FIFA 16

Untitled5a59c.png

طبق رسم هرساله امسال هم شاهد فیفا هستیم.
اضافه شدن تیم ملی زنان به بازی تایید شده.
بازی شامل 12 تیم بانوان هست که باید روبروی هم دیگه بازی کنن.مثلا نمیشه رئال بشیم و با زنان بازی کنیم
:d.کلا توی این مدها قابل بازی ـن:match day , offline tournament , and online friendly matches.
12 تیم هم عبارتند از:

Germany, USA, France, Sweden, England, Brazil, Canada, Australia, Spain, China, Italy, Mexico.
که بصورت کامل همه ی بازیکنان اسکن شدن.

====
DEFENSIVE AGILITY
arrowd.gif

چالاکی و فرز بودن بودن مداقعان :

امسال در فیفا 16 مجموعی از25تغییر بنیادین در ویژگی ها مدافعین لحاظ شده به طوری که با ایجاد مدافعان فرز در تقابل با بازیکنان و مهاجمین سرعتی لحاظ شده به عنوان نمونه وقتی بازیکنان و مهاجمین سرعتی با سرعت در زمین مانور میدن و تغییر مسیر ناگهانی میدن از این به بعد مدافعان هم میتونن به همان مقدار در تغییر ناگهانی مسیر فرز و چالاک باشن ! مدافعین زین پس میتونن به طرز ناگهانی تغییر مسیر بدن و سرعت و شتاب خوبی در کندن از زمین دارن !!

DEFEND AS A UNIT
arrowd.gif

دفاع به عنوان واحد ، دفاع کمکی ، یار پوششی : دفاع پوششی از همدیگه و دفاع کمکی و یا به تعبیری همان یار پوششی یکی از بهترین راه ها و ترفند ها در پوشش و مهار بازیکن مقابل هستش ! در فیفا 16 هوش مصنوعی جدید برای این منظور در نظر گرفته شده به صورتی که از این بعد به بعد دفاع آگاه از فضای باز و جایی هست که احساس خطر کنه به طور مثال وقتی یک دفاع داره به صورت تقابل یک به یک با حریف در حال جنگیدن هستش دفاع دیگری برای پوشش فضا و کمک میاد و به دفاع دیگه کمک میکنه ! یعنی یک دفاع روی پا میره و دفاع دیگه پوشش و بستن فضا رو بر عهده میگیره یعنی به عبارتی دفاع گروهی و کمک به یکدیگه !

INTERCEPTION INTELLIGENCE
arrowd.gif

هوش درکی تیمی بهتر و جامع تر : در نسخه جدید هم تیمی های شما به صورت بهتر و چشمگیر تری میتونن درک کنن که فضای خالی زمین کجاست و همین طور کجا بمونن که پاس بهتری دریافت کنن و پیش بینی پاس رو بهتر درک کنن البته این موضوع هم در هنگام دفاع کردن وجود داره و هم در حمله کردن و این موضوع باعث به وجود آمدن بالانس بیشتری در بازی میشه ، مثلا هنگامی که بازیکن خط حمله سعی میکنه به فضای خالی و باز زمین سوق داده بشه با سرعت پیش بره در این هنگاه دفاع ها هم برای بستن و پوشش دادن این مناطق دست به کار میشن و سعی و تلاش میکنن ، بازیکنان میانی به سرعت در بررسی فضای باز در زمین دست به کار میشن و بازیکن هم تیمیشون رو برای یورش به سوی دروازه حریف آماده میکنن و بازی رو به سرعت راه میندازن ، البته میشه در قسمت تنظیمات بازی هم برای بازیکنان تعاریف شخصی سازی نوع حرکتی در زمین برنامه ریزی کرد و باعث بهتر شدن بازی تیمی در بازی بشه .........

DYNAMIC CROSSING
arrowd.gif

و باز هم در ضمن که میخوان امسال یک بالانس عالی بین فاز دفاعی و حمله ایجاد کنن !! و همین طور سیستم پاس دهی پاس های هوایی به صورت کامل دچار تغییر شده و سیستم داینامیک پاس هوایی روش گذاشته شده که پاس های هوایی بسیار متنوع هستن و نوع چرخش توپ و حرکتی توپ در این پاس های هوایی هم دست خوش تغییرات زیادی شده و همین طور بازیکن های خط حمله امسال به صورت چشمگیری خودشون رو برای توپ های هوایی به تکاپو میندازن و وقتی توپ هوایی ارسال شد چه دفاع ها و چه بازیکن های حمله برای توپ های هوایی تلاش زیادی برای زدن ضربه به توپ میکنن !

