FIFA 17 Ultimate Team

سری فیفا در نسل هفت توانست یک مد معتاد کننده رو بنا کند مدی که در آن هر پلیر میتواند تیم مورد علاقه خود را بسازد و با بقیه پلیرهای دیگر بصورت انلاین با تیم ساخته شده انها بازی کند.
در نسل هشتم این مد گشترده تر شد تا شاهد پلیرهای بیشتری در این بخش باشیم.در فیفای سال قبل درفت اضافه شد و در فیفا 17 مدهای قهرمانی و اخر هفته که جایزه های بزرگی دارند.
در ابتدا سوال همیشگی که التیمیت چیست را توضیح میدهیم التیمیت یک مد انلاین/افلاین فیفا هست شما یک تیم ضعیف و یا تیم نه چندان قوی تحویل گرفته و رفته رفته با استفاده از شرکت در بازیهای انلاین یا افلاین سکه دریافت کنید و رفته رفته به قویترکردن تیمتان دست پیدا می کنید البته دستتان خیلی هم باز نیست زیرا که کمیستری(هماهنگی تیم)هم مهم است و برای این منظور شما باید بازیکنانی که خریداری میکنید یا از یک لیگ باشند یا از یک ملیت البته اگر از یک تیم باشیند ویا از یک ملیت دریک لیگ باشند هماهنگی بازیکنان شما بیشتر میشود واحد پول بازی کوین(سکه)هست البته یک راه میانبر دیگر برای شما باز هست انهم استفاده از پک هست که محتویات قرارداد فیتنس لباس و چند بازیکن دارد شما بسته به شانستان میتونید این پک هارا یا با استفاده از فیفاپوینت(پول واقعی)یا با استفاده از سکه بازی یک سری پک بزنید و شانس خودتان را امتحان کنید.
بازیکنان در التیمیت دارای قرارداد هستند همچنین دارای فیتنسی هستند که میزان انرژی شان را نشان میدهد و این پارامترها در هربازی کمتر میشود و شما باید قرارداد تهیه کنید و برای انرژی (فیتنس) یا کارت فیتنس بخرید یا بازیکن مورد نظر را توی ذخیره بگذارید تا چند شماره ای به انرژی اش اضافه شود همچنین هر بازیکن یک پست دارد و تقریبا استفاده از پست غیر تخصصی بازیکن باعث میشود کارایی آن بازیکن کم شود اما سیستم یک سری آیتم به بازی اضافه کرده از فیفا14 که میشود پست بازیکنان را تاحدودی تغییر داد مثلا شما میتوانید پست RM را به RWو RF تبدیل کنید یا پست CM را به CDM CAM CF و ST متاسفانه این پست عوض کردن بازیکنها زیاد دست پلیر نیست البته یه سری بازیکنها هم از پک در می آیند بسته به شرایط بازیهای واقعی که رنگی هستند یا بازیکنهای آپگریدی که EA در ژانویه میفرستد در پستی که آن بازیکن در تیم هفته یا بهترین بازیکن زمین در بازیهای مهم جا داده است می آیند بازیکنان مشکی همان بازیکن های تیم هفته هستند که در بازی تیمشان بهترین بازیکن زمین شناخته شده اند بازیکنان نارنجی هم بهترین بازیکنان زمین در چمپیونز لیگ یا حذفی یا یورو لیگ شده اند که این بازیکنان معمولا خیلی قمیت بالاتری دارند شما باید بدانید بازیکنتان هیچ پیشرفتی نمیکند برای آپگریدش باید کارت رنگی آن بازیکن را تهیه کنید البته میتوانید یه سری قابلیت های بازیکنتان را با کمیستری استایلها افزایش دهید که در عمل اتفاق میافتد ان هم به شرط کمیستری بازیکن.
روشهای دریافت کوینز عبارت است از 1-بعد هر بازی چه افلاین چه انلاین یه سری پک به شما داده میشود که معمولا حدود 400تا 450 سکه است 2-تورنامنت افلاین\انلاین که مانند جام حذفی است معمولا 3-سیزن انلاین /افلاین که مانند بخش سیزن ده بازی دارد و بعد کامل کردن آن بازیها مقداری جایزه بهتان تعلق میگیرد 3- مود درفت که از فیفا16 اضافه شد که شما در این بخش باید طبق اسکواد شانسی و رندوم یه سری بازیکنها را انتخاب کنید و با پلیرهای دیگر به بازی بپردازید اگر هر چهار بازی را ببرید قهرمان میشید و جایزه تان پکهای اعلا تر هست این بدین معنی هست که حتی اگر همان بازی اول هم بازی را واگزار کنید باز هم پک دریافت میکنید ولی پکهای نه چندان خوب پکهایی که شما بعد از بردن هر چهاربازی بدست میاورید خیلی عالی تر هستند تا پکهای اولیه4_امسال شاهد چمپیونز هست و یه سری جامهای پرتعداد که جایزه های بسیار بزرگ تری نسبت به قسمت های دیگر میدهد
در این تاپیک قصد داریم در مورد این مد به بحث و تبادل نظر بپردازیم همچنین اسکوادهای دوستان را مورد تجزیه و تحلیل قرار خواهیم داد همچنین تیم هفته را هر هفته نمایش میدهیم و تجزیه و تحلیل میکنیم.
FIFA17POSTCOVER.jpg

