FIFA 17 Ultimate Team

سری فیفا در نسل هفت توانست یک مد معتاد کننده رو بنا کند مدی که در آن هر پلیر میتواند تیم مورد علاقه خود را بسازد و با بقیه پلیرهای دیگر بصورت انلاین با تیم ساخته شده انها بازی کند.
در نسل هشتم این مد گشترده تر شد تا شاهد پلیرهای بیشتری در این بخش باشیم.در فیفای سال قبل درفت اضافه شد و در فیفا 17 مدهای قهرمانی و اخر هفته که جایزه های بزرگی دارند.
در ابتدا سوال همیشگی که التیمیت چیست را توضیح میدهیم التیمیت یک مد انلاین/افلاین فیفا هست شما یک تیم ضعیف و یا تیم نه چندان قوی تحویل گرفته و رفته رفته با استفاده از شرکت در بازیهای انلاین یا افلاین سکه دریافت کنید و رفته رفته به قویترکردن تیمتان دست پیدا می کنید البته دستتان خیلی هم باز نیست زیرا که کمیستری(هماهنگی تیم)هم مهم است و برای این منظور شما باید بازیکنانی که خریداری میکنید یا از یک لیگ باشند یا از یک ملیت البته اگر از یک تیم باشیند ویا از یک ملیت دریک لیگ باشند هماهنگی بازیکنان شما بیشتر میشود واحد پول بازی کوین(سکه)هست البته یک راه میانبر دیگر برای شما باز هست انهم استفاده از پک هست که محتویات قرارداد فیتنس لباس و چند بازیکن دارد شما بسته به شانستان میتونید این پک هارا یا با استفاده از فیفاپوینت(پول واقعی)یا با استفاده از سکه بازی یک سری پک بزنید و شانس خودتان را امتحان کنید.
بازیکنان در التیمیت دارای قرارداد هستند همچنین دارای فیتنسی هستند که میزان انرژی شان را نشان میدهد و این پارامترها در هربازی کمتر میشود و شما باید قرارداد تهیه کنید و برای انرژی (فیتنس) یا کارت فیتنس بخرید یا بازیکن مورد نظر را توی ذخیره بگذارید تا چند شماره ای به انرژی اش اضافه شود همچنین هر بازیکن یک پست دارد و تقریبا استفاده از پست غیر تخصصی بازیکن باعث میشود کارایی آن بازیکن کم شود اما سیستم یک سری آیتم به بازی اضافه کرده از فیفا14 که میشود پست بازیکنان را تاحدودی تغییر داد مثلا شما میتوانید پست RM را به RWو RF تبدیل کنید یا پست CM را به CDM CAM CF و ST متاسفانه این پست عوض کردن بازیکنها زیاد دست پلیر نیست البته یه سری بازیکنها هم از پک در می آیند بسته به شرایط بازیهای واقعی که رنگی هستند یا بازیکنهای آپگریدی که EA در ژانویه میفرستد در پستی که آن بازیکن در تیم هفته یا بهترین بازیکن زمین در بازیهای مهم جا داده است می آیند بازیکنان مشکی همان بازیکن های تیم هفته هستند که در بازی تیمشان بهترین بازیکن زمین شناخته شده اند بازیکنان نارنجی هم بهترین بازیکنان زمین در چمپیونز لیگ یا حذفی یا یورو لیگ شده اند که این بازیکنان معمولا خیلی قمیت بالاتری دارند شما باید بدانید بازیکنتان هیچ پیشرفتی نمیکند برای آپگریدش باید کارت رنگی آن بازیکن را تهیه کنید البته میتوانید یه سری قابلیت های بازیکنتان را با کمیستری استایلها افزایش دهید که در عمل اتفاق میافتد ان هم به شرط کمیستری بازیکن.
روشهای دریافت کوینز عبارت است از 1-بعد هر بازی چه افلاین چه انلاین یه سری پک به شما داده میشود که معمولا حدود 400تا 450 سکه است 2-تورنامنت افلاین\انلاین که مانند جام حذفی است معمولا 3-سیزن انلاین /افلاین که مانند بخش سیزن ده بازی دارد و بعد کامل کردن آن بازیها مقداری جایزه بهتان تعلق میگیرد 3- مود درفت که از فیفا16 اضافه شد که شما در این بخش باید طبق اسکواد شانسی و رندوم یه سری بازیکنها را انتخاب کنید و با پلیرهای دیگر به بازی بپردازید اگر هر چهار بازی را ببرید قهرمان میشید و جایزه تان پکهای اعلا تر هست این بدین معنی هست که حتی اگر همان بازی اول هم بازی را واگزار کنید باز هم پک دریافت میکنید ولی پکهای نه چندان خوب پکهایی که شما بعد از بردن هر چهاربازی بدست میاورید خیلی عالی تر هستند تا پکهای اولیه4_امسال شاهد چمپیونز هست و یه سری جامهای پرتعداد که جایزه های بسیار بزرگ تری نسبت به قسمت های دیگر میدهد
در این تاپیک قصد داریم در مورد این مد به بحث و تبادل نظر بپردازیم همچنین اسکوادهای دوستان را مورد تجزیه و تحلیل قرار خواهیم داد همچنین تیم هفته را هر هفته نمایش میدهیم و تجزیه و تحلیل میکنیم.
FIFA17POSTCOVER.jpg