PASSING WITH PURPOSE
arrowd.gif

یک تغیر دیگه ای هم که دربازی ایجاد شده سیستم پاس دهی بازی هستش که وقتی میخواین پاس بدین وقتی در جهت اون بازیکنی باشین که میخواین پاس رو بهش بدین شدت و سرعت توپ بهتر میشه و در کل سیستم پاس دهی بازی سخت تر شده ، همین طور گفته شده مکانیک جدید سیستم پاس دهی بازی طوری شده که در فضای های باز و بسته نوع و شدت پاس تغییر میکنه و ارور و خطای پاس ها در فضا های مختلف با توجه به شرایط تعداد بازیکن و باز بودن و بسته بودن فضا فرق های زیاد داره !!

NEW TACKLING FUNDAMENTALS
arrowd.gif

و مورد دیگه بازی اسلاید تکل ها هستش که در بازی بسیار انیمیشن هاش بیشتر شدن و توپ گیری در این بخش خیلی بیشتر میشه و همین طور توپ گیری ساده که انیمیشن های بیشتری بهش اضافه شده و دفاع ها امسال در بازی هوش خیلی بالایی دارن و آزادی عمل بسیاری در توپ گیری در بازی دارن و همین طور بازیکن های سرعتی رو با توجه به هوش و توان بدنی که دارن از کار میندازنشون .

پ.ن:با تشکر از امین عزیز

====

Argentine Primera División

• La Bombonera - Boca Juniors
  • El Monumental - River Plate [NEW]
Barclays Premier League

• Anfield - Liverpool FC
  • Boleyn Ground - West Ham United
  • Britannia Stadium - Stoke City
  • Carrow Road - Norwich City [NEW]
  • Emirates Stadium - Arsenal
  • Etihad Stadium - Manchester City
  • Goodison Park - Everton
  • King Power Stadium - Leicester City
  • Liberty Stadium - Swansea City
  • Old Trafford - Manchester United
  • Selhurst Park - Crystal Palace
  • St. James' Park - Newcastle United
  • St. Mary's Stadium - Southampton
  • Stadium of Light - Sunderland
  • Stamford Bridge - Chelsea FC
  • The Hawthorns - West Bromwich Albion
  • Vicarage Road - Watford [NEW]
  • Vitality Stadium - Bournemouth [NEW]
  • Villa Park - Aston Villa
  • White Hart Lane - Tottenham Hotspur
English Championship

• Loftus Road - Queens Park Rangers
  • The KC Stadium - Hull City
  • Turf Moor - Burnley
English League Two

• Fratton Park - Portsmouth [NEW]
Bundesliga

• Allianz Arena - Bayern München, TSV 1860 München
  • BORUSSIA-PARK - Borussia Mönchengladbach [NEW]
  • Volksparkstadion - Hamburger SV
  • Olympiastadion - Hertha BSC
  • Signal Iduna Park - Borussia Dortmund
  • Veltins-Arena - FC Schalke 04
Eredivisie

• Amsterdam ArenA – Ajax
International Stadium

• Wembley Stadium – England
La Liga

• Camp Nou - FC Barcelona
  • Estadio Vicente Calderon - Atlético de Madrid
  • Mestalla - Valencia
  • Santiago Bernabéu - Real Madrid
Liga MX

• Estadio Azteca - Club América
Ligue 1

• Parc des Princes - Paris Saint-Germain
  • Stade Gerland - Olympique Lyonnais
  • Stade Vélodrome - Olympique de Marseille [NEW]
Major League Soccer

• BC Place Stadium - Vancouver Whitecaps
  • CenturyLink Field - Seattle Sounders FC [NEW]
Serie A

• Juventus Stadium - Juventus
  • San Siro/Stadio Giuseppe Meazza - AC Milan, Inter
  • Stadio Olimpico - Lazio, Roma
Saudi Abdul Latif Jameel League

• King Abdullah Sports City - Al-Ittihad & Al-Ahli [NEW]
  • King Fahd International Stadium - Al Hilal, Al Nassr, Al Shabab
Rest of the World

• Donbass Arena - Shakhtar Donetsk
Generic Stadiums
Available in Kick-Off, FIFA Ultimate Team, Career Mode and during skill games.

• Al Jayeed Stadium
  • Aloha Park
  • Arena del Centenario
  • Arena d'Oro
  • Court Lane
  • Crown Lane
  • Eastpoint Arena
  • El Grandioso
  • El Libertador
  • Estadio de las Artes
  • Estadio El Medio
  • Estadio Presidente G.Lopes
  • Euro Park
  • Forest Park Stadium
  • Ivy Lane
  • Molton Road
  • O Dromo
  • Sanderson Park
  • Stade Municipal
  • Stadio Classico
  • Stadion 23. Maj
  • Stadion Europa
  • Stadion Hanguk
  • Stadion Neder
  • Stadion Olympik
  • Town Park
  • Union Park Stadium
  • Waldstadion
====
50 - دیماریا
49-چک
48-کاوانی
47-کمپانی
46-الابا
45-گودین
44-تری
43-نالدو
42-توره
41-کازورلا
40-پیکه
39-هوملز
38-اشنایگر
37-رویس
36-رونی
35-ویدال
34-مولر
33-بنزما
32-کورتوا
31-پوگبا
30-کاستا
29-بوسکتس
28-دی بروین
27-توز
26-دخیا
25-سانچز
24-ریبری
23-گرت بیل
22-لواندوفسکی
21-کیلینی
20-لام
19-مودریچ
18-اوزیل
17-راموس
16-فابرگاس
15-بواتنگ
14-کروس
13- جیمز رودریگز
12-اگوئرو
11-اینیستا
10-داوید سیلوا
9-تیاگو سیلوا
8-نیمار
7-زلاتان
6-هازارد
5-روبن
4-نویر
3-سوارز
2-رونالدو
1-مسی
====
تیم های قابل بازی:

