکیب انگلیس گریزمان نوک هستش جای واردی و سی ای ام لارسن لجند هستش.
یه وقتایی فوقلعاده هستن یه وقتایی افتضاح(هر دو ترکیب)

از هر دو لیگ هم بازی کن های خوبی تو کلاب دارم ولی اینا با هم مچ تر هستن
مثلا هازارد برا انگلیس- اوبامیانگ برا آلمان تو خط حمله و در همین حد برای خطوط میانی و دفاعی بازی کن خوب دارم ولی عین اینا جوابگو نیستن
داداش اول در مورد ترکیب بوندسلیگات
مولر اصلا به درد اون پست نمیخوره جاش یا تیاگو 88 یا 89 بزار یا Junuzovic 82 که خیلی خوبه
بعد من ریبری رو زیاد دوس ندارم چون فیزیکش ضعیفه سرعتش هم کم شده
جاش میتونی Schurrle Inform بزاری یا اینکه داگلاس کاستا رو بیاری جای ریبری و سمت راست Dembele 85 بخری که فوق العادست یا Niculai Muller 84 هم خوبه
یا اینکه روبن رو بیاری هافبک راست و داگلاس چپ به جاش یه مهاجم بخری متلا Werner Inform 84
جای هوملز هم حتما Sokratis Inform بزار
....
ترکیب انگلیس هم Walker به جای Bellerin
جای Kompany هم Reid Inform بزار
جای کانته و یحیی توره هم عوض کن موسی دمبله هم از توره بهتره

• Like
Reactions: aminda
داداش از بین این 4 تا 2تاشو بزار
Firmino- Sturridge- Lukaku- Vardy
به نظرم ترکیب فیرمینو و استوریج خیلی خوبه
یا حتی میتونی 2 تا تغییر پست بزنی و فیرمینو رو تبدیل به CAM کنی
مهاجم هات رو لوکاکو و استوریج کنی
یا یکم پول جمع کن Gabbiadini Inform بگیر که هد زنه و قوی
البته همون مارسیالم خوبه

داداش اول در مورد ترکیب بوندسلیگات
مولر اصلا به درد اون پست نمیخوره جاش یا تیاگو 88 یا 89 بزار یا Junuzovic 82 که خیلی خوبه
بعد من ریبری رو زیاد دوس ندارم چون فیزیکش ضعیفه سرعتش هم کم شده
جاش میتونی Schurrle Inform بزاری یا اینکه داگلاس کاستا رو بیاری جای ریبری و سمت راست Dembele 85 بخری که فوق العادست یا Niculai Muller 84 هم خوبه
یا اینکه روبن رو بیاری هافبک راست و داگلاس چپ به جاش یه مهاجم بخری متلا Werner Inform 84
جای هوملز هم حتما Sokratis Inform بزار
....
ترکیب انگلیس هم Walker به جای Bellerin
جای Kompany هم Reid Inform بزار
جای کانته و یحیی توره هم عوض کن موسی دمبله هم از توره بهتره
چند تا سوال
ترکیبم اینه لینک
فیرمینیو CAM از کوتینیو CAM بهتره یعنی؟
و اینکه یعنی موسی دمبله واقعا از یحیی توره بهتره؟!!
در این صورت میشه با فروش کوتینیو و توره پول خرید ناینگولان رو جور کرد!
و اینکه گابیدینی اینفورم خوبه جدا؟قدرتش که بنظر خیلی بالانیست. سرعتش کم نیست؟بتشوآیی اینفرم بهتر نیست؟ اینطوری اگه ناینگولان رو بگیرم با هم لینک بهتری میسازن
خیلی ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or