آخرین ویرایش:
اره داداش دمت گرم
اينارو حواسم بوده خدارو شكر از اول!
فقط خيلي يوال شده بود واسم
بعد يكي از دوستام هم به چيزايي گفت شك كردم
بعد از اونورم يكم دقت كردم ديدم اونايي كه صفر اند قيمتاشون بالاتره به نسبت
اين شد كه شك كردم از شما مشتيا سوال كردم

Sent from my iPhone using Tapatalk

اون قضیه زیاد بودن قیمت بازیکن فرش بخاطر 0/0 بودن رکورداشون هست.. بعضی ها دوست دارن بازیکن به قول خودتون صفر باشه که همه گل،های زده خودشون فقط ثبت بشه..
کاره احمقانه ای هست.
تو یوتیوبر ها خیلی زیاده بخصوص nick28t که رونالدو سر این قضیه 300 k گرونتر گرفت.

اون قضیه زیاد بودن قیمت بازیکن فرش بخاطر 0/0 بودن رکورداشون هست.. بعضی ها دوست دارن بازیکن به قول خودتون صفر باشه که همه گل،های زده خودشون فقط ثبت بشه..
کاره احمقانه ای هست.
تو یوتیوبر ها خیلی زیاده بخصوص nick28t که رونالدو سر این قضیه 300 k گرونتر گرفت.
چه عجب یکی اینجا nick نگاه می‌کنه :)
اونکه وسواس داره. چون داشت استریم می‌کرد اذیتش میکردن نمی‌ذاشتن بخره :)) بازیکن ذخیره هارم به ترتیب اورال میچینه :))

• Like
Reactions: yonestm
دوستان کسی تا حالا تونسته تو فوت چمپیون الیت بشه؟
من این هفته از 5 تا بازی اول 5 تاشو بردم که یه دفعه ورق برگشت انگار نباید میبردم دیگه
10 بازی باختم که به جرات میکم 9 تاشو باورم نمیشه باخته باشم توپ به تیرک میخورد پنالتی میرفت بیرون و..... بعد طرف یه توپ میاورد گل میشد اخرش گلد 1 شدم

دوستان کسی تا حالا تونسته تو فوت چمپیون الیت بشه؟
من این هفته از 5 تا بازی اول 5 تاشو بردم که یه دفعه ورق برگشت انگار نباید میبردم دیگه
10 بازی باختم که به جرات میکم 9 تاشو باورم نمیشه باخته باشم توپ به تیرک میخورد پنالتی میرفت بیرون و..... بعد طرف یه توپ میاورد گل میشد اخرش گلد 1 شدم
خرشانس ترين فيفا بازها اونجان

• Like
Reactions: ALBERT W3SKER
دوستان بین FIRMINO و Sturridge کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟؟

برای ذخیره دیگو کاستا و جیمی واردی میخوامشون.
Sturridge واسه نوک خیلی خوبه و مقداری هم Overpower نسبت به واقعیت
Firmino رو هم من خریدم با دوتا تغییر پست CAM کردمش با کمیستری استایل Maestro
خیلی جواب میده قشنگ ذخیره طلاییه
....
دوستان حتما پیشنهاد میکنم کاستوم تاکتیک مناسب با سیستمتون رو پیدا کنید خیلی لازمه به نظره من
مخصوصا واسه درست دفاع کردن
متلا وقتی یه هافبک دفاعی دارید Team Width رو کم کنید دفاع کناریا هم تو دفاع کردن شرکت میکنن محوطه جریمتون شلوغ تر میشه