• Chelsea FC

• Manchester City

• FC Barcelona

• Real Madrid

• Borussia Dortmund

• Borussia Mönchengladbach

• PSG

• Inter Milan

• River Plate

• Seattle Sounders FC

• United States(تیم ملی زنان)

• Germany(تیم ملی زنان)
استادیوم ها:

• Borussia-Park

• Santiago Bernabeu

• CenturyLink Field
تنظیمات:

• Half Length: 4 minutes

• Difficulty Level:Professional/World Class

• Season: Autumn / Fall

• Weather: Rain/Clear

• Time of Day: Day/Night
همچنین دمویی از fut draft قابل بازی ـه
تاریخ عرضه:8 و 9 سپتامبر
====
Untitled2.png

تاریخ عرضه ی بازی: 22 سپتامبر
قابل دسترس برای: Xbox One-Play Station 4-Xbox 360-Play Station 3-PC
پ.ن:با اومدن اطلاعات جدید این پست تکمیل میشه.
پ.ن2:این تاپیک فیفا ـه نه فوتبال.چون در آینده درمورد اورال ها بحث زیاد پیش میاد از دوستان خواهش میکنم رعایت کنند.

image.img.jpg

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Miniature Rose
جالبه دوستان اینجا ایراد های فوق تخصصی از بازی میگیرن و اونور به یک بازیه صد در صد آرکید میگن شاهکار و چه وچه وچه!!!

فیفا 15 جای هیچ دفاعی نداشت ...........مثلا اسکیل مو هاش طبیعی بود یا ال 1 مثلث؟؟؟؟یا استارت وحشتناک هاش؟ ea مال بابامون نیسکه بی جا حمایت کنیم

مسعود جان در اینکه شما بازیکن حرفه ای هستی و هفته ای دو بار با رفقا قرار میزاری میری سالن با توپ 700 گرمی!! فوتبال بازی می کنی شکی نیست اما باور کن بقیه هم کم توی واقعیت فوتبال بازی نکردن ! در مورد نسخه بتا ایراد داره این کاملا مشخصه اما رفتم الان این مواردی که گفتی دیدم واقعا مشخصه رفتی تو تریلر فقط دقت کردی ایراد بگیری .

برادر من اصلا اینجا شوت نزد ! داره پاس میده به بازی پایینی !!

دقیقا یکی از مواردی که من میگم سنگینی توپ "در قیاس با نسخه 15" احساس میشه همینه . همین شوت توی نسخه 15 بود مطمئن باش میرفت تو گل با سرعت بیشتر . موضوع اینه سرعت و وزن توپ اینجا هیچ مشکلی نداره ، نوع گرفتن و انیمیشن پرش دروازبان غیرطبیعیه . در واقع این واکنش سریع دروازبانه که آدمو به اشتباه میندازه . تو اصلا یه بار دیگه برو این دو صحنه نگاه کن ، ثانیه آخر و گرفتن توپ توسط دروازبان حذف کن . خود ضربه ، سرعتش و شتابی که به سمت دروازه داره احیانا تضادی با فوتبال واقعی داره ؟

میشه یه لینک از فروم "خارجی" بذاری از عیب های بی شماری که مردم گرفتن ؟ دارم یه پیش نمایش از بازی می نویسم به نقد مردم نیاز دارم . ممنون

یه مصداق از این "دنیا" هم برام تعریف کنی ممنون میشم ازت . بدون تمسخر و تیکه ! مصداق منطقی !