آخرین ویرایش:
2bf04033b62196e82c529c64534dd9fe.jpg

اینم تیم من :D اون دلپیرو اونجا قشنگ داره سالاری میکنه ولی خب ذخیرش ایسکو هست :D

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
تيمت عاليه مصطفي جان
حالا ايشالله با هم دوس داشتي يه دست بزنيم لهم كني تو التيميت :دي
دقيقا منم الان يه قرضي ديبالا گذاشتم اصن فرمانروايي ميكنه اون جلو ولي چند بازي ديگه تمومه :(
ولي احساس ميكنم وقتي ايسكو كه بازيكن اصليته رو بذاري، تو فاز حمله جلو يه تيم دفاعي به مشكل بر بخوري، البته كه خودت استادي ولي پول رو جمع كني واسه يه نوك خوب عالي ميشه

• Like
Reactions: Madridista
اختیار داری ، والا من نظر خودم رو میدم دیگه درست و غلط بودنش با دوستان
ببین اون حالت دو تا تیم از یه لیگ وقتی خوبه که از انگلیس بچینی ، بقیه لیگ ها کشش دو تا ترکیب خوب رو ندارن ، یا بازیکن کم دارن یا قیمت ها بالاست
من اول کار اسپانیا چیدم ولی کم کم به یا جایی میرسی که مرحله بعدی ارتقا تیمت ترکیب اصلی رئال بارساست + گریزمن ؛ مثلا وینگت رو بخوای از کاراسکو ارتقاع بدی باید رونالدو یا نیمار بگیری ، ولی مثلا تو انگلیس اول یه وینگر معمولی مثل بوفل و بولاسی میگیری ، مرحله بعد میرالس و نولیتو ، بعدش مارسیال و میختاریان و آخر کار هم هازارد و الکسیس ، این وسط تو هر مرحله n تا بازیکن دیگه هم هستند ؛ اما لیگ هایی مثل اسپانیا و ایتالیا اینجوری نیست ، مثل اون دوست عزیزی که الان باکا داره بعدش باید بره هیگوائین بگیره
خرید و فروش یه دفعه ای تیم هم اشتباس ، من 2 تا ترکیب انگلسیم رو یکی کردم و کنارش یه سری آ بستم ولی چون مهاجم خوب نداشت دوباره فروختم و انگلیس ساختم ، این وسط 20ک ضرر کردم چون قیمت ها اومده بود پایین
به نظرم قعلا همین اسپانیا و ایتالیا رو نگه دار تا قیمت ها ثابت بشه بعد یه تیم 22 نفره انگلیس ببند ، اگه جایی هم مشکل داشتی هایبریدی از لیگ های دیگه بازیکن بگیر ، مثلا واسه وینگ پدرو رو بیار تو تیم اسپانیات که کمیستری افت نکنه
در کل تیم بستن از یه کشور مثل فرانسه یا هایبریدی از دو تا لیگ مثل سری آ ایتالیا و لیگ 1 فرانسه هم گزینه خوبیه
اخه تو ايتاليا كه الان من جفت تيمم از اونجاس، يه تيم ضعيف تر دارم واسه سينگل و يه تيم قوي تر واسه ايتاليا، خدايي اون تيم ضعيف تره كافيه واسه برد تو سينگل، يكي در ميون هم كه انلاين سينگل ميرم
ولي خب راس ميگي ايتاليا ضعف اصليش st متوسطه كه يهو بعد باكا ميشه ديبالا و هيگواين!