یعنی وقتی مردم میگن اسکریپتینگ نیست میخوام سکته کنم امروز با پسر عمم بازی میکردم 1 شوت داشت گل شد من 21 تو چارچوب هیچی..
جالبه ناپولی بود من بایرن.. کایخون از روبن بهتر بود و رینا بهتر از نویر :دی
البته بازم 17 از اون اشغال 15 بهتره..
دو میدانی بود اونجا..
دومبیا تاسیچ رویس میچیدم :دی
دیو 1 میشد افلاین بگینر :دی

سلام
بچه ها اين قضيه اش چيه؟
بازيكن اينفورم مگه به جز قدرتش چيزه ديگه اي هم داره كه بهتر باشه؟؟
الان اين Jese كه همه چيش يكيه با اينفورمش
IMG_4500.JPG

سلام
بچه ها اين قضيه اش چيه؟
بازيكن اينفورم مگه به جز قدرتش چيزه ديگه اي هم داره كه بهتر باشه؟؟
الان اين Jese كه همه چيش يكيه با اينفورمش
View attachment 74684

کارت مشکیا اینفورم نیستن
ones to watch هستن. اگه اون بازیکن تو تیم منتخب هفته بیاد و اسکیلش بالا بره
این کارت مشکی ها هم بصورت اتوماتیک اسکیلشون بالا میره.
الان خسه چون گند زده این فصل و تو تیم منتخب نبوده اسکیلشم بالا نرفته

کارت مشکیا اینفورم نیستن
ones to watch هستن. اگه اون بازیکن تو تیم منتخب هفته بیاد و اسکیلش بالا بره
این کارت مشکی ها هم بصورت اتوماتیک اسکیلشون بالا میره.
الان خسه چون گند زده این فصل و تو تیم منتخب نبوده اسکیلشم بالا نرفته

یعنی اگه اینجور کارتا رو بگیریم....مثلا هفته 25 توی تیم منتخب بیاد اسکیلش رفت بالا و بعدش توی هفته 26 توی تیم منتخب نباشه اسکیلش بر میگرده یا رو همون اسکیل هفته 25 که توی تیم منتخب بوده میمونه ؟؟

درواقع منظورم اینه که اسکیلش روی آخرین باری که توی تیم منتخب بوده میمونه و دیگه کم نمیشه ؟؟

دوستان جریان این کوآلیفای چیه ؟؟ من دیروز میزدم راحت بازی میکردم ولی دیشب که زدم گفت باید نصف بازیکنات گلد نباشن(یه همچین چیزی اگه درست یادم مونده باشه)

توی قسمت زمانبندی کوآلیفای هر کدوم رو خواستیم میتونیم انتخاب کنیم برا بازی کردن ؟؟

فقط 8 بار میشه توی کوآلیفای شرکت کرد ؟؟

دوستان جریان این کوآلیفای چیه ؟؟ من دیروز میزدم راحت بازی میکردم ولی دیشب که زدم گفت باید نصف بازیکنات گلد نباشن(یه همچین چیزی اگه درست یادم مونده باشه)

توی قسمت زمانبندی کوآلیفای هر کدوم رو خواستیم میتونیم انتخاب کنیم برا بازی کردن ؟؟

فقط 8 بار میشه توی کوآلیفای شرکت کرد ؟؟
آره فک کنم 2 یا 3 سری کوالیفای هست که میتونی توشون شرکت کنی
اگر ببازی و حذف بشی 8 بار فرصت داری از اول شرکت کنی
به قول دوستمون اگه دیویژن 1 نباشید این زیاد فایده نداره چون خیلی سخته و بازی کردنتون باید خوب باشه
.............
دوستان اگه مهاجم اینفورم خوب میخواید حتما Benteke 88 رو یه امتحانی کنید وافعا غولیه واسه خودش
من با جیمی واردی گذاشتم قشنگ مکمل هم دیگه اند واردی سرعتی و این قدرتی و هدزن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or