اولا که تیکه ریز ننداز سینا من خوشم نمیاد.ادب و رعایت کن..چون ریز تیکه انداختی مثل خودت حرف میزنم
نه مثل تو بگم به به چه چه اونم واسه بازی بتا ؟؟؟ مگه بتا مال تعریف کردنه؟هر چند نکات تعریفی هم داره به تفصیل

ببین داریم نقد میکنیم نمیشه هر جاشو دوست داری ببری هر جاشو دوست داری نگاه کنی که.کنار دست من کسایی میشینن که به مراتب درکشون از من و شمای متخصص پایینتره وقتی این صحنرو دارن میبینن بهشون بگم : دوستان واکنش دروازبان و کات کنید از ذهنتون؟ خودم مگه ادم نیستم؟داریم بازی میکنیم لذت ببریم و سازنده بازی میگه شبیه سازه ما میگیم ایراد داره شما میگی داره ولی میگی چشامو ببندم واکنشای گلر و نبینم؟
تو میخوای ایراد از pes بگیری ریز میگیری مو از ماست میکشی اینجا میخوای با لطافت همرو رد کنی. مشکلت اینه.مطمئنم پات که هیچی به توپ نخورده. لااقل برو استادیوم شاید اتفاقی توپ خورد تو صورتت وزن و بفهمی

دو ثانیه بعدش 4.25 با پای چپ.گویا فقط رفتی همون ثایه رو چک کردی

نه میشه خودت زحمت بکش وقت بذار پیش نمایشت و خوب بنویسی

دنیای گیم عزیزم ... فروم بازی سنتر و فروم های دیگه ... فروم های خارجی ... انسانهایی که سهامدار یه بازیه خاص نیستن
منطقی پشت حرفات نیست سینا ... هر جایی که خودت عشق میکنی با بازی نظرتو تحمیل میکنی فقط .. تو دوشنبله بیا با من سالن من از نقطه پنالتی نه از وسط زمین با توپ فوتبال نه سالنی شوت میزنم اگه تونستی جمع کنی مثل اون گلر توپ و هر چی خواستی بگو
اما من همینجا بهت قول میدم از دروازه میری بیرون که توپ نیاد سمتت اصلا پس از وزن توپ برای من نگو.
بزار اول به یه درک درست از وزن توپ برسی بعد پیش نمایش بنویس واسه بقیه ... پیش نمایشت چه ارزشی داره وقتی وزن توپ و نتونستی تشخیص بدی؟ وقتی نمیتونی توجیحی واسه حرکت غیر طبیعی توپ داشته باشی وقتی میخوره پشت گلر.

خب بقیه صحنه هارم ندیدی نه؟کارشناسی کن واسم ببینم توپی که میخوره توی تیر بعد اروم میخوره پشت گلر چرا اونطوری داری پله میشه 4 بار و میره بیرون؟؟؟؟ 5.45 رو دوست دارم ببینم چه توجیحی داری واسش؟؟؟
فقط نگو وزن توپ جای کار داره چون تو صحنه شوت اعلام کردی که توپ مشکلی نداره.لابد مشکل از کمر دروازبانه نه؟ پا تو کمرشه؟

- - -ویرایش - - -

جالبه دوستان اینجا ایراد های فوق تخصصی از بازی میگیرن و اونور به یک بازیه صد در صد آرکید میگن شاهکار و چه وچه وچه!!!
مطمئن باش دموی فیفا هم بیاد نکات + رو میگیم شما اونورم چک کنی ما نکات منفی رو گفتیم و فرقی هم نداره pes و fifa (نسخه بتا اومده برای فیفا)
نمیرم تو فاز مقایسه چون جاش نیست همون بازی 100 درصد ارکید یه سری چیزاش به این 100 شبیه ساز میچربه این تاپیکارم زدن تبادل نظر بشه نزدن تیکه بندازیم به همدیگه
منفی ها رو اونور دیرترم گفتیم که بازی کنیم و مطمئن بشیم ولی عباس خان چرا فکر میکنی من و ما طرفدار 100 درصد یکی از ایناییم ؟ یه سری چیزا توی اون خوبه یه سری چیزا توی این.نه جنگی بوده نه چیزی
خودت خوب میدونی اون بازی 20 هم باشه انلاین نداشته باشه خود من نمیگیرم پس انقدر انگ فیفایی یا پی اسی بودن نزن به ما

آخرین ویرایش:
دنیای گیم عزیزم ... فروم بازی سنتر و فروم های دیگه ... فروم های خارجی ... انسانهایی که سهامدار یه بازیه خاص نیستن
منطقی پشت حرفات نیست سینا ... هر جایی که خودت عشق میکنی با بازی نظرتو تحمیل میکنی فقط .. تو دوشنبله بیا با من سالن من از نقطه پنالتی نه از وسط زمین با توپ فوتبال نه سالنی شوت میزنم اگه تونستی جمع کنی مثل اون گلر توپ و هر چی خواستی بگو
اما من همینجا بهت قول میدم از دروازه میری بیرون که توپ نیاد سمتت اصلا پس از وزن توپ برای من نگو.