• Like
Reactions: OPERATOR
تيمت عاليه مصطفي جان
حالا ايشالله با هم دوس داشتي يه دست بزنيم لهم كني تو التيميت :دي
دقيقا منم الان يه قرضي ديبالا گذاشتم اصن فرمانروايي ميكنه اون جلو ولي چند بازي ديگه تمومه :(
ولي احساس ميكنم وقتي ايسكو كه بازيكن اصليته رو بذاري، تو فاز حمله جلو يه تيم دفاعي به مشكل بر بخوري، البته كه خودت استادي ولي پول رو جمع كني واسه يه نوك خوب عالي ميشه
حسینم من :دی

متاسفانه توی اسپانیا مهاجم خوب فقط گریژمان و سوارز و بنزما هستن که از لحاظ مالی به گریژمان و سوارز هرگز نمیرسم بنزما هم داشتم فروختم با پولش دو سه تا بازیکن دیگه خریدم :دی

این بازیکنا هم اکثرا از صدقه سری فروش سرجیو راموسی بود که توی یکی از پکا گیرم اومده بود :دی

الانم کم کم دارم یه تیم واسه لیگ انگلیس جور میکنم چار پنجتا بازیکن خریدم :دی

• Like
Reactions: LeBron James 6
حسینم من :D

متاسفانه توی اسپانیا مهاجم خوب فقط گریژمان و سوارز و بنزما هستن که از لحاظ مالی به گریژمان و سوارز هرگز نمیرسم بنزما هم داشتم فروختم با پولش دو سه تا بازیکن دیگه خریدم :D

این بازیکنا هم اکثرا از صدقه سری فروش سرجیو راموسی بود که توی یکی از پکا گیرم اومده بود :D

الانم کم کم دارم یه تیم واسه لیگ انگلیس جور میکنم چار پنجتا بازیکن خریدم :D

شرمنده با یکی دیگه از بچه ها اشتباهت گرفتم!
اره راس میگی! انگار نوک خوب اسپانیا هم زیاد نداره!
انگلیس ولی خوراکش نوکه جدا!

اینم ترکیب های من. آندره گومز، میرالاس ، اونتیتی و مانگالا رو حتما امتحان کنید. کسی هم نظری داره بگه.
35b6eee8a9cbf722de4cbce1a917db46.jpg

60c3730fbb1c7ff95e37ddbdccdc6797.jpg

Sent from my SM-J510F using Tapatalk

اینم ترکیب های من. آندره گومز، میرالاس ، اونتیتی و مانگالا رو حتما امتحان کنید. کسی هم نظری داره بگه.
35b6eee8a9cbf722de4cbce1a917db46.jpg

60c3730fbb1c7ff95e37ddbdccdc6797.jpg

تیمات ضعیفن حقیقتش. بد هم چیدی بازیکنا رو. از دوتا لیگ جدا هم بستی و موقع مصدومی دادن بازم باید خرج کنی.

تیمات ضعیفن حقیقتش. بد هم چیدی بازیکنا رو. از دوتا لیگ جدا هم بستی و موقع مصدومی دادن بازم باید خرج کنی.
کدوم قسمت به نظرت ضعیفه؟؟؟ کجا رو بد چیدم؟؟
در مورد لیگ جدا هم اینجوری برام جذابتره و باگ مصدومیت تو اپدیت قبلی رفع شد و تا حالا کسی مصدوم نشده.
والا من خوب بازی میکنم با همین تیما. شما میشه عکس تیمای خودتو بزاری؟؟

• Like
Reactions: yonestm
کدوم قسمت به نظرت ضعیفه؟؟؟ کجا رو بد چیدم؟؟
در مورد لیگ جدا هم اینجوری برام جذابتره و باگ مصدومیت تو اپدیت قبلی رفع شد و تا حالا کسی مصدوم نشده.
والا من خوب بازی میکنم با همین تیما. شما میشه عکس تیمای خودتو بزاری؟؟