خب بقیه صحنه هارم ندیدی نه؟کارشناسی کن واسم ببینم توپی که میخوره توی تیر بعد اروم میخوره پشت گلر چرا اونطوری داری پله میشه 4 بار و میره بیرون؟؟؟؟ 5.45 رو دوست دارم ببینم چه توجیحی داری واسش؟؟؟
فقط نگو وزن توپ جای کار داره چون تو صحنه شوت اعلام کردی که توپ مشکلی نداره.لابد مشکل از کمر دروازبانه نه؟ پا تو کمرشه؟

مسعود جان نزن جاده خاکی برادر ! خواهشمندم اگر نقل قول می کنی جواب سوالام بده ! گفتی توی فروم های خارجی مردم مدام دارن عیب میگیرن ! لطفا دو تا لینک از این فروم های خارجی بذار . منظورم بازیسنتر قائدتا نیست ! بعد لطفا دنیای گیم هم برام تعریف کن ! یعنی الان دنیای گیم همگی اعتقاد دارن بازی این ایراداتی که فرمودید داره ؟ خواهشا رو منطق و مدرک صحبت کن نه احساس و جو

مسعود پست منو یه بار دیگه بخون . حرف من اینه شدت و شتاب توپ توی اون صحنه مشکلی نداشت ، واکنش دروازبان غیرطبیعی بود . دقیقا مثل همین مثالی که زدی . وقتی یه دروازبان میاد اونطوری توپو میگیره دلیلش سبک بودن توپ نیست!! دلیلش انیمیشن های غیرطبیعیه برادر . موضوع اینه دوتامون قبول داریم اونجا مشکل داره ، اما شما مشکل انیمیشن ربط میدی به وزن توپ اما حرف من اینه وزن توپ از نوع گرفتن دروازبان بدست نمیاد ، از سرعت و شتاب بدست میاد .

اون قسمت هم که نقل قول نکردم چون حرفت درست بود ولی بازم به سبک بودن یا سنگین بودن توپ ربطی نداره . اونجا مشکل فیزیک توپ بود که اون شرایط براش تعریف نشده بود و دیدی که چقدر غیرطبیعی توپ به پشت دروازبان خود رو برگشت .

ایرادایی که میگیری اصلا به وزن توپ ربط نداره ، فقط مربوط به انیمیشن دروازبان ها میشه که این حس بهت منتقل می کنه که دارن بادکنک میگیرن . تو شدت ضربه توپ و شتابی که میگیره رو برو با شوت هایی که با رفقا تو سالن میزنی مقایسه کن ، اونوقت مشکلی دیدی بگو

تو میخوای ایراد از pes بگیری ریز میگیری مو از ماست میکشی اینجا میخوای با لطافت همرو رد کنی.

تحلیل نسخه دمو PES 16

این تحلیلی که از PES گذاشتم . الان به نظرم ایرادات غیرمنطقی از بازی گرفتم ؟

دوستان عزیز که نسخه بتا رو دارن حتما میدونید که اصولا شما کاندید دریافت این نسخه شدید که انتقاد کنید.

حالا دوستان دارن اینجا سر کیفیت فیفا اونهم نسخه بتا!! دعوا میکنن!!

من که بعد از چند بازی متوجه شدم بازی اینقدر نا همگون ساخته شده و ایرادات متعدد داره که ترجیه دادم بیخیالش بشم. همه هم میدونیم که نسخه دمو با اصلی کلی فرق داره چه برسه به بتا.

اما از تلاش EA برای رفع اشکالات فیفا 15 لذت بردم و بنابراین FIFA 16 رو هم pre-order دادم چون حدس میزنم بازی خوبی باشه.

مسعود جان نزن جاده خاکی برادر ! خواهشمندم اگر نقل قول می کنی جواب سوالام بده ! گفتی توی فروم های خارجی مردم مدام دارن عیب میگیرن ! لطفا دو تا لینک از این فروم های خارجی بذار . منظورم بازیسنتر قائدتا نیست ! بعد لطفا دنیای گیم هم برام تعریف کن ! یعنی الان دنیای گیم همگی اعتقاد دارن بازی این ایراداتی که فرمودید داره ؟ خواهشا رو منطق و مدرک صحبت کن نه احساس و جو

مسعود پست منو یه بار دیگه بخون . حرف من اینه شدت و شتاب توپ توی اون صحنه مشکلی نداشت ، واکنش دروازبان غیرطبیعی بود . دقیقا مثل همین مثالی که زدی . وقتی یه دروازبان میاد اونطوری توپو میگیره دلیلش سبک بودن توپ نیست!! دلیلش انیمیشن های غیرطبیعیه برادر . موضوع اینه دوتامون قبول داریم اونجا مشکل داره ، اما شما مشکل انیمیشن ربط میدی به وزن توپ اما حرف من اینه وزن توپ از نوع گرفتن دروازبان بدست نمیاد ، از سرعت و شتاب بدست میاد .

اون قسمت هم که نقل قول نکردم چون حرفت درست بود ولی بازم به سبک بودن یا سنگین بودن توپ ربطی نداره . اونجا مشکل فیزیک توپ بود که اون شرایط براش تعریف نشده بود و دیدی که چقدر غیرطبیعی توپ به پشت دروازبان خود رو برگشت .

ایرادایی که میگیری اصلا به وزن توپ ربط نداره ، فقط مربوط به انیمیشن دروازبان ها میشه که این حس بهت منتقل می کنه که دارن بادکنک میگیرن . تو شدت ضربه توپ و شتابی که میگیره رو برو با شوت هایی که با رفقا تو سالن میزنی مقایسه کن ، اونوقت مشکلی دیدی بگو

ببین سینا نظر من در مورد فوتبال برداشت شخصیه منه نباید تورو ناراحت کنه نظر تو یا همین عباس اقا هم مارو ناراحت نمیکنه اما لجبازیه
اما یه چیزی که انقدر سادست حکایت اینه که من یا تو بگیم ماست سیاهه
صحبت در مورد وزنه و همه از بچگی توپ و داشتن و شوتم زدن.حالا ایراد انیمیشن و ایراد توپ فرقش چیه؟ مهم اینه منو تو از دیدن اون صحنه لذت نمیبریم بابا اوج لذت فوتبال واقعیه وقتیه که یه فرصت شوت مهیا میشه و ملت نیم خیزن واسه گل.بعد اینجا بعد شوت بازیکن دچار یاس و نا امیدی میشن همه.طرف گارد شوت محکم و داره همه منتظر یه صحنه عالی هستیم بهد گلر عین واکی بایاشی جمع میکنه توپو ... نمیشه که اینطوری.ایراد هر چی میخواد باشه.ایراده دیگه
همین دیگه برداشتت از حرف من اشتباهه.من نمیگم دنیای گم کلا مخالفن.میگم چه ادمای اینجا چه فرومهای دیگه چه کشورهای دیگه همین ایرادارو میگیرن الان دوست ژاپنیه من میگه سرعت بازی خیلی بالاست خود توام میدونی.حالا گفتن این ایرادا من و علامه نشون نمیده
من توقع ندارم تو بیای تیکه بندازی به من . هیچوقتم نگفتم من چون میرم سالن و چمن خیلی حالیمه فقط میگم درک خوبی دارم از وزن توپ به خدا دیوار دفاعی هیچکس وای نمیسته انقدر که درد این توپ زیاده.من میگم چرا گلر این ضربرو جمع میکنه
توی pes هم گفتم دیگه زیادی محکمه...
فقط ناراحتم که چرا بچه ها باید گارد بگیرن؟ بتاست دیگه ایرادو میگن منتظر میشن تا دمو.اگه خوب بود ه میگیریم اگه نبود مثل پارسال هفته دوم میفروشیم.از همون فوتبال پر ایرادم خیلی ها خوششون میومد اما من هیچوقت به کسی نگفتم اقا نخر بازی رو اقا انلاین بازی نکن
اقا اینکارو بکن اونکارو نکن ... اما ما تا ایراد میگیریم اینارو میگن بهمون

فقط ناراحتم که چرا بچه ها باید گارد بگیرن؟ بتاست دیگه ایرادو میگن منتظر میشن تا دمو.اگه خوب بود ه میگیریم اگه نبود مثل پارسال هفته دوم میفروشیم.از همون فوتبال پر ایرادم خیلی ها خوششون میومد اما من هیچوقت به کسی نگفتم اقا نخر بازی رو اقا انلاین بازی نکن
اقا اینکارو بکن اونکارو نکن ... اما ما تا ایراد میگیریم اینارو میگن بهمون

مسعود تو کاملا حق داری از بازی انتقاد کنی ، اما وقتی میای 7 8 خط می نویسی و یک جا تیکه میندازی به کسایی که از بازی تعریف کردن (سهامدار) اونجا دیگه نباید توقع داشتی باشی کسی گارد نگیره !

برام جالبه مثلا میگی من سهامدار EAم . اون زمان که هر خبری توی بخش اخبار در مورد PES زده میشد و 2 3 صفحه مردم فقط بازیو مسخره می کردن کلا دو سه نفر بودن از بازی دفاع می کردن یکیش من بودم مثه الان نبود هر کی از راه میرسه PES میکوبه تو سر FIFA . دقیقا معتقدم چنین جوی داره علیه FIFA ایجاد میشه . سر فیفا 13 بیشترین انتقاد به بازی من داشتم . سر فیفا 14 بیشترین انتقاد به آپدیت اول بازی که گیم پلی آسون کرده بود من داشتم . موضوع اینه کلا یک ساله فعالیت هم میبینیم و قضاوت می کنیم

همین امسال nنفر اومدن از PES تعریف کردن بهت قول میدم 90% به بهونه های مختلف نمیرن سمتش اما من هفته اول PES 16 می خرم چون هنوز عاشقشم اما انتقادم داشته باشیم از بازی راحت میام توی تاپیکش میگم .