والا بنده همون اوایل بازی رفتم یه درفت زدم و به لطف پروردگار چندتا پک تخیلی واسم دراومد. نتیجش شد 110k این ورا. طی 10-15روز از همه ی لیگ‌ها تیم بستم به شکل‌های مختلف. لذا قریب به 60% بازیکنای کاربردی رو امتحان کردم.
تمام لیگ‌ها، غیر از انگلستان، امسال یه شوخی بیش نیستن. توی خیلی از پست‌ها آدم دستش بستس. یا بازیکن نیست، یا اگه هست از توان هزینه‌ی غالب افراد بیرونه. یا هست اما دیگه اون پستی که میخوای نیست و نمیشه تبدیلش کرد به پست دلخواه.
الان تو فارق از این مسائل، چیدنت مشکل داره. 95% خطوطت زردن. غیر از دفاع‌ها، اکثر بازیکنا رو توی پست غیر تخصصی قرار دادی. یعنی اگه بخوایم دقیق‌تر بگیم، غیر از باکامبو، همه رو اشتباهی قرار دادی. یا افرادی رو قرار دادی قدرتای اون پست رو ندارن. مشخص‌ترین مورد هم توی خط میانی دوتا تیماته.
اسپانیا کاسمیرو CDM رو گذاشتی بقل توی پست CM و توران رو گذاشتی CM وسط که به دفاع‌ها نزدیکتره.
انگلیس هم اریکسن اصلا نمیتونه CM کاری خاصی بکنه چه برسه باز بذاریش CMی که نزدیکه دفاعه و باز متیچ CDM رو گذاشتی بقل. اونطرفشم علی CAM.
اون داستان مصدومیت هم به این معنا نیست که کسی دیگه مصدوم نمیشه، فقط این بود که قبلا مجبور می‌شدی تعویض کنی بازیکن مصدوم رو در روند بازی، اما الان با همون حالت مصدومی میتونه به بازی ادامه بده.

در هر صورت، قیمتای بازار فعلا بالاس، 3-4ماه دیگه که پکای تیم سال اومد بیرون ملت استور رو میترکونن و نتیجش میشه بازاری که پر از بازیکنه و قیمتایی که به علت عرضه ی بالا، خوابیده. اون موقع تازه میتونی تیم با قیمت واقعی بخری.

اینم تیم فعلی بنده هست، 320K:

10_23_2016_7_44_20_PM.jpg

والا بنده همون اوایل بازی رفتم یه درفت زدم و به لطف پروردگار چندتا پک تخیلی واسم دراومد. نتیجش شد 110k این ورا. طی 10-15روز از همه ی لیگ‌ها تیم بستم به شکل‌های مختلف. لذا قریب به 60% بازیکنای کاربردی رو امتحان کردم.
تمام لیگ‌ها، غیر از انگلستان، امسال یه شوخی بیش نیستن. توی خیلی از پست‌ها آدم دستش بستس. یا بازیکن نیست، یا اگه هست از توان هزینه‌ی غالب افراد بیرونه. یا هست اما دیگه اون پستی که میخوای نیست و نمیشه تبدیلش کرد به پست دلخواه.
الان تو فارق از این مسائل، چیدنت مشکل داره. 95% خطوطت زردن. غیر از دفاع‌ها، اکثر بازیکنا رو توی پست غیر تخصصی قرار دادی. یعنی اگه بخوایم دقیق‌تر بگیم، غیر از باکامبو، همه رو اشتباهی قرار دادی. یا افرادی رو قرار دادی قدرتای اون پست رو ندارن. مشخص‌ترین مورد هم توی خط میانی دوتا تیماته.
اسپانیا کاسمیرو CDM رو گذاشتی بقل توی پست CM و توران رو گذاشتی CM وسط که به دفاع‌ها نزدیکتره.
انگلیس هم اریکسن اصلا نمیتونه CM کاری خاصی بکنه چه برسه باز بذاریش CMی که نزدیکه دفاعه و باز متیچ CDM رو گذاشتی بقل. اونطرفشم علی CAM.
اون داستان مصدومیت هم به این معنا نیست که کسی دیگه مصدوم نمیشه، فقط این بود که قبلا مجبور می‌شدی تعویض کنی بازیکن مصدوم رو در روند بازی، اما الان با همون حالت مصدومی میتونه به بازی ادامه بده.