در مورد فوتبالم اصلا نمیشه تجربت توی فوتبال واقعی با بازی مقایسه کنی ، من نصف عمرم تو همین فوتبال گذشته مطمئن باش کمتر از تو بازی نکردم اما مقایسه این دو تا اصلا ممکن نیست . فوتبال واقعی 90 دقیقس اما امکان ارائه اون سرعت در گیم وجود نداره و اجبارا سازنده باید سرعت بازیو بالا ببره . توی فوتبال واقعی تو فقط یک نفری اما توی بازی باید 11 نفر کنترل کنی و نمیشه خصوصیات فردی کاملا مطابق واقعیت وارد بازی کرد .

انتقاد کنید هیچ مشکلی نداره و تفاوت سلیقه هم حتما وجود داره ، اما فضارو طوری نکنید کسی میاد دوتا نکته مثبت از بازی میگه متهم بشه به سهامدار EA بودن .

مسعود تو کاملا حق داری از بازی انتقاد کنی ، اما وقتی میای 7 8 خط می نویسی و یک جا تیکه میندازی به کسایی که از بازی تعریف کردن (سهامدار) اونجا دیگه نباید توقع داشتی باشی کسی گارد نگیره !

برام جالبه مثلا میگی من سهامدار EAم . اون زمان که هر خبری توی بخش اخبار در مورد PES زده میشد و 2 3 صفحه مردم فقط بازیو مسخره می کردن کلا دو سه نفر بودن از بازی دفاع می کردن یکیش من بودم مثه الان نبود هر کی از راه میرسه PES میکوبه تو سر FIFA . دقیقا معتقدم چنین جوی داره علیه FIFA ایجاد میشه . سر فیفا 13 بیشترین انتقاد به بازی من داشتم . سر فیفا 14 بیشترین انتقاد به آپدیت اول بازی که گیم پلی آسون کرده بود من داشتم . موضوع اینه کلا یک ساله فعالیت هم میبینیم و قضاوت می کنیم

همین امسال nنفر اومدن از PES تعریف کردن بهت قول میدم 90% به بهونه های مختلف نمیرن سمتش اما من هفته اول PES 16 می خرم چون هنوز عاشقشم اما انتقادم داشته باشیم از بازی راحت میام توی تاپیکش میگم .

در مورد فوتبالم اصلا نمیشه تجربت توی فوتبال واقعی با بازی مقایسه کنی ، من نصف عمرم تو همین فوتبال گذشته مطمئن باش کمتر از تو بازی نکردم اما مقایسه این دو تا اصلا ممکن نیست . فوتبال واقعی 90 دقیقس اما امکان ارائه اون سرعت در گیم وجود نداره و اجبارا سازنده باید سرعت بازیو بالا ببره . توی فوتبال واقعی تو فقط یک نفری اما توی بازی باید 11 نفر کنترل کنی و نمیشه خصوصیات فردی کاملا مطابق واقعیت وارد بازی کرد .

انتقاد کنید هیچ مشکلی نداره و تفاوت سلیقه هم حتما وجود داره ، اما فضارو طوری نکنید کسی میاد دوتا نکته مثبت از بازی میگه متهم بشه به سهامدار EA بودن .

نه بعد از اینکه بهم ریز تیکه انداختی گفتم سهامداری ;) وگرنه میدونم سهامدار هیچ کدوم نیستی و جفتش رو میگیری
سهامدارو به کسایی گفتم که موردی مثل واکنش بد توپمم قبول ندارن.اون طرفداری باور کن به خود بازیم ضربه میزنه.
به خدا اگه بخوام ایراد گیر باشم اون 8 خط 16 خط میشه سینا من ایرادگیر نیستم اما اینا ادعا دارن شبیه سازن ea. هر سال خیلی کم پیشرفت میکنن.ادم ناراحت میشه خب.یه سال چاق میکنن یه سال لاغر یه سال هیکلی
بعد اصلا 10 خطم بشه نباید کسی ناراحت بشه تو خودت 20 خط ایراد بگیر ولی منطقی.
خودتم دیدی که واکنش توپ به محیط جالب نیست.خب ما هم توقع نداریم یه فوتبال عین فوتبال واقعی بسازن اما دیگه سال 2016 این واکنشای توپ جالب نیست.
دیگه سینا 2016 شد بغل پا ساده چیه اخه؟ با بیرون نوک پای چپ میده بازیکن.نمیخواد برن حرکتای مسی و شبیه سازی کنن بشینن سیستم بغل پای سادرو پیاده کنن رو زیبایی کلی بازی تاثیر داره.ادم دلش بیاد حفظ توپ کنه توپ و بچرخونه تو زمین.
بعد من اول نقدام همیشه گفتم نظر شخصیمه با احترام به نظر بقیه. اخرشم گفتم امیدوارم رفع بشه تا دمو.
حتی دمو هم گاهی وقتها خراب میشه میگیرم بازی و میگم شاید اونجا یه فرجی شده باشه.
به هر حال ما با همه دوستیم حتی عباس اقا که تیکه میندازه زیر پوستی بهمون.خدا شاهده هیچ فرقیم نمیکنه برام pes و فیفا

من به جفت طرف دار های عنوان های فیفا و pes میگم که جفتشون واقعا چرتن و گرافیکشون تو نسل 8 تازه شده در حد گرافیک متوسط نسل 7 ! فیفا که از سال 2012 به بعد هر سال برا تنوع سرعتو زیاد میکنه ، بعد کم میکنه بعد دوباره زیاد میکنه ، دیگه رسما هیچ تکاملی تو گیم پلیش صورت نمیگیره ! pes هم که داره زور میزنه که تازه برسه به نسخه های قدیمی خودش ! این وسط فقط از سر ناچار مجبورم یکی از این دو تا رو بازی کنم :| واقعا از ته قلب ارزو میکنم یه گزینه سوم وارد فوتبال بشه و حال این دو تا رو بگیره مثلا 2k یا rockstar یه بازی ورزشی کامل و شبیه ساز واقعی و گرافیک درخور نسل 8 بسازن !

. I appreciate what you have done but you have overdone it a bit. Players don't run to the ball when its passed to them, leaving the opposition to easily intercept

این نظر یکی تو تاپیک مخصوص نظرات تست کننده های بتا بود !! راست میگه زیاده روی کردن تا جایی که من اعصاب خوردی گرفتم بقیه رو نمیدونم

من که رفتم تو فروم ، قسمت مخصوص تست کنندگان بتا ، گفتم اگه بازی نهایی این باشه نمیخرم دوتا بازی اخری واقعا نمیتونم توصیف کنم چی بود هرچی پاس میدم به بازیکنام ، بازیکن همونجا وایساده نمیاد دنبال توپ ، حریف میاد توپو قطع میکنه ، بعد با این حجم قطع توپ یهو یه پاس فضایی سریع میدن بین دفاع و مهوجم حریف تک به تک میشه ، ضد حمله معنی خودشو از دست داده ، چون اکثرا مدافع اخر به مهاجمم میرسید ، مگه اونجوی که گفتم با مثلث یه پاس زمینی و عمقی عجیب بدن ، این پرسینگ و قطع توپ واقعا شکنجه اوره وقتی با پاسای پینگ پنگی همراه میشه ، گل های cut-back هم به کل غیر ممکن بنظر میرسه ، یا مدافع کنار پرس میکنه توپو میگیره یا دروازه بان جمع میکنه ، مهاجم هم که اصن تو فضا فرار نمیکنه مثل قبل، مجبوری بزنی به کناره ها ، کناره ها هم وضعش اینجوری :/
نمیدونم شاید چوناورال همه بازیکنا 85 هست ، حریف انقدر قوی بنظر میرسه ، این چجور شبیه سازیه که مرته ساکر رونی رو تو سرعت میگیره :|

آخرین ویرایش:
. I appreciate what you have done but you have overdone it a bit. Players don't run to the ball when its passed to them, leaving the opposition to easily intercept

این نظر یکی تو تاپیک مخصوص نظرات تست کننده های بتا بود !! راست میگه زیاده روی کردن تا جایی که من اعصاب خوردی گرفتم بقیه رو نمیدونم

من که رفتم تو فروم ، قسمت مخصوص تست کنندگان بتا ، گفتم اگه بازی نهایی این باشه نمیخرم دوتا بازی اخری واقعا نمیتونم توصیف کنم چی بود هرچی پاس میدم به بازیکنام ، بازیکن همونجا وایساده نمیاد دنبال توپ ، حریف میاد توپو قطع میکنه ، بعد با این حجم قطع توپ یهو یه پاس فضایی سریع میدن بین دفاع و مهوجم حریف تک به تک میشه ، ضد حمله معنی خودشو از دست داده ، چون اکثرا مدافع اخر به مهاجمم میرسید ، مگه اونجوی که گفتم با مثلث یه پاس زمینی و عمقی عجیب بدن ، این پرسینگ و قطع توپ واقعا شکنجه اوره وقتی با پاسای پینگ پنگی همراه میشه
نمیدونم شاید چوناورال همه بازیکنا 85 هست ، حریف انقدر قوی بنظر میرسه ، این چجور شبیه سازیه که مرته ساکر رونی رو تو سرعت میگیره :|
با بقیه حرفات کار ندارم ولی دادا من همیشه میگفتم چرا مرتسکار یا مثل هاملس یا جان تری..اینا تو واقعیت اینطوری نیس که کاملا جا بمونن..درسته سرعتشون کمه ولی به هر حال
کم نمیارن ..چرا اینا نباید تو فیفا مثل واقعیت باشن ؟؟؟ از اون ور تو دفاع یکی مثل زوما مثلا جواب میده یا خیلیای دیگه فقط به علت سرعت !
من یکی به شخصه خوشحالم بابت دفاع اینجوری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or