در هر صورت، قیمتای بازار فعلا بالاس، 3-4ماه دیگه که پکای تیم سال اومد بیرون ملت استور رو میترکونن و نتیجش میشه بازاری که پر از بازیکنه و قیمتایی که به علت عرضه ی بالا، خوابیده. اون موقع تازه میتونی تیم با قیمت واقعی بخری.

اینم تیم فعلی بنده هست، 320K:

10_23_2016_7_44_20_PM.jpg

به نظرم قرار دادن بازیکنان تو پست غیر تخصصی که گفتی یه چیز نسبیه واسه هر شخص با توجه به نوع بازی. مثلا در مورد خط میانی من اصلا با پست بازیکن کاری ندارم من با ویژگی هایش کار دارم. من تو player instructions برا دو تا cm کنار گزینه عقب موندن موقع حمله رو گذاشتم و واسه وسطی نفوذ. پس به نظرم این کار اصلان ایرادی نداره.
در مورد زرد بودن پست ها هم که کلا پنج نفرن که به غیر از میرالاس همه با یه پوزیشن چنج درس میشن اگه هم تا حالا درست نکردم چون نمی خوام کوین رو دور بریزم.
در مورد شوخی بودن بقیه لیگ ها هم مخالفم مثلا شما تو لیگ اسپانیا کدوم پست لنگ موندی بگو کمکت کنم. اگه قیمت بازیکنایی مثل گریزمن و سوارز گرونه خوب اینفرم بازیکنای دیگه مثل گامیرو رو میخریم :)) . عوضش اوبلاک ۲۰ کی هستش یا قیمتای خوبه خوانفران و واران و آندره گومز
منم چهار تا لیگه اصلی رو امتحان کردم خوباش همینان.

به نظرم قرار دادن بازیکنان تو پست غیر تخصصی که گفتی یه چیز نسبیه واسه هر شخص با توجه به نوع بازی. مثلا در مورد خط میانی من اصلا با پست بازیکن کاری ندارم من با ویژگی هایش کار دارم. من تو player instructions برا دو تا cm کنار گزینه عقب موندن موقع حمله رو گذاشتم و واسه وسطی نفوذ. پس به نظرم این کار اصلان ایرادی نداره.
در مورد زرد بودن پست ها هم که کلا پنج نفرن که به غیر از میرالاس همه با یه پوزیشن چنج درس میشن اگه هم تا حالا درست نکردم چون نمی خوام کوین رو دور بریزم.
در مورد شوخی بودن بقیه لیگ ها هم مخالفم مثلا شما تو لیگ اسپانیا کدوم پست لنگ موندی بگو کمکت کنم. اگه قیمت بازیکنایی مثل گریزمن و سوارز گرونه خوب اینفرم بازیکنای دیگه مثل گامیرو رو میخریم :)) . عوضش اوبلاک ۲۰ کی هستش یا قیمتای خوبه خوانفران و واران و آندره گومز

اگه راضی‌ای خب پس دیگه صحبت در رابطه با چیه :-?
عجب، با این تفاصیل همه چی عالیه. خیلی هم خوب.

نهایتا اینکه نقطه تلاقی صحبت‌های من و تو فوت چمپیون هست، اونجا بخوای نخوای ته و توی تیم درمیاد. و نتیجه مشخص.

اگه راضی‌ای خب پس دیگه صحبت در رابطه با چیه :-?
عجب، با این تفاصیل همه چی عالیه. خیلی هم خوب.

نهایتا اینکه نقطه تلاقی صحبت‌های من و تو فوت چمپیون هست، اونجا بخوای نخوای ته و توی تیم درمیاد. و نتیجه مشخص.
اینجا هستیم بحث کنیم نه دلخوری اگه ناراحت شدی معذرت.
در مورد چمپیون هم متاسفانه من بیشتر شنبه یکشنبه بازی میکنم نمیتونم کوالیفای شم. حالا اگه وقت شد واسه هفته بعد انشاءالله میریم که بترکونیم.:) البته امیدوارم.
اگه ps4 هستی ایدیتو بده. ممنون.

instructions مگه تو التیمیت هم